IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
24.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1382 (1.7.2008 alkaen)
Koko
219 jäsentä
Tyttöjä: 34 (16 %)
Poikia: 185 (84 %)
Keski-ikä
27,5 vuotta
Otos: 130 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,4 vuotta

Jäsenet (219)

RI0TraisionhaisuliKauria[jesse97]mikkomies98[axel]tponenRoGovalpassTeem^^karikarikaritomikuismawwaltsuJusitogee-valluu
« Uudemmat - Vanhemmat »

-vAllu^---Luonut: -vAllu^Sunnuntai 13.06.2010 16:15

jaha ja tänään lähtö Norjaan :DDD feat fea´t Puluuus :DDDD

iiipaihan jeesLuonut: iiipaTiistai 15.12.2009 21:12

sain tänään rahhaa ja kaikki meni sit joululahjoihin,no onpaha ne pois alta! sit hävittiin vittu kaikki rahat pelikoneille ja myöhästyttiin ekasta linkusta ja melkei seuraavastaki et hienoooooooo, ja rahhaa kuukauden päästä, miten selviiiiiin:o

--mariharry potteri :>Luonut: --mariLauantai 29.08.2009 01:06

voi vitsi me pelattii tänää saaran kaa kaikki rahat pelikoneisii :s eikä voitettu mitää -.- ja mentii kattoo harry potter ja puoliverinen prinssi. se oli aika pelottava :o ja siinä oli joku ihme jätkä meijän eessä vetämässä jotai aineita tai jotai ;o :Ddd se oli aika hauska :p ja sit ku se kuoli se yks ni vähä mä itkin ;< se oli nii surulline kohta ! mut kukaa muu ei itkeny, miks :o ja saara vaa nauro, ois pitäny itkee :s joo mutta oli hauskaa, saara on aika hauska ku sitä pelotta kattoo ;)

--mariMartta on nero ;) Luonut: --mariLauantai 22.08.2009 23:12

Puhuin martan kaa puhelimessa
Martta : Iskä aina käy sienestämässä vattuja
? Neroa ;) :D
Sit eile kylällä maiju oli sytyttämässä tulitikkua lakkapullon avulla,
Milja : mari ku pierasee ni kyllä se syttyy
;DD
Hävisin pelikoneesee 5,5 euroo -.- maijun vika, se yllytti :s

sanetsukkelipelikoneetLuonut: sanetsukkeliLauantai 15.08.2009 02:22

En ymmärrä, mikä noissa pelikoneissa houkuttelee. Se että voisit voittaa niistä paljon rahaa? vai se että ei ole muutakaan tekemistä? Tänäänkin olin voitolla 45e mutta pelasimpa nekin rahat ja mitkä oli kun alotin pelaamaan.
Liikenne myymälässä ABC.lla voitin eurolla 19euroa mutta halusin voittaa 20e niin siispä pelasin nekin, ja nyt kyrsii pahasti. Voisin kokonaan lopettaa pelikoneitten pelaamisen. Niin ne rahat mitkä minulla on palkasta jäljellä ei menisi johonki yksikätiseen rosvoon.

Joten nytten lupaan itselleni että en pelaa pitkään aikaan pelikonetta.

Kiitos nam!


15.8 09

niinhän siinä kävi että meni 30e aika reippaasti...

16.8 09

Tänään oli aivan loistava päivä. Alotin 20e ja mites se sattukaan käymään ja cittarin koneet anto yhteenstä 160euroa :P

mm-eaJA NYT KADUTTAA!Luonut: mm-eaTiistai 21.04.2009 23:09

pelasin tänää yli 25e ;ddd

_kampela[Ei aihetta]Luonut: _kampelaTiistai 31.03.2009 23:08

voitin 4e pelikoneesta<3 :'DD

Wand-daunia unia - pitkä ja omituinenLuonut: Wand-daSunnuntai 29.03.2009 15:24

1.uni

ensinnäkin näin unta että ikkunoiden läpi lenteli juttuja, tavallaan aaveita ja joku enkeli kuiskutteli mun korvaan, jos tytön aave tulee niin minä kuolen..siis minä minä ei se enkeli :D sitten sieltä tulikin se pieni merenneidon sebastian (se rapu) aave..ja mä olin että mitäs tämä nyt meinaa.. se enkeli oli vähän aikaa hiljaa ja sano sitten: sinä olet allerginen äyriäisille (en oo syöny äyriäisiä ja kiinostas että olenko?)

