IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
2.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 441 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 17 (90 %)
Poikia: 2 (10 %)
Keski-ikä
21,5 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,4 vuotta
Ylläpitäjä
HENNAPERKELE

Jäsenet (19)

RuusuS96fuckingproblemcirclecreepAmandaxoxoKrisuuugirlHENNAPERKELEccandyy_juliaNuba83KhidaKawaiiYukikisaki-WithdrawN
« Uudemmat -
https://www.facebook.com/CandySchool

Candy School kiittää : )
Dr. Feel Good

zehi•Luonut: zehiPerjantai 27.04.2012 01:07

tokal kerral kuulostaa paremmalta

zehi•Luonut: zehiMaanantai 09.04.2012 02:21

taas yksi syy lisää rakastaa kpoppia ♥

zehiLuonut: zehiKeskiviikko 04.04.2012 14:53

oikeastii, nää kpop 2pm, 2am, b2st, suju :n tekemät parodiat näistä biisesitä on parempii ku alkuperäset (mister, gee, abracadabra ) :D

zehi°___°Luonut: zehiKeskiviikko 22.02.2012 22:15

Köh, mä toki voisin lukee kirjaa, mut ei. Noora katsoo big bang ja muit k pop videoita vaa :c aah mu aivot sai kohtauksen, ko yhes kuvas oli sillee et ihaku GD ja T.O.P pussais, ja ne kaik o nii söpöi :;___; fanityttö . Busted. Olkaa ylpeitä musta ny. Ps. En vielkää silti osaa sanoo kaikista kuka on kuka mut opin mite herättää GD ja et T.O.P kusee tanssis :Dd asd noora on random.
WHO'S WITH ME!?!
Day 01 - Your favorite song at the moment
Day 02 - A song that makes you happy
Day 03 - A song that makes you sad
Day 04 - A song that reminds you of someone
Day 05 - A song that reminds you of somewhere
Day 06 - A song that reminds you of a certain event
Day 07 - A song that you can dance to
Day 08 - A song that makes you fall asleep
Day 09 - A song from your favorite band
Day 10 - A song that no one would expect you to love
Day 11 - A song that describes you
Day 12 - A song from your favorite album
Day 13 - A song that you listen to when you're angry
Day 14 - A song that you listen to when you're happy
Day 15 - A song that you listen to when you're sad
Day 16 - A song that you want to play at your wedding
Day 17 - A song that you want to play at your funeral
Day 18 - A song that makes you laugh
Day 19 - Your favorite song at this time last year

ZageroHyo Shin~Luonut: ZageroKeskiviikko 14.04.2010 21:48


Park Hyo Shin - Castle of Zoltar

Olen koukuttanut itseni uudelleen tuon miehen ääneen ja ihaniin biiseihin.
Loistava myös livenä ja kappaleella kauniit sanat. Jos joskus tulee hetki, jolloin ei itseensä luota ja pelkää epäonnistuvansa tätä kuuntelen. Upea kappale.

Ja tuo mies on aivan liian kaunis ja upea ja vaikka mitä *.*

Hyvää kevättä kaikille. Voimia~

ZageroH.O.T. Candy~Luonut: ZageroLauantai 16.01.2010 02:24


Do diin. Ryhdymme siskomme kanssa Kpop-cossaajiksi. Ensimmäisenä projektina olisi tuota old school cossit ysäreiltä ja H.O.T:in Candy.
Hewene lupasi tulla Tonyksi (punainen paita haalarien kanssa) ja meikä meinasi olla Kangta (vihreä paita med valk. haalarit).
Tiedä nyt sitten vielä missä, mutta kuitenkin ^^

Mukaan saa tulla, jospa haluaa~ ㅋㅋㅋ

Ja tarkoituksena olisi kanssa opetella tuo tanssi, ja huudattaa Candyä conissa (mihin ikinä nyt keksitäänkään nuo tehdä) missä sitten kuljetaankaan. ㅎㅎㅎ

Varokaatten~

Ai niin! Te kenellä mahdollisesti on noista valkoiset haalarit & yksiväriset paidat kuvia, ilmoitelkaa itsestänne. Me tarvitaan kuvia noista vaatteista, eikä olla niitä tuntien etsintöjenkään jälkeen löydetty. Apua.

ZageroKorealaisesta musiikistaLuonut: ZageroLauantai 19.12.2009 18:09

Meikäläinen kuuntelee vähän kaikenlaista. Viime aikoina on tullut kuunneltua enemmänkin korealaista musiikkia, sellaisen vuoden verran. Sitä kuuntelee uusimpia hittejä, yrittää tutustua myös vanhoihin hittibiiseihin, oldschooliin, trottia tulee kuunneltua myös sekä melodista rockia ja vähän kaikkea muutakin. Yritän pitää musiikkimakuni laajana, löytää ihmisiä, jotka nauttivat musiikin tekemisestä, esiintymisestä, yritän löytää ihmisiä joilla on mukava persoonallisuus, ihmisiä joita voi hyvällä mielellä sanoa idoleiksi, sellaisksi, joita voi kuunnella hyvillä mielin ja katsoa ylöspäin. Sellaista minä musiikkia minä yritän kuunnella.

