IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
7.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 830 (1.7.2008 alkaen)
Koko
29 jäsentä
Tyttöjä: 14 (49 %)
Poikia: 15 (51 %)
Keski-ikä
24,6 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,2 vuotta
Ylläpitäjä
--Hessu--

Jäsenet (29)

^kilpe^mmollaähelge86haannaHra-simpukka^janppa^SareenaLilliMyyCMartzaaLost_and_foundMartzu`-ppasi^Koippari^JoskeapseröldRI0T
« Uudemmat - Vanhemmat »

||uniikki||Siis vittu :)Luonut: ||uniikki||Torstai 30.07.2009 21:43

Voiko ihminen olla edes kännissä niin vitun urpo että tulee parvekkeelta ja kävelee saatananmoista vauhtia IKKUNALAUTAA päin.

Nähtävästi voi.

Illan saldona siis saatanan kipee jalka ja paha olo. :)

baobabs[Ei aihetta]Luonut: baobabsKeskiviikko 22.07.2009 03:34

J0NAPotkitaampa lisää seiniäLuonut: J0NAPerjantai 03.07.2009 00:30

Vedin tosa olkkaris äske vähä kevätjuhlaliikkeit ja kauhee rutina ku potkasen jalkani seinään nii et jokane varvas rutis oikee kunnol ja huutelin hiuka halleluujaa vedet silmis varpaat punasen ja tuntu iha ku jokane varvas olis murtunu, iskä tokasee just ja alkaa selittää jotai et jossai satuhäät ohjelmas joku tyyppi teki jotai erittäi tylsää samal ku mä makaan lattial ja huudan pää punasen. Sit ku sanoin et mua just ny viimiseks kiinnostaa jokku satuhäät ni sit hän vetää rypäleet nenää ja sanoo vihasest ettei puhut mistä. Vittu minäkin sinua

Nyt varpaat iha kirkkaa punasin ja tulikuumin ja sattuuuuuuuuu
Vaidoin kaikki vedet ja pesin kivet ja semmosta. Täytyi soittaa äiti apuun ku en saanut nostettua sitä yksin takaisin kaapin päälle. Vaihdoin rottahäkin ja akvaarion paikkaa, akvaario oli ennen kukkapöydällä ikkunan edessä, joten vaihdoin rotat siihen ettei akvaarion veden lämpötila nouse liikaa kovalla auringonpaisteella. Nii ja olihan se kukkapöytäkin vähän semmonen hutera, tiedä kauanko olis kestänyt akvaarion painoa. :D

Sain haavankin sormeeni, pyyhin rätin kanssa akvaarion laseja sisäpuolelta ja sit vedin peukalon syrjän lasin reunaan. :( Jotain vaan pari kirosanaa päästin, ja sit viruttamaan sitä veden alle ku alkoi verta tulla..

Anttikin lähti tänään aamulla jo puol 10 maissa kotio, ja laittoi hetken päästä viestiä ettei olis viel tarvinnu lähtee ku vettä tulee.. Millais siinä sit kylvät?!

Mitä tänään tekis?

boosaJust my luck.Luonut: boosaLauantai 21.03.2009 19:07

Rakastan perjantaita<3

Vastoinkäyminen nro. 1:
Liukastun bussille kävellessä ja saan käteni rikki. Onneks sentään oli vasen käsi, mut silti ai saatana. Nyt vasta tajuaa kuinka paljon molempia käsiä käyttää joka päivä ku toinen käsi on "käyttökiellossa"

nro. 2:
Palotarkastaja tulee vierailulle oikein mukavasti ja itse olen niin hehkeänä ottamassa vieraan vastaan<3

nro. 3:
Just kun taksi lähti pihasta huomasin, että rahat oli jäänytkin sisälle, ja jouduttiin kääntymään takaisin hakemaan ne.

nro. 4:
Koko päivän kestäneen terveyskeskus-salpakangas välin ramppaamisen jälkeen käykin ilmi, ettei murtumaa ole, mikä sinänsä oli hyvä juttu MUTTA ärsyttää ku joutunu tuhlaamaan aikaa ja rahaa turhan takia !!!!!!

Ja kappas, kotiin saapuessani kaaduin portaissa ja nyt on jalatki mukavasti mustelmilla (taas)


Tykkään tästä.
« Uudemmat - Vanhemmat »