IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
13.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 015 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
35,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta

Jäsenet (3)

ADHD-76mariamarsuNiksu_^
« Uudemmat - Vanhemmat »
KUUNNELKAAS!
2 keski-ikäistä miestä olivat varastaneet naapurinsa pihalta 18 vk ikäisen koiran pennun.
Ensiksi miehet olivat leikanneet koiran korvan irti. Sen jälkeen he heittelivät koiraa tuli kuumille grillihiilille.
Sitten he kaivoivat koiranpennun silmät puukolla ulos. Koira ulisi, muttä miehiä ei kiinostanut lainkaan. Sitten he naulitsivat koiran mahastaan kiinni laudan pätkään, ja työnsivät se uuniin.
JOS KOPIOT, JA LEVITÄT SANOMAA, NIIN KAIKKI TIETÄVÄT, ETTÄ VÄLITÄT!
Onneksemme, miehet saivat 9 kk vankeutta, ja heille ei anneta eläimenpito oikeutta!..

maatuukaikki kohdallaan.Luonut: maatuuTiistai 12.01.2010 18:32

matu laittaa huulirasvaa, no jennaki haluaa. Opo selittää kuinka hyvä koulumotivaatio meijän koulun oppilailla on. matu tunkee sitä huulirasvaa jennan suuhun. jenna alkaa yökkii.
Opo: Mikäs sulle jenna tuli kerroppas meille?
jenna: *yrittää saada huulirasvaa kielest* TÄ ON PAHAA!
Opo: O.o
*matu räkättää vieres*
Opo: Just selitin kuinka teillä on hyvä koulumotivaatio mut toinen syö huulirasvaa ja toinen nauraa vieres -.-
*kaikki repee*
Ihan hyvä sinänsä ku toi on ollu koht puol vuotta tos.

varzuAi ai Ääliöt <3Luonut: varzuKeskiviikko 12.08.2009 00:51

Äkillisesti alkanut verkkonuoliaiskuume aiheutti tänään uuden perheenlisäyksen. Ääliön ei ole hyvä yksin: verkkonuoliaiset tarvitsevat kavereita, joten menimme tänään takaisin Stokkalle etsimään kavereita. Iloksemme huomasimme, että jaguaarimonnisen tarran vieressä oli verkkonuoliaisen hinta, ja eilinen väärä tieto johtui siitä, että myyjänä sattui olemaan kausimyyjä, joka muisti meidät eiliseltä. Hän tuntui olevan kovin hämmentynyt ja pahoillaan kun kerroimme tapahtuneesta erheestä, ja samassa meitä siirtyikin palvelemaan keskustelun kuullut osaston vakiomyyjä. Häneltä saimme hyvin asiantuntevaa palvelua, ja tuntui tietävän ihan tosissaan verkkonuoliaisista. Nyt on hyvä mieli, seivasivat tilanteen hyvin ja antoivat jaguaarimonnisen & verkkonuoliaisen erotuksenkin (huimat 0,60e) ilman kuittia takaisin.

Ostettiin siis neljä kaveria Ääliölle. Nyt on kovat mietinnät käynnissä, minne saadaan mahtumaan 250-litrainen allas ääliöparvea varten. Tuolla ne nyt vipeltää laumassa, kaunista katsottavaa kun niillä on seuraa toisistaan <3 kaikki tuntuvat sopeutuvan tosi nopeasti, vipeltävät kovasti ja syövät minkä ehtivät. Nyt kipaisemme vielä toimistolle hakemaan niille lisää piilopaikkoja.

Pää-Ääliö on kasvanut ihan sikana. Nämä uudet Ääliöt on samasta altaasta kuin Pää-Ääliö, mutta Pääliö on silti ehtinyt jo kasvaa selvästi isommaksi. No eipä sillä tosiaalta vuorokauteen ole ollut juuri mitään muuta tekemistä kuin omnomom syödä.
Mentiin Stokkan kalatiskille katsomaan, mitä partamonnit maksaa. Törmättiin siellä sitten kivoihin ja aktiivisiin pohjakaloihin ja päätettiin ostaa partamonnin sijaan sellainen. Siellä sen nimeksi ilmoitettiin jaguaarimonninen.

Kotiintultua katseltiin vähän internettiä ja Markku Varjon opusta, ja tultiin siihen tulokseen että se ei kyllä mikään monninen ole, vaan verkkonuoliainen. (Näin voi käydä jos tekee heräteostoksia...) Ne verkkonuoliaiset taas ei ole yksineläjiä, joten pitää mennä huomenna ostamaan sille muutama lajitoveri. Ikävä puoli on se että täysikasvuisina nuo tarvitsevat tuplakokoisen akvaarion meidän nykyiseen verrattuna, mutta onneksi tässä on vielä hetki aikaa kasvatella niitä ja hankkia se isompi akvaario. Tuosta kalasta eroonhankkiutuminenhan ei ole vaihtoehto koska olen rakastunut ja ensirakkaudesta ei voi luopua (vaikka se onkin Jussin kala).

Jussi nimesi sen Ääliöksi (saattaa olla että lopuistakin fisuista tulee Ääliöitä, aika näyttää). Ääliö on ihana touhuilija, ja tuntuu sopeutuvan aika nopeasti. Kotimatka ressasi sitä ja matkan ajaksi sen raidat haaleni melkein olemattomiksi (kuten kuvasta näkyy). Heti kun kuljetusastian laski akvaarioon lämpöä tasaamaan, Ääliö piristyi ja sai värinsä takaisin. Sillä on kauniit koko kropan yli pituussuunnassa menevät tummat raidat. Kun se pääsi akvaarioon asti, se ramppasi muutaman kerran ylösalas ja meni sen jälkeen kaivelemaan pohjaa ja syömään kaikkea kivaa mitä ikinä löysikään. Nyt se on ollut muutaman tunnin tuolla akvaariossa ja siellä se edelleen touhuaa ihan onnellisen näköisenä, vaikka valotkin on ollut poissa jo tovin ajan.
« Uudemmat - Vanhemmat »