IRC-Galleria

zarafa

zarafa

EL TUNARO a.k.a MISS JATKOT 2006 - yhtä lyhyt kuin pitkä

vuoden vanhat vohvelit.Perjantai 20.01.2006 01:20

Onpa tämä hurjaa viettää kotosalla vapaapäivää edeltävää iltaa. Kylmyyskin tosin rajoittaa mun elämää, ja tähän voisi joku fiksu sanoa "ai mitä elämää?", enhä mä ole tästä päivästä galtzussa ollut kuin vaivaiset 8 tuntia arviolta!

Haluatteko Heini ja Sofia kuulla mun päivästä tarkemmin?
Okei, no voin kertoo.

Heräsin jopa ajoissa kouluun ja uhmasin suomen säätä ja niska kyrmyssä tallustin, ah niin ihanalle, harjun amikselle opinahjooni <3. (Josta muuten btw valmistun työttömäksi!)
Maailman paskin ja tylsin kurssi menossa, vai miltä kuulostaa eri fonttityylien tutkiminen ja tunnistaminen?! Opettajakaan ei mielialoja kohota hieman omituisella tavallaan kohdella minua, maikkura-mamaa ja mun tusinaa kilttiä lasta. Mutta, on sitä pahemmistakin ihmisistä selvitty joten eiköhän yksi uraansa pettynyt keski-ikäinen naishenkilö taltuteta vielä parin viikon aikana :).
Ziljoonasta fonttityylistä pitäisi viedä esimerkit maanantaiksi ja vielä firmakin perustaa, mut onhan näihin hommiin aikaa koko sunnuntai-yö. Millonkas sitä mitään ajoissa olisin aikaseksi saanut tehdä.

Asiaan taas.. Koulussa oli tönkkösuolattua makaronilaatikkoa! Olinpa hieman pettynyt kun sitä olin odottanut koko alkuviikon ja sitten maistui aikasta karmeelle.
Onkohan vaarallista syödä lähes vuoden vanhoja lämpimässä olleita vohveleita?? Äsken niitä löysin ja pistelin massuuni, toivottavasti niissä ei ollut jauhomatojen asumuksia, yöks.
Oon myös addiktoitunut ihan täysin ryvita ruis-näkkäriin. Onkohan mulla joku pureskelun tarve kun ne niin aina himottaa mua tuossa nurkan takana? Lienenkö marsu tahi orava?

Huomenna mikäli luoja suo ja ulos uskallan, käyn hakeen jotain herkkuja äitiltä sekä meen vähän treffaileen ;) (no tää on kyl tarpeeks hyvä syy haistattaa paskat pakkasukolle), illalla SELVISTELYÄ @ blaze. <-- Haluuko H tai S lyödä vetoa onnistunko :D?! Näin kirjotettuna ei tuo huominenkaan kovin vauhdikkaalta kuullosta, nooooh, ei vanha enään jaksa!

Ei kai siinä enenmpää, oon vähän tylsä.

From Gummeruksenkatu with LÖÖÖÖÖW, Näkkäri-Narkkari

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.