IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
8.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 1210 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 30,4 vuotta

Jäsenet (1)

CrazyNights
« Uudemmat - Vanhemmat »
...eikä Lenin koskaan ollut diktaattori.

Kansanedustaja, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho facebookissa keskiviikkona 14.09.2011 (kuten varmaan jo tiedättekin):
"Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla"

Ja herra Halla-aho on kieltäytynyt määreestä äärioikeistolainen.
Hei, c'moon!

Saz-sanMinikritiikkiä.Luonut: Saz-sanPerjantai 20.02.2009 03:16

Siis. Mä _en_ aio nyt kirjottaa asiallisesti enkä kirjakielellä, koska en jaksa alkaa vääntää mitään romaania, siitä kertoo jo merkinnän otsikkoki "Minikritiikkiä".

Ottaisin siis ihan lyhyesti kantaa TV2:n sarjaan "Pasila", joka mun mielestä on täysin yliarvostettua paskaa. Sitä vois verrata keväällä lumen alta esille tuleviin paskaläjiin - päällä kaunis, valkea lumivaippa, mutta kun se sulaa, alta paljastuu haisevia, ruskeita mädäkkeitä.

Just about kaikki on silleen, "OOH! Pasila on NIIN hyvä. Parasta satiirista tv-ohjelmaa vuosiin!" Well I'm sorry, mutta jos ihmisten näkemys on, että parasta satiirista antia televisiostamme moneen aikaan on aikuisten leikkikenttätemmellys, niin sitten kyllä jossaki mättää - tv-tuottajissa vaiko katsojissa, sitä en lähde spekuloimaan.

Aivan taatusti tää sarja viehättää, jos tykkää hienoilla sanoilla kikkailusta, mutta ei pseudofreudilaisella uuskolonialismin jungilaisvaikutteilla nyt ihan _niin_ pitkälle pötkitä. Teräviä kannanottoja politiikkaanko? My ass. Uutisvuotokin menetti otteensa jo monta vuotta sitten. Ei tässä valtaapitäviä pelkäävässä maassa oo enää vuosiin kukaan uskaltanu ottaa terävästi kantaa asioihin. Antakaa mulle oma tv-ohjelma, ja nyt tässä pyhästi lupaan ja vannon, että aivan taatusti puhuisin suuni täysin puhtaaks, mitään sensuroimatta tai sanoja säästelemättä. Mä en oo koskaan auktoriteetteja pelänny, eikä mua haittaa, vaikka joutusin puheistani hankaluuksiin - kunhan se vaan ei tuu maksaan mulle mitään, koska mulla ei rahaa alkaa maksella mitään oikeudenkäyntikuluja. :D

Mut aatelkaa nyt tätä Susan Ruusus -juttuakin. (Joo, poiketaan hetkeks aiheesta.) No olihan se siis ihan selkee rahastusyritys siltä muijalta kirjottaa semmonen kohukirja, mut kertoo aika paljon tästä maasta ja sen arvoista, ku jos hiukan sanot jotain jotaki korkeearvosempaa vastaan tai saatat sen kyseenalaiseen valoon, ni heti ryntää oikeuslaitos näitten pamppujen turvaks sulkemaan tallukoiden suut. Mitä vittua? Kunnianloukkaus. No on se kumma juttu, ku kaikenmaailman Matti & Merveistä ja Tapani Kansoista ja Ari Koivusista ym. saa kirjotella mitä vaan, mutta annas olla jos vaan hiukanki uhkaat jonku poliitikon asemaa, ni sitä voipi häkki heilahtaa kovinkin nopeesti.

Kyllä mulla olis kans tästä nykypolitiikastamme niin paljo sanottavaa, mut jääköön se toiseen kertaan, nyt jatkan alkuperäisestä aiheesta.

Nii, mä ny lähin purkaa tuntojani, ku näin tän päivän "Päivän kuvan", joka siis sinällään on mulle yks ja hailee, mut mua on jo pitempään ärsyttäny tää Pasila-hehkutus ja ku näin, että _taas_ se täällä Galleriassaki valtaa, päätin vähä naputtaa. Muutaman jakson oon kattonu, ja välis kyllä on tuntunu siltä, että ei se sarjan kirjottaja itekään oo oikein tienny, mitä tekee, kunhan ny jotaki raapustaa lämpimikseen ja leivänkannikassa kiinni pysyäkseen. Surkuttelen vaan Suomen kansaa, joka näemmä (vieläkin) pitää sellasia ohjelmia suosikkeinaan, joissa kirotaan ko seilorit, ryypätään antaumuksella ja ollaan niin maan perkeleen apaattisia. En mä realismia karsasta, mutta koittakaa ny hiukan laajentaa sitä kotimaisen tv-tuotannon repertuaaria.

Just nyt näin laman aikaan kaivattas taas Hannu Karpoa - siinä oli sellanen tv-persoona, ettei heti löydy samanlaista - eikä taida enää löytyä lainkaan, jos tosiaan mulle ei sitä omaa tv-ohjelmaa saada. :D Just nyt, tarvittas mediaan sellasta hahmoa, joka uskaltas todella tuoda oman mielipiteensä julki ja sais aikaan keskustelua. Vallankumous tänne saatana seuraavaks tarvitaan, jos tätä menoa jatkuu. Tai diktatuuri, ni olis ainaki selvää, että nyt tehdää näin, ja jos jollaki on jotain vastaansanomista, ni ilmottautuu mestaajan luukulla. Kekkonen - pls come back. =D (Joo joo, oli se ehkä Venäjän huora, mutta ainaki meillä oli sillon selvät sävelet.)

Tämmöstä tällä kertaa - ja tää oli siis "ihan lyhyesti" mun mittapuussa. (´▽`)
« Uudemmat - Vanhemmat »