IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
19.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 4390 (1.7.2008 alkaen)
Koko
66 jäsentä
Tyttöjä: 20 (31 %)
Poikia: 46 (69 %)
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 35 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta

Jäsenet (66)

MokkebebopAlulaZinzacFuckface-LeijonaMursuhissione^JuuzoRjerku^^lallipalliJJustus-Blackout-HeihgvilleqrizyjölliAntza_
« Uudemmat -
Mistähän sitä alottas. Alotetaan vaikka sosiologiasta. Oon tässä jääny miettimään sitä ajatusta, että sosiologi on ärsyttävä muukalainen, joka kyseenalaistaa itsestäänselvyydet. Kuvaa aika hyvin mua. Monesti hakeudun tilaiteisiin, jossa kyseenalaistan vallitsevan käsityksen. Joskus käsitys on jopa niin vahva, että keskustelusta tulee vaan ihan järjetön flame war. Otetaan "urani" alkuvaiheilta vaikka homot. Homous nyt on jo tällä kokemuksella vähän turhan lepsu aihe, mutta voi sitä settiä mitä siitäkin on saanu niskaansa. Esim. "ooks sä joku homo ku noin puolustat niitä!?!1".

Sitä on näissä keskusteluissa tai "keskusteluissa" oppinut paljon yleisiä piirteitä ihmisistä. Kun aihe on liian arka tai muuten henkilöllä sattuu olemaan käsitys jonka mukaan maailmassa on vain yksi totuus, se oma totuus, niin homma menee aika plörinäks. Pahinta on taistella yksin monia vastaan jolloin homma menee vaan entistä sekavammaks ja tyhmyys tiivistyy. Jotenkin ihmiset nääs kuvittelee, että kun he kavereidensa kanssa on tästä asiasta samaa mieltä, niin se tekee hommasta yleisen absoluuttisen totuuden.

Pian päästäänkin sit siihen henkilökohtaisuuksiin. Minun mielenterveyttäni, seksuaalista suuntaumustani tai järkeäni epäillään. Trolliksi ja provoksi leimaaminen on myös yleistä, sillä eihän nyt tuollaisen näkemyksen esittäjä voi olla normaali täysjärkinen kunnioitettava ihminen. On helpompi leimata toinen pahaksi tai vialliseksi, kuin joutua kyseenalaistamaan oma näkemyksensä.

Yleinen piirre tässä on myös se, että oikeasti keskustelun osapuolet ei ymmärrä toisiaan. Keskustelijat luulevat puhuvansa samasta asiasta, mutta todellisuudessa molemmilla on täysin erilaiset mielikuvat siitä mistä puhutaan. Toiselle homo on ihan normaali ihminen ja toiselle limainen sammakko jolta suihkuaa helvetin tulet perseestä. Yritä nyt siinä selittää toiselle että joo homot on kuule ihan mukavia, kokeilisit joskus.

Tämä ei ole tietenkää syy siihen miksi ei kannattais yrittää. Jos osapuolet ovat tarpeeksi keskustelutaitoisia, niin vaikeistakin aiheista saa kyllä kehitystä aikaan. Lisäksi on hyvä muistaa, että ihmisillä saattaa tiedon prosessointi kestää huomattavan pitkään, eikä prosessori toimi välttämättä täydellä teholla, kun on kiire raivota siitä miten henkisesti vajaa toinen on.

Tässä nyt siis myös kritiikkiä kaikille. Itse olen kova itsekriitikko ja koitan jatkuvasti kyseenalaistaa omat näkemykseni. Jotenkin kuvittelen olevani sitten parempi ihminen, kun en olekkaan totaalisesti väärässä, vaan olen jo ehtinyt etukäteen eliminoimaan pahimmat harhakäsitykseni. Muistakaa siis muutkin kyseenalaistaa vallitsevat käsityksenne. Vähintäänkin kunnioittakaa myös niitä, joiden näkemys poikkeaa omastanne. Nekin ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka painivat olemassaolon tarkoitusten, syyssateiden ja Suomen olemattoman jalkapallomenestyksen aiheuttamissa murheiden syövereissä. Vastustajalla on helppo nähdä sarvet ja pukinparta, mutta ne ovat oikeasti vaan teidän oman mielenne tuottamia harhoja.

