IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
21.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 314 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 8 (80 %)
Poikia: 2 (20 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,9 vuotta
Ylläpitäjä
PainIsFun^

Jäsenet (10)

Noggarizenadra-crisse-HojBrudenBulen_rosePainIsFun^EphemeraDarkie
« Uudemmat - Vanhemmat »

Paha_AsiaVITTUUN VIRPOJATLuonut: Paha_AsiaSunnuntai 05.04.2009 16:35

Voi jumalauta noita kakaroita, perkele! Jos ovikelloa soittamalla ovi ei aukea, niin näiden älynväläysten mielestä se aukeaa hakkaamalla. Edes koirien haukkuminen ei hidasta näitä pikku kerjäläisiä. Se ovi ei perkele aukea, vaikka tanssisivat ripaskaa säkkijärvenpolkan tahtiin, uskosivat jo! Vaan ei, euronkuvat kieroissa silmissä kiiluen ja kuolajojo suklaatahraisesta suupielestä roikkuen yritetään tunkea ovista läpi.

Toivottavasti nuo perhanan vahingot osaa edes lukea, oveen nimittäin lähti nyt lappu <virne>

"EI VIRPOJIA KIITOS!
PS. OVI EI AUKEA PIMPOTTAMALLA, EIKÄ KOPUTTELEMALLA"
Nyt korpeaa niin paljon, että täti taitaa purkautua. Kukkahattutädit ja mammamafialaiset poistukoon... NYT.

Siis kertokaa mulle, mikä perkele siinä on, että jos sattuu syntymään ilman kehon ulkopuolisia sukuelimiä, on automaattisesti tuomittu tekemään lapsia? Siis joku määrittelee yksilön elämän tärkeimmäksi prioriteetiksi sen, että pusertaa itestään pihalle rasittavan, rääkyvän ja pahalle haisevan olion? Mulla ei anteeksi vain, riitä ymmärrys sellaiseen.

Miten se, että joku on vapaaehtoisesti, omasta tahdostaan, lapseton, on joltain pois? Ja vielä NAINEN. Nyt päästään asian ytimeen. Naisellahan pitäisi olla sisäänrakennettu vietti lässyttää ja lulluttaa lapsia. Jos sinulta tämä vietti ja taito puuttuu, olet epänormaali. Ja silti, silti pitäisi tekassa pari tenavaa. MIKSI? Voisko joku selittää mulle?

Paha_Asia[Ei aihetta]Luonut: Paha_AsiaPerjantai 22.02.2008 16:05

Mää oon niin totaalisen kyllästyny kuuntelemaan sitä samaa saatanan itkuvirttä, "Kyllä sääki vielä lapsista alat tykkäämään!". Joopa, joopa joo. Eihän ihmisen tarvi ku mennä käymään kaupassa joskus neljän ja kuuden välillä, niin siellä on nämä ihanat pikku hellanduudelit tahmaisine, ulostebakteereja vilisievine käpälineen lämimässä kaikkea mikä eteen sattuu, karjumassa "ANNAMULLEOSTAMULLEYÄÄÄÄÄÄ"-kutsuhuutoa ja mikäli näille pikku kullannupuille on annettu omat, söpöt pikku kärryt, niin maksavat asiakkaat saa väistellä näitä saatanan itsemurhapommittajawannabeitä. Joka kerran, ku joku Kerttu-Anselmi täräyttää mun kinttuihin sillä metallihäkkyrällä, tekee mieli vääntää se penikka solmuun, iskeä siihen kärryyn ja lähettää maatakiertävälle radalle.

Kiitos,aamen, helpotti. Jos alkais tilata ruuat netin kautta tai pistäs Jampan aina kauppaan. Vituttaa.
Muista: Monella tapaa koirat ja kissat ovat lapsia parempia, koska:

1. He syövät vähemmän.
2. He eivät ole jatkuvasti ruinaamassa rahaa.
3. He ovat helpompia kouluttaa.
4. He tulevat kutsumalla, yleensä.
5. He eivät koskaan pyydä saada ajaa autoa.
6. He eivät hengaile huumehörhöjen ja varkaiden kanssa.
7. He eivät polta eivätkä juo.
8. Heidän ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusinta muotia olevia vaatteita. (ellei äippä halua)
9. He eivät tahdo käyttää vaatteitasi. (ne voi kuitenkin imeskellä ja pureskella..)
10. He eivät tarvitse miljoonia euroja koulunkäyntiin.

