IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
5.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 14759 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
1432 jäsentä
Tyttöjä: 1030 (72 %)
Poikia: 402 (28 %)
Sijoitus koon mukaan: 315
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 728 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta

Jäsenet (1432)

{minnamelolzDaubbannoyingann_iina`zzea[riiina]wiiwvi-`miliilindäs`perusbellA^helipukakrisse137Rita`penis[petrii]
« Uudemmat -

SaneBodyshotit vs selfietLuonut: SaneLauantai 03.01.2015 01:16

"iyy mikä narsisti"
"ton egol ei oo rajoi"
"kuka toi luulee olevansa"

Hassuu, ettei kukaa ikinä mieti noit normaaleist selfieist.
Joidenki ihmisten käsitys ei vaa ulotu niin pitkälle, et joku vois oikeesti olla ylpee omist gainseist ja postaa niist kuvii nettii, ihan kuten kuvataiteilija laittaa töistään kuvia esille ja laulaja laittaa laulunäytteitä nettiin.
Hell, kroppakuvat ei eroo mitenkää niist kaikist muist nettipostauksist, jois joku innoissaa kertoo onnistuneensa jossain. Sitä se nimenomaan on. Onnistumista. Ja siitä kertomista.

Tällaset ihmiset, jotka kohottelee kulmiaan kroppakuville, ei oo koskaa tehny rankkaa duunii minkää asian eteen, eikä ymmärrä mitä ylpeys omaa omistautumistaan kohtaan on.
Provosoidut näist kuvist ainoastaan sen takii, koska tiiät niil olevan jotain, mitä sul ei koskaa tuu olee: itsekurii ja kunnianhimoo.

Nää ihmiset on sentää tehny duunii ulkonäkönsä etee, eikä vaa käyny ostaa sitä kaupan hyllyltä eri kemikaalien muodos.
Nää ihmiset seisoo puolialastomana sun edes, eikä jätä mitää arvailujen varaan, toisin ku sun push-uppis ja freddys ja tissivyös jne.
Vanha sanonta kuuluu: hoikka ihminen näyttää hyvältä vaatteissa, timmi ihminen näyttää hyvältä alasti.

Kukaa ei koskaa kiinnitä huomioo "tavallisten" ihmisten turhamaisuutee.
Naiset käyttää tunteja juhlameikkeihinsä ja asuvalintoihinsa et vois näyttää prinsessoilt yhen illan ja aamul olla taas ku raiskattu atomipommi ja miehet käyttää kalliit hajuvesii ja pukui näyttääksee hyvält yhen hetken päivästä ja lopunaikaa voi kulkee käsi verkkareis,
Fitit ihmiset menee illal nukkuu seksikkäinä ja herää aamul vielä seksikkäämpinä.

"turhamaisuutta, et kuitenkaa tuu näyttää tolt vanhana" terveisin muija jol on 5kg peiteainet naamas.

"turhamaisuutta, et tuu kuitenkaa näyttää tolt vanhana" terveisin jätkä, joka tulee rupsahtaa viimeistää keski-iäs, koska on nuorena ajatellu et on turhamaist elää terveellisesti, puhumattakaa ennenaikasest sydärist jonka se tulee saamaa eläkeiäs

Eniten hyväkroppasten ihmisten selfiet vituttaa ihmisii sen takii, koska se on jotain, mitä vanhempien rahoilla ei pysty hankkimaa. Toisin sanoen yks niist harvoist asioist jäljel täs pullamössöyhteiskunnas, mis oo vaan sä ja sun päättäväisyytes.
Ei auta vaik sul ois mitä suhteit tai tuntisit korkeet porukkaa, jos ite oot veltto homo ni ei siit tuu mitää.
Toki voit ostaa 500e edest trendikkäit merkkitreenivaatteit, hifei lisäravinteit, paljo ravitsevaa ruokaa ja personal trainerin ja jäsenyyden maailman trendikkäimmälle salille, mut millää niil ei oo merkityst, jos sul ei oo itsekurii. Ja sitä ei mitkää rahamäärät sulle kustanna.

U mad?

SaneGettin started at the gymLuonut: SanePerjantai 26.12.2014 17:21


Salin alottaminen on ku anaaliseksin harrastaminen ekaa kertaa: se vaatii valmistautumist; et voi vaa mennä kuivana sisää tai suhun sattuu.
Fitness ei oo mikää söpö poika tai hyvännäköne muija, jonka kaa haluut alkaa seurustelee vaa koska se on niin hot ja viettelevä ja käyt panee sitä pari kertaa, kunnes toteet, ettei tää ollukaa sun juttus.
Kuntosali on se korkeintaa 8/10 average-tier nainen, jonka kaa sitoudutaa pitkään ja vakavaan suhteeseen, koska ymmärrätte toisianne.
Ja kuntosali ei todellakaa oo mikää uudenvuodenlupaus.
Jos sun täytyy odottaa koko vuos yht tiettyy päivää ennen ku saat ittes alottaa fitness-elämäntyylin, sust ei oo siihen ja oot naurettava pelle, jonka kannattais todennäkösesti tappaa ittensä.