Lopuksi vielä provolista niille kaikille jotka haluavat tuntea maailman vihan päällään (tai jos haluaa haastaa omia käsityksiään).

-Sano kristitylle että homot on jees (täytyy tosin olla kyllä aika natsi jos vielä tuosta vetää herneen nenään)
-Sano vihervassarille poikkipuolinen sana maahanmuutosta (toimi paremmin ennen jytkyä)
-sano kelle tahansa että huumeet on laillistettava (täytyy olla aika professori jos ei tuon jälkeen pidä sua kajahtaneena)
-sano feministille että seksi ei vaadi aina suullista sopimusta (voi kenties toimia paremmissakin piireissä)
-sano feministille, että ovat unohtaneet miehet (tästä tuskin kovin suurta sotaa saa aikaseks)
-ota selvää mitä pedofilia oikeasti tarkoittaa ja mene sen jälkeen huutelemaan, ettei alaikäisiä teinityttöjä katteleva mies välttämättä ole pedofiili (tämän jälkeen todennäköisesti kaikki pitää sua pedofiilina)
-sano kelle tahansa lemmikkieläimen omistajalle, että eläimiin sekaantuja ei välttämättä satuta eläintä (tämä on varmaa pedofiili keskustelun ohella toinen paras keino saada leima otsaan. toimii lähes poikkeuksetta, paitsi karjatilan omistajien kaa;)

Nyt vaan kyseenalaistamaan annettuja uskomuksia. Muistakaa vaan sit et jos huutelette mielipiteitänne, niin saatatte saada myös kritiikkiä osaksenne. Elämä vaatii norsun nahan ja kingkong ballsit.

-Peace out <3

https://www.youtube.com/results?search_query=trilogia+ranteet+auki

oilimariAÄngstLuonut: oilimariAKeskiviikko 09.04.2014 23:31

Olenko minä
Oletko sinä
Onko kukaan muukaan
Kuin Minä
Joka kavereitaan tägää
Urpoihin kuviin
Öihin unettomiin
Jätän gallerian auki
Ystäväni koneelle
Kuin hiljainen henkäys
Tuuleen puhallettu
Pirikiikarit päässä
Missäkin säässä
Lähetään huomenna kaljalle
Oi oili
Älä mene huomenna vesannolle

Ps. We love u (; <3

SaneProject OmegaLuonut: SaneLauantai 03.08.2013 05:00

AUTHORS NOTE* ennen ku alatte lukemaan rakkaat homot, haluun huomauttaa teitä, varsinki koska tän blogin ilmestymisen ympäril on ollu niin paljo hypee; jengi kyselee kokoajan koska se tulee, tuleeko se jo, onko se jo tullu, tuleeko se nyt???
Haluun huomauttaa et tää on vaa yks vitun blogi, vähä tavallist erikoisemmal juonel. Tää ei poista maailmast nälänhätää, eikä matkusta ajas taakseppäin murhaamaa Aatu-setää, jotta Holokausti saadaa kumotuks.

Joten lukekaa tää sellasenaan ku se on, don't get ur hopes up ja kaikil on hauskempaa.

Kesäkuus alus alotin Project Omegan, jonka tehtävänä oli tuhota kaikki Gallerian betat ja hiiret ja koska oon aina ollu man of the people, lupasin postaa tulokset tänne, blogiin, and as always, OP delivers.
Vaikkakin aiempaa tarkoitettua myöhemmin, koska materiaali jota mulle keräänty, oli vaan niin herkullista, etten pystyny lopettaa ja mun oli lypsettävä viel vähä pidempään.

Näit keskustelui oli kirjaimellisesti miljoonia I shit u not, joten kaikist vaikeinta täs projektis oli valita parhaimmat ja seksikkäimmät mansikat kakusta ja yrittää puhuu ku joku vammanen kasuaali. Toivon silti et mun laaduntarkkailufiltteri oli edellee toimintakykynen ja valitsin oikeet keskustelut tähän blogiin, koska Gallerian blogeil on vaan kymmenen kuvan raja, jouduin kikkailee aika paljo et sain kaikki keskustelut mahdutettuu kymmeneen kuvaan. Yks vaihtoehto ois tietty ollu tehä monta blogia aiheesta, mut se olis rikkonu huomattavasti tän postauksen kokonaistesteettisyyttä.

