IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
2.1.2005
Koko
1903 jäsentä
Tyttöjä: 829 (44 %)
Poikia: 1074 (56 %)
Sijoitus koon mukaan: 197
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 1166 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,1 vuotta
Ylläpitäjä
Metabolic

Jäsenet (1903)

^^kassu-SHIELD-BlimmeriJjondeeEMyrsky1^Shining_star^TrueMakerThe_mixxersCatsiLissbettiMC-ACCESSORYsaminenbirdie1tapsa_183_timppa_77mirwen^
« Uudemmat -

katycanflyymuha haha haahaha!!Luonut: katycanflyyPerjantai 04.09.2015 18:33

cheatdaybegin.jpg
Ei, ei...asian kieltäminen iteltäs on ku alkaisit seurustelee ja yrittäisit olla ilmottamatta siitä Facebookissa.

Naisten mieltymys tikis oleviin miehiin ei oo pelkkä ulkonäköseikka, koska naiset ettii edustuskelposta kumppania eritavalla ku miehet.
Miehet hakeutuu yhtee jonkun kaa, jota on vaa kiva nussia ja sit erotaan ku lapsi täyttää 5v.

Naiset taas ettii alfaurosta. Se ei nykypäivänä enää tarkota sitä luolan vahvinta miestä, koska ajat ja elintavat on muuttunu. Nykypäivän alfauros on mies, joka saa asioit tapahtuu, on tavotteita, päämäärä, intohimonen ja inspiroi käytöksellään muita ympärillään. Sen takii kuka hyvänsä voi nykyää olla alfauros. Se on opeteltavissa. Se vaatii vaan itteensä niskasta kiinni ottamista.

Ja koska naiset ettii näit piirteit miehessä, on lihaksikas mies täydellinen kohde. Lihaksikkuus kertoo miehel olevan tavotteita, gets shit done ja et sen ainut intohimo elämäs ei oo metsästää baarista pillua. Nainen huomaa nää tärkeet piirteet jo ennen ku on täytyny vaihtaa ensimmäistäkää sanaa.

Täytyy myös muistaa, et naiset haluu olla huomion keskipisteenä, samalla ku ne haluu tulla ignoratuks.
Lihaksistas nainen huomaa heti, et sun aikas kuluu muidenki asioiden parissa, ku sen pillun palvomises. Ja sen takii se haluu sua.

Eikä nää jutut päde ainaostaan naisiin. Myös miehet ettii näil kriteereil tötöi.
Hyvä kroppa=hyvä itsekuri=vahva luonne=osaa pitää puolensa=itsevarmuutta=seksikästä

ps. tää on todennäkösesti mun viimene blogi minkä kirjotan galleriaan. Jatkossa siirrän nää muualle, koska galleriast on tullu pelkkää pillun perässä pinkomista, ei ketää enää kiinnosta lukee blogei

SaneNeljäntyyppisii fitnessmuijiiLuonut: SaneSunnuntai 19.07.2015 16:38

¨
1. Basic Bitch
perinteinen plebeijien ja pesanttien käsitys naisesta, joka käy salilla 16x viikos ja syö pelkkää kaurapuuroo ja marjoi "omg oot vähä reenaillu". Tää on valhetta. Totuus on se, et tää muija on vaa ostanu Stadiumist kalliit salihynttyyt ja ratsastaa pääosin hyvillä geeneillään ja alle 25-vuotiaan aineenvaihdunnal, joka periaattees on yhtä vikkelä ku hiiri kokaiinis.
Tää naistyyppi mielletää usein parhaaks fitness chickiks, koska miesten yleisen homofobian takii ei voida kiihottuu mistää, mil on vähääkää erottuvii lihaksii, ni valitaa vaa se, kuka näyttää, no...siltä miltä jokasen itseää kunnioittavan naaraan tulis näyttää


2 Gym Girl
Nainen, joka oikeesti tietää jotain ruokavaliost ja osaa noudattaa sitä. Ei vaan käy salil, vaa myös tekee jotain siel.


