IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
30.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1039 (1.7.2008 alkaen)
Koko
116 jäsentä
Tyttöjä: 103 (89 %)
Poikia: 13 (11 %)
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 83 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta
Ylläpitäjä
enila

Jäsenet (116)

Sande91wiltsu]ppiaa`sintssanosaaraminjaanamiau|jona`Janetti-tonesonhennam`Jna-hä|Ma-riHepa`Ju|tsu`hennaaa
« Uudemmat -

lyricaSä olit vain, katse jota mä hain.Luonut: lyricaKeskiviikko 08.12.2010 01:12

boy we've had a real good time
and I wish you the best
on your way, eh eh
I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
out of place, eh eh

iliQQaPizza-Peku!Luonut: iliQQaSunnuntai 22.11.2009 19:43

Tuli tossa parit pizzat tehtyä porukoitten kanssa ^^
Mut siel mis mä oon, on myös kaaosta :D
Tuli vähä räpellettyä tonnikala-purkin kanssa ja onnistuin tekee vekin rystyseen :DDDDD

Muutenki tää päivä on ollu IHAN härö.
Repesin vaan ruokapöydässä ku Äite katto mua ja näytti Lauri Tähkältä...
Muutenki pitää myöntää, että mun perhe on ehkä vähän omalaatune.
Mut mitäs pienistä ku ei pienetkää meistä :D
Mä en vittu jaksa enää miettiä näitä samoja asioita kerta toisen jälkeen uudestaan. Mä en jaksa enää miettiä sitä, mikä mussa on vikana ja sitä miks joku tekee jotain! Mä en jaksa enää toimia kenenkään muun järkenä.

Miten ihmeessä voi jaksaa pitää kaikkia muita pystyssä kun ei pysy itsekään? Miten voi olla jonkun muun järjen ääni, kun järki ei toimi omissakaan asioissa? Ei mitenkään. Niinpä.

Silti. Okei, en tiedä tuntuuko musta vaan, vai mitä vittua, mutta luulen että multa odotetaan ihan hiiren verran liikaa! Mutta helvetti ihmiset ymmärtäkää ettei mun aika ja mieleterveys vittu riitä!!!!!!

Mulla ei ole aikaa edes itselle, niin miten mulla voi olla aikaa kenellekään muulle? Miten ihmeessä te kaikki vittu luulette että mä jaksan kehua teitä, olla aina tukena ja vittu auttaa viimeiseen asti? Tai oikeastaan, miten vittu te luulette että mua edes kiinnostaa, kun ihan sama mitä mä teen niin te aina jostain suututte tai petytte? Ja vaikka mä kuinka yritän ajatella teidän muiden parasta...

Kuinka monta kertaa mä olen joutunut yksin itkemään? Kuinka monta kertaa mä olen muka saanut sen olkapään tähän viereen keskellä yötä, jota vasten itkeä? Joo, pitää tehä muille niinku itelle toivos tehtävän, mutta vittu ku se ei nyt oo kahteenkymmeneen vuoteen ollu niin, ni mikä sen nyt yhtäkkiä muuttais?

Mua ei kiinnosta enää vittuakaan mikään. Ei niin yhtään mikään. Mua ei kiinnosta soittaa, mua ei kiinnosta käydä, mua ei kiinnosta kysyä. Ja syy siihen on se, että mä saan aina tehtyä jotain väärin. Mä saan aina jonkun suuttumaan tai pettymään. Vaikka kaikkeni teen, niin sekään ei riitä.

Ja kyllä, mä olen taas rikki. Olen ollut jo monta vitun kuukautta. Itkenyt, miettinyt ja hajonnut yksin tähän kaikkeen, eikä kukaan edes ole vaivautunut kysymään, että onko joku huonosti. Ei edes se jolta oon sitä eniten odottanut.

