IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
20.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 550 (1.7.2008 alkaen)
Koko
112 jäsentä
Tyttöjä: 58 (52 %)
Poikia: 54 (48 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 79 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,1 vuotta

Jäsenet (112)

nice10miesPentu^^iinu^-om3na||Strick3n||Atelofobiamx_frcstål_långben[E]lvisaretueHustler_92Shnorokkatrinaville-kInK2gilda27

-rapsutin-[Ei aihetta]Luonut: -rapsutin-Perjantai 18.09.2009 01:23

You're just a child with a temper
Kickin' your ass would be a pleasure

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ&NR=1 ei hitto repesin tolle videolle. :---D
Tulin kotiin eilen illalla töistä jo muutenki väasyneenä ja kiukkusena, kun riku näytti tämän lapun jonka alakerran naapuri oli laittanu postiluukusta, VOI JEESUS :D
VITTU ET JUOPOIL ON TYLSÄ ELÄMÄ KU PITÄÄ KEKSII TOISIST PASKAA JATKUVAL SYÖTÖL MUT MINKÄS SILLE VOI KU OMA ELÄMÄ ON NIIN PASKA EIKÄ OLE KORJATTAVIS JA SIITÄKIN VOI SYYTTÄÄ VAAN JA AINOASTAAN ITSEÄÄN...OLKAA HYVÄ JA KATSOKAA PEILII!!!!!
Tolla mun iki-ihanalla kämppiksellä on jätkäkavereita kyläs. Nyt ne sit kokoaja on koputtelemas tos mun ovella ja kyselee tyhmiä ja vinkuu mua röökille ja yrittää ängetä tänne mun huoneeseen. Vittu mitä luusereita! Ja ne o iha kännissä ja mölyää ku apinat!

"sä vaikutat jotenki vittuuntuneelta"

Joo onko ihme.

Mä oikeesti oon valmis muuttaa kohta mihi vaa ja maksan tyylii itteni kipeeks ja oon vaikka syömättä koko ens vuoden kunha mä saan asua ja olla rauhassa ja siivota vaan omat sotkut! SAATANA. Ei tääkää päivä täällä kämpil voinu mennä hyvin..

EDIT PS. Nyt noi hoilaa tuolla rentunruusua ja muita irvinin biisejä aivan vitun kovaan ääneen ja iha vitun nuotinvierestä.

PÄÄSTÄKÄÄ MUT POIS TÄÄLTÄ mä tuun hulluks, en oikeesti kestä enää!

huli-[Ei aihetta]Luonut: huli-Keskiviikko 12.08.2009 02:41

Naapurit hankkikaa elämä!!!!!!
:D nähtiin tossa kun naapureilla oli yöllä VÄHÄN herkkää PARVEKKEELLA! no HYI! Rytmikkäästi t.a.t.u:n tahtiiin ja sillai.

ps. olis kiva jos ne huomiois muutkin naapurit ja ihmiset jotka on hereillä viel yöllä! :S

-rapsutin-[Ei aihetta]Luonut: -rapsutin-Maanantai 20.07.2009 20:09

Oh fuck, jouduin melkeen käymään käsiksi naapurin penskaan ku se ei uskonu. :o
Ne oli taas menossa meän pihan poikki, joten syöksyin ovelle estämään kulun. Sanoin niille tiukasti, että ollaan sanottu jo miljoona kertaa ettei meän pihan poikki kuljeta. No se toinen poika (niitä oli kaksi) vaan tokaisi että "ei ei..." ja jatko matkaa. Hyppäsin sitte sen eteen ja toistin sanomani. Olisin napannu käsivarresta jos se ois vielä koittanu jatkaa matkaa. Onneksi ne lähti huutaen pakoon.
Huomenta vaan teillekki rakkaat naapurit. Ei mua ois kiinnostanukkaan enää nukkua, ehei. Linnunlaulu ei ole mitään teidän aikaansaamanne sulosointujen rinnalla. Ei niin mitään..


Kiitti vaan. -.-

^mirvaJussiLuonut: ^mirvaTiistai 23.06.2009 04:40

HA. Vasta tiistaina muuttettiin Janikan kanssa (sahankaari 1-3 a 17 ( Korento Kärkkäinen)) ja naapurin parveke jo tulessa.
Naapuri: "mä vielä kestän ton jumputuksen ja biletyksen mut se menee jo yli et aamulla on parveke savussa (tulessa)". PYSTYYY!!!

T. JaMi -setä

sinitinttiHHHHNNNGGGGGLuonut: sinitinttiMaanantai 01.06.2009 13:28

Voi vittu mä vihaan mun naapuria -.-.
Toivottavasti se kohta saa fudut. Pistin valitusta menemää.