IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Desucon Frostbite
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
24.6.2011
Tilastot
Käyntejä: 10 959
Koko
228 jäsentä
Tyttöjä: 174 (77 %)
Poikia: 54 (23 %)
Keski-ikä
32,1 vuotta
Otos: 130 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,1 vuotta
Ylläpitäjä
Japsu
Valvojat
Tounisu, Ota-kun, PERH0, lolcat

Jäsenet (228)

Luminescencecode_collapsedelendaJummitusKayleeAlice-sanSeaEagleimaschiSininenäporoankkapalloKittuneTelltaleTalentFoxysiMiittisEringoJapsu
« Uudemmat -
Ei tullut finaaliin pääsyä tällä kertaa, mutta jaetaan kuitenkin~
En koskaan näyttänyt tätä täällä näköjään :'D Tämä oli siis työni, jolla osallistuin Desucon Frostbiten AMV kisaan keväällä 2015. Palkintoja ei tullut, mutta finaaliin sentään ylsin :'3

GJN(AMV - Desucon Frostbite 2015)Luonut: GJNSunnuntai 21.12.2014 07:30

Vihdoin viimein sain senkin kasaan, vaikka lopputulos onkin vain 1:37... Toivottavasti se photoshopilla yhteen kohtaan freimi freimiltä muokkaaminen oli sen arvoista!

Nyt peukut pystyyn, että pääseekö oma puolen vuoden tuotos esikarsinnasta läpi :x
Conista on tässä vaiheessa jo lähes 2 kuukautta aikaa, mutta havahduin tossa yks päivä yhden olennaisen asian puuttumiseen. Olin tähän asti vain ajatellut, et no, se kyllä tupsahtaa esiin täält kotoo mut eipä oo tupsahtanu. Ja kun mietin siinä aikani, niin en muista tuoneeni koko korua kotiin saakka.

Jokatapauksessa hukassa on siis pienehkö, tummansininen neliön mallinen, melko litteä rasia, jonka kannessa hopeinen ruusuke ja sisältä pitäis löytyä tämännäkönen koru
[url=]a93ceab93eeb7b7633ba23028eee8d34.jpg[/url]

Olen tutkinut reissun jälkeen kaikki laukut sata kertaa, kysynyt majapaikata, jossa tutkittu paikat useampaan kertaan, kysynyt Frostin löytötavaroista, kaveri katsoi autonsakin läpikotaisesti ja toiset kaverit kattoneet hekin laukkunsa varmuuden vuoksi.
Koru on minulle todella tärkeä, ehkä suosikkini kaikista jopa ja arvostaisin saada sen takaisin jos tääl siis on joku jolle tää on tarttunu matkaan. Ota muhun yhteyttä jos tiedät korustani jotain, arvostan ='')

GJN(Frostbite)Luonut: GJNTiistai 12.11.2013 20:15

jaahas... vai että on Desucon Frostbiten rannekkeet 27€ jopa ennakkoon. Turhan suolainen hinta, kun lisätään matkustuskulut, taidekujan pöydän vuokra ja syömiset.

Tiedättekö te mitään coneja, joissa on myös taidekuja, ja on päiväykseltään ennen maaliskuuta? Vai joudunko odottamaan myöhemmälle kevääseen ... ._.

GJN(About frostbite)Luonut: GJNTiistai 17.09.2013 07:40

Mietiskellään tässä kaverin kanssa jo mitä tehtäisiin taidekujalle, jos frostibiteen pöytä saadaan.

Jos neulon simppeleitä 'kissa'pipoja eri ilmeillä, olisiko kiinnostusta? Alla on kuva pipon muodosta, mutta noita pitkiä suikaleita isoilla pompuloilla ei välttämättä ole kannattavaa tehdä jokaiseen.
http://ramblingswithme.blogspot.fi/2013/03/desucon-frostbite-2013-part-1.html

Sain sen ekan osan sitten tehtyä vaikka meinasin saada järkyttävän itkupotkuraivarin kun tajusin että jonkun tyhmän asetuksen takia jokainen kuva jonka olin editoinut ja pienentänyt oli muuttunut helvetilliseksi pikselimössöksi TT_____________TT
Mutta pidin sitten itseni kasassa ja sain puristettua tuon kuva-pommin ulos.... huhhuijaa....

Siinä. Nauttikaa saatana. <3

GJN(Blogii)Luonut: GJNTiistai 19.02.2013 03:44

新しいブログ・エントリーはできたー!英語だけ、ごめね~m(_ _ )m http://purasu.blogspot.fi/2013/02/desucon-frostbite-2013.html

shibFrostbiteLuonut: shibTiistai 19.02.2013 00:41

Frostbite oli ja meni, lauantaista en sano muuta kuin että onneks meitä ei kuvattu ja että poltan puolet siitä puvusta kunhan pääsen takan luo joskus Madoka uudestaan aika lailla paremmin sitte.

Sunnuntai sen sijaan oli oikein bueno päivä, tissitätinä oli yllättävän rentoa u__u. Mulla tosin oli aika komeat seuralaiset että mikäs siinä hurpur. ♥ Korvasimpukat tosin lensi suorilta roskiin kotona, Yamun version 2.0 tulossa sitten Bakaan vähän muutenkin paranneltuna kuin vaan korvista.

Että oli oikein kiva con kokonaisuutena, nyt vähän conittais lisää.

Kesädesusta sen verran, että mua nyt jo hyytää kaikki se työmäärä mitä meidän lauantain puvut tulee vaatimaan, etenkin kun lähdetään siitä että en oo tehnyt ikinä puoliakaan niistä asioista mitä noi puvut tulee vaatiin. Mutta unelmacossi niin sitten tehdään töitä, piste. u_u
« Uudemmat -