3. God-Tier
Ei paljoa lisättävää. Seksiä.


4. Devourer of Men
Ja sit tietenki on niitä, jotka on tehny vahinkolapsen Bull Mentulan kaa
1. Koska jokanen "tavallinen" ihminen asuu miljoonien dollareiden asunnois
2. Koska ketää ei hymyilytä treenates3. en lue lapulta-nainen


4. this guy don't even lift


5.tol summal sais 73 purkkii tonnikalaa


6.näis markkinoidaa luksuselämäntyylii enemmän ku itse laitetta


7. toi muija on markkinoija, ei mikää intohimonen kehonrakentaja

SaneSaliläpät jää nettiinLuonut: SaneKeskiviikko 10.06.2015 00:37

Vastoin yleistä käsitystä, en ikinä puhu pesanttien kaa treenaamisest irl, en ainakaa omast alotteestani...ja sillonki ku multa jotain siitä kysytään, vaihdan nopeesti aihetta.
Eilen ku joku ohikulkija alko yllättäen heittää jotain salijuttuu (tätä tapahtuu nykyää yhä useemmin, varsinki sillon ku mul on mun kipee tank toppi equipattuna), observoin sil olevan Chicago Blackhawksien logo paidassaan ja muljutin puheenaiheen vaivihkaaa jääkendoon.

Viime viikol vaatekaupas homomyyjä kommentoi käsivarsii, nauroin vaa ahdistukseni pois ja ohjasin tilanteen tiskille asap et pääsen nopee irtaantuu salieroottisesta tilanteesta.

Yks syy, miksen puhu mielelläni treenaamisest normojen kaa, on se koska haluun vältellä stereotypiaa, et salijätkät ei osais puhuu mistään muusta.
But really, mun kaa pystyy jutella melkeen mistä vaan. Jopa autoista, vaik en niist ymmärrä sen enempää ku sen millä merkillä saa pilluu...koska jos jostain aiheest ei tiedä tarpeeks voidaksee keskustella asiast jouhevaan tapaan, voi aina esittää kysymyksii. Kysymäl oppii ja vaik aihe ei itseää kiinnostais vittuukaa, ainaki se pitää toisen puhumas ja antaa vaikutelman et sua oikeesti kiinnostaa mitä se kertoo...ja sun velipisteet kohoo ;)

Tonen syy, voisin puhuu esseen verran mistä tahansa kehonrakennuksee liittyväst, mut harvoin ketää, joka ei oo salikulttuuris sisal, kiinnostaa tietää mis ruoas on laadukkaampaa rasvaa ku jossain toises.
Kehonrakennus nähdään ei-nostajien silmis pinnallisten ja yksinkertasten ihmisten lajina, joten jos alat jolleki pesantille selittää salitaustastas syvemmin ku monta kertaa viikos käyt tai mitä lisäravinteit käytät, annat itestäs hyvin helposti luotaantyöntävän vaikutelman.

Kolmas syy, bodaust ei nähdä samas valos ku jotain futist tai lätkää, jotka mielletää automaattisesti uralajeiks, ku taas kehonrakennus nähdään pelkkänä itsekeskeisenä minäkuvan palvontana, jossa ei hirveesti sosialisoida.
Vaik kannan kroppaani ja saliharrastustani ylpeydel, en kuitenkaa haluu vetää liikaa huomioo siihen.
Haluun esiintyy muille ihmisille helposti lähestyttävänä lämminhenkisenä jäbänä, joka tykkää big macist ja baareilust ihan yhtä paljo ku neki.
Mut jos aina vaa kantaisin treenikassiini kaikkialle, tulisin kaverille raejuustoo taskut täynnä, kirjottaisin treenipäiväkirjaani ku muut pelaa CoD ja laittaisin aina salin hengauksen edelle, mut nähtäis vaan sinä sikaniskana, joka vetää vipareit naama punasena ja osaa olla täysillä mukana vaa ku on kyse treenaamisest.
Treenaaminen ja fitnessruokailu hoidetaa omal ajal ja sillo mennää täysil

Tän kirjotuksen opetus on se, et ellet pyri pro bodariks, älä ota kehonrakennust liian tosissas :D
2h salil, 8h unta ja 5 ateriaa päiväs ei voi syödä kaikkee aikaas ylläpitää onnistuneesti sosiaalist elämää.
Ja so what jos lähet kerran baarii ja sun nestetasapaino ja ruokailu ja unensaanti menee ihan päälaellee? :D Sun gainsit ei oo yhest virheest kiinni, vaa toistuvist laiminlyönneist.
Mun mielest pilunsaantikroppahakunen bodaus on ihan turhaa, jos kahlitset sen kroppas vaa sinne salille :D Sun pitää lähtee maailmalle esittelee sitä aina välil