Project Omegan ainut tarkotus ei ollu vaa trollaa paskat ulos näist hermanneist, vaan myös vähä näpäyttää niit ja kertoo niille miten päästä eroon autismistaan. Ja ennen kaikkee miten alottaa keskustelu jonku sun kaa täysin eri liigas olevan, minkä useimmat tuntu ajattelevan olevan mahdollista. Vaik oot vittu pyörätuolis, etkä oo koskaa edes suudellu naista. True story.

Sit Project Omegan viimenen tarkotus oli näyttää naisille, minkälainen valta teil on näihin miehiin. Ei välii haukutteko niit pienimuniks, rumiks, läskeiks, ne ei suutu. Ne ei suostu menettämää hermojaan, koska menettäis samal myös pillun. Tai näin ne ainaki kuvittelee.
Koko idea alun perin lähti kaikist teist naisist, keille ollaan ikinä tultu ehdottelemaan, ettekä oo osannu vastaa muuta ku "öö ei kiitos :D" Teil ois loputtomat servaus ja trollaus mahdollisuudet, pystyisitte antaa mojovan opetuksen sille seuraavalle neckbeard hylkiölle, joka kuvittelee tosissaan et alatte sen kaa seksisuhteesee. Mut valitsette olla boring cunt farts. Niin mun oli pakko tehä jotain.

Ja sitten asiaan: useimmat teist on varmasti näide vajaan kahen kuukauden aikana törmänny käyttäjään nimimerkillä _vikky_ ;D (insert _Vikky_:n profiilikuva tähän - sry, kymmenen kuvan limitti täynnä fag. Mut käykää äkkii kattoo, pidän sitä profiilii pystys viel hetken)
Kaunis eikö? Sana hallussa eikö? Täydellinen paketti eikö? Perhaps too perfect...
No nyt tiedätte totuuden, joten lienee aiheellista sanoa:Pitemmittä puheitta I give to you: Project Omega, jotta voit rauhassa nauraa muiden hiireydelle ja olla onnellinen, ettet se ollut sinä. Vai olitko?

Enjoy cunt

PS. kaikki yksityiskommentit copy pastetaan julkisiksi
ehkä teen joskus part 2

SaneRecipe for trollingLuonut: SaneLauantai 18.05.2013 14:15

-2,000kg kielioppivirheitä
-0,900kg hymiöiden käyttämistä
-1,2l tyhmän esittämistä
- 5dl ahdasmielisyyttä
-2rkl välimerkkien laiminlyöntiä

Laita internettiin muhimaan ja odota retardien saapumista ruokapöytään

Te teitte sen taas.

Eilen en saanu nukuttua kymmeneen minuuttiin, kun vaan naureskelin ja hihittelin peiton alla ku joku faggot ja mietin kuinka pystyisin aamulla selittää teille miten idootteja te olette.

Ei löydy tarpeeksi sanoja entin- haltioiden- tai ihmistenkielestä kertoakseni kuinka vitun vammasia te olette. lols

Ja tällä viittaan nyt eiliseen blogimerkintääni, josta todistettavasti vain yksi tajusi ilmiselvän yhteyden pitkään etusivulla pyörineeseen tyttö ystävä hakemus-merkintään.

En voinut uskoa sitä retardiuden määrää kommenteissa joita jouduin lukemaan siinä blogissa, koska en vain voinut uskoa että annatte noin yksinkertaisten, yllä mainitsemieni asioiden hämätä teitä, ettekä kykene lukemaan rivien välistä.

Mainonnassa ja trollauksessa pätee samat säännöt.
Mainonta: jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.
Trollaus: jos se kuulostaa liian tyhmältä ollakseen totta, se todennäköisesti on trollausta

Trollausta ei ole se, että haukutaan Angelina Jolieta pinnalliseksi kun se ei halunnu elää ilman tissejä. Se on vaan typeryyttä. (tunnistajat tunnistaa kyseisen blogin)
Trollausta on erehtymättömästi se, ettö kirjotusasu on ku 6-vuotiaan pikkulapsen käden jälkeä. Kännissä.