2. uni

Olin laivalla ja halusin syödä banaania, ja aina alakerras näkyi hedelmä ja vihannes osasto (tavallaan kaiteiden yli näky mitä ala kerras on..) ja aina kun menin alas niin sielä olikin vain joku siivooja ja ihan tyhjä aula.
noh.. sitten näin liukumäen joka alkoi sellasesta K-15 rahapelistä ja menin siihen että pelaan mut se liukumäki veikin jalat alta ku rahan tuikkas siihen sisään.. sittenhä siinä mentiin ja siinä liukumäes oli niitä rahapelei mut eipä pystynny pelaa ku liukumäki vei alas päin.. sitten.. liukumäki päättyi siihen että ulos pääsi pienest lohikäärmeen suusta..jäin siihen jumiiin.. mutta pääsin pois.. ja taas minun piti olla mukamas hevi osastolla..mutta en ollut.. takanani kuului jysähdys, kun joku minua tukevampi henkilö jäi kiinni siihen lohikäärmeen suuhun.. mie menin siivoojalle että eikö tos pitäs olla merkintä että tuo on lapsille tai että päättyy tollaseen vaikka tossa on K15 merkintä..että joku juttu.. siivoja tuhahti vihasena että se on tehty normaalipainoisille ja 15v ovat yleensä vielä solakoita, eikä se ole tehty millekkään saksalaisillekuulantyöntäjille (näköjään maaritin puheilla on valtaa mun unissa..) :D
sitten mie olin että voisitko kertoa.. mistä saisin hedelmiä, että kamala nälkä ja limpparia, koska se on jano. Siivooja käski ottaa mopin käteen, mie otin seinän vierest mopin, siivooja kehotti ottamaan se luuttu jutun irti, otin sen irti, siivooja kehotti kääntämään senniin että tikku on lattiaa kohen.. ja sanoi että näin päinon parempi pitää kii.. ja niin olikin! koska siinä oli ihan sellaset käden paikat...
siivooja tokaisi että pelataan, että kerron sitten sinulle missä on kauppa (sielä muuten oli s-marketin mainoksia seinillä monilt vuosikymmenilt..).. sit siivoja otti roskapussistaan ison pölypallon ja lähti kulettamaan sitä tikulla.. no miehän lähin perään ja yritin viiä..pian sinne ilmaantui kamalasti ihmisiä erilaisten tikkujen kans (sählymailat toistepäin, kävelysauvojen kans, katuharjojen kans toiste päin..) kaikki sen pöypallojen perässä.. ja se pölypallo koko ajan pieneni ja katosi lopulta..
sit mikko tuli miun luo jotain selostamaan että tämä on hyvä peli stressin poistoon, ja tää sopii hitaille ja nopeille, että hän on tutkinut asiaa.. ja porukka oli kyl hirmu onnellisen näköst pölypallon takia..ei ollu ees maalei, mutta kaikki vaan halus aina sen pölypallon.. no sit se siivojaa näytti että menet vain nuista porteista (niinku kaupan ne avaavat portit.. siis ihan mitkä sisäl on..) niin pääset sisään.. mie en ollu nähny niit porttei.. tai ei niitä ollu sillo ku tulin..että tietty oisin tajunu mennä porteist jos oisin nähny..se siivoja piti mua siis ihan idioottina..
no sain käytyä syömist ja juomist ja lähin kävelee kannelle.. no sielä kannella oli icella ja simo ja sami oli siel juomas ja menin tervehtii (kumpikaan ei siis livenä ikinä baaris..mä en oo ainakaan nähny?) ja menin kyselee että mitä te täällä teette.. ne vaan oli että meijän naiset on tuol sisäl (molemmat siis seurusteleevat ja mie että ok..).. sitten sieltä tuliki jtn.. tyyliin 15 v tyttöi..jotka varmasti ala ikäsiä.. oluet käsis.. ja mie olin et nuil ei ikä kyl riitä.. simo ja sami suuttuvat molemmat hirveesti.. mut sit hirvonen tuli kävellen sinne ja puhu niille alkoholin vaaroista..siis simolle ja samille..ja simo ja sami ottivat tytöilt oluet pois ja lähtivät kävelee. sit lähin simppaan kävelee ja menin meijän pukukoppiloihi ja se oli luistelijoit täynä.. pieniä nuoria luistelijoit..siis taas jotain 15v.. ja ne miettiivät et pistäävätkö kaikki valkeet minihameet vai valkeen minishortsit..mie että mis teil on esitys.. ne vaan että simpas.. mä että niin luistimilla? ne vaan että joo, joo.. luistimet käy myös nykyään lattiapinnoille.. mie että ei jeesus.. :D ja muutenki ne puhuvat jotenki ihQ daa meiningil että lähin poikkeen.. no simpan pekka oli normi paikassaan töissä ja sano että poliisit ovat tulossa kohta hakemaan sinut, mie että mitenniin.. se oli että kun et olisit saanut mennä sinne pukukoppiin, että anteeksi, tämä on käytäntö.. ja tähän heräsin :D

sarii-[Ei aihetta]Luonut: sarii-Perjantai 23.01.2009 13:58

aarghh, oon 2 viikkoo pelilakossa. lakko alko keskiviikkona.. aika menee hitaasti. hohhoh.. miks pitää ihmisen olla pelikoneriippuvainen? on elämä vaikeeta.

MUTHEEIIIII.. MIULLA ON HUOMENNA SYNTTÄRIT JIPPEEEIII!!!!!!<3

että tälläst :))
« Uudemmat - Vanhemmat »