Look at this nigga. Äijä kävi festareil, veti huumeit, trollas netis, kävi roadtripeil, pani muijii, kävi juhlis, tapahtumis, oli kamujensa kaa ja silti sil oli aikaa olla jumala

Ps. ite teen tätä salikulttuurin pakottamist exclusively somes, koska tiedän kuinka paljo se vituttaa useimpia ja rakastan sitä tunnetta ku must oletetaa jotain täysin muuta mitä oon...parast on se ku joku randomi tulee ihan tosissaa avautuu, vailla minkäälaist humoristist sävyy :D ei kiinnosta mitä ajattelette must :D tääl te ootte mulle pelkkii kuvia

SaneTäysillä tunteisiinLuonut: SaneTiistai 02.06.2015 01:52

ok oon huumoriveikko. Otan harvoin asioit tosissani ja mulle läpät raiskauksist, neekereist, vammasist, läskeist, homoist, naisist ja rasismist in general on ok, kunhan ne on toteutettu edes semihyvällä maulla ja most of all: kunhan ne on vittu vaan vitsejä :D srsly ihmiset, vaik oiski paska vitsi mut se on silti vaan vitsi, siit ei täydy vetää herneit. krhm *koffikohu*
Nauran jopa naisten pyristelyille saavuttaa tasa-arvoo miesten kaa, koska virallisesti naiset haluu ties mitä asioit muuttuvan, mut epävirallisesti miehensä kaa sohval jutelles ainut asia jonka naiset oikeesti haluu muuttuvan, on et niiden euro ois samansuurunen miehen euroon verrattuna. lol get the fuck out.

Mulle elämä on yks iso homoeroottinen seikkailu, joka kuuluu elää tavalla, joka tuo itselleen iloa, kunha ei aiheuta muille harmia in the process. (vitut "liha on murha"-hipeist, ne on vaan eläimiä=jos sust eläimen henki on yhtä arvokas ihmishenkeen verrattuna, et tiedä elämän arvoa ja sun basically pitäis tappaa ittes)

Sun ja kaikkien muiden "vittu ku rahat riitti vaa kolmen päivän lomaa havajil, eikä viikon"-kaltaset mikkihiiriongelmat on pientä verrattuna siihen mitä mercuriukses tapahtuu täl hetkel...ei mitään. vittu. ihan kuten maapallollakaan ei aluks tapahtunu mitään. Sit tuli ihminen, valtas planeetan, nous ravintoketjun huipulle, tylsisty ku elämä oli liian helppoo ja alko kehittää itelleen kaikenlaisii ongelmii jotka jakaa somee mehukkaiden säälipisteiden toivos. fuck you. cunt.
sun pitäs olla vaa onnellinen ettet joudu elää jossain paska-arfikas, mis hyttynen tulee nukkuessas imee sun munaa ja aamul sul on malaria ja delaat.
Mut ei, sen sijaan valitat ettei tv:s oo kolme tuumaa isompi kompensoimaa penistäs ja et kela ei maksa miljardii kuussa "vituuuuuu rahat riittäää vaa ruokaa, vaik haluisin viinaaaa stna ja se ruokaki pitää olla halpaa terveysruokaa vaik oisin halunnu mäkkiiiii mix elämä on niin perseest" kill self.

huh tuli vähä hiki tos ku kiihdyin. nonii mut mikä menee mul tunteisii?

Se, ku ihmiset ei tiiä eroo kehonrakennuksen ja sen välil, et vaan käyt salil.
Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos sun pelkät kädet on paksut ku puunrungot, mut muualt kroppaa muistutat michelin miestä. Sillon oot vaa läski jolle maistuu pizza ja kakku mut käsipäivä on kiva koska hauis kasvaa nopeiten ja näät tulokset äkkii.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, vaik oisitki normaaliäijää raamikkaampi. Sillon oot vaa hyvil geeneil siunattu homo, jonka täytyy alkaa tekee duunii, eikä luottaa vaa siihen et näyttää hyvält kiree t-paita pääl.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos otat pullisteluselfieit pukuhuoneen peilinkautta paita pääl. Sillon oot vaan pelle, jonka täytyy ottaa paita vittuu ja näyttää et sun rasvat on vähintää kympis ja vatsa- ja kylkilihakses näkyy.

Mut yghhhh nää cardiobunnyt on ihan oma kategoriansa...
et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos oot nainen, joka ottaa itestää kuvii joogahousut ja toppi pääl ja vatsa on silti silee ku maantie. Sillon oot vaan tyhmä huora, joka luulee näyttävänsä hyvält ku miehet, jotka ei edes nosta, tulee kehuu sun kroppaas, koska niiden mielest mikä tahansa mikä ei oo läski, on "vitun tikis" mut let me tell you something: maailmas on tuhansii sunlaisii muijii, jotka ei edes urheile ja niil on silti silee vatsa ja perse näyttää viel paremmat HOUSUT JALAS. Ainut hyvä perse on paljas perse tai vähintäänki stringit jalas. Kaikes muus on se vika et ne joko muotoilee persettä hämäävästi tai sit ne on niin kireet et kaikki selluliitti ja läski puristuu kasaan ja housujen alta ei huomaa pyllys epätasasuuksia


See this shit? Erottuvia lihaksia, tytöt! Ei vaan joogahousuja ja rasvasii vatsoi ja reisii ja käsii

Kuka tahansa saa isot kädet ja rintalihakset ja leveen selän, koska salil käynti on helppoo ja ylensyönti viel helpompaa, mut itsehillintä...se on sitä rankkaa duunii

ps. pitäs lopettaa nää yöblogailut...tuntuu et juttuu viel ripuloituis ulos mut uni houkuttaa joten later fags zZz

SaneBodyshotit vs selfietLuonut: SaneLauantai 03.01.2015 01:16

"iyy mikä narsisti"
"ton egol ei oo rajoi"
"kuka toi luulee olevansa"

Hassuu, ettei kukaa ikinä mieti noit normaaleist selfieist.
Joidenki ihmisten käsitys ei vaa ulotu niin pitkälle, et joku vois oikeesti olla ylpee omist gainseist ja postaa niist kuvii nettii, ihan kuten kuvataiteilija laittaa töistään kuvia esille ja laulaja laittaa laulunäytteitä nettiin.
Hell, kroppakuvat ei eroo mitenkää niist kaikist muist nettipostauksist, jois joku innoissaa kertoo onnistuneensa jossain. Sitä se nimenomaan on. Onnistumista. Ja siitä kertomista.

Tällaset ihmiset, jotka kohottelee kulmiaan kroppakuville, ei oo koskaa tehny rankkaa duunii minkää asian eteen, eikä ymmärrä mitä ylpeys omaa omistautumistaan kohtaan on.
Provosoidut näist kuvist ainoastaan sen takii, koska tiiät niil olevan jotain, mitä sul ei koskaa tuu olee: itsekurii ja kunnianhimoo.

Nää ihmiset on sentää tehny duunii ulkonäkönsä etee, eikä vaa käyny ostaa sitä kaupan hyllyltä eri kemikaalien muodos.
Nää ihmiset seisoo puolialastomana sun edes, eikä jätä mitää arvailujen varaan, toisin ku sun push-uppis ja freddys ja tissivyös jne.
Vanha sanonta kuuluu: hoikka ihminen näyttää hyvältä vaatteissa, timmi ihminen näyttää hyvältä alasti.

Kukaa ei koskaa kiinnitä huomioo "tavallisten" ihmisten turhamaisuutee.
Naiset käyttää tunteja juhlameikkeihinsä ja asuvalintoihinsa et vois näyttää prinsessoilt yhen illan ja aamul olla taas ku raiskattu atomipommi ja miehet käyttää kalliit hajuvesii ja pukui näyttääksee hyvält yhen hetken päivästä ja lopunaikaa voi kulkee käsi verkkareis,
Fitit ihmiset menee illal nukkuu seksikkäinä ja herää aamul vielä seksikkäämpinä.

"turhamaisuutta, et kuitenkaa tuu näyttää tolt vanhana" terveisin muija jol on 5kg peiteainet naamas.