Oot nyt siinä vaihees et ajatus kuntosalijäsenyydest on alkanu hiipii sun mielees ja kelailet vaa et sun pitää maksaa se parisataa kortist ja that's it; sit vaa käyt tekee vähä haukkarikääntöi kyykkytelinees seuraavan vuoden ja keräät kipeit gainsei...WRONG, FAGFACE!

Nään omal salil joka päivä regularei, jotka käy siel tekee kovii sarjoi ja tiukkaa settii yms mut ne silti pysyy saman kokosina ympäri vuoden.
Se johtuu siit koska ne kuvittelee jotenki et painojen nostelu kasvattaa lihasta. Ne ei vois olla enempää väärässä. Raudan nöyryyttämisen tarkotus on vaurioittaa lihasta, joka antaa mahdollisuuden sen kasvulle. Kuvitelkaa se näin:
Ku nostelet painoi, sun lihas vaurioituu ja ne säikeet repeilee toisistaan, jättäen tilaa proteiinille.
Sen jälkee ku heität prodesheikkerin naama, se proteiini toimii vähä ku muurarin laastina ja paikkaa ne repeytymät sun lihaksis, synnyttäen all kinds of gains.
Ilman tätä ravintoo ne repeytymät vaa palaa parin tunnin pääst ennalleen ja mitään ei oo tapahtunu, paitsi se miten tuhlasit aikaas.

Toisin sanoen: ruoka on sitä varsinaist kehonrakennust ja salil käynti on vaan sen tukena ;)

Jos kaks jäbää kisais, kumpi saa kipeempii gainsei vuodessa ja toinen kävis vaa salil epäsäännöllisel ruokavaliol ja toinen ei kävis ollenkaa salil, mut söis 5-6 ateriaa päviäs, tää jälkimmäinen voittais joka kerta.

Tää ruokailuun liittyvä kehonrakennus ei tarkota mitää 1000kcal per ateria, vaan ihan pienetki annokset riittää.
Päätarkotus siin on pitää sun aineenvaihdunta liikkeel.

Tän ruokasaarnan tarkotus oli saada sut ymmärtää se, et ennen salijäsenyyden hankkimist sun on oltava varma, et saat syödäkses kunnol every single day.
Jos tähän asti sun ruokailutapas on ollu...
-Aamupala: ei aamupalaa
-lounas: koulun viereisest marketist suklaalevy ja sipsii koska homopaskakoulus on taas jotai vitun paskaa eikä hanastakaa tuu energiajuomaa
-päivällinen: kotona leivänpuolikas ja lusikallinen vanhempien tekemää makkarakeittoo
-iltapala: big mac-ateria
...ni hoida tuleva diabetekses kuntoo asap.

Yleinen harhaluulo on se, et ruoka olis jotenki kallista.
Mikään yhelle ihmiselle tarkotettu elintarvike, joka on tarkotus käyttää yhtenä päivänä, ei maksa yli 5€.
Saat purkin tonnikalaa, rasian raejuustoo, tertun banaanei ja pussillisen omenoi samal hinnal ku kana-aterian hesest (8€).

Ruoka on "kallista" vaan sillon ku sul menee 1500€/kk vaatteisii, keikkalippuihin, baarireissuihin ja ulkomaanmatkoihin.
Sun pitää priorisoida, mikä sulle on tärkeintä. Se, et saat yhen hienon vklp pitusen kokemuksen jostain konsertist ja syöt pelkkii juustoaterioit loppukuukauden ja näytät joltai sairaalt astmaatikolt vai se, et hankit elämääs säännöllisyyttä, lisäät terveyttäs, parannat henkist hyvinvointiis ja pääset Discoveryn Animal Planetii, koska et vaan näytä eläimelt, sä oot eläin.
Haista vittu Darwin, me ei kasvettu apinoist, me kasvettii apinoiks

sit ennen salijäsenyyden hankkimist sun pitää tehä pyhä vala ittes kaa. Ootko valmis rakastaa kuntosalias niin myötä, kuin vastoinkäymisissäki, kunnes kuolema teidät erottaa?
Jos oot, ni tervetuloa gainsvillee, populaatio: sä.
Jos ryhdyt tähän, se tarkottaa et kaikki muu, mikä ei edistä sun tulevaisuuden haaveitas, saa jäädä toissijaseks.

Tää koskee sun vapaa-ajanviettoo, joka ennen koostu kavereiden kaa tyhjäntoimittamisest, nettisurffailust ja itsesäälis vellomisest.
Sun täytyy päättää tietyt päivät ku käyt salil ja sit kans meet, ei välii vaik ois sun mummus kissan ristiäiset.
Johdonmukasuus on avain kehonrakennukses, muuten sun treenaaminen muuttuu liian risaseks, jos tänää käyt, mut huomen et ja ylihuomisen selkäpäivän siirrät ens viikolle jne.
Ja jos sun kaverit ei pysty diilaa sun uuden elämäntyylin kaa, ne ei oo sun oikeit kavereit.

