IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1. Vaikka en sanokkaan tätä usein, oot yks mun parhaista kavereista. Oot tosi sulonen ja mukava poika. Oot tosi ihana kaveri ja pystyn puhumaan siulle kaikesta. Haluun et pysyt mun kaverina aina. Et tuu musta eroon pääsemään, välitän susta <sydän>

2. Luulet tuntevas mut kovinkin hyvin, mut totuus on ettet tunne mua ollenkaan. Voisit siis painua vittuun mun vieraslistalta ja jatkaa sitä elämääs ihan ilman mua. Ei mulla periaatteessa mitään sua vastaan ole, mutta tuskin meistä koskaan kavereita tulee.

3. Olet tyttö tullut tärkeäksi <sydän> ! Tutustuin suhun vasta vähän aikaa sitte, mutta oon tosi ilonen että ystävystyttiin. Muistathan että voit tulevaisuudessakin puhuu mulle ihan kaikesta, kyllä mä kuuntelen!

4. Oot ihan tajuttoman hauska :) saat mut hyvälle tuulelle sanomatta juuri mitään. Ollaan monesti naurettu yhessä ja lisää hyviä muistoja toivottavasti vain tulee!

5. Meil on ollu hyvii päivii ja meil on ollu huonoi päivii, mut kaikesta ollaan yhdessä selvitty. Sussa on silti jotain, mitä muissa ei ole. Oot niin ihana ja ainutlaatuinen, että sun kaltaisia ei oo muita. Meillä on semmosia juttuja, joita muut ei koskaan voi tajuta. Mun nainen, aina <sydän>

6. Musta tuntuu, että sul ei oo aavistustakaan siitä kuinka pahasti sä mua satutit. Mut totuus on, et sun näkeminen kirpasee vieläkin. Päähän tulee samaan aikaan sata hyvää muistoa, mut myös paljon niitä huonoja muistoja. En kadu mitään, mutta toivon silti et asiat ei ois menny niinku meni.

7. girl i miss u so much ! <sydän> ennen oltiin niin läheisiä ja meillä oli tosi kivaa yhessä. Nyt must tuntuu et oon menettäny sut jollain tapaa. Me kai vaan jotenki etäännyttiin toisistamme. En ees muista koska oltais puhuttu viimeks kunnolla. Mä haluisin palauttaa meijän välit ennalleen, mut en tiiä onnistuuko se. Sä oot ihana ja välitän susta vieläki.

8. Älä sulkeudu, jooko? Ennen olit tosi ilonen ja pirteä, nyt oot tosi hiljanen ja surullisen olonen. Mikä sulla on? Oon huolissani. Suljit mutkin tavallaa ulkopuolella ja vaikka en enää puhukaan sulle paljoa, ei se tarkota et oisin unohtanu sut.

9. Vaikutat tosi mukavalta pojalta ja sun kaa on jotenki tosi luontevaa jutella :) Sulla on hauskoja juttuja ja sä saat mut nauramaan! Vaikka ei vielä tunnetakkaa kunnolla, niin susta jäi jotenki hyvä fiilis

10. Mä en vaa yksinkertasesti pidä susta. Ei siinä mitään kummempaa, eikä mulla ole mitään sua vastaan. Jokin sussa vaan ärsyttää mua. Mut hei, ei kaikki voi olla kavereita eikä kaikilla vaan voi synkata keskenään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.