IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
15.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 179 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 9 (53 %)
Poikia: 8 (47 %)
Keski-ikä
25,3 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,8 vuotta
Ylläpitäjä
Ninzaba

Jäsenet (17)

HellSuperstarMellsGremmySnakeRuleRasvakeitinevceJoannopinjazzMimaswulfilaRanEncounterKaitoKidNinzabaMeewyLapiniThe_Lostprophet
« Uudemmat -
Ei tullut finaaliin pääsyä tällä kertaa, mutta jaetaan kuitenkin~

GJN(AMV)Luonut: GJNMaanantai 28.01.2013 09:12

Desucon Frostbiten AMV-kisaan osallistuttu'd. Saas nähdä meneekö esikarsinnoistakaan läpi tällai noviisina XD

YolkoDesucon aftertalkLuonut: YolkoTiistai 21.06.2011 20:04

Pakkohan tämä on tehdä. Teidän onneksenne minulla on kuitenkin tiivistävä kuva ja pidemmän version conin kulusta minun näkökulmastani voi lukea halutessaan toisaalta (blogimerkintä oikeassa blogissa löytyy http://yolkoinjapan.blogspot.com/2011/06/se-paljonpuhuttu-desucon-vahan-muuta.html).

desuoverview015.jpg

Luettelen tässä vielä cossit, joista otin kuvan, jos henkilöt haikailevat kuvia itsestään. LA: Princess Tutu (-''-), C.C. (Code Geass), FMA-ryhmä (Havoc, Mustang, Hawkeye, Edward, Envy ja Winry), Yoite ja Miharu (Nabari no Ou), Mörkö (Muumit duhh, kuvattu Nuuskamuikkusen kanssa), Ezio (AC), Alois Trancy (Kuroshitsuji, kuva otettu taidekujapöytämme luona), Yue (Negima!:n uusimmasta arcista). Jätin tutut pois kun he voivat muutenkin kysyä minulta. C:
AAASSDDD

Sen verran voin spoilata, että kun MämmiKunniaan kisavideo tulee silloin lauantai-iltana, niin se miun DubbiMafian puolesta (no, oon sen toinen ylläpitäjä joten daa todellaki) tuleva video tulee heti tuon MämmiKunniaan jälkeen... o________o

YHYYYYY

Tuo mun tekemä video ei oo mitään verrattuna MämmiKunniaan videoon rangst. Saanks mää tehä itsarin.

YolkoDesuconnnLuonut: YolkoTorstai 12.05.2011 20:47

Eli joo, menoni sinne on aika varmaa koska olen jakamassa pöytää taidekujalla, mukana AMV-kisassa ja äsken tilasin vihdoin lipunkin. Eli tehdäänpä nyt tänne kliseinen con-anticipation -blogimerkintä.

Eli joo. Taidekuja. Höm. Sen lisäksi että siellä oleminen on cool on myös melko ahdistavaa koska EI HITTO MUN TASO ON NOIN VIISSATAA KERTAA ALEMPANA KUIN MUIDEN SIELLÄ OLEVIEN. ::: DD Ja jopa verrattuna pöytätovereihini Haeym:iin ja MOSSDASH:iin verrattuna olen hyvinkin fail. Alemmuuskompleksi iskee ja kovaa jo nyt, ja varmasti vielä pahemmin paikan päällä koska no, kukaan tuskin ostaa multa mitään. Mutta tämmöisen angstin jälkeen onkin hyvä pyytää tän merkinnän lukijoilta pientä apua. Printtejä tulen tekemään varmasti, ja kirjanmerkkejä ja pinssejä myös. Eli jos yhtään viitsit, käy vilkaisemassa täältä mistä työstä voisit kuvitella jonkun ostavan pienellä rahalla kopion. Ja jos on heittää jotain sarjoja, mistä olisi kiva nähdä fanarttia, heitä toki. Niistä sarjoista, joita en ole koskaan katsonut tai lukenut tuskin teen mitään, mutta muista kyllä.

Ja AMV-kilpailu, finaalissa olen jälleen, yay. Näytös siirrettiin lauantai-illalle (21.00-23.00), vähän mälsä aika mutta toivottavasti jotkut ihmiset katsoo. Taso on mielestäni korkeammalla kuin viime vuonna (olen siis nähnyt kaikki muut finalistivideot koska me finalistit äänestetään itse niiden joukosta voittajat), tulkaa ihmeessä katsomaan ja äänestämään suosikkinne yleisöäänestyksen voittajaksi. = u =

Cossista sen verran että näillä näkymin cossaan Sumire Takahanaa Venus Versus Viruksesta, ihan vaan sen takia että hiuksille ei tarvitse tehdä mitään ihan hirveän dramaattista (värjäys väriin jollainen minulla on ollut ennenkin + suoristus) plus asu on kiva eikä vaikuta järjettömän vaikealta tehtävältä. Ohessa kuva, asun värit näkyy tästä.
Miun tekemä siispä ;3 Musiikkivideo, jonka alkuperäis tarkoitus oli (ja on edelleen) Desuconin AMV kisaan tunku, ja nyt DubbiMafian joululahjana kaikille ~ Hyvvöö joulua!

SovietJalle

(tuollapi se on~)
Joka ei tällä kertaa olekaan cossi! *le gasp*


Sain tän idean oikeestaan jo eilen mutta nyt päätin, että myös toteutan sen.

3 minuuttia ja 40 sekuntia pelkkää pelkkää maskia. Kyllä. Olen päästäni vialla. Mutta hei! Mulla on tästä jo 7 sekuntia jotakuinkin valmiina! W00t! Ja mulla on tästä lähes selkeä visio, miten teen tän ja mitä kaikkee tässä käytän~ >w< (tällä hetkellä noin 10 animea ja pari peliä listalla)
Jos en kyllästy tähän ennen sitä niin luulisin että tää on valmis noin puolessa vuodessa~

Inspiraationa
tämä ja tämä

Lapini<3Luonut: LapiniPerjantai 09.07.2010 23:36


Latasin ihan vaan randomilla jotain biisejä koneelle ja aah että tää on kiva~

Hmm... mikä anime toimis tän kanssa hyvin~ koska haluun tehä tähän jotain mut aaaah en keksi mitään kivaa fandomia nyt D:
Air ja Macross Frontier saattas toimia, mutta ku en haluu käyttää niistä kumpaakaan.. On tää hankalaa taas vaihteeksi.. -__-"

LapiniDesuuuu~ :DLuonut: LapiniMaanantai 14.06.2010 02:06

Desussa oli kovin lystiä ja oli kovin kiva nähdä sekä vanhoja, että uusia ihmisiä~ Ja joitain nettituttuja oli myös kiva nähdä ihan livenäkin~
Lauantaina oli vähän harmaata mutta silti kivaa (vaikka mun takki kuolikin) ja tänpäivänen KHR porukka oli kovin eeppinen (varsinkin koska kaikki lagaa niissä ryhmäkuvissa mitä mun kameralta löytyy XDDDDD)

Conista ei silleen lähtenyt mukaan mitään uutta tavaraa (koska en ollu myyntipöytäsalissa ku ehkä 15 min koko conin aikana) mutta tämä tuli ihan kivana yllätyksenä~ <3 (älkää välittäkö random taustasta)





Jos ketään kiinnostaa, niin voitin ton tällä :D
...että koko Code Geassin (R1 ja R2) mahduttaminen 3 minuuttiin ja 44 sekuntiin on yllättävän vaikeaa puuhaa.
« Uudemmat -