IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
29.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 958 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 4 (50 %)
Poikia: 4 (50 %)
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,0 vuotta

Jäsenet (8)

Miiu_SkittMillaMagiaRainmkrpiikkipaa_Antonpynna
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mikähän trolliluola tästä IRC-Galleriasta oikein on tullut, kun joka armas päivä Etusivulla näkee blogimerkintöjä, jotka jo kaukaa haisevat pistävästi provokaatiolta - ja anteeksi nyt tämä personifikaatiometaforan käyttö. Aivan, sitten ovat nämä tavallisia netinkäyttäjiä huomattavasti ylempänä leijailevat sivistyssanojen viljelijät, joiden mielestä päivittäinen sivistyssanakirjan plärääminen tekee heistä parempia ja älykkäämpiä.

Yleensä sivuutankin Etusivun CAPS LOCK-, bold-, tai muuten vain provosoivilta näyttävät merkinnät, mutta joskus sitä mielenkiinnosta erehtyy sellaista lukemaan, ja sen jälkeen sitä voikin taas miettiä, että tuntuu ihmisiä painavan monenkirjavat asiat. Ei sillä, että joku huoli olisi toista vakavampi, mutta... niin, ehkä en lopetakaan tuota lausetta.

Kai tämäkin merkintä kohta keikkuu Etusivulla vastaprovokatiivisena, ja olen ihan yhtä tekopyhä kuin muutkin. Vaikeneminen on kultaa sanotaan, joten nyt minulta lähti Fort Knoxin veroisesta varannostani yksi kultaharkko. O', woe.

Mmette-Mitäjärkeehei? :oLuonut: Mmette-Torstai 22.10.2009 19:09

Huomen äikän koe.. pitää opetella 80 sivistyssanaaaa. Jotku on iha järjellisii mut joku klisee tai lingvistiikka tai paradoksi?!! ni wtf? ei ketäää sellasii tartte!! :( vai tartteeko :o
Mä oon iha taas kujalla..

Mut se oli hassuuuu ku oli fyssankoe tnä sitte sii oli tehtävä jtn et "Kovalla ukkosella Okko mittaa että salama tulee ja sit 9 sekanpääst ukkone ja plääplää.." sit mietin aikani et mikä toi Okko on et onks se samanlaine ku joku Newton mut en kyl muista kuulleeni sellasest. Sit kysyin opelt et mikä toi kakkostehtävän toi Okko ni mitä se meinaa. Sit ope sano et se on sen tyypin nimi!!:DD
VÄHÄNKÖ REPESINNN !!! xD :D

Cengu???Luonut: CenguMaanantai 13.07.2009 22:27

Mitä ihmettä "solu" tarkoittaa? Niinkuin biologian ulkopuolella? Itsenäisesti toimiva yksikkö joka on kuitenkin osa suurempaa kokonaisuutta?

Sitten syön spagettia!

digitalisOletko sivistynyt?Luonut: digitalisTorstai 07.08.2008 14:03

Pidämme itseämme sivistyneinä kaikki tyynni, mutta mitä on sivistys?

Sivistys on kuulemma perinpohjaista oman siviilisaation ymmärtämistä ja perustietojen hallitsemista. Sivistynyt ihminen kykenee keskustelemaan sujuvasti kaltaistensa kanssa ja on aktiivinen itsensä kehittäjä. Sivistynyt huijaa sivistyneesti kätkien tietämättömyytensä, keskustellessaan asiasta, jota ei tunne ja vastaavasti näyttelee tietämätöntä, kun puhutaan vaikkapa saippuaoopperoista/ näyttelijöistä, tosi-tv:stä tai urheilusta. Sivistynyt ei kuitenkaan ylenkatso heitä, jotka tällaisia asioita seuraavat. Sivistynyt ei ole snobi, eikä erikseen korosta omaa sivistyneisyyttään, sillä sivistynyt ihminen osaa käyttäytyä. Hyvät käytöstavat ovat sivistyksen a ja o.

Sivistynyt ihminen on tietenkin kansainvälinen, jos ei muuten, niin tavoiltaan. Muiden maiden tavat ovat hänelle tuttuja ja hän osaa keskustella myös eri kulttuureista.

Onko sivistys kiinni enemmänkin asenteesta, kuin tietämyksestä? Voiko kouluttamaton ihminen olla sivistynyt? Onko sivistystä, ilman yliopistoa?
« Uudemmat - Vanhemmat »