"turhamaisuutta, et tuu kuitenkaa näyttää tolt vanhana" terveisin jätkä, joka tulee rupsahtaa viimeistää keski-iäs, koska on nuorena ajatellu et on turhamaist elää terveellisesti, puhumattakaa ennenaikasest sydärist jonka se tulee saamaa eläkeiäs

Eniten hyväkroppasten ihmisten selfiet vituttaa ihmisii sen takii, koska se on jotain, mitä vanhempien rahoilla ei pysty hankkimaa. Toisin sanoen yks niist harvoist asioist jäljel täs pullamössöyhteiskunnas, mis oo vaan sä ja sun päättäväisyytes.
Ei auta vaik sul ois mitä suhteit tai tuntisit korkeet porukkaa, jos ite oot veltto homo ni ei siit tuu mitää.
Toki voit ostaa 500e edest trendikkäit merkkitreenivaatteit, hifei lisäravinteit, paljo ravitsevaa ruokaa ja personal trainerin ja jäsenyyden maailman trendikkäimmälle salille, mut millää niil ei oo merkityst, jos sul ei oo itsekurii. Ja sitä ei mitkää rahamäärät sulle kustanna.

U mad?

SaneGettin started at the gymLuonut: SanePerjantai 26.12.2014 17:21


Salin alottaminen on ku anaaliseksin harrastaminen ekaa kertaa: se vaatii valmistautumist; et voi vaa mennä kuivana sisää tai suhun sattuu.
Fitness ei oo mikää söpö poika tai hyvännäköne muija, jonka kaa haluut alkaa seurustelee vaa koska se on niin hot ja viettelevä ja käyt panee sitä pari kertaa, kunnes toteet, ettei tää ollukaa sun juttus.
Kuntosali on se korkeintaa 8/10 average-tier nainen, jonka kaa sitoudutaa pitkään ja vakavaan suhteeseen, koska ymmärrätte toisianne.
Ja kuntosali ei todellakaa oo mikää uudenvuodenlupaus.
Jos sun täytyy odottaa koko vuos yht tiettyy päivää ennen ku saat ittes alottaa fitness-elämäntyylin, sust ei oo siihen ja oot naurettava pelle, jonka kannattais todennäkösesti tappaa ittensä.

Oot nyt siinä vaihees et ajatus kuntosalijäsenyydest on alkanu hiipii sun mielees ja kelailet vaa et sun pitää maksaa se parisataa kortist ja that's it; sit vaa käyt tekee vähä haukkarikääntöi kyykkytelinees seuraavan vuoden ja keräät kipeit gainsei...WRONG, FAGFACE!

Nään omal salil joka päivä regularei, jotka käy siel tekee kovii sarjoi ja tiukkaa settii yms mut ne silti pysyy saman kokosina ympäri vuoden.
Se johtuu siit koska ne kuvittelee jotenki et painojen nostelu kasvattaa lihasta. Ne ei vois olla enempää väärässä. Raudan nöyryyttämisen tarkotus on vaurioittaa lihasta, joka antaa mahdollisuuden sen kasvulle. Kuvitelkaa se näin:
Ku nostelet painoi, sun lihas vaurioituu ja ne säikeet repeilee toisistaan, jättäen tilaa proteiinille.
Sen jälkee ku heität prodesheikkerin naama, se proteiini toimii vähä ku muurarin laastina ja paikkaa ne repeytymät sun lihaksis, synnyttäen all kinds of gains.
Ilman tätä ravintoo ne repeytymät vaa palaa parin tunnin pääst ennalleen ja mitään ei oo tapahtunu, paitsi se miten tuhlasit aikaas.

Toisin sanoen: ruoka on sitä varsinaist kehonrakennust ja salil käynti on vaan sen tukena ;)

Jos kaks jäbää kisais, kumpi saa kipeempii gainsei vuodessa ja toinen kävis vaa salil epäsäännöllisel ruokavaliol ja toinen ei kävis ollenkaa salil, mut söis 5-6 ateriaa päviäs, tää jälkimmäinen voittais joka kerta.

Tää ruokailuun liittyvä kehonrakennus ei tarkota mitää 1000kcal per ateria, vaan ihan pienetki annokset riittää.
Päätarkotus siin on pitää sun aineenvaihdunta liikkeel.

Tän ruokasaarnan tarkotus oli saada sut ymmärtää se, et ennen salijäsenyyden hankkimist sun on oltava varma, et saat syödäkses kunnol every single day.
Jos tähän asti sun ruokailutapas on ollu...
-Aamupala: ei aamupalaa
-lounas: koulun viereisest marketist suklaalevy ja sipsii koska homopaskakoulus on taas jotai vitun paskaa eikä hanastakaa tuu energiajuomaa
-päivällinen: kotona leivänpuolikas ja lusikallinen vanhempien tekemää makkarakeittoo
-iltapala: big mac-ateria
...ni hoida tuleva diabetekses kuntoo asap.

Yleinen harhaluulo on se, et ruoka olis jotenki kallista.
Mikään yhelle ihmiselle tarkotettu elintarvike, joka on tarkotus käyttää yhtenä päivänä, ei maksa yli 5€.
Saat purkin tonnikalaa, rasian raejuustoo, tertun banaanei ja pussillisen omenoi samal hinnal ku kana-aterian hesest (8€).

Ruoka on "kallista" vaan sillon ku sul menee 1500€/kk vaatteisii, keikkalippuihin, baarireissuihin ja ulkomaanmatkoihin.
Sun pitää priorisoida, mikä sulle on tärkeintä. Se, et saat yhen hienon vklp pitusen kokemuksen jostain konsertist ja syöt pelkkii juustoaterioit loppukuukauden ja näytät joltai sairaalt astmaatikolt vai se, et hankit elämääs säännöllisyyttä, lisäät terveyttäs, parannat henkist hyvinvointiis ja pääset Discoveryn Animal Planetii, koska et vaan näytä eläimelt, sä oot eläin.
Haista vittu Darwin, me ei kasvettu apinoist, me kasvettii apinoiks

sit ennen salijäsenyyden hankkimist sun pitää tehä pyhä vala ittes kaa. Ootko valmis rakastaa kuntosalias niin myötä, kuin vastoinkäymisissäki, kunnes kuolema teidät erottaa?
Jos oot, ni tervetuloa gainsvillee, populaatio: sä.
Jos ryhdyt tähän, se tarkottaa et kaikki muu, mikä ei edistä sun tulevaisuuden haaveitas, saa jäädä toissijaseks.

Tää koskee sun vapaa-ajanviettoo, joka ennen koostu kavereiden kaa tyhjäntoimittamisest, nettisurffailust ja itsesäälis vellomisest.
Sun täytyy päättää tietyt päivät ku käyt salil ja sit kans meet, ei välii vaik ois sun mummus kissan ristiäiset.
Johdonmukasuus on avain kehonrakennukses, muuten sun treenaaminen muuttuu liian risaseks, jos tänää käyt, mut huomen et ja ylihuomisen selkäpäivän siirrät ens viikolle jne.
Ja jos sun kaverit ei pysty diilaa sun uuden elämäntyylin kaa, ne ei oo sun oikeit kavereit.

Yhteenveto yllämainituista faktoista:

-tarkista, onks sun mahdollist ruokailla 5-6krt päiväs
-no excuses, käyt salilla sovittuina päivinä

Jos et kykene näistä molempiin, sun on aika arvioida uudestaan, et onks hyvännäkönen kroppa sua varten.
Aika arvioida uudestaan onks ne kaikki somepostaukset ja selfiet kuntosalin pukuhuoneest sen arvosii, ku sun kroppas ei kuitenkaa kehity ja ku katot sitä oikein tarkkaan, huomaat et sul on ihan normaalin nuoren ihmisen vartalo...faggot.

Mut hei, ainaha on olemas crossfit! Joka suomeks tarkottaa kykyy menettää gainsei tai sit kykyy olla edes saamatta niitä

SaneBodarin evoluutioLuonut: SanePerjantai 28.11.2014 16:30

BAKTEERI
Tää on se vaihe sun elämäs ku alat vähitellen tajuu kuinka sosiaalisesti kiusallinen oot ja miten sua alkaa ahdistaa suurissa kolmen ihmisen väkijoukoissa ja sust tuntuu ettet yllä koko potentiaaliis. Kaikki sun tutut käy salil ja kaikki sun ympäril tuntuu laskevan kaloreit ja puhuvan lisäravinteist ja tiedät et sun muijas on sun kaa vaa säälistä ja kattelee aina hyväkroppasten perää ku ootte julkisil paikoil, joten ajattelet hyppääväs iteki virtaan ja hankkii salijäsenyyden Elixiaan koska sun vanhempien tulot on parempaa keskiluokkaa.


KALASTAJA (1-2krt/vko)
Oot nyt käyny ekan kerran salil, kokenu ekan pumppis ja saanu esimakua siitä millast on vääntää kättä zeuksen peniksen kaa sun perseelläs (no homo) ja saat hyvää kohteluu kaikilt muilt salil olijoilt, koska ne on vaa ilosii, ettei oo enää koko paikan pienimpii.
Et oo viel missään nimesä iso tai mehukas, vaik kaikki kaloriinat ja 11-14v tytöt niin luuleekin.
Oot nyt tienhaarassa: toises lukee "meaning of life" ja toises "zero pussy" ja oot elämäs vaikeimman päätöksen edes.
Täs kohtaa useimmat kuitenki epäonnistuu, koska niil ei alkuinnon jälkee maltti ja itsekuri riitä jatkaa seuraavalle levelille.


SALIMAKE (3-4krt/vko)
Oot nyt saavuttanu noob gainssies max potentiaalin ja oot yleisesti ottaen salin ulkopuolella tilan isoin jätkä, minne ikinä meetki ja oot ajatellu steroidikuurin alottamist vähintää kerran.
Sun itsevarmuutes on kasvanu. Oot saanu lisää kavereita. Pillun saanti on kaksinkertaistunu. Sun kaveripiireissäs sut tunnetaa "bodarina" ja sult kysellää vedäks jotain nappei ja vaik sun vanhempies mielest oot jo "liian iso", ite et oo tyytyväinen peilikuvaas. Vertailet koko ajan ittees homoeroottisel taval toisiin miehiin ja mietit onks tol vaa pumppi vai onks se oikeesti isompi ku mä.
Ja vastaus on "kyllä", koska oot vitun pieni bro lol


PETO (5krt/vko)
Oot nyt saavuttanu esteettisen täydellisyyden ja tehny elämästäs helpompaa.
Kävelet huoneesee sisää ja saat automaattisesti kunnioitust ilman et sanot tai teet mitää ja sun jylhä figuuri jää ihmisten mieleen ja sut muistetaan vielä ku oot jo kaikonnut horisonttiin.
Nartut lakoo sun jalkojes etee ku heinä ja alat saamaa tekstiviestei exältäs.
Täl levelil et enää tarvi ku basic sosiaalisii taitoi.
Jos sul oli normaali lapsuus ja sun mielenterveys on pysyny ennallaan, tää on se taso jolle haluut jäädä...mut jos sul on vääristyny minäkuva,
jatkat eteenpäin ja susta tulee...


MONSTERI
Täs vaihees ainoot, ketkä välittää sun trapseist, forkuist, pecseist
yms. on toiset jätkät.
Vaan hardcore painonnostajanaiset, joist osa on syntymäsukupuoleltaan ollu miehii, osottaa kiinnostust sua kohtaan.
Mut ainut mikä sua kiinnostaa, on viel isommaks tuleminen

FRIIKKISIRKUS

SanePersonnel trainerLuonut: SaneMaanantai 17.11.2014 21:33

Miks mun salil tänää oli läski personal trainer?
Tyylii "kyl tiiän oikeen ruokavalion ja treenirutiinit, mut en aio kyl ite noudattaa niit koska oon weak fuck"
Hassuu odottaa muilt suorituksii, joihin ei ite kykene lol.
Kuuntelisiks ite neuvoo auton ostamises miehelt, jol ei oo ajokorttii?

Sit myös ärsytti ku jengi kohteli sitä ku jotain vitun puolijumalaa ja suunnillee moppas lattiaa sen edes, mut jos silt vaa ottais sen paitansa pois mis lukee "personal trainer" ni se ois vaa joku kasuaali 3krt/viikko salilkävijä ludiitti

Meni muutenki maku koko PT-hommaa ku sain tietää et Lohjan God-tier Kisakallioo ei pääse sisää sil jos oot innostava ja hyvä tyyppi ja urheilija, vaa täytyy osaa matikkaa, äikkää, fyssaa ja ties mitä yli 8 keskiarvon verosesti, koska miten muuten osaisit laskee paljo rautaa sul on tangos ellet oo kirjottanu vähintää L:ää matikas?
pidin aina tätä alaa hyvänä sen vuoks koska täs ei katota numeroihin ja tää on enemmän käytännön ku teorian ala. Ei kehonrakennukses kieliopissakaa oikeesti täydy osaa kirjottaa ku "gains" ja "beast".

Mut nyt alan hahmottaa miks nää vastaatulevat PT:t näyttää kaikki löysilt viskikulleilt: personal traineriks tuleminen vaatii teoreettist osaamist, eli toisin sanoen sellaseks voi tulla käymättä päivääkää salil

Hold me
« Uudemmat -