Yhteenveto yllämainituista faktoista:

-tarkista, onks sun mahdollist ruokailla 5-6krt päiväs
-no excuses, käyt salilla sovittuina päivinä

Jos et kykene näistä molempiin, sun on aika arvioida uudestaan, et onks hyvännäkönen kroppa sua varten.
Aika arvioida uudestaan onks ne kaikki somepostaukset ja selfiet kuntosalin pukuhuoneest sen arvosii, ku sun kroppas ei kuitenkaa kehity ja ku katot sitä oikein tarkkaan, huomaat et sul on ihan normaalin nuoren ihmisen vartalo...faggot.

Mut hei, ainaha on olemas crossfit! Joka suomeks tarkottaa kykyy menettää gainsei tai sit kykyy olla edes saamatta niitä

SanePersonnel trainerLuonut: SaneMaanantai 17.11.2014 21:33

Miks mun salil tänää oli läski personal trainer?
Tyylii "kyl tiiän oikeen ruokavalion ja treenirutiinit, mut en aio kyl ite noudattaa niit koska oon weak fuck"
Hassuu odottaa muilt suorituksii, joihin ei ite kykene lol.
Kuuntelisiks ite neuvoo auton ostamises miehelt, jol ei oo ajokorttii?

Sit myös ärsytti ku jengi kohteli sitä ku jotain vitun puolijumalaa ja suunnillee moppas lattiaa sen edes, mut jos silt vaa ottais sen paitansa pois mis lukee "personal trainer" ni se ois vaa joku kasuaali 3krt/viikko salilkävijä ludiitti

Meni muutenki maku koko PT-hommaa ku sain tietää et Lohjan God-tier Kisakallioo ei pääse sisää sil jos oot innostava ja hyvä tyyppi ja urheilija, vaa täytyy osaa matikkaa, äikkää, fyssaa ja ties mitä yli 8 keskiarvon verosesti, koska miten muuten osaisit laskee paljo rautaa sul on tangos ellet oo kirjottanu vähintää L:ää matikas?
pidin aina tätä alaa hyvänä sen vuoks koska täs ei katota numeroihin ja tää on enemmän käytännön ku teorian ala. Ei kehonrakennukses kieliopissakaa oikeesti täydy osaa kirjottaa ku "gains" ja "beast".

Mut nyt alan hahmottaa miks nää vastaatulevat PT:t näyttää kaikki löysilt viskikulleilt: personal traineriks tuleminen vaatii teoreettist osaamist, eli toisin sanoen sellaseks voi tulla käymättä päivääkää salil

Hold me

heidiffst(._.t)Luonut: heidiffsKeskiviikko 20.11.2013 15:46

SaneTiistait!Luonut: SaneTiistai 05.11.2013 16:19Chest day > Salil eka salil vika

SanePumppiLuonut: SanePerjantai 06.09.2013 20:46

Antakaas ku kerron teille vähä pumpista brahs & brahettes

Ja teille ketkä ei tiiä mikä pumppi on, ette selvästi oo revittyi, pumppi on se tila jossa sun lihakses on treenin aikana pumppaantunu täytee verta ja saanu ne paisumaa ku erektios olevan kyrvän ja saa ne näyttää isommilta.
Pumppi on se tila jossa moni alottelija mirraa "megahaukkareitaa" peilin edes treenin aikana.
However se veri liukenee sun linnun lihaksistas pari tuntii treenin jälkee ja näytät taas siimalt.

Vaik pumppi on kropan huijaamist, illuusioo, siin hyvää on se et se näyttää sun next level super saiyan moodin, sun seuraavan voimatasos jonka pystyt saavuttaa kurinalaisel treenaamisel.

We're all gonna make it brah <3

Siin siis pumpist, mut mitä tää blogi varsinaisesti koskee, on niit sad cunttei ketkä paskoo aina housunsa täytee verta ku näkee jonku itteensä esteettisemmäs kuosis olevan sick cuntin, joka on ottanu SALILLA ITSESTÄÄN KUVAN OMFG?!

"muuten hyvä mut pumpis"
"pumppi :D"
"äijä on pumpis"
etc.

