IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4767 (1.7.2008 alkaen)
Koko
322 jäsentä
Tyttöjä: 250 (78 %)
Poikia: 72 (22 %)
Keski-ikä
39,2 vuotta
Otos: 241 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,4 vuotta
Ylläpitäjä
Cillla

Jäsenet (322)

susa85_RiCo_[Cessi]NeLLu_drearyHenderssonNumdjaherliFinnWoman77^JaNie^Alexandra85SophiruHelluvatompsakkaN8Waltti
« Uudemmat - Vanhemmat »

A-style★ The Dubai AquariumLuonut: A-styleTorstai 24.07.2014 13:47

WyckedEllun kootut vol. 3546354Luonut: WyckedTorstai 07.07.2011 00:20

Ellu todisti taas älynsä määrän ja tappoi mua tänään, mikä johti lähes nauruun tukehtumiseen.

Käytiin siis mökillä tänään illalla ja Ellu kirjotti meen "mökkikirjaan" merkinnän, kuten on ollut tapana mökillä käytäessä aina jotain siihen raapustaa. Osa merkinnästä meni jotenkin näin:

"Tultiin mökille saunomaan. Muut onkivat ulkona laiturilla. Eeva luki vain Ropert Platusta."

..............

ROPERT PLATU?!!?!? o_O

Yksi kirjoitusvirhe nyt vielä menis mutta mitäh.....
Puolustus siihen että niinkin helppokin nimi kuin Robert oli kirjoitettu väärin oli tämä: "Mä luulin että se kirjotetaan niinkun Rupert." Ok. XD

Ja vielä vertailun vuoksi.

Robert Plant (in a pimp jacket):
robert_plant_2.jpg

Akvaariokala nimeltä platy:
Platy2BFish2BWith2BImages2B01.jpg

varzuAi ai Ääliöt <3Luonut: varzuKeskiviikko 12.08.2009 00:51

Äkillisesti alkanut verkkonuoliaiskuume aiheutti tänään uuden perheenlisäyksen. Ääliön ei ole hyvä yksin: verkkonuoliaiset tarvitsevat kavereita, joten menimme tänään takaisin Stokkalle etsimään kavereita. Iloksemme huomasimme, että jaguaarimonnisen tarran vieressä oli verkkonuoliaisen hinta, ja eilinen väärä tieto johtui siitä, että myyjänä sattui olemaan kausimyyjä, joka muisti meidät eiliseltä. Hän tuntui olevan kovin hämmentynyt ja pahoillaan kun kerroimme tapahtuneesta erheestä, ja samassa meitä siirtyikin palvelemaan keskustelun kuullut osaston vakiomyyjä. Häneltä saimme hyvin asiantuntevaa palvelua, ja tuntui tietävän ihan tosissaan verkkonuoliaisista. Nyt on hyvä mieli, seivasivat tilanteen hyvin ja antoivat jaguaarimonnisen & verkkonuoliaisen erotuksenkin (huimat 0,60e) ilman kuittia takaisin.

Ostettiin siis neljä kaveria Ääliölle. Nyt on kovat mietinnät käynnissä, minne saadaan mahtumaan 250-litrainen allas ääliöparvea varten. Tuolla ne nyt vipeltää laumassa, kaunista katsottavaa kun niillä on seuraa toisistaan <3 kaikki tuntuvat sopeutuvan tosi nopeasti, vipeltävät kovasti ja syövät minkä ehtivät. Nyt kipaisemme vielä toimistolle hakemaan niille lisää piilopaikkoja.

Pää-Ääliö on kasvanut ihan sikana. Nämä uudet Ääliöt on samasta altaasta kuin Pää-Ääliö, mutta Pääliö on silti ehtinyt jo kasvaa selvästi isommaksi. No eipä sillä tosiaalta vuorokauteen ole ollut juuri mitään muuta tekemistä kuin omnomom syödä.
Mentiin Stokkan kalatiskille katsomaan, mitä partamonnit maksaa. Törmättiin siellä sitten kivoihin ja aktiivisiin pohjakaloihin ja päätettiin ostaa partamonnin sijaan sellainen. Siellä sen nimeksi ilmoitettiin jaguaarimonninen.