Ja mikä parasta,

11. Jos he sattuvat hankkiutumaan raskaaksi, voit aina myydä heidän lapsensa.

Paha_Asia[Ei aihetta]Luonut: Paha_AsiaTiistai 24.10.2006 06:49

Vähänkö olis kätevää, jos kaupoissa ois samanlaisia koppeja lapsille, ko mitä on koirille ja tavaroille. Niitä vois soveltaa myös omahyväsiin mammaihmisiin, jotka jollain tapaa luulevat olevansa parempia kuin muut, ja kokevat olevansa oikeutettuja tukkimaan käytävät, etuilemaan, parkkeeraamaan leveästi ja kiljumaan kilpaa lastensa kanssa, vain siitä syystä että sattuvat nyt olemaan jakautuneet. Säälin kovasti.

Paha_AsiaJätteintressant.Luonut: Paha_AsiaTorstai 07.09.2006 14:36

Mullon kavereita, joitten kans en oo ikinä puhunu, mutta jotka silti tuntuu tietävän joka ikisen asian meikäläisestä. Karua.

Vihhaan kakaroita. Taas pyörivät vaan eesä koko ajan saatana. Saa ees rauhassa ajjaa pyörällä ku joku vitun äpärä on siinä tiellä ja kattoo taakse, kuolaa ja möllöttää. Varoahan ei voi. Eikä äiskämamma voi sanoa ipanalleen että painu vittuun siitä keskeltä tietä, vaan MUN pitäs koukata ojan kautta.

Ja vitun yläasteen teiniksit, eikö tosiaan muuta paikkaa oo ko seisoa keskellä ovensuuta?

Eipä mulla muuta. Hajottaa vaa.

Paha_AsiaAvautuminen.Luonut: Paha_AsiaPerjantai 07.07.2006 17:26

Mie vihhaan vieraita. Siis sitä ko meilä käy niitä. Noila joilaki on VAUVA mukana ja se ärsyttää minua. Se haisee pahalle, pitää omituista ääntä (ölö ölö ölö öblöblö plärr), kuolaa, tuijottaa ja koittaa koskea. Hyi yök. Tyrkyttävät mulle sitä sylliin, hyi helevetti, pitäkää vaan ite huolta omista sotkuistanne.
Lapset on oikeasti pahoja otuksia. Ärsyttää julkisilla paikoillaki ku sielä on penikoita ja niile pitäs olla hymy perseessä ku ne tulee jauhamaan jotaki paskaa tosta noin vaan. Ja meneppä jonnekki tyyliin Heselle evästään.Sielä penikat juoksee ympäriinsä, nakkelee ranskiksilla ja huutaa.Ja vanhemmathan ei pysty komentamaan äiskän ja iskän pikku pellavapäitä. Perkele. Tai sitten toinen vaihtoehto on se, että burn outin partaalla oleva naisparka huutaa kurkku suorana jälkeläisilleen, jotka ei sitä ota kuuleviin korviinsa.
Seki ärsyttää ko kaikki ruokajutskat on PERHEILLE. Esim. kanankoipia on yleensä paketissa 3.No, mitä jos on kaks ihmistä syömäsä, eikä kolome. Muutenki, sinkkuja & pariskuntia syrjitään ruokapakkauksien koossa. Ja muutenki, markettien parkkipaikoillekki on ilmaantunu invapaikkojen lisäksi jtn PERHEparkkipaikkoja, että joku lestaperhe voi sen jättikatraansa kaitsea med paimensauva kauppaan lähempää ku järkevät ihmiset jotka ei oo erehtyny loisia kasvattaan.
Kuittaan.Helepotti.
« Uudemmat - Vanhemmat »