IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
16.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 793 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 5 (13 %)
Poikia: 35 (87 %)
Keski-ikä
28,1 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,1 vuotta

Jäsenet (40)

siunssiunsEpäkelpokaarlekJSS1EntriokObjektiiviVirheTanzkizJooomeReyra[Pedro]{pime}roscisallusi_`D0n1ts1Hyvinkään_Poski
« Uudemmat - Vanhemmat »

Yolkohmmm-mLuonut: YolkoSunnuntai 09.05.2010 00:47

Joo tekee jostain syystä mieli laittaa nämä Desuconiin lähettämät AMV:t tänne Gallerian blogiin esille. Dunno why mut anygays:

Entry 1: Sound of Love:less

Joo, Loveless on vähän nolo anime mutta kun mulla sattuu se olemaan DVD:llä ja löysin siihen hyvin sopivan kappaleen niin tein sitten tuon. Ainakin yhden tyypin mielestä se on näistä kahdesta parempi, ja itsekin kyllä uskon sen jatkoonpääsymahdollisuuksiin enemmän koska laitoin sen draama-kategoriaan eikä sen siis tarvi kilpailla nopeatempoisten efektitulitus-videoiden kanssa.

Entry 2: in:human

Tästä olisi voinut tulla niin paljon parempi. Aika meinasi loppua kesken ja en tuntenut pohjamateriaalia kovinkaan hyvin (to be honest en ole edes katsonut tuota animea mistä tämän tein :----D), ja tulos on sen mukainen. Mutta nuo on tietysti vaan tekosyitä ja oikeasti olin vain laiska ja huono.

Eli joo, jatkoon pääsemisestä.. En ole niinkään varma pääsekö kumpikaan. Ihan oikeasti. Aluksi ajattelin, että taso olisi toissa-animeconin luokkaa, ei siis mikään maailman paras, että pääsen varmaan finaaliin. Voitosta en sentään aikaisemminkaan haaveillut mutta nyt realistisuuteen palatessani tajuan että en kyllä pääse varmaan edes jatkoon, fail. :'DD Mutta pitäkää nyt silti peukkuja, huomenna pitäisi tiedon tulla että pääsinkö vai karsiuduinko.

Ja sitten vielä loppukevennykseksi hieno havainnollistava kuva yhteyden jatkuvasta pätkimisestä:

HOMOESKiMO[Ei aihetta]Luonut: HOMOESKiMOKeskiviikko 08.07.2009 20:17

http://www.youtube.com/watch?v=sVoPmT5sFzc
haha :
D oli ainaki hauska tehä tota
« Uudemmat - Vanhemmat »