Kotiintultua katseltiin vähän internettiä ja Markku Varjon opusta, ja tultiin siihen tulokseen että se ei kyllä mikään monninen ole, vaan verkkonuoliainen. (Näin voi käydä jos tekee heräteostoksia...) Ne verkkonuoliaiset taas ei ole yksineläjiä, joten pitää mennä huomenna ostamaan sille muutama lajitoveri. Ikävä puoli on se että täysikasvuisina nuo tarvitsevat tuplakokoisen akvaarion meidän nykyiseen verrattuna, mutta onneksi tässä on vielä hetki aikaa kasvatella niitä ja hankkia se isompi akvaario. Tuosta kalasta eroonhankkiutuminenhan ei ole vaihtoehto koska olen rakastunut ja ensirakkaudesta ei voi luopua (vaikka se onkin Jussin kala).

Jussi nimesi sen Ääliöksi (saattaa olla että lopuistakin fisuista tulee Ääliöitä, aika näyttää). Ääliö on ihana touhuilija, ja tuntuu sopeutuvan aika nopeasti. Kotimatka ressasi sitä ja matkan ajaksi sen raidat haaleni melkein olemattomiksi (kuten kuvasta näkyy). Heti kun kuljetusastian laski akvaarioon lämpöä tasaamaan, Ääliö piristyi ja sai värinsä takaisin. Sillä on kauniit koko kropan yli pituussuunnassa menevät tummat raidat. Kun se pääsi akvaarioon asti, se ramppasi muutaman kerran ylösalas ja meni sen jälkeen kaivelemaan pohjaa ja syömään kaikkea kivaa mitä ikinä löysikään. Nyt se on ollut muutaman tunnin tuolla akvaariossa ja siellä se edelleen touhuaa ihan onnellisen näköisenä, vaikka valotkin on ollut poissa jo tovin ajan.
Vaidoin kaikki vedet ja pesin kivet ja semmosta. Täytyi soittaa äiti apuun ku en saanut nostettua sitä yksin takaisin kaapin päälle. Vaihdoin rottahäkin ja akvaarion paikkaa, akvaario oli ennen kukkapöydällä ikkunan edessä, joten vaihdoin rotat siihen ettei akvaarion veden lämpötila nouse liikaa kovalla auringonpaisteella. Nii ja olihan se kukkapöytäkin vähän semmonen hutera, tiedä kauanko olis kestänyt akvaarion painoa. :D

Sain haavankin sormeeni, pyyhin rätin kanssa akvaarion laseja sisäpuolelta ja sit vedin peukalon syrjän lasin reunaan. :( Jotain vaan pari kirosanaa päästin, ja sit viruttamaan sitä veden alle ku alkoi verta tulla..

Anttikin lähti tänään aamulla jo puol 10 maissa kotio, ja laittoi hetken päästä viestiä ettei olis viel tarvinnu lähtee ku vettä tulee.. Millais siinä sit kylvät?!

Mitä tänään tekis?

bitchslap[Ei aihetta]Luonut: bitchslapSunnuntai 15.02.2009 21:19

Huh, puunasin sitten viimein tänään akvaarion ihan kokonaan. Piti laittaa monni-lapsosia uuteen kotiin, niin ajattelinpa tyhjentää ja siivota sen kokonaan. Kyllä on puhdasta nyt..
Niin ja jos jollain on ylimääräsiä akvaariokaloja niin tänne vaan.. Paitsi ei monneja. :D

Annju-[Ei aihetta]Luonut: Annju-Tiistai 21.10.2008 20:03

Nyt on taasen akvaario puhdistettu:)
« Uudemmat - Vanhemmat »