IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

Avautuminen.Perjantai 07.07.2006 17:26

Mie vihhaan vieraita. Siis sitä ko meilä käy niitä. Noila joilaki on VAUVA mukana ja se ärsyttää minua. Se haisee pahalle, pitää omituista ääntä (ölö ölö ölö öblöblö plärr), kuolaa, tuijottaa ja koittaa koskea. Hyi yök. Tyrkyttävät mulle sitä sylliin, hyi helevetti, pitäkää vaan ite huolta omista sotkuistanne.
Lapset on oikeasti pahoja otuksia. Ärsyttää julkisilla paikoillaki ku sielä on penikoita ja niile pitäs olla hymy perseessä ku ne tulee jauhamaan jotaki paskaa tosta noin vaan. Ja meneppä jonnekki tyyliin Heselle evästään.Sielä penikat juoksee ympäriinsä, nakkelee ranskiksilla ja huutaa.Ja vanhemmathan ei pysty komentamaan äiskän ja iskän pikku pellavapäitä. Perkele. Tai sitten toinen vaihtoehto on se, että burn outin partaalla oleva naisparka huutaa kurkku suorana jälkeläisilleen, jotka ei sitä ota kuuleviin korviinsa.
Seki ärsyttää ko kaikki ruokajutskat on PERHEILLE. Esim. kanankoipia on yleensä paketissa 3.No, mitä jos on kaks ihmistä syömäsä, eikä kolome. Muutenki, sinkkuja & pariskuntia syrjitään ruokapakkauksien koossa. Ja muutenki, markettien parkkipaikoillekki on ilmaantunu invapaikkojen lisäksi jtn PERHEparkkipaikkoja, että joku lestaperhe voi sen jättikatraansa kaitsea med paimensauva kauppaan lähempää ku järkevät ihmiset jotka ei oo erehtyny loisia kasvattaan.
Kuittaan.Helepotti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.