IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
28.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 6348 (1.7.2008 alkaen)
Koko
311 jäsentä
Tyttöjä: 156 (51 %)
Poikia: 155 (49 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 213 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,1 vuotta
Ylläpitäjä
oskuman
Valvojat
oskuman

Jäsenet (311)

rna`ALSCANDYiii-d||Mömmäää||-chiaroantsku--Cona-jjjjennii^ton-iAkeee-elinalle`mac22vivid-Saphira^ZikkisMarQu
« Uudemmat -

ErQYO-jaaritteluaLuonut: ErQSunnuntai 02.06.2013 19:11

Eilinen oli elämän eräs huippuhetki - kolmen vuoden jälkeen sain päähäni valkolakin ja pääsin lukiosta pois!

Koulumme rehtori totesi päivää ennen lakkiaisia minulle meikän tulleen taloon näyttävästi ja myös lähteneen niin. Ykkösvuonna sain koulumme muutaman opettajan loukkaantumaan erkkiperkele-sähköpostiosoitteesta, abiturienttina lähdin talosta jonkinasteisella opintomenestyksellä. Monet opettajatkin totesivat, etteivät tule koskaan minua unohtamaan. Aww. :)

Varsinaisesti en tällaista juhlista kuin yo-juhlat pidä - pitäisi pukeutua hienosti johonkin pukuun ja kestää tiettyjä muodollisuuksia. Päivän aikana fiilis kuitenkin parantui, joko sitten lakista saatujen rahojen tai useiden kurkusta alas vedettyjen kuohuviinilasillisten takia. On jännää tajuta, että rahastostipendien ja sukulaisilta saatujen lakkirahojen myötä minulla on viimein mahdollisuus elää elämääni sellaisena kuin haluan. Ainakin päästä lähemmäs toiveitani.

Pukukompleksini yms ratkaisin pukeutumalla kauluspaitaan ja liiveihin, mutta jättämällä puvuntakin suosiolla pois. Punk-henkisyyttä lisäsin mustilla nahkahanskoilla ja mustilla farkuilla. Tyylikonsultit eivät ehkä tykkää, mutten ole koskaan sellaisten neuvoja kuunnellutkaan. :)

Ylioppilasruusukseni hankin pikimustan ruusun, jollaisen teetin eräässä kuopiolaisessa kukkaliikkeessä. Valkoisen päälle spreijattiin mustaa. Musta ja tummat värit ruusussa symboloivat saavuttamattoman täydellisyyden tavoittelua, mikä sopii varsin hyvin itseeni, niin koulun kuin kaiken muunkin elämän osa-alueiden osalta.

Valkolakiksi päätyi kaveriltani Elinalta saatu lakki: viime keväänä valmistuneelle Elinalle ostettiin vahingossa kaksi ylioppilaslakkia, toinen poikaystävän, toinen wanhempien toimesta. Sieppasin itse toisen lakeista, sillä valmistujaispäivänä sillä pääsi baareissa jonojen ohi ja monissa myös ilmaiseksi sisään. Lakki unohtui lojumaan kirjahyllylleni, ja talven aikana aloin pitää hauskana ajatusta käyttää samaa lakkia omissakin valmistujaisissani. Kuinka monen muun yo-lakilla on oma tarinansa? Aika harvalla, tosin niillä, joilla sellainen on, tarina ei ole minun tarinan kaltainen juopottelujuttu vaan tarina suvun perinteistä tai muusta vastaavasta.Vein tapojeni mukaisesti ruusut opettajille, joista pidin ja joiden kanssa koin olevani kohtuullisen tuttavallisissa väleissä. Nyt ruusuja oli viisi - yläasteen loppuessa taisin jakaa ruusuja vain nelisen kappaletta. Nyt kokeilin lisäksi värjätä itse ruusuja - osasta tuli kömpelömpiä, osasta onnistuneempia. :)

Tänään, kaiken pyörityksen jälkeen, olen väsynyt ja onnellinen. Juhliminen oli yllättävän kivaa, vaikka toisaalta pidän tätä tällaisena elämän puolipakollisena juttuna, joka on vain pakko kestää läpi. Ehkä eniten minua ihmetyttää aina ylioppilastutkinnon ympärillä pyörivä hegemonia - ei tämä niin ihmeellistä ole, mutta silti tästä jaksetaan kohkata.

