IRC-Galleria

zelurs

zelurs

markiisi taivaanrannan

Uusimmat blogimerkinnät

Kubin soi taas päässä, mutta ei anneta herran häiritä.

Nyt on tullut katsottua kyllä niin paljon huumoripläjäyksiä, että menee koko ensi talvi kursiessa itteäni kasaan. Black Books, oih se on helmi, nyt vihdoin minulla :) En enää missaa kertaakaan sitä telkkarista (Kaikenkirjavaa sakkia.. ja kattia kans!). Jos unohdetaan ekan kauden pari viimeistä jaksoa, niin en muista missä olen viimeksi nauranut näin paljon.

Black Booksin kautta tutustuin Bill Baileyhin. Sen stand-up lavashow härdelli Part-Troll on kyllä niin hervotonta menoa.. "This is the BBC! Do not listen to the others! They are the false prophets! This is the true way! Follow us, not the others, they are the evil ones!" Jo pelkän miehen näkeminenkin pakottaa hymyilemään. Mun posket ei enää kestä.

Mutta jos puhutaan hervottomasta, niin Baileykin jää toiseksi Eddie Izzardin rinnalla. Siis miten toi tyyppi jaksaa.. Aivan loistavaa settiä. Ihme transvestiitti höpöttäjä. Izzardia katselemalla ja kuuntelemalla olen vääntänyt sisuskaluni solmuun naurusta. Izzardin Glorious on jotain niin parasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.