IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
30.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2588 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 14 (44 %)
Poikia: 18 (56 %)
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,3 vuotta

Jäsenet (32)

ManeTurkupunxneleonThrasherjebu_jeeInternationaleJontZerosLadyDayKropotkinLegacYkeltzuxmjprosvorepeJohnnyWangX-lienMiss_StakenWulfgar
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ihmisjätettä katujemme kaatopaikoilla.
Miksi meidän pitäisi pelätä tai varoa?
Fasisteille meillä on vain yksi tehtävä:
jättäkää Nietzsche rauhaan ja nielkää lyijyä!
Vihaan - vihaan - vihaan – natseja!
Vasta kun liitytte heidän seuraansa, miljoonat kuolleet voivat levätä rauhassa.RIP in peace sweet prince
...eikä Lenin koskaan ollut diktaattori.

Kansanedustaja, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho facebookissa keskiviikkona 14.09.2011 (kuten varmaan jo tiedättekin):
"Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla"

Ja herra Halla-aho on kieltäytynyt määreestä äärioikeistolainen.
Hei, c'moon!

ei herkille ihmislle ittekki sain traumoi täst..
http://robert-lindsay.blogspot.com/2007/08/russian-neo-nazi-beheading-video.html?zx=21807189837622b7
videossa murhattiin kaksi miestä vain sen takia että he olivat ulkomaalaisia ekalta sahattii pää irti veitsellä ja toinen ammuttiin hautaan.
lisää tämä blogiisi et kaikki sais tietää mikä se rasismi oikeasti on ja toivotaan että videon katsojilla on aivot ja he rupevat tehdä asialle jotain

defektFasismia!Luonut: defektTorstai 10.09.2009 16:08

IslamoFASISMIA! AnarkistiFASISTIT! FASISTINEN Suomen hallitus!

Pyydän, lopettakaa poliittisten ideologioiden (erityisesti fasismin) yhdistäminen liikkeisiin ja prosesseihin, joilla on hyvin vähän tai ei mitään tekemistä em. poliittisten ideologioiden kanssa. Fasismi on kaikessa mielipuolisuudessan kuitenkin poliittinen ideologia, jolla on selvä aatteellinen "minimiydin". Se, että muslimifundamentalistit käyttävät väkivaltaa politiikan välineenä, ja Suomen valtio rajoittaa sananvapautta on toki ikävää, mutta se ei vielä tarkoita, että olisi heti syytä puhua fasismista. Jos Suomen hallitus olisi fasistinen, sinä et juuri nyt lukisi tätä tekstiä. Minä istuisin todennäköisesti jossain vankilassa odottamassa niskalaukausta.

Herättäähän ko. sanan käyttö toki meissä useimmissa vahvoja antipatioita, mutta se ei missään oikeuta niputtamaaan kaikkea negatiiviseksi kokemaansa yhteen erään maailmanhistorian väkivaltaisimman, repressiivisimmän ja totalitäärisimmän hallintomuodon kanssa. Fasismi on vähän muutakin kuin sananvapauden rajoittamista ja väkivallan käyttöä legitiiminä politiikan keinona. Fasismi-sanan käyttö sille kuulumattomissa yhteyksissä (oman agendansa tukemiseksi) ei ole ainoastaan historiallisesti kestämätöntä, vaan myös moraalitonta. Se kertoo kyvystä olla käsittelemättä omia aattellisia vastustajiaan rationaalisesti (mikä muuten sinällään on yksi fasismin keskeisistä piirteistä) ja siitä, että edellämainitun kömpelön assosioinnin käyttäjä ei selvästikään tunne argumentoinnin sääntöjä (syyllistäminen assosiaatiolla jne).

Edellämainittu pätee toki myös moniin muihin ideologioihin ja liikkeisiin, joskin fasismi-assosiointiin törmää selvästi useimmin. New Right -uraohjusten puheissa tosin kaiken vertaaminen Staliniin ja Neuvostoliittoon (http://firstfriday.files.wordpress.com/2008/03/obama-socialist.jpg) on toki myös valitettavan yleistä. Lopettakaa sekin, olkaa niin hyviä.
« Uudemmat - Vanhemmat »