Tottakai ollaan pumpis?
Ei malleikaa herätetä aamuviidelt, juoteta letkul perseen kautta kahvei ja sit catwalkille ilman et ne on käyny sadan eri Marko Bjurströmin kaut, jotka tekee niist aivan eri ihmisen.
Sillon ku halutaa edustaa, sillon laitetaa vähä ajatust mukaa, eikä vaa napata kameraa ja räpsästä itsestään alaviistost kuvaa sillee et nenäkarvotus näkyy kuvatekstil "täs mä vaa", mut sitähä te ette tiedä keil on 150 eri kuvakulmast otettuu kuvaa Rihannast ku kävitte sen keikal tai mökkireissult 42 kuvaa kivestä jonka löysitte koska se näyttää iha sydämelt ":D"
Sama koskee pumppia. True, kotioloissa ei näytetä samalt ku salil, mut se on silti kaikki suhteutettua.
Täs esimerkki: mun profiilikuva on salil, eli "Pumpis" otettu ja jos se tekee siit epämirrattavan, by all means voit ottaa itestäski kuvan pumpis ja sit verrata pääsetkö lähellekkää mun gainssei vaik oot ihan yhtä pumpis... koska se ero on yhtä suuri vapaa-ajallaki, jolloin ei olla pumpissa. u mad bro?

Vaan kehitysvammaset läskit ottaa itsestää kuvii himas ja ajattelee et se on ainut oikee tapa saada rispektii koska sillon ku kroppas on normaalitilassa, sillon näkyy true gainssit.
Pumpis näkyvät gainssit on ihan yhtä legittei gainssei ku rentoutunees tilas. Eri asia jos kaikki näyttäis salil samalt, sillon vois sanoo "muuten hyvä mut pumppi", mut guess what ne kaikki fitnessmiehet- ja naiset ketä mirraatte on 90% ajasta pumpissa niistä kuvist joita näette. Plus et niihin on viel heitetty vauvaöljyt sun muut lisäks.

Jos haluu edes yrittää näyttää hyvältä, kuvii on otettava kymmenii vaik posettais jokases samal taval, koska myöhemmin ku lisäät ne koneelle, huomaat mikroskooppisii eroi kuten silmies asento on vähä erilainen ja abrakadabra se näyttää heti sentin esteettisemmält "tällä kuvalla tulee vaaginaa". Taustaki täytyy aina tarkistaa. Ku haluut ottaa tisseistäs kuvan kurdei ja yläastepoikii varten, sen kaiken huomion täytyy keskittyy niihin tisseihin. Homma menee vituiks siin vaihees ku taustal näkyy jättimäinen lohikäärmedildo tai mitää muuta huomiot herättävää, jolloin sun tissesit tulee toissijanen asia. Ja sitä sä et missään nimessä halua.
Mut ku liikun tääl gallerias ja selailen teidän kuvii, tuntuu silt ettei oo pienintäkää vaivannäköö jaksettu nähä kuvan ottamisee, pelkästää spontaani self-shot hetken mielijohteesta. Varsinki jätkien kohal törmään epäesteettisiin kuviin, joka johtuu siit et "miehen ei kuulu näyttää hyvältä. Miehen kuuluu juoda kaljaa ja käyttäytyy ku eläin"

Pumpist viel sen verran et teidän ketkä käytte salil, kuuluis tietää ettei se ero pumpin ja regulaaritilan välil edes oo niin suuri. Lähinnä vaa kädet näyttää isommilt, mut keskikroppa tai jalat pysyy lähes samana.

Te jotka väheksytte pumpin aikana napattui kuvii varmaa sanotte myös: "sain pilluu mut sitä ei laskettu koska kyrpä oli pumpis :D Löysänä oisin päässy neitsyydest"

SaneStop liking what I don't likeLuonut: SaneTiistai 30.07.2013 21:50

Tervetuloa takaisin ohjelmamme Typeriä sanontoja typeriltä ihmisiltä ketkä eivät ymmärrä sanontojensa merkitystä-pariin!
Viime jaksossa käsittelimme "ei koolla väliä, vaan sillä miten sitä käyttää" ja tämän päivän aiheena on "käyn salilla vain itseni vuoksi"

Ja tää tarkottaa nyt cunttei ketkä sanoo ettei käy salilla naisten, narsismiarvojen, itsetunnon, yms. vuoksi, vaan "elääkseen terveellisemmin"
Elääkses terveellisemmin? Saat jo sillä pari lisävuotta elämääs et käyt pari kertaa viikos lenkil ja sul on joku terve urheiluharrastus etkä syö roskaruokaa.
Mut se menee jo vammasuuden piikkii jos käy nöyryyttää rautaa 5x viikos, ostaa joka päivä fitnesstukust jotai lisäravinnetta, seuraa netist suosikkibodareitaan (no homo), laskee kaloreita, elää vähillä hiilareilla, syö 2g prodee per painokilo, cuttaa ja bulkkaa ympäri vuoden vaan pysyäkseen terveenä?