Tuohon edellä mainistemaani joukkoon kuuluu jo meilkein sata ihmistä, jos nopeasti lasken. Enemmänkin, kun en kaikkia yhtäkkiä muista. Kaikki heistä on omalla tavallaan upeita henkilöitä, lahjakkaita laulajia, osaajia omalla alallaan. He ovat hauskoja, mukavia, koskettavia ja siksi kuuntelen heidän tekemäänsä musiikkia niin paljon. Muistan kaverin sanoneen kerran, että ei kuuntele poppia niin paljoa, koska biisit eivät kestä. Minä kuuntelen, sillä muistan ihmisiä, muistan niitä laulajia, niitä tekijöitä, jotka haluavat tuoda hymyn kasvoille, tehdä päivästä vähän paremman. Enkä nyt oikeastaan tiedä siitä biisien kestävyydestä sanoa mitään. Siskon kanssa kuunnellaan juuri parhaillaan kovasti ysäreitä vähän kaikkialta, koska ne ovat vain niin hyviä. Lisäksi ainakin koreassa (jossa on kolme musiikki ohjelmaa pe-su, joissa bändit esiintyvät livenä, laulavat oikeasti kun tanssivat, kun promoavat biisejään) joissa tehdään tälläisiä legend -tyyppisiä stageja, eli nykyiset suositut bändit esittävät aikaisempien idolien biisejä vuosien takaa. Osoittaakseen kunnioitustaan ja arvostustaan (koska korea on sellainen maa ihmisineen) ja vanhat biisit elävät - kaikki osaavat edes osan vanhojen hittibiisien sanoista ja tansseista (vaikkakaan kaikkia oldschool bändejä ei suurin osa nykyisistä nuorista enää tunnekaan, harmi).

Haluan sanoa tämän, koska olen löytänyt taas viimeaikoina uutta musiikkia. |'D

Ja olen löytänyt musiikkia mieheltä, joka palaa armeijasta ensivuonna joskus kesäkuun paikkeilla, kait. Ja siis koreassa miehet joutuvat käymään armeijan (ellei ole sairaus, loukkaantunut tai jotain ja saa vapautuksen), joka kestää kaksi vuotta. Poikkeuksetta. Siellä koulutetaan miehiä oikeasti vielä meneillään olevaan sotaan, joka on vain nyt ollut jonkun aikaa rauhan kaltaisessa tilassa. Öröm, liikaa historian lukemista |D

Mutta siis herran nimi on Kangta, main vocal legendaarisessa poikabändissä yhdeksänkymmentäluvulla nimeltään H.O.T.

Rakastan tuollaista musiikkia, hidasta jazzia. Nam.

Rakastan tuota miestä senkin takia, että voi tehdä lähes mitä tahansa, ja nauraa itselleen.
http://www.youtube.com/watch?v=pNLMp2Jw4vE
Kangta on siis tuo parrakasmies (tekoparta! :'''D), jos mikäli ette saa selvää taikka tunnista. :''''D Sain hyvät naurut eilen.

Meikäläinen sitten rakastaa noita ihmisiä. Oikeasti. Haluaisin näyttää teille jonkin variety show:n, jolla voisin vakuuttaa teille kuinka ihania ja oikeita nämä ihmiset ovat kameran edessä. Haluaisin näyttää miksi oikein olen rakastunut näihin ihmisiin ja tuohon maahan ja kulttuuriin niin paljon. Ja miksi rakastun joka päivä uudelleen.

Mutta. Sitten aina välillä törmää oikeisiin lahjakkuuksiin, joilta voi tulevaisuudessa odottaa niin paljon. Niin paljon enemmän kuin noilta suosituilta bändeiltä. Joita voi sanoa oikeasti yhdeksi niistä voimista, jotka tulevat tekemään koreasta tulevaisuudessa tunnetumman. Jo pelkästään sillä, että 13v. poika lataa Youtubeen videoita. Jung Sungha on ehkä lahjakkain kitaristi, jonka olen koskaan nähnyt ja kuullut soittavan. Ja Sungha on 13 vuotias, tavallinen poika koreasta, joka on jo nyt hyvin tunnettu maailmalla. Haluan näyttää teille miksi.


Tämä videolla soittava poika on aloittanut kitaran soittamisen 2 vuotta sitten. Häneltä menee muutama tunti, että hän voi soittaa jonkun kappaleen, jota ei ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan, ja ladata videon Youtubeen. Vain muutamia tunteja myöhemmin.
Tämä poika myös säveltää itse. Olen kovin rakastunut hänen kappaleeseensa Starseeker:
http://www.youtube.com/watch?v=Jcm8VmztZjI
Poika sävelsi tuon ollessaan 12 vuotias. Sävellyksiään on nyt Youtubessa 12. Hän myös sovittaa kappaleita. Lahjakkain 13 vuotias poika, jonka olen eläessäni nähnyt.

Sungha on myös soittanut suomalaisen kitaristin Tomi Paldanuiksen kanssa kahvilassa. Olen kuunnellut ja katsellut kyseisen videon monet kerrat.
http://www.youtube.com/watch?v=QMgOFQphOzs
Kuten Tomi sanoo videon lopussa "Genius"

Olen seuraillut tätä poikaa jo usemman kuukauden ja jokaisen uuden videon kohdalla suuni loksahtaa lattiaan asti ja yritän tajuta ja kuunnella. Tiedän että monet odottaa tältä pojalta paljon, niin odotan minäkin. Sungha on jo monilla monituisilla lavoilla maailmalla (Saksassa, Thaimaassa...) ja maailman tunnetuimpien samalla tyylillä soittavien kitaristien kanssa.

Öö kirjoitin joo jotain ja tuota siellä on monta videota, mutta jo tulee tylsää, niin tästä löytyy hetkeksi tekemistä? :'''D
« Uudemmat -