Oman suoritukseni huomioinnista koen olevani lähinnä kiusaantunut, sillä vaikka niitä laudatureita se neljä kappaletta olikin, muistutan ikuisena täydellisyyden tavoittelijana itseäni siitä, että niitä olisi voinut olla ainakin kaksi enemmän... En vain olisi halunnut muuta kuin saada olla omassa rauhassani, mutta nyt, kaiken jälkeen, saanenkin kai taas olla. Siinä kaikki mitä juuri nyt toivon. :)

-Elisä^school day number oneLuonut: -Elisä^Keskiviikko 15.08.2012 00:24

circlecreepmyyn lukiokirjojaLuonut: circlecreepPerjantai 10.02.2012 18:19

myyn lukio kirjoja halvalla
lyhyt matikka, ussa, fyssa, kemia, yhteiskuntaoppi ja hissa.
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=gothland&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist (siellä lopussa :)
vaikka ovatkin huuto.netissä ,voin myös myydä niitä gallerian välityskellä. kommenttia jos kiinnostaa ostaa! :)

_sla_lukio tappaa mutLuonut: _sla_Sunnuntai 04.12.2011 20:53

mä kuolen, tein näit sairaita filosofian tehtäviä ja tajusin et mä en vaa pysty tekee näitä, noi tekstit on niin pitkiä, en tajua niistä oikein mitään ---> en todellakaan pysty " keskustelemaan" noiden tekstien kanssa
> en mitenkään saa tehtyä kolmea esseetä huomiseksi

No sit rupesin tsekkaa mun kurssivalintoja et voisinko jättää ton filosofian viel pois,MUTTA sitten ilokseni huomaan et mulla ei oo ees tarpeeksi kursseja valittuna. ELI mun on pakko pitää kaikki kurssit mitä mul nyt on ja valita viel yksi lisää...

Ei siinä mitään,mutta vika jakso alko just ja mulla ei oo pahemmin valinnanvaraa noitten kurssien kanssa. En mitenkään saa tehtyä näitä filosofian tehtäviä huomiseks, joten en saa sitä filosofian kurssia... se taas johtaa siihen et mun pitää valita kaks kurssia lisää.

Valinnanvaraa ei ole, joten pakko ottaa ainoat kaks jota en oo viel valinnu eli lakitieto ja aluetutkimus. Kumpikaan kurssi ei kiinnosta...seki viel et aluetutkimus kurssi ei välttämättä ole edes toteutumassa, joten se pitäs tehdä sit varmaa itsenäisesti----> kuolen


Kaiken kivan lisäks huomenna kaks h matikkaa ja mulla ei ole kirjaa

vittu jee

jennijjau;);)Luonut: jennijjauTiistai 16.08.2011 21:08

hihi joo tälläst sitte meitsi on lukios ja saaa nähä opinko siel yhtää mitää hei ;DD
mut ainaski siel on kaikki rakkaat pöhlöt, joiden kans saa vähä säätää (;

Normaalilapsi:DDDLuonut: NormaalilapsiTorstai 14.04.2011 19:04

ei paskempi tokari neljän jakson jälkeen :D KA 8,83 ilman terveystietoo (otan suoritusmerkinnän).

Misery|#127Luonut: Misery|Tiistai 29.03.2011 21:59

Täs mää ahkerana väsään psykan korvaavia :DD Huhhuh, yli puolessa välissä oon jo peräti :DD way to go eiku

Jos nää nyt sais tänään tehtyä, niin ois muute hianoo :''DD

Misery|#107Luonut: Misery|Perjantai 11.02.2011 00:02

Jeba, nyt on sitten kirjotettu kaks ruotsin kirjotelmaa, vielä yks kappaleen suomenkielinen tiivistelmä jäljellä ja sit pitää lukee toi äikän kirja ja tehdä siitä jonkinnäköinen kirjallinen arvostelu. Ja ne hoituu kyl viikonloppuna ihan helposti. Ei siis mitään paniikkia enää. Ja matikkaakin vois kohta alkaa lukemaan... Ehkä en kuolekaan...

Hah, in my dreams! :DD

gorillavarpunen[Ei aihetta]Luonut: gorillavarpunenPerjantai 04.02.2011 12:14

pitää varmaan toi isä aurinkoinen lahjoo päästämään mut matikan kurssin läpi.....

gorillavarpunennow I can die happyLuonut: gorillavarpunenKeskiviikko 15.12.2010 19:41

hohoo kuolkaa kateudesta:
~ sain matikasta KUTOSEN (6) I
~ kävin ostaa MCR:n kenttäliput whihihihii
« Uudemmat -