Et taida olla ihan rehellinen itselles brah

On paljo helpompaa olla cardiomode ku salimake jos ainut goal on pysyy terveenä.
Aerobisen urheilun ystävänä pysyt terveenä, mut kukaa ei koskaa mee "wau" vartalostas.
Ja don't get me wrong, säännöllinen salil käynti on ihan yhtä hyväks sydämelle yms ku mikä tahansa muukin urheilu, mut on huomattavasti raskaampaa ja vaatii rutkasti enemmän omistautumista, joten miks käydä salil vaa treveytensä vuoks, ku voit hoitaa sen puolen kuntoo paljo vaivattomamminki.
Voit käydä kolme kertaa viikos lenkil ja ottaa lungii neljä päivää ja oot jo tehny ihmeitä kunnolles ja sydämelles, eikä sun edes tarvi vetää mitää lisäravinteit tai vetää mitää bulkkaus- tai cuttaus-kuurei, riittää et popsit jotai retiisei ja syöt pääsääntösesti terveellisesti.
Ku taas salil sun täytyy käydä vähintää 4x viikos ja 7x viikos pidettävä dieettis kuris, etkä saa lipsuu siitä haluakses nähä minkäälaisii tuloksii.
Pidit siitä tai et, kuntosali on suunniteltu lihasten kasvatust varten, ei minkää status quon ylläpitämist vuodest toiseen.

Sit koska monet näist casual salikävijöist ei viitti ottaa ruokailutottumuksist mitää selvää, ni ne myös pysyy samas kuosis vuoden ympäri ja sit se niiden uurastus on vähä niinku fifty-sixty.

Jokasel meist on omat tavotteemme. Joku haluu elää terveellisesti. Joku haluu näyttää hyvältä. Joku haluu tehä molempia. Ja se on kaikki ihan fine.
Mut for fucks sake, ihan vaa itses takia, jos sun ainut motiivi käydä salil on pitääkses läskit kuris, vaihda harrastusta. Tuhlaat vaa aikaas bro.
Kuntosalit on perustettu alunperin jotta tavallinen kuolevainen sukankuluttaja vois muovata itsestään jotain kaunista ja mahtavaa ja ylösnousta karkeloimaan Olympoksen jumalten kanssa. Katoin tän Wikipediast.
Mut tosiaan, vaihda harrastusta, jos äskeinen kohta ei kuvaa sua. Ala pelaamaa jalkapalloa. Käy uimassa. Tee pyöräretkiä. Huomaat et se on sulle paljo mieluisempaa ku vääntäytyy viikosta toisee sinne samaa hikisee pierulta haisevaa bunkkerii joka on täynnä meatheadei.

Jos et rakasta liftaamist, eikä pöksys oo joka treenin jälkee uitetut omassa siemennesteessäs (tai voi olla jonku toisenki mällit I don't judge) niin what the fuck bro?
Jos käyt salil vaa sen trendikkyytensä takia ja sillon ku jaksat tai on tylsää ja raahaat kaikki kaveriski mukaa keskustellaksenne kaikest muust paitsi treenaamisest, sillon et paljoo kehity... ja eiks itsensä kehittäminen oo se mistä kaikes urheilus on kyse?

Paras fiilis mitä ite urheilijana voin saada on se, ettei tarvi edes kertoo mitä harrastaa, koska kaikki osaa jo päätellä sen.
Joten mitä järkee harrastaa jalkapalloo, ellei sun reites oo viis kertaa käsiis paksummat?
Mitä järkee harrastaa jäääkiekkoo, ellei sul oo armotont takapiiskaa?
Mitä järkee juosta maratonii, ellet oo namibilalainen?
Mitä järkee harrastaa salibandyy, ellet oo siima?
Mitä järkee rassaa autoi, ellet oo juntti?
Mitä järkee olla poliitikko, jos oot rehellinen?
Mitä järkee olla kusipää, jos oot vittupää?
Ja mitä järkee käydä salil, ellet oo esteettinen.

tl;dr: I fuck'd ur girlfriend in the ass

SaneOlin kerran salil :DLuonut: SanePerjantai 19.07.2013 04:56

http://fitandhealthyme4life.blogspot.fi/2013/07/mansikkaa-treenia-ja-kanahamppari.html
"Ihanaa ku tuolla salilla käy sellanen kunnon aesthetics crew 3-8 jätkää ja kaikilla samanlaiset paidat päällä, sellaiset, jotka muistuttaa enemmänkin toppia, jotta selkä, olkapäät ja haaberit näkyy. Kattelinkin jo ku ekan kerran ne näin että ei hemmetti mitä nää tyypit on jotain Zyzz-wannabe tyyppejä ja mua vaan alko naurattaa se vaatetus (koska jokaisella samanlainen). Ja kas kummaa ku jokaisen paidassa lukikin Zyzz ahahaha. Nojoo, tää ei oo hauskaa jos ei tiedä kuka tää kyseinen tyyppi on (KVG;) :D Yks aussibodari, joka roinas ittensä hengiltä parikymppisenä. Söpöä, mutta sit ei niin söpöä ku nää heput tulee joka päivä salille samoissa paidoissa. Älkää tulko mun lähelle!:D
Ei mul muuta mo!

-Mertsi"

u mad yet? I am.