Mä olen kyllästynyt ihan kaikkeen nyt. En jaksa enää. Ihan vitun sama vaikka verenpaineet heittää. Ihan vitun sama vaikkei koko epilepsiaa tutkita. Ihan vitun sama, vaikka olisin vakavasti sairas. Mua ei enää kiinnosta.

Ja ei, tämä ei ole mikään "ääääää.angst.vittun tapan itteni!"-viesti. Tää on ihan täys totuus. Mä olen yksinkertaisesti vaan täynnä tätä kaikkea. Niin täynnä, että mulle on ihan sama.

Ja niinku mä jo sanoin, aika montakin kertaa, niin mua ei kiinnosta. Tämä jatkuva epäonnistumisten sarja ei näytä loppuvan ikinä, niin annan sitte olla. Ja siis, joo, itsehän olen tietysti täydellinen... mutta tarkotanki nyt siis sitä, että musta tuntuu että mun sanoilla tai teoilla ei oo enää kenellekään mitään painoarvoa. Mun mielipiteillä ei oo paskaakaan väliä. Kyllähän minä teen ja autan ja lainaan ja lahjotan ja kuuntelen.

Mutta ihan tiedoks vaan, että nyt on se hetki ku mä tarvin tähän jonkun. Se on just nyt. Eikä tässä ole ketään. Kiva kiitos ja moi.

jjennQjoo moi :DLuonut: jjennQTorstai 25.06.2009 15:03

kiva tos kadul meni joku äijä iha vitu jurris, sit se kaatu selällee toho pensaasee. nauroin iha vitust :D
Sit rupesi kelaa et miltähä mä näyti sit ku olin pötkönpötkön siel pensaas sillo maanantain<virne>(ALEKSI KAATO,itse pysyin pystys koko illa)

Weel_aVoi luaja..Luonut: Weel_aTiistai 07.04.2009 13:14

Ketkä tietää mikä on vaakuna nostaa käden ylös!

Ei vittu muuten :D repesin! iltalehdes lööppi: Murhia vai hoitoa? insuliinisurmaajan potilaiden kohtalo voi jäädä ikuiseksi arvoitukseksi.

^Eikai se mikää arvotus oo??? niiden kohtalo: kuolivat...hei haloo journalistit...
Ei ne kiltinkään tai ujonkaan oloiset pojat ole sellaisia kuin minä niiden haluaisin olevan. Jotain saamarin juoppoja huoripukkeja nekin näyttää olevan. Se taitaa olla liikaa vaadittu että olis mies joka jois sivistyneesti eikä hyppis kukasta kukkaan/seurustelisi/itkisi mahdottomien perään.


Niin että nyt siis selvisi miksei tuo yksi voi kiinnostua musta ikinä. Se on ihan samanlainen kuin kaikki muutkin ja jotenkin.... lapsellinen

"Hei lähetääks dokaan?"
-Huoh
Itsehän en todellakaan juo humalahakuisesti... :'D

-läppä[Ei aihetta]Luonut: -läppäSunnuntai 01.03.2009 22:54

ei yhtää rumempaa missiä taas valittu. :----)

SonuahHALOJAALuonut: SonuahKeskiviikko 04.02.2009 01:33

vittu miehä en oo vammane eikä oo miun janni
se on yks ja selvä
en myöskää ole kovaäänine enkä tyhmä
saatanan vittu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 :<<< :sSssS:
Et ei puhettakaaHUOMEN OSTAA KYLPPÄRIMATTOI [GaRoU]:n kanssa after school<sydän>... JOHA ISKi!
Karikarikari
tänään tehään pönttö
kova ääni kova äänit:ydinsota pydinsota ja viidakon kuningas puningas
Neuvvihahaha!Luonut: NeuvviPerjantai 26.12.2008 01:37

oon taas tänää nii ilkee ihmisille, vaikken haluis :s :D


EN OIKEESTII OO ILKEE, OON IHA MUKAVA! :)
muttei aina voi olla kaikille kiva!
« Uudemmat -