IRC-Galleria

huohSunnuntai 11.10.2009 22:44

ei lol :D ollaa tiffin (uus argentiina-ystava :D) kaa kierretty nyt sen kavereitten synttaripartyi ym. vahan nuorii ehka mut ei haittaa, eilenki tanssittii kuutee asti aamul.

perjantaina tapahtui lievasti............. huvittava (saalittava?) valikohtaus. oltii jossai 14v synttarijuhlis (ihan mulle sopivii eiko) ja siel oli jotai viel pienempii skidei viel. no joku tomppeli pikkujatka huus toiselle viel pienemmalle et haluun suudella sita. juttelin joittenki kaa nii ikava kyl taa huuto meni vaha ohi. taa pikkuskidi sit ilmaantuu mun etee (olin istumas nii se oli jopa just just mua pidempi) ja kattoo mua ku ois just pussaamas mua. ma ihan pelastyin, vetaydyin nii lahelle seinaa ku pystyin ja sanoin vaa "que???". no taa skidi sit tajus etten todellakaa ollu nuolekelees sen kaa ja haipy sit tyylikkaasti ihan kauhuissaan kammistaa. ei helvetti se oli ehka just just 13v. vitun eroottista. pellet.

no eilen sit toinen nerokas, oli perati 15v rupes kinuu pussailuu. voi aalio ei hommia nain hoideta. no ei kylla saanu mitaa, posilot.

oon toimintaa vaille pedofiili tal ikahaarukal xd ok huomen takas chilee nii vaihan edes omanikasten seuraan takas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.