Jos ihmiset ketkä kirjottaa omast elämästää vartavasten jollain blogisaitilla, on perseestä, nii mistä sitte on fitnessblogien kirjottajat? Goatse-miehen perseestä?
Eikse jo riitä et oma fb-seinä on täynnä päivityksii "oli hyvät reenit! :D"

Yks yhteinen ominaisuus noiden blogien ylläpitäjil on vagina. Niil kaikil on sellanen.
Koska totuus on et pari kertaa salil kilahtaa paljo helpommin hikipantaan naisilla, ku miehillä.
Miehet käy vaa siel salil, eikä sit koskaa mainitse asiasta kenellekkää koska jokuha vois ajatella niiden olevan narsisti- kaappihomoi, mut nainen kertoo siit ystävillee, nettikamuilleen, kissalleen, koko maailmalle miten se on nyt bättre folk.

Sit koska naiset on myös paljo helpompii hurahtaa siihen "TRAIN LIKE A MAN, LOOK LIKE A GODDESS"-propagandaan
More like train like a man, grow some chesthair

Nää fitnessmimmit esittää jotenki nousevansa kyrvän yläpuolelle heti ku on käyny salil tekee muutaman kerran haarahyppyi, vaik ne on edellee niit samoi herkkii pikkutyttöi, keitä ne oli ennen ku isi osti vuoden salijäsenyyden niille Elixias ja tän takii ei edelleenkää pysty diilaa vastoinkäymisten kans vaa esim. poistelee bittiavaruutee omii mielipiteitää, jos ne ei saakkaan samanlaist feedbackii mitä ne on tottunu saamaan vakituiselt sateenkaariseurueeltaan. Ja tarkotan nyt siis sitä miten toiki fitnessguru poisti kirjotuksensa Zyzzistä.
Jos sul on jotain asiaa, sano se äläkä pyytele myöhemmin anteeks.

Sit yks asia joka on pieles, on kirjotusasu.
Ku alat käymää salil, teet sen päätöksen et "this is the shyt!" sillon loppuu kaikki betailu ja anteeks pyytely.
Jengi odottaa salihirmuilt tietynlaist statusta ja käyttäytymistä, so live up to it! for the lols. Ihan kuten duunarit; joku sanoo olevansa raksal töis, kaikki olettaa et se huutelee gangojen perää, raapii perset ja pieree sillon ku kaikki kattoo, viheltelee autost naisille ja juo paljo kahvii.
Mut kysyt melkee kenelt tahansa joka käytännös asuu salil "are u fuarkin Zeez bruh?" Ni vastaus on aina sama: "no emmäny tiiä... hih" Ku oikee vastaus on: "ZYZZ WHO? BRO I AM THE SON OF ZEUS!"
Ei noit fitnessblogei jaksa edes lukee ku ne on kaikki ku saman tyypin kirjottamia. Kaikis on semmonen "me ollaan kaikki tasa-arvoisia :D"-sävy ja muuta betailuu.

Ite rakastan stereotypisen bodarin esittämistä.
On vaan kaks asiaa mitä en voi sietää: Facebook-päivitykset ja läskit.

Okei, pitäis varmaan sanoo "saamattomat ihmiset" tai "laiskat", koska läskeys on täysin ulkonäköseikka ja en haluu tuomita ketää laardiperset vaan sen hetkisen kuntonsa perusteel ku se lyllertää vastaa kadul, koskaa ei voi tietää mikä elämäntapamuutos-prosessi sil ois meneillää.

Mul on sellanen periaate, etten koskaa vihaa ketää tai tee pilkkaa kenestäkään asioiden perusteel joihin ne ei pysty ite vaikuttaa, eikä kenenkää muunkaa pitäis.
Älä vihaa ketää sen takii et se on neekeri, ellei se raiskaa sua. Älä tee pilaa kenestäkää jos sil on pieni muna tai pienet tissit.
Tollasten shittien kustannuksel pilaa tekeminen kertoo sun omast heikkoudestas aika paljo, ku et keksi etkä osaa paneutuu sen vikoihin ihmisenä.
Kaikki ihmisten viat tulee niiden luonteesta.
Ei kukaa oo vittumainen sen takii et se on kuuro, se on vittumainen sen takii koska se on perseestä.
Ja vaik joku oliski katkeroitunu ihan saatanasti sen takii ettei sen faija koskaa ostanu sille mopoautoo ja haluu nyt kostaa koko maailmalle, älä muistuta sille siit mopoautost, vittuile mielummin siit miten heikko ihminen se on ku antaa tollasen asian vaikuttaa psyykkeeseensä.
Sama juttu vähä pahemman asian kaa, jos ois menettäny jalkansa eikä pysty enää pelaa futista, ei oikeuta silti ryhtymää persepääks. Mielummin diilaa asian kans ja itke ittes unee, ku et teet omist ongelmistas muidenki ongelmii.