Joten tein testin ja päätin kirjoittaa oman versioni siitä syövästä, jossa haukun homoja, naisia ja vahvasti pigmentöityneitä (neekereitä) sekä puhuin huumeiden puolesta, koska arvasin että olette juuri niin idiootteja kun olen aina tiennytkin, että kun kuulette sanan neekeri tai homo , flippaatte heti ja alatte ottamaan "kantaa" ennen aivojenne käyttämistä.
Tein siis tämän autisti-testin ja guess what bros and gangas? Läpäisitte kirkkain tuloksin.

En tiedä kumpi on pahempaa: se että oikeasti menitte täydestä vai ne yksityiskommentit jotka oikeasti olivat trollini kanssa samaa mieltä: "kaikis muis samaa mieltä paitsi huumeet" --- "samaa mieltä homot vois painuu helvettiin" --- etc, etc, etc
Minulla on vain yksi kysymys teille ketkä "samaistuitte" merkintään: miksi ette kasvata sen verran munaa seistäksenne edes mielipiteidenne takana, julkisesti, vaan kommentoitte yksityisellä kuin joku vitun omega, koska tiedätte itsekin olevanne väärässä ja perseestä?

En sano että kaikki menivät jekkuuni, mutta todistettavasti ainakin jokainen kommentoija todisti oman vammaisuutensa ja varmasti myös muutama stalkkerikin, mutta oli liian beta kommentoidakseen mitään.
Ja se että edes yksi meni noin huonoon trolliin, on jo liikaa... I mean I wasn't even trying cunts

Yllättävää ellei jopa uskomatonta oli se, että ilman epäilyksen häivää voin väittää 90% merkinnän lukeneista joutuneen tekemisiin The_Zyzzin blogien ja kuvien kanssa ennenkin ja uskoitte silti. Hävetkää aspergerit.
I mean, Koska ennen olette The_Zyzzin blogeissa törmänneet jatkuviin yhdyssanavirheisiin, homofobiaan, rasismiin tai kappalejakojen puutteeseen? Tai "xD" hymiöön...
Ja olen kuitenkin viimeisten puolentoistavuoden aikana kirjoittanut melkein 200 blogimerkintää, luulisi edes yhdessä niissä ilmenneen kyseisiä epäkohtia. Mutta kun ei.

Teillä on vakavia puutteita huumorintajussanne. Ja tuskin edes tajuatte sitä, ettei "huumorintaju" merkitse pelkästään kykyä nauraa laatuhuumorille, vaan myös kykya eroitella paska ja mauton huumori hyvästä sekä huomata, milloin joku ei välttämättä ole ihan tosissaan...
Kannattaisi varmaa sivistää itseään hyvällä huumorilla, esim. katsomalla komediaelokuvia tai sarjoja, jotka ovat muidenkin mielestä hauskoja kuin kaveripiirisi mielestä.
Laatuviihteeseen ei siis kuulu Big Brother tai Duudsonit tai Justin Bieber- tai edes Chuck Norris -vitseille nauraminen. Shokeeraavaa eikö? phaggot.

Minun ei tarvinnut lukea tyttö ystävä hakemus-blogista kuin muutama ensimmäinen sana ja epäilykseni trollista jo heräsivät. Puolessavälissä olin jo varma.
10 ensimmäistä kommenttia lukiessani uskoni ihmiskunnan tulevaisuuteen horjui.
Oman blogini kommenttien jälkee se romahti.

Toivon hartaasti että tämä blogi löytää itsensä etusivulle, jotta te kaikki tajuaisitte kuinka vitun aivokuolleita olette.

Ei mulla muuta.
Eiku ainii, tehkää palvelus ja niinku tiiättekste... lopettakaa hengittämästä?

SaneQuizLuonut: SaneLauantai 11.05.2013 16:30

Tapahtuipa äsken...

Puhelinmyyjä soittaa
Myy 9kk Aku Ankkaa
Ei kiinnosta
Myyjä on periksiantamaton
Älynvälähdys
Sanon, että jos vastaat oikein näihin viiteen kysymykseen, tilaan paskaa lehteäsi
Suostuu leikkiini, koska epätoivo

"Kuka oli ensimmäinen ihminen kuussa?"
"No se oli toi tota noin Lois, eiku NEIL Armstrong!"
"Koska Suomi itsenäistyi?"
*Kuulen kuinka myyjä kysyy vieressään olevalta naiselta*
"koska Suomi itsenäistyi?"
"mitä?"
"koska Suomi itsenäistyi?"
"emt 1945...?"
*kolmas ääni vastaa* "1917"
"joo elikkäs 1917!"
"Monta maalia Teemu Selänne teki tulokaskaudellaan NHL:ssä?"
*hetken hiljaisuus...*
"seitkyt....seitkytkaks? Seitkytkuus?"
"kumpi"
"Seiskytkuus"
"kolmas planeetta auringosta?"
"mars... eiku... third planet, hei tää on se tv-ohjelma, MAA!"
"Mikä on hyödyllisin käyttötarkoitus Aku Ankalle?"
*hetken hiljaisuus*
"No tietenki paskalla lukeminen!"
"Paskan pyyhkiminen"
*CLICK*

ens kerral täytyyki sit olla mietittynä kysymykset jo valmiiks

Feather_XDDD TAAS NÄITÄ !!!Luonut: Feather_Perjantai 03.05.2013 02:29

Olen piilotellut alkoholijuomia talossani, vanhemmilta salassa.
Olen huutanut joskus: "Mä oon niin leija!"
Olen motannut kaveria turpaan niin, että häneltä alkoi vuotaa verta.
Olen valehdellut äidille nukkumapaikkani.
Olen lähtenyt sekunnin mielihalusta paikkaan, jonne lähtöä olen myöhemmin katunut.
Olen nimitellyt opettajaa hänen kuullensa.
Olen miettinyt tuskallista tapaa kuolla jollekulle henkilölle.
Olen liftannut.
Olen tehnyt graffitteja seiniin, alikulkutunneleihin tms.
Olen noussut väärään linja-autoon, junaan, metroon tms.
Olen tilannut taksin ja maksanut sen kaatokännissä.
Olen huudellut kaupungilla epäsoveliaita sanoja vain osoittaakseni oman typeryyteni.
Olen mennyt ja pyytänyt täysin tuntemattomalta henkilöltä savuketta.
Olen kampannut vastaan tulevan tuntemattoman henkilön.

VIIMEISEN VUODEN AIKANA OLEN:

Pitänyt päässäni kaljapacin kuoria.
Kuvannut kännisiä ihmisiä.
Pitänyt stetson-hattua päässä ja leikkinyt cowboyta.
Kokeillut nahkahousuja.
Näpytellyt salaa toisen kännykällä päättömiä tekstareita ja lähetellyt niitä.
Soittanut 112:seen, ja kuullut siellä vastattavan. (vahinko :D)
Opetellut ajamaan autoa.
Ajanut autokolarin.
Tehnyt uudenvuodenlupauksen, joka ei pitänyt.
Tehnyt uudenvuodenlupauksen, joka piti.
Luvannut pitää jotain lakkoa, mutta onnistumatta siinä.
Flirttaillut varattua.
Juossut rintsikat ja farkut päällä siideripullo kädessä ja kiljunut: "Mä oon niin kännissä!"
Kietonut vappuserpentiiniä kaulan ympärille.
Ikävöinyt niin, että itketti.
Inhonnut jotakuta.
Sanonut suoraan jollekulle: "En ole kiinnostunut sinusta."
Ostanut äidille tai isälle syntymäpäivälahjan.
Kutonut sukat, lapaset tai kaulahuivin.
Hävinnyt pelikoneesta yli 20 e saman pelin aikana.
Haistattanut vitut kaupan myyjälle.

NÄITÄ ASIOITA KAIPAAN:
Viime kesää.
Rippijuhliani.
Kuollutta sukulaistani.
Jotain vaatekappaletta joka ei enää mahdu päälleni.
Jotain vaatekappaletta joka meni rikki.
Aikoja, jolloin kaikki oli vielä hyvin.
Sitä tunnetta, että joku välittää ja pitää kiinni.
Sitä tunnetta, että saan olla yksin ja omassa rauhassa.

SEURAAVALLA KESÄLOMALLA AION:
Lähteä lomamatkalle.
Nukkua yli yhteen päivällä.
Lukea kokeisiin, tenttiin jne.
Lähteä jonnekin, missä en ole ikinä ennen käynytkään.

MINULLA ON:

ONKO SINULLA
Yli 100 e käteisenä lompakossa.
Vain alle 10 e käteisenä lompakossa.
Mesekeskusteluja auki.
Meikatut kasvot juuri nyt.
Ja paljastava tissitoppi päälläsi.
Vai aikansa elänyt äitini lahjoittama villapaita.
Ihana harrastus, jonka kanssa vietän joka päivä aikaa.
Niin päättömiä ideoita, että joskus itsekin ihmettelen mistä keksin ne.
Yksi todella hyvä tyyppi mesessä, jonka jutuille nauran aina.
Sipsiä tai karkkia nyt lähettyvilläni.
Dieetti kesken.
Luokanvalvoja/ryhmänohjaaja, joka saa pinnani kiristymään päivä päivältä enemmän.
Noloja muistoja lapsuudesta.
Ainakin kaksi lävistystä.
Suunnitelmia ensi viikonlopulle. uh juliaa ;)
Poreallas kotona

MINÄ OLEN:

Pyörtynyt.
Itkenyt jonkun pojan/miehen vuoksi.
Itkenyt ja nauranut samaan aikaan.
Sairastanut angiinaa.
Leikkinyt barbeilla yli 12-vuotiaana.
Omistanut monta laatikollista leluja.
Laulanut suihkussa kovaa.
Tehnyt runoja.
Tehnyt novelleja.
Voittanut juoksukilpailun.
Ollut helikopterissa.
Käynyt Espanjassa.
Ollut pommisuojassa.
Lyönyt jotain.
Ollut kiusaaja.
Saanut kokeesta 5-.
Haukkunut opettajaa.
Omistanut yli 1000 euroa.
Omistanut vain yhdet käyttökelpoiset sukat.
Omistanut 2 kännykkää samaan aikaan.
Paennut lemmikkiä.
Joutunut sairaalaan.
Ollut ulkona yli neljään yöllä.
Valvonut yli 30 tuntia putkeen.
Juonut viikon putkeen.
Repinyt rahaa.
Heittänyt kännykän veteen.
Penkonut roskiksia.
Ollut suossa.
Ajanut autoa.
Ajanut ryteikköön pyörällä.
Hyppinyt trampoliinilla.
Tuhonnut äidin meikkejä.
Heittänyt hyvää ruokaa roskiin.
Ollut häissä yli neljä kertaa.
Omistanut nokkahuilun.
Soittanut pianoa.
Ollut musikaalissa.
Nähnyt ufon.
Haukkunut äitiä huoraksi.
Haukkunut isää homoksi.
Ollut koneella yli 10 tuntia putkeen.
Tanssinut salsaa.
Pelännyt sukulaista.
Kuullut harhoja.
Piirtänyt ruumiita.
Säveltänyt laulun.
Jäänyt luokalle.
Eksynyt tutussa paikassa.
Haukkunut jotain ja tämä on kuullut sen vahingossa.
Ollut töissä.
Ollut nelosen oppilas.
ollut Allerginen yli kuudelle asialle.

OMISTAN:

Auton
Kännykän
Kameran
Tietokoneen
Napakorun
Lemmikin
Internetin
Kodin, no siis joo, missä muualla mä asun?
Huoneen
Pehmoleluja
Cd-soittimen
Yli 20 cd-levyä
Kuntopyörän
Tauluja
Meikkejä
Koulurepun
Penaalin
Kannettavan tietokoneen

HALUAISIN:

Jäätelöä
Karkkia
Rahaa
Mehua
Vettä
Limsaa
Suklaata
Kalaa
Lihaa
Ruokaa
Päästä uimaan
Käydä diskossa
Meikkejä
Uuden kaverin
Vaatteita
Kameran
Pankkitilin

MINÄ OLEN:

Joutunut sosiaaliviranomaisten tai poliisien kanssa tekemisiin.
Saanut turpiin kaverilta.
Heittänyt kännykkäni seinään.
Ollut Children of bodomin keikalla.
Suudellut tyttöä. (nopusu)
Saanut kympin kokeesta.
Saanut nelosen kokeesta.
Ollut jälki-istunnossa.
Sanonut jollekulle etten tarvitse häntä elämässäni.
Satuttanut jotain ihmistä todella pahasti
...enkä edes katunut sitä.
Laihduttanut kauan ja onnistunut siinä mielestäni.
Koittanut matkustaa pummilla ja onnistunut.
Lyönyt/puristanut jotain perseestä...
Uinut avannossa.
Astunut lehmänläjään paljaalla jalalla
...vahingossa.
...tahallaan.
Tapellut opettajan kanssa.
Syönyt sushia.
Fanittanut Spice Girlsiä.
Karannut kotoa.
Karannut koulusta.
Tehnyt itse lävistyksen.
Pessyt hampaat vahingossa väärällä harjalla
...tahallaan.
Äänestänyt Idolsin/Popstarsin kilpailijaa.
Syönyt samaa purkkaa kuin viisi muuta ihmistä.
Leikannut itse itselleni uuden hiustyylin.
Ollut jossain festareilla.
Sanonut jollekin "rakastan sinua" ja tarkoittanut sitä
Saanut valituksia naapureilta.
Rikkonut ikkunan tahallaan.
Saanut pojan/miehen itkemään.
Katsonut telkkaria putkeen yli seitsemän tuntia.
Tehnyt spagaatin.
Yrittänyt baariin alaikäisenä.
...onnistunut siinä.
Poistanut tästä kyselystä jonkun kohdan, jota en halua paljastaa muille.
Valehdellut tässä gallupissa

__pTIIAONJUMALALuonut: __pSunnuntai 30.09.2012 14:24

petra on tyhmä ihminen kun jättää varmaa kymmenettä kertaa sen galleria auki tiialle trollattavaks:)
troltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltroltrol

joo moi mitäs kirjottaisin tänne.
entiä enkä jaksa kirjottaa joo morjes:)

oli taas kiva trollata. kiitti petra:)


t.tiia

hobittijasu[Ei aihetta]Luonut: hobittijasuMaanantai 02.07.2012 17:51

kuva lävistyksestä, jonka voisit ottaa
1369752-12-1340733764498_large.jpg

kuva jostain kesäisestä
tumblr_m6fhjk9DNW1qzrkblo1_400_large.jpg

kuva jostain söpöstä
AwyPiQwCIAInhka_large.jpg

kuva unelma miehestä/naisesta
kuva paikasta jonne haluaisit mennä
tumblr_m1jc3x7TKR1r3wb51o1_500_large.jpg
kuva lempinäyttelijästäsi
tumblr_m5j8qwV00e1ry8j90o1_400_large.jpg

kuva keneltä haluaisit näyttää
tumblr_m1xkqcrRsR1rnfblto1_1280_large.png

kuva miten haluaisit viettää useimmat päiväsi
couple-grass-lesbians-love-Favim.com-410419_large.jpg


Kuva joka kuvaa mielialaasi nyt
tumblr_m1von2CqIi1ron0u3o1_500_large.jpg

kuva jostain mitä teit eilen
552859_437861672912997_1966190054_n_large.jpg


kuva jostain mistä pidät
tumblr_m6iz48k1Eq1qhl8yqo1_500_large.jpg
ipad_19154_funny_funny_quotes_large.jpg

kuva jostain mitä haluaist tehdä ennen kuolemaasi
tumblr_m67jj2S38F1rv2tzto1_500_large.png

kuva jostain jota odotat nyt
wonderland_large.jpg


kuva jostain mitä ikävöit
556228_372481202802765_1437012771_n_large.jpg


kuva jostain mitä haluaisit oppia
181104_399241883445401_1365957942_n_large.jpg

JustJackKiusaamisesta...Luonut: JustJackTorstai 26.04.2012 23:24

ponnahti nyt vaan esille kun näin tämän:
http://www.youtube.com/watch?v=D2aFEALKfXU
Aito puhe ja vaati ihan helvetisti munaa että pysty ton videon tekee ja pistää kaikkien nähtäväksi, tietäen että sen kimppuun hyökkää kaikki maailman idiootti trollit jotka nyt sen sattuu näkemään. Joten siitä hali ja taputus beballe, good job!! puhukaa! Sanokaa ääneen se mikä painaa! Speak up!!
Maailman laajuinen onglema, jota yritetään edelleen peitellä, hyssytellä...

(Samasta aiheesta:
http://www.youtube.com/watch?v=iDAwa13fheo&feature=related)

Hieman mun ajatuksia kiusaamisesta, kun omg, siis, ylläri, olen itsekkin sen uhri.

Kyllä, kiusaajat saa siitä kicksejä. Suuret kicksit saakin. Ne saa siitä vallan tunteen, ne pystyy aiheuttamaan toiselle niinkin voimakkaan tunteen kuin itkun, tai ahdistuksen tai muun. Se vallan tunne on huumaavaa. Ja myös tapa purkaa omaa paskaa oloa. Koska joka ikisellä kiusaajalla on joko a. oma kiusaaja jossain tai sitten b. joku läheinen joka kohtelee kun paskaa tai c. ympäriltä puuttuu totaalisesti ihmisiä jotka välittää aidosti. Sekä + elämässä on sellaisia ihmisiä jotka opettavat tämän asenteen nuoremmille.

Kiusaajat ovat suuria lapsia, pysyvät aina lapsina ja aivot on ikuisesti luolamiesten tasolla! He eivät osaa käsitellä omia tunteitaan, eivätkä koskaan kasva toimiviksi ja tasapainoisiksi yhteiskunnan jäseniksi. Kiusaajat aloittaa heti kun oppivat puhumaan ja kävelemään, ja ilman oikeanlaista kasvatusta/ihmiskontaktia (/omien aivojen loogista toimintaa), ne pysyy sillä samalla tasolla aikuisuuteen saakka. Ja heitä on kaikkialla. KAIKKIALLA. Mua on kiusattu niin tarhassa, kuin ala-asteella, kuin ylä-asteella ja hieman vielä lukiossakin. Sitten työpaikalla, ja seuraavalla työpaikalla... sekä omat suvun/perheen jäsenet.

Toistan. KAIKKIALLA.

Joten se mitä sun (sinä kiusattu joka tätä luet) tulee tehdä, on selviytyä ja taistella vastaan!
Ja esim juuri noi videot on loistava tapa nousta kannalle, puhua vastaan, taistella vastaan. Liittäytykää yhteen! Älä jää yksin.
Älä ole hiljaa!! Älä jää uhriksi!!

Joo tää maailma on ihan helvetin paska paikka. Mutta siitä ei koskaan tule parempaa jos kukaan ei koskaan taistele vastaan!
DO NOT LET THEM WIN!!!

Tehkää omat videot. Tehkää vittu vaikka anonyymina, or what ever. Mutta älkää jääkö tuleen makaamaan.

Kiusaajat ei koskaan lopu tästä maailmasta, mutta se mihin me voidaan pistää stoppi, on sille ettei meitä voi enää asettaa uhrin asemaan!
Autetaan niitä jotka ei pysty itse puolustatumaan, koska kuten videollakin näitte, on ihmisiä jotka ei juuri sillä hetkellä pysty puolustautumaan eikä kestä...
Lukemattomat nuoret, lapset, aikuiset... Ovat tappaneet itsensä.

Se ei ole leikin asia....
"No vittu niin nolot ja luuserit, sietääki tappaa ittensä..."
Oon tän tyyppisen lauseen nähny niin mones paikkaa.
Tää on opittu asenne. Joka kertoo syvästi persoonallisuushäiriöisestä ihmisestä, joka tarvitsee rankasti ammattiapua.
Näitä ihmisiä ei tule kuunnella. Trollit, kiusaajat, mikskä ikinä haluaakin niitä kutsua, ovat sairaita, luolamiehen älykkyydellä varustettuja paskapäitä, jotka ei hallitse sun elämää!!!!

Älä anna niille sitä voimaa!


Mä tiedän, että sattuu, ja mä tiedän miten lujaa sattuu...
Mutta et ole yksin. Et_ole_yksin. Älä luovuta.

Taistele kiusausta ja internetin nynny anonyymi trolleja vastaan!

Jossain vaiheessa teen varmaan omankin videon kiusaamisesta ja trollaamisesta.... Se on niin iso ongelma että siitä on pakko puhua...
« Uudemmat -