IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kotona!Tiistai 28.07.2009 02:30

Oltiin oonan kanssa hesassa mun enon luona ja oli ihan yli-hauskaa! <sydän>

Sunnuntaina ehittiin käymään lintsillä ja käytiin kaikki käymisen arvoset laitteet läpi. Sit siellä oli semmone ihana jätkä töissä, joka kiusas mua ja keinutti sitä mun vaunua ku sanoin ettei se oo kivaa ;o Kämpällä (joka on muute ihanin kämppä jossa oon ikinä käyny!) oltiin siinä puol yheltätoista. Sitte kateltiin brad pittiä telkkarista ja lopulta juoruiltiin sohvilla.

Nukutti hyvin, kiitos kysymästä! Sitte siinä laittauduttiin ja näin, ja sitte lähettiin itäkeskuksee shoppailee. Siellä sitte pyörittii kahestaan noin viis-kuus tuntia ja rahaa meni iha mukavasti! Kateltiin vaatteiden ohella miehiä. Käytiin syömässä ihan sairaan hyvää pizzaa ja myöhemmi spice icessa jätskeil. Sitte Birgitta (= Mun enon vaimo) päätti että se haluu ostaa mulle kengät. Sain sitte ihanat kengät ja lopulta se osti mulle koululaukunki! Kyllä veskulla on kiva kummitäti! :) Ite ostin laukun, korvikset, topin ja aurinkolasit.

Sitten mentiin kämpille ja syötiin jätskiä ja mansikoita ja mustikoita. Oli hyvää! Sitte pakkailtiin ja lähettiinki jo himaan. Automatka nukuttiin oonan kanssa ja rapsuteltiin Nelliä, se on ihana <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.