IRC-Galleria

zuttura_

zuttura_

pojan ja tytön äiti <3
Nöpsy on ollut nyt viikon verran laitsalla ja mitä ilmeisemmin nauttii olostaan :)
Vaikkei kavereina ole 'kuin' lehmiä aidan toisella puolella =P Eipä tuo viime kesänäkään paniikkia kehittänyt, vaikkei muita kaviokkaita ollut lähimaillakaan.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Viikonloppuna oli muuttohässäkkä, nyt jo rauhallisempaa, onneks! Kaikki tavarat ei tosin oo viel löytäny paikoillaan, mutta jospa tällä viikolla jossain vaiheessa. Nyt on ihan ikioma takapihakin! Eikä tarvi enää olla 'näyteikkunassa' vaan on huomattavasti rauhallisempaa aluetta, onneks.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Meikäläinen sai sitte kivan flunssan ja kuumeen päälle =/ Viime yönä heräsin kahen aikaan ja valvoin varmaan tunnin. Kurkku niin pirun kipee, et ei mitään rajaa. Yöllä söin hapankorppuja siinä toivossa, että ne vähän 'karhentais' tota kurkkua...tuskinpa vaan. Tänään ostin sit mehujäitä ja oon vedelly niitä naamariin. Panadoliakin oon ottanu 5 tablettia tän päivän puolella, muttei mitään vaikutusta. Aamulla oli kuumetta 37,4 (töissä mittasin) ja tuskin on yhtään laskenu päivän aikana.. Töistäki lähin 3h jälkeen, ei vaan pystyny olee enää kuosissa. On meillä kuumemittari tääl kotonaki - jossain (paikassa nimeltä hukka!). Kait sekin löytyy, kun alkaa laittaa noita muuttotavaroita paikoilleen... hope so.

Saas nähä kauanko tääkin olo on päällä, ei kiva ollenkaa. Siitä on kyl kauan aikaa ku oon viimeks ollu kipee..joskus viime vuoden puolella, et johan tää on korkee aika sairastaa aina välillä.

Nyt ei muuta ku unta palloon, jos se vaik vähän helpottais tätä elämää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.