IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
12.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 007 (1.7.2008 alkaen)
Koko
120 jäsentä
Tyttöjä: 53 (45 %)
Poikia: 67 (55 %)
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 103 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,7 vuotta

Jäsenet (120)

lin|daemskibjrkKrAfe__DieseL_teuskahhaid^Laura^-Ak0njanezki^Jonas^Heddi-KrayZie_SammenrOOdNoraah
« Uudemmat - Vanhemmat »

RaQu^^Helsingin SanomatLuonut: RaQu^^Torstai 10.07.2008 11:11

Hangon regatta työllisti poliisia entiseen malliin

- Poliisilla oli viikonloppuna pidetyssä Hangon regatassa suunnilleen yhtä paljon töitä kuin aiempina vuosina, vaikka Hangon kaupunki oli tiukentanut turvajärjestelyjä. Tänä vuonna autoliikennettä rajoitettiin aiempaa tarkemmin ja yksityisiä järjestyksenvalvojia oli lisätty. Regatan yhteydessä järjestettiin ensimmäistä kertaa myös festivaali. Kaupunki toivoi sen houkuttelevan nuorisoa järjestäytymättömästä juhlinnasta järjestettyyn tapahtumaan. Raaseporin poliisin mukaan erilaisia poliisitehtäviä tuli perjantai-illan ja sunnuntai-iltapäivän välillä noin 200. Päihtyneitä vietiin putkaan 36.
Rikosilmoituksia kirjattiin viimevuotinen määrä, 42. Niistä pahoinpitelyjä oli 15 eli viisi enemmän kuin vuosi sitten. Rattijuoppoja oli viimevuotista vähemmän. Poliisin mukaan liikenneongelmia ei ollut ja kaupungin keskustassa olevan Casinon puiston alueen yleisilme siistiytyi ja rauhoittui entisestä. Nuoret juhlijat käyttäytyivät poliisin mukaan pääosin hyvin. Roskaamista oli aiempaa laajammalla alueella. Osa nuorista juhli ensin autojensa luona ja käveli sitten keskustaan, minne ajamista oli rajoitettu.
Perjantina lähdettiin extemporee Hangoon ja eilen tultiin takas. Nukuttii yöllä rannalla sohvalla :DDDDDDDDDDDDDDDD Nyt olen vasta kotona, Hangost suoraan jatkoille Korsoon. :D Ja rahaa oli koko matkan aikana käytettävissä 0€. Mitä vittua!

- mut mitä vittuu, me ollaa hangos!!


nnedde[Ei aihetta]Luonut: nneddeSunnuntai 06.07.2008 19:07

ooh hangon regatta ! jotai siistein ikin :D porukka iha meges ja juomii sai vaik omat oli loppu ! :D en nukkunu ku alle 3h koko vkl mut ei se menoo haitannu :D
ilma oli mitä parhain ja fiilis korkeel =)
oli kyl pepust kävellä keskustast takasi leirintäalueelle melkee 5km ilma kenkii :D ihanaaa. ja possujunil liikuttii kans 3e per suunta :D järkyttävää.

tuhinaa kyl riitti moneen makuun ;)mm. ens vuon todellaki uusiks! =)
« Uudemmat - Vanhemmat »