IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

näin on.Lauantai 26.12.2009 01:58

1. okei, eli siis mä oon huora. oliko muuta? ei jaksa paljoo satuttaa noi sun sanat ::D mut en vaan ymmärrä miks jaksat mennä jauhamaan musta paskaa kaikille, jotka jaksaa vähänkää kuunnella. sä et tunne mua, mutta etpä näytä jaksavan tutustua. vihaat mua asioitten takia, joihin mä en oo vaikuttanu yhtää. nykyään teen kaikkeni ärsyttääkseni sua, ja näyttää toimivan hiton hyvin (; onneks suakaa ei tarvi kestää ku puol vuotta enää!

2. en haluu menettää sua. mut jos sä tietäsit kaiken, mä menettäisin sut. sä et vaan enää tajuu mua, sitä miltä musta tuntuu. et pysty käsittämää että mun teoilla on syytki, enkä tee kaikkee vaan satuttaakseen itteeni tai muita. tuntuu hyvältä tietää että sä oot huolissas musta ja välität <3 mut mä oon jo iso tyttö, mun on aika tehä omat päätökseni ja virheeni. et sä voi pelastaa mua.

3. mmh, mä en ehkä oo mikään kaikkein huolehtivaisin ihminen tai sellanen, joka ottaa tälläset jutut vakavasti. mut mä oon huolissani susta. älä heitä sun elämääs hukkaan, jooko? susta voi tulla jotain niiin paljon parempaa ku musta, joten älä tee samoja virheitä jotka mä tein.

4. sä oksetat mua. sun tekos oksettaa mua. mä oksennan kohta jos aattelen tätä yhtään pidempää. toi on sairasta. sä oot sairas. hyi, haluisin pyyhkii ton koko ajatuksen pois päästäni.

5. hey you, i like you :) mulla oli aika vahvat ennakkokäsitykset susta, mutta olinkin väärässä. oot niin sulonen ja mukava tyttö, että oikee hävettää muistella mitä joskus susta aateltiin. vaikka ei mitään maailman läheisimpiä ihmisiä ollakaan, niin en silti haluu menettää sua! jokanen hetki sun kanssa piristää kummasti :)

6. ois väärin sanoo et oon optimistinen ihmine, koska en mä oo. mutta suhu verrattuna mä oon iha itse päivänsäde! sun pessimistisyys on ajaa mut hulluks vähä liika usein. koettasit joskus hymyillä ja nauraa, eikä dissata ja puhuu paskaa. sun seurassa on ton takia vähä vaikee olla ;o

7. mä en ymmärrä sua. välillä vittuilet mulle, välillä taas oot ihan erilainen. tuntuu et sul ois joku jakautunut persoonallisuus. toisesta persoonallisuudesta mä pidän, aika paljonki. mutta siitä toisesta en. ja vaikee sanoo mitä mieltä susta olisin, ku oot noin vaikee. joten olisiko mitenkään mahdollista, että kertoisit tunteistasi ihan päin naamaan? :) kiitos.

8. tuossa kuukausi sitten minulle kerrottiin vähä faktoja sun persoonallisuudesta. sillon en uskonut tätä ihmistä, vaan laitoin sen kaiken kateuden piikkiin. valitettavasti paljastu, että se ihminen oli sun suhteen oikeessa. mä meinasin hajota tän jutun takia, mutta vaan melkeen. nyt pystyn jo hymyilee sulle ja esittämään mukavaa. kyllä sä hyvä tyyppi oot silti, mutta pidän suhu kuitenki hieman etäisyyttä, iha vaa turvallisuuden vuoks.

9. tiiät varmasti itseki että mä en pidä susta. ja mä tiiän että tunne on molemminpuoleine. sun näkeminenki pilaa päivän. oon kuullu vähä juttua siitä millane nykyään oot enkä tiiä pitäskö itkee vai nauraa. sä sait puhtaan alun, mutta et nähtävästi haluu käyttää sitä hyödykseks. ei paljoo mua liikuta, kyl muaki vituttais olla sinä :---)

10. oot liian ihana. ja hot. tunnetaan ittemme tosi fiksuiks ku joudutaa tyylii pyyhkimää kuolavanoja pois ku katellaan sua. sun hymys on maailman ihanin. kyl mä sun sydämmen viel saan pöllittyy, siinähä näätte te, jotka nauratte mun teineilyille aina (;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.