IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
26.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2042 (1.7.2008 alkaen)
Koko
139 jäsentä
Tyttöjä: 57 (42 %)
Poikia: 82 (58 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 72 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,8 vuotta

Jäsenet (139)

L|Pjannnnnejjjonna---bigboss-jay-Linda]]Emiarty-fannnnijonddudurealmadrid94Jaakkou`JooJoo_ttTATUjuhani--ssaara|`larssonii
« Uudemmat -

Nuutti|# Desert songLuonut: Nuutti|Perjantai 29.10.2010 00:54

Battlefield
"No niin, sitten vakaviin aiheisiin. Ketä panisit? Jotakuta muuta kuin minua, tietysti. Olen täydellinen ja sinä olet ihan naitava, mutta en suostu hoitelemaan kämppiksiä, siitä seuraa vain draamaa..."
"Mitä? Sergio!"
IAJSHDFXCDFGHYMJOÅÄLBPÖV'EdfjkglöäOFGKBGJKLVFA ♥

maribel-(y)Luonut: maribel-Lauantai 16.10.2010 00:39

:D:D:D

maribel-en taida olla ainut ....Luonut: maribel-Maanantai 11.10.2010 21:47

tosiaan taitaa sillä olla pari muuta fania myös:):) joo voin vaan NIIN kuvitella itteni sitten kunjoskiitosminäjoskus pääsisinsiispääsenTAHONsiisnäen ramosin
toivon et se huomais mun blondin pään sieltö=(

Nuutti|# I just wanna JUMPLuonut: Nuutti|Lauantai 31.07.2010 21:09

KYLLÄ HIKIPEDIA TIETÄÄ:
Aikojen saatossa on kuoltu mm. näille:

• Tokio Hotellin fanit koostuvat kaikenikäisistä hevi- ja headbangerpojista jotka haluaisivat toteuttaa lesboseksihaaveitaan tyttöjen näköisten "poikien" kanssa.

• Bill kiihottuu tukkansa laittamisesta enemmän kuin seksistä.
Tom on neitsyt.
Tomilla ja Billillä on ollut suhde
Gustav on oikeasti Tomin isä.
Tom vihaa naisia.


• ”Jos inhoat TOKIO HOTELia sulla suuri ongelma!!”
~ th-fani
”Bill on maailman rumin nainen!”
~ joku täysjärkinen
”Bill on hei maailman sexyin mies!”
~ th-fani
”Sen kaksoissiskoki o ruma!”
~ Täysjärkinen
”Se on veli! ja seki o sexxxxyyy!”
~ th-fani
”TOKIO HOTELissa on vaan poikia! VTIUN SOKEET!”
~ th-fani
”Yleensä JÄTKILLÄ on munat jalkovälis!!!”
~ th-fani
”Me emme ole mikään poikabändi”
~ Tokio Hotel (lähde: suosikissa oleva haastattelu)
”Mummi, kato soitan kitaraa ilman käsiä!”
~ Tom keikalla


• Pelin alussa koreasti pukeutuneet pelaajat kirmaavat kentälle vilkutellen ja pyllyä keinutellen. Joukkueet kokoontuvat kentän vastakkaisiin päätyihin, maalin edustalle ja läpsivät toisiaan leikkisästi pyllylle. Tämän jälkeen joukkueen paras pelaaja, eli se jolla on suurimmat timanttikorvikset ja kallein kampaus, siirtyy kentän keskustaan ja muu joukkue sijoittuu hänen taakseen. Tässä vaiheessa pallo toimitetaan erotuomarille, joka heittää pallon pois, säikähtää ja viheltää. Kun pallo on irrallaan kentällä, kukin pelaaja yrittää päästä potkaisemaan sitä. Huonommat pelaajat, eli ne joilla on halvin kampaus, voivat yrittää osua palloon myös päällään. Jos kaksi vastakkaisten joukkueiden pelaajaa ajautuu liian lähelle toisiaan, molemmat asettuvat nurmikolle makaamaan ja huutaman. Erotuomari säikähtää, viheltää ja saattaa kohottaa punaisen tai keltaisen kortin. Pelin tiimellyksessä pallo saattaa ajautua maaliin. Tällöin pelaajat palaavat omiin kentän päätyihinsä läpsimään toisiaan pyllylle. Ihanaa. Peli loppuu, kun tähtipelaajien kampaus lässähtää ja dödö pettää. Tässä vaiheessa yleensä pelaajat riisuvat paidat pois, halailevat ja läpsivät toisiaan pyllylle. Tämän jälkeen joukkeet vetäytyvät pukuhuoneesiinsa yhteiseen suihkuun.

• Varsinaiset säännöt peliin syntyivät sattumalta, kun etelä-korealaisen geenilaboratorion koe-eläintarhasta karkasi lauma lepakon ja seepran risteytyksiä, erotuomareita. Nämä lisääntyivät luonnossa holtittomasti, ja pesiytyivät lähes kaikkien joukkuepelien harrastuspaikoille. Siellä nämä isot, hidasliikkeiset sokeat nisäkkäät viheltelevät aina, kun luulevat että lähistöllä tapahtuu jotakin. Viheltely ei lakkaa ennekuin erotuomari tuntee olonsa turvalliseksi, joten pelaajien on pakko pysähtä ja hiljentyä, että tuomari rauhoittuu. Muita lajeja, kuten esimerkiksi jääkiekkoa varten erotuomareita on kesytetty ja koulutettu, mutta jalkapallokentällä pesivät tuomarit ovat edelleen luonnonvaraisia ja erittäin säikkyjä.


• Pallo löytyi vasta 15-vuotiaana, minkä vuoksi harjottelussa piti pitää kovaa kiirettä. Sen vuoksi Fernando yllättävän usein sutaisee pallon ylänurkan ohi.

• Hän saapui Englantiin vuonna 2007, koska pelkäsi espanjalaista lehdistöä kuollakseen. Ja Espanjassa liian moni halusi päästä hänen tyttöystäväkseen. Englannissa sai hieman enemmän rauhaa, sillä joukkueen pelaajien taloihin asennetaan viidellä turvalukolla varustettu kelluva kylpyhuone, jonne voi mennä piiloon ihan mitä tahansa.

• Yksi asia on varmaa: lapsi ei ole Fernandon, jos sillä on kaunis nenä. Nyt Fernando ja Olalla ovat kuitenkin naimisissa, mutta kuka tietää, kauanko Fernando vielä pitää kättään Olallan olalla.

• ”Kuka vittu on Sergio Ramos?”
~ Normaali ihminen


• Hänet tunnetaan myös nimillä "Tarzan", "The Hot Guy" ja "Sänkyjen Kunkku".

• Hän on myös tunnettu tuuletuksestaan: 1-13 volttia tai puolivolttia, josta joukkueen valmentaja on häntä hieman varoitellut, sillä jos on liian kauan tai usein pää alaspäin, voi veri valua nenään, jolloin nenä pullistuu. Tämän ongelman Sergio-poika ratkaisi lääkärin kanssa, joka operoi Sergion nenää siten, että verisuonet ovat hieman ahtaammat, joten verta ei pääse nenään liikaa ja nenä pysyy kauniin muotoisena.

• Sergio Ramos ja Fernando Torres ovat jo pitkään olleet sotajalalla, johtuen Ramosin liian vetävästä ulkonäöstä. Torresin kihlattu nimittäin rakastui palavasti Ramosiin, joka johti mm. lapsen isyystesteihin ja sen ikävään. Torres ei ole vieläkään antanut anteeksi ja siksi hän jaksaa edelleen kostaa. Vuoden 2008 Euroopan Mestaruuskisojen finaalissa Torres lavasti Ramosin tekemän maalin omakseen ja sai kaikki uskomaan hänen sankaruuteensa. Ramos ei kuitenkaan viitsi enää kääntää veistä haavassa ja jätti asian sikseen.

B U T T H I S I S T R U E :
• Sergio Ramosin vatsalihakset ovat koko Espanjan pelin A ja O. Tavallisimmin Sergio nostaa paitaa ylös tasan 5 senttimetriä (kutsutaan jalkapallotermeissä myös vilautukseksi) ja koko vastapuolen puolustus on voitettu. Muuta ei sitten tarvitakaan.

-dorianahahahaLuonut: -dorianMaanantai 26.07.2010 01:44


These two ♥

psychokiller[Ei aihetta]Luonut: psychokillerMaanantai 12.07.2010 14:42

EPSANJAAAAAAAA !!!!!

NAMI <3 8)))
mmm-m ♥ <696969 rakastuin.

ninagrr- kyl se espanja vie voito :)Luonut: ninagrrMaanantai 12.07.2010 01:08

selitäapuaapuaLuonut: selitäKeskiviikko 07.07.2010 15:05

okei nyt mua pelottaa tosissaan, vaik tuuli sano et MIKÄÄN ei voi mennä pieleen mut silti. hui perkele. mut siis jos nyt oletetaan et ne voittaa ni sit tulee vastaan hollanti ni se on ihan mahdollista voittaa. MUT siis toivoisin et hyvä herra Sergio Ramos pääsis maalaamaan, koska sitä se on yrittäny ja janonnu ja hakenu jokasessa pelissä, villa on jo sen tähtihetket saanu mut ainaki yks sellanen loistava viimestely ois kiva nähä (xavi, villa, eduardo, villa, MAALI & pedro, tolppa, villa, tolppa, MAALI). Ja pakko myöntää et siin honduraspelis se yks villan maali oli upee, se puikahti kahen puolustajan välist pallon kaa, sit se kaatu/kaadettiin ja sit taas kahen puolustajan välist pallo suoraan verkkoon. ja se oli ihanaa siin pelis ku kaikki kokoajan pelas sille koska se oli saamassa hattutemppua (ja olis saanu ellei olis munannu rankkarii...)... siiiis kumminkin, toivoisin myös et pique ois vähän enemmän skarppina koska se on välillä syöttäny harakoille ja sellaseen ei oo varaa nyt koska saksa pelaa törkeen hyvin yhteen, jos ne menettää sen pallon omal puolel ni sit on jotain tosi vaarallista meneillään, siis pique, ole tarkkana. JA xavin ei tarvis aikailla, koska tosi usein ku se saa pallon se aikailee ja monesti on hyvä tilaisuus jääny käyttämättä. EI AIKAILUA, kiitos. ja sit en haluu et kukaan filmaa koska mua hävettää se et esim VILLA filmaa tai et TORRES filmaa iha vitusti (kuollut joutsen style...lol). ei sellasta enää, kiitos. Ja sit pallon voi pitää poissa Kloselta JA podolskilta. koska jos jompikumpi niistä saa pallon, ni sit ollaan tosi vaarallisessa tilanteessa. ja ainii ainii, silvaa vois pelittää, kiitos. sitten puyol vois pysyy kaukana juoksupalloista, koska en tiiä miks mut aina ku tulee juoksupallo ni se hävii sen, sen takii et kenkä tippuu tai muista selittämättömistä syistä.
okei, siinä se mahtava selitys, ja nyt sormet ristissä venataan sitä peliä, kuin kuuta nousevaa. ja hyräillään españan kansallishymniä, eiks vaan :)
« Uudemmat -