IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
30.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 272 (1.7.2008 alkaen)
Koko
26 jäsentä
Tyttöjä: 8 (31 %)
Poikia: 18 (69 %)
Keski-ikä
20,7 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,8 vuotta

Jäsenet (26)

juBe-hennna_Kämpz^mr-duy^iso^JayGRoberto^^Paavo-93åmöa^^dicaplajoiedevivreEgee-WeeT|WeliIezimodnarantza``riqeatkebaba
« Uudemmat - Vanhemmat »

selitätottaLuonut: selitäTiistai 18.01.2011 19:52

“More than 40 photograps are out of the house of Piqué in this moment. Seems he is since yesterday with Shakira in his house. All barça players and stuff are worried. No one wants him with her, even his family. As a culé I’m displeased beacuse she isn’t the right girl for him and she will cause more than a few problems”

- Javier Sardá (known culé and catalan journalist) 14/01/2011 at Salvame
äääää mitä vittua ???!!! TUTTI ?!
hajosin kyl tolle ihan totaalisesti mut äää, mitä helvettiä silti.

selitämmmLuonut: selitäLauantai 31.07.2010 00:03


homojako ?
[ ] EI
[x] TODDELLAKIN

selitäapuaapuaLuonut: selitäKeskiviikko 07.07.2010 15:05

okei nyt mua pelottaa tosissaan, vaik tuuli sano et MIKÄÄN ei voi mennä pieleen mut silti. hui perkele. mut siis jos nyt oletetaan et ne voittaa ni sit tulee vastaan hollanti ni se on ihan mahdollista voittaa. MUT siis toivoisin et hyvä herra Sergio Ramos pääsis maalaamaan, koska sitä se on yrittäny ja janonnu ja hakenu jokasessa pelissä, villa on jo sen tähtihetket saanu mut ainaki yks sellanen loistava viimestely ois kiva nähä (xavi, villa, eduardo, villa, MAALI & pedro, tolppa, villa, tolppa, MAALI). Ja pakko myöntää et siin honduraspelis se yks villan maali oli upee, se puikahti kahen puolustajan välist pallon kaa, sit se kaatu/kaadettiin ja sit taas kahen puolustajan välist pallo suoraan verkkoon. ja se oli ihanaa siin pelis ku kaikki kokoajan pelas sille koska se oli saamassa hattutemppua (ja olis saanu ellei olis munannu rankkarii...)... siiiis kumminkin, toivoisin myös et pique ois vähän enemmän skarppina koska se on välillä syöttäny harakoille ja sellaseen ei oo varaa nyt koska saksa pelaa törkeen hyvin yhteen, jos ne menettää sen pallon omal puolel ni sit on jotain tosi vaarallista meneillään, siis pique, ole tarkkana. JA xavin ei tarvis aikailla, koska tosi usein ku se saa pallon se aikailee ja monesti on hyvä tilaisuus jääny käyttämättä. EI AIKAILUA, kiitos. ja sit en haluu et kukaan filmaa koska mua hävettää se et esim VILLA filmaa tai et TORRES filmaa iha vitusti (kuollut joutsen style...lol). ei sellasta enää, kiitos. Ja sit pallon voi pitää poissa Kloselta JA podolskilta. koska jos jompikumpi niistä saa pallon, ni sit ollaan tosi vaarallisessa tilanteessa. ja ainii ainii, silvaa vois pelittää, kiitos. sitten puyol vois pysyy kaukana juoksupalloista, koska en tiiä miks mut aina ku tulee juoksupallo ni se hävii sen, sen takii et kenkä tippuu tai muista selittämättömistä syistä.
okei, siinä se mahtava selitys, ja nyt sormet ristissä venataan sitä peliä, kuin kuuta nousevaa. ja hyräillään españan kansallishymniä, eiks vaan :)
« Uudemmat - Vanhemmat »