IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
17.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 041 (1.7.2008 alkaen)
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 30 (94 %)
Poikia: 2 (6 %)
Keski-ikä
23,0 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,7 vuotta
Ylläpitäjä
wilpu

Jäsenet (32)

Minka-MistressJack_The_RipperElysemicokiräipeYoshhStarlin]KaysamaryMyakuSaranethjane-annaDorysaberdumpyGreypple
« Uudemmat - Vanhemmat »

ElyseInnoittajaLuonut: ElysePerjantai 31.08.2012 02:03

Tie El Doradoon. En vain pääse siitä leffasta ehkä ikinä yli. Jokainen kerta on kuin ensimmäinen. Inspistä pukkaa.

zehiLuonut: zehiSunnuntai 16.10.2011 17:16

oli meilki viikonloppu :D
katottii @Blackout kaa silmät kiiluen Videoita :3
Iha kaikki VHS:ssät käytii läpi :----) ♥

Ja hei ps. miks minessä, jos on tyhjii minecrarttei, nii noi tunkee noi elukat niihi istuu ? :P hahah

sussuuw`tie eldoradoonLuonut: sussuuw`Lauantai 19.03.2011 19:40

'se se se (on).. ELDORAAAROOO'
SEN TÄYTYY OLLA MIGUEL KOSKA TUO ILME EI OLE MAHDOLLINEN KENELTÄKÄÄN MUULTA


"Eiii tota ilmettä..!"

Olen maininnut tästä jo muutamalle kaverille, mutta on kova ikävä Tie El Doradoon -leffaa. :< Nyt kun ajattelen, niin se on varmaan paras animaatio koko lapsuudestani. Lemppareitani aikoinaan tosin olivat Mulan, Peter Pan ja Liisa Ihmemaassa. Nyt vie kyllä El Dorado ehdottomasti voiton. Katsoin sitä varmaan lapsuudessani useimpia kertoja mistään VHS-kaseteista ikinä. Mitä ihania asioita voinkaan listata kyseisestä leffasta: Se on hauska, suomenkielinen dubbi rokkaa, animaatiojälki on loistavaa, tykkään musiikeista, hahmot mielettömiä, se on sympaattinen, se ahdistaa ja ihastuttaa. Se on erilainen.

El Doradosta näkemäni uni tosin ei ollut mitenkään erityisen pirteä, vaikka se saikin minut surullisen iloiseksi. Minä pääsin käyttämään ilmeisesti aikakonetta. Pääsin sillä samalla El Doradoon. Yksi juttu tosin meni pieleen: Elettiin kaksikymmentälukua. Alkuperäiskansa oli yhä siellä, mutta kulta oli poissa ja rakennukset nuhjuuntuneet, taivas harmaa ja koko maailma oli rappeutunut. Olisiko ollut kyseessä Maailmansota I? Katsoin välillä maailmaa tosi jännästä näkökulmasta. Yksi mieleenpainuva hetki oli, kun katselin sodan runtelemaa Afrikkaa, jossa ihmiset olivat tekemässä töitä hiiltyneellä aukiolla. Sen keskellä oli tumma lapsi, jonka koko ruumis oli palanut karrelle. Joissakin kohdissa ihoa oli edelleen halkeamia, joitka paloivat punaisina, kuin laava. Ja lapsi oli edelleen elossa ja teki töitä siinä poltetulla maalla. Senaario muistutti kovasi erästä suomalaista maalausta, jossa surkean näköinen lapsi on töissä kasksipellolla(?). Noh, joka tapauksessa itse unessa en tuntenut sitä erityisen vastenmieliseksi. Suru tuli vähän eri kohdassa, melkein itkin (varmaan oikeastikin), kun kysyin Miguelistä ja Tuliosta. Tulio oli kuulemma ollut jonkun alkuperäisnkansan asukkaan isoisän opettaja. Samalla hetkellä silmissäni pyöri filminä erilaisia kauniita kuvia ja hetkiä Tie El Doradoon -leffasta. Tuolloin tajusin, etten voinut saada heitä takaisin ja miten kauhistuttava ero oli uuden ja vanhan maailman välillä. Monta sataa vuotta ihmisten teollistumista ja maailman tuhoamista.

Mii wants to go El Dorado~ Yksi hassu lisä uneeni: Aikakone oli samanlainen, kuin Paluu tulevaisuudessa. Unessa oli myöskin se outo vanha proffa. Viime yönäkin näin muuten todella friikkiä unta. Siinä vieraili Rimppu. BD Lololo.

E11A[Ei aihetta]Luonut: E11AKeskiviikko 28.07.2010 03:24



riiina^^>'DDDDLuonut: riiina^^Sunnuntai 25.07.2010 20:27

Riina sanoo:
jeiii
"TÄÄ TIE NYT MEITÄ VIE"
Tiitu sanoo:
"-.-'mikä tie?"
XD
Riina sanoo:
:'''DDDD

Eli tossa on nyt ainakin alustavasti ne cossit jotka ehkä vois tehäkki. :---D En tiiä vielä mihin coniin teen nämä. :''D Mutta joo ja sit mulle vois kanssa ehdottaa jotain kivaa hahmoa ketä cossais. :'') Hihi Honey sempai olis kyllä kiva tehä, eikä tarttis hankkii peruukkia. >'3 ~~

linearttEL DORADOOOO!!Luonut: linearttTiistai 21.04.2009 22:16

"TUO TIE KOHTI UUTTA!!" :DD

http://www.youtube.com/watch?v=DetAJf3MdMc

tsihihihihhii.. XDDD
« Uudemmat - Vanhemmat »