IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
2.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2478 (1.7.2008 alkaen)
Koko
161 jäsentä
Tyttöjä: 18 (12 %)
Poikia: 143 (88 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 89 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta
Ylläpitäjä
juhiis

Jäsenet (161)

micceeeemokimmpleff2007kaho^KimbeBoyDaboyIDZ_love2HotToHndlMarlick^^TimBa^^Tonto_85ARTIST-83burningdogstark-|IceMan|^eweliina
« Uudemmat -
acoustic+joulutarina+homo+jouluevankeliumi+ja+lis%25C3%25A4tyt+homot.jpg

Tänään etsitään jouluista henkeä raamatusta, mitä siitä saakaan irti sateenkaarilasien läpi "pienellä" ehostuksella. Tarina on ystäväni kirjoittama viime jouluna ja kuvitus on omaani. Innostuin tässä iltapäivällä piirtelemään ja tulos on tuolla alareunassa! Täähän on kuin jostain teinitytön päiväkirjasta kun piirtelee omia mangafantasioitaan :DD FIERCE!

Lue tarina ja koko postaus osoitteessa: http://www.acoustic.fi/2011/12/luukku-17-jouluevankeliumi-ja-lisatyt.html
homo+enkeli+gay+angel+drawing+acoustic.fi2+copy.jpg
B%25C3%25B6gh%25C3%25A4lsning+till+Pentti+Oinonen+%252B+p%25C3%25A5+slotter+fans+int+n%25C3%25A5t+som+b%25C3%25B6garnas+vals+pentti+oinonen+teuvo+hakakrainen.png

Lue jutun taustat, katso video ja kommentoi helposti tästä!

Radio X3M tekemällä musiikkivideolla tanssivat Teuvo Hakkarainen ja Pentti Oinonen nätisti vastakkain valssia Linnan juhlissa.

Ruotsinkielinen homotervehdys on varustettu saatesanoilla:
"Halonen och ungefär trettiotusen facebookanvändare är trötta på sannfinländaren Pentti Oinonens homofobi. Därför skrev vi en låt till honom. Var så god Pentti"

Tämä ja paljon muuta: http://www.acoustic.fi/
fairy+tales+and+glitter+acoustic.fi.jpg

QUESTIONS ASKED & ANSWERED alaotsikko taas viittaa vastauksiin gay-aiheisiin kysymyksiin, joita lukijat ovat lähettäneet. Mulla on nyt neljä erilaista (todella hyvää, saanen lisätä) kysymystä odottamassa sähköpostissa ja lisää toivotaan ehdottomasti niin postauksiin saa matskua. Heteroasioihin homon näkökulma ja homojen kysymyksiin ammenan omaa asiantuntemustani, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Voin antaa myös Bees and honeys -henkisiä neuvoja, jos jotain kiinnostaa! :DD

Homoja ihan himona?

"Mistä löydät ja miten tutustut uusii homoihin? Mä oon pieneltä paikkakunnalta ja mä en tunne täältä oikein ketään.. :/"

Lue vastaus ja koko postaus täältä: Fairy's tales & glitter: Homoja ihan himona?

http://www.acoustic.fi/
qruiser+buffi+buffaa+j%25C3%25A4sent%25C3%25A4+selitys+buffeille3.jpg

Suosittuun Qruiser verkkopalveluun on tullut viime viikolla uusi ominaisuus eli toista jäsentä voi buffata. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit jättää hänelle hätäväksi yhden 16 ikonista. Millä ikonit on valittu onkin hyvä kysymys ja mitä buffaus todella tarkoittaa lienee toinen? Buffaus on kuitenkin tullut keinoksi flirtin, vieraskirjamerkinnän ja perinteisen "moi mitä sä?" tai "uuu! Panisin!" viestin rinnalle eli buffista löytynee tämä ulottuvuus myös.
---
Lue koko bloggaus ja jokaisen buffin huumoriarvoa kunnioittava analyysi täältä.

Tämän ja paljon muuta sinulle tarjoaa http://www.acoustic.fi/.
Uusin kommentti samaa sukupuolta olevien avioliittoon:
http://www.acoustic.fi/2011/09/venalainen-seksiin-ja-thaitytto.html
same-sex-marriage2.jpg
Kristian+S%25C3%25A4%25C3%25A4f+Mr+Gay+sweden+2011+acoustic.fi.jpg

Tukholmassa juuri nyt vietettävien pridejuhlallisuuksien yhteydessä on valittu myös Mr Gay kuten Suomessa jo aiemmin. Kristian Sääf on tuore ruotsalaisedustaja ....
Lue lisää ja katso kuvat: www.acoustic.fi
Gay+Marriage+New+York+acoustic.fi+Source+REUTERS+-+Allison+Joyce.jpg

Pohdintaa New Yorkin päätöksestä laillistaa samaa sukupuolta olevien avioituminen. Miten Suomessa onkaan reagoitu aiheeseen! Mukana myös video.
Lue koko teksti osoitteessa: acoustic.fi
acoustic.fi+Jari+mr.+gay+finland+2011+%25C3%25A4%25C3%25A4nestys.jpg

Vuoden 2011 Mr. Gay Finland -kilpailun (MGF) ehdokkaat on julkistettu tänään (6.6.). Yhdentoista kandidaatin joukkoon on mahtunut paljon erilaisia homoseksuaaleja miehiä tänä vuonna, mutta kiinnittäisin erityisesti huomionna ryhmäkuvan toiseen mieheen! Kyllä, rakastamanne acoustic on kisassa tänä vuonna mukana kilpailija numerolla 6! Äänestys tapahtuu tekstiviesteillä, on jo käynnissä ja päättyy finaalia edeltävänä päivänä 29/6 klo 24. Finaali siis järjestetään 30.6. DTM-klubilla (http://www.dtm.fi/).

Tekstari on muotoa "QRUISER MGF N", missä N on numero 1-11 (minua, eli Jaria (acoustic) äänestät siis viestillä "QRUISER MGF 6"). Tekstiviestit numeroon 16233. Tekstarin hinta on 30 centtiä ja voitto luovutetaan Helsinki Pridelle.

Lue lisää:
http://www.acoustic.fi/2011/06/acoustic-mukana-mgf-2011-kisassa.html
lady-gaga-born-this-way-album-cover.jpgGaGalicious? Lady Gaga - Born This Way uusi albumi
by acoustic

Tentin jälkeen ensimmäinen asia mitä tein oli kännykällä spotifyhin ja Gagan uusi albumi soimaan kädet täristen. Tätä on odotettu, hypetetty ja spekuloitu enemmän kuin mitään pop-albumia pitkään aikaan...

Lue kokonaisuudessaan:
http://www.acoustic.fi/2011/05/gagalicious-lady-gaga-born-this-way.html
« Uudemmat -