Fyysisyyskää ei oo mikää vittuilun aihe. Et voi sanoo kenellekkää et sun pitäis olla lihaksikkaampi, sun pitäis olla pidempi, sun pitäis olla lyhyempi, mut voit sanoo "sun pitäis olla laihempi".
Kukaa meist ei synny läskinä. Se ei oo meidän geneettises koodis. Vaik joillain meist lähtökohdat on vähä huonommat, esim. koko suku on amerikkalaisii red neck pikaruoan palvojii, mut se ei silti riitä syyks.

Eri asia jos joku kyrpävarikko esittelee tissejää netis, sillon sitä saa ja pitääkin dissata.
Muaki saa tulla haukkuu siimaks ja mikki hiireks, I don't mind, come at me. Tiedän pelin hengen. Ainut ero on vaan et en anna vittuakaan koska u got nothin on me ;)
Mut on ihan turha tulla sanoo mua rumaks, koska en oo koskaa väittänykkää olevani naamaesteettinen lols.
Fyysisist puutteist on ok huomauttaa jos ne tekee tyylillä. Kaikki mikä synnyttää lolsia on ok.
Jos meet vaa sanoo faktat faktoina "oot ruma" niin se kostautuuki vaa ja tekee sust perseenrei'än. Mut jos keksit jonku hauskan tavan ilmaista sen niin GO FOR IT.
Eli jos keksit jonku hauskan tavan sanoo mua rumaks ni anna tulla, todennäkösesti kiitän sua, ellei se mee liian henkilökohtaseks, jolloin kirjotat sun profiilii capsil "kato peilii" ja laitan sut Mustalle listalle <--- voittaja.

Noniin ja mitä tulee läskeihin; se on asia joka on täysin omas kontrollissas, sille ei löydy mitää tekosyytä. Paitsi jos saat sil elokuvaroolei ni it' okay.
Läskeys on täysin itseaiheutettuu, eikä mikää "sairaus" ihan kuten masennuskaa ei oo mikää sairaus. Lääkärit on vaa keksiny sen sairaudeks et sais sun kaltaset faggotit tuhlaa rahaansa lääkkeisii sen sijaa et voisit vaa ottaa peukkus pois perseestäs ja kohdata ongelmas ku mies ja sanoo "u mad" ja sit veni vidi vici.

Ja kuten kaikki itseaiheutetut ongelmat, en voi mitenkää kunnioittaa sellasii ihmisii. Läskeys tulee #1:nä mun vähiten arvostamien asioiden listalla koska se on vastakohta kaikest siit mitä yritän ite olla.
Pahimpia on ne ketkä yrittää väittää olevansa ylpeitä mursuja. Ei ne oo. Se varjostaa niiden jokast päivän aktiviteettii, mut ne on vaa liian läskei tunnustaaksee tekevänsä mitä vaan päästäksee fittii kuntoo. Eikä edes tarvi olla fit, kunha et oo läski. Kunha edes yrität. Arvostan ketä tahansa joka yrittää kehittää itseään, oli se sit rankan treenin tai opiskelun kautta, mut kunha et oo tyytyväisenä omaan status quo:hon, varsinkaa ku useimmil ihmisil se status quo on aika surullist lampailuu:

-herää töihin/kouluun
-tee töitä
-tule kotiin
-ota päiväunet
-ole koneella
-mene nukkumaan
-repeat

tl;dr älä tee pilkkaa asioista joihin ihmiset eivät pysty itse vaikuttamaan ja läskeist ei oo muuta hyötyy ku wing maneina iskies naisii et omat pisteet nousee[/b


nää kommentit on täydellinen esimerkki siit miks ihmiset suhtautuu fitteihin vihamielisemmin ku läskeihin.
-Elämä on jatkuvaa kumppanin ettimist, admit it bro. Kaikki mitä tehää on pillun vuoks. Tähän voisin heittää jotain kliseetä et käyn salil vaa itteni takii, joka seki on totta, mut se joka sanoo ettei käy salil naisten takii, valehtelee. Fitit koetaan uhaks koska ollaan ravintoketjun huipulla. Me ollaan saalistajii, kaikki muut on saaliita. Ollaan geneettisesti lupaavempii jälkikasvui ajatellen, mut kukaa ei hikeenny läskeist, koska ne ei oo uhka kellekkää.
Tän takii läskeihin ja rumii on helpompi tutustuu ku kauniisii ja komeisii.

*UPDATE*

Ootteko huomannu yhen jutun?
Ette tietenkää koska ootte no-gainer betafaggottei, mut siis joka viikko tiedemiehet ja tutkijat löytää uuden syyn miks sun ei pitäis hävetä läskejäs ja miten sun ylipainos on täysin poissa sun omasta kontrollista.
Jos sun ÄO on yli 200, kuten mulla, ymmärrät et tää on täysin kusetusta.
Eiks ookki jännää, miten läskeydest on tullu "sairaus" vast viimesten muutamien vuosikymmenten aikana, ihan kuten aidsista, mut ero näiden välillä on se, et aids on aina ollu olemassa, sitä ei vaan oltu löydetty.
Aids kreisibailas Afrikas jo pimeel keski-ajal, mut läskeydest sairautena ei ollu tietookaa missää päin maailmaa, koska se ei ollu viel ongelma.
Sit tuli McDonald's ja KFC ja maailmanväestö paisu ku vesi-ilmapallo ja tietenki se keksitään sairaudeks, et 3,5 biljoonaa ihmistä sais keinon puolustella itse luomaansa helvettiä, eikä pahottais mieltään.
Mut homman pitäis mennä siten, et laiskuusnimetään sairaudeks, koska se on se joka niitä läskejä tuottaa pitämää roskaruokaketjui voitokkaina.

u mad? Brah?

SaneU mirin' Zyzz admit it broLuonut: SaneTorstai 16.05.2013 04:02

Tänää joku ganga tuli pyytää selittää sille miks Zyzz on niin monen miehen mielestä elämää suurempaa ja siit sain idean kertoo nyt hyvin huolellisesti kaikille miks se on larger than life.

u see...

...on kahdenlaisia ihmisiä ketkä palvoo Zyzziä:

Sad cuntit, keillä ei ole yhtään kaveria tai minkäänlaisia sosiaalisia ympyröitä whatsoever. Päivän ainut kohokohta on salilla käynti jonka aikana kuvittelevat olevansa fuarkin Zeezzejä mutta todellisuudessa ovat gynoja joista on estetiikka kaukana. Ei tule toimeen naisten kanssa, tästä syystä katkeria kaikkia naisia kohtaan ja viljelee joka lauseessa keittiö-läppää ja elää omaa elämäänsä Zyzzin kautta. Mutta perimmäinen tarkoitus on kuitenkin hyvä.

Sitten on se toinen puoli, ketkä elää pääpiirteittäin normaalia elämää ja mirraa Zyzziä terveistä syistä, eli siitä että se on kaikkien miesten sankari ja voitti the game of lifen.

Miettikääs sitä: festareita, biletystä, hyviä kavereita, terveelliset elämäntavat, rankkaa treeniä, hyvät tulot, vaaginaa kuin meren mutaa ja vaikuttaa edelleen monien elämään. Hyvällä tai huonolla.

Ja miettikääs myös tätä, et normaali tottumus on se että naiset pyörittää miehii miten tahtoo ja me tehään mitä vaan niiden vuoks...
In comes fuakin Zeez bruh joka yksinkertasesti on vaa niin siunattu hyvillä geeneillä et se sais kenet tahansa naisen, pelkästää ulkosen habituksensa ansiosta (admit it) et sil on jo varaa torjuu niit ja kertoo niille millasii lutkii ne on.
I mean, kaikki me miehet tiedetää et suurin osa naisist on pelkkii lutkii ja spermasäiliöitä, mut meil ei oo varaa sanoo sitä koska muuten voi tulla taas yks 6kk kuivakausi ilman sitä kuuluisaa.
Mut sit tuleeki joku jäbä kuka voi sanoo ihan mitä vaan ja tarkotan tosiaan mitä vaan... ja ne silti haluu sitä.

Ja koska Zyzz taisteli meidän jokasen puolesta. Se ei ollu mikää himokas pelle joka pani kaikkee mikä liikkuu tai ei liiku, vaan se sano just niitä asioita joita me toivottiin sen sanovan. Koska Zyzz ei ollut kukaan henkilö. Zyzz oli ja on edelleen elämäntyyli. Zyzz on persoonallisuus. SItä ei voi kukaan omia itselleen. Zyzz kuuluu meille kaikille.

Lyhyesti sanottuna Zyzz käyttäyty tavalla jolla jokainen mies haluais käyttäytyä.
Itsevarmasti ja not giving a FUCK muiden mielipiteistä ja silti voittaen.

Also, Zyzz heittereille voin ilman epäilystäkään sanoa että jos kellään on jotain inhoa Zyzziä kohtaan, tällaiset ihmiset ovat melkein aina täynnä syöpää. Jos et näe sitä viihdearvoa/lulzia siinä mitä Zyzz teki, sinussa on todennäköisesti jotain vikaa.

Zyzz heittereitä on monenlaisia:
-Permabulkkaajat, ketkä ovat mad ettei heidän 40cm ympärysmitan nesteiden ja läskin turvottama hauis saakkaan naisia kostumaan ja ovat jelly koska "uimarifysiikka" a.k.a henkilö joka ei ole ällöttävä läski mursu, vetoaa enemmän naisiin.
-Ja "MIESTEN EI KUULU KÄYTTÄYTYY NOIN VITUN PHAGGOT" vihaajat, ketkä eivät edes tajua sitä ironiaa että jokaisen miehen kuuluisi käyttäytyä saman kaavan mukaan. Todellinen alfa-uros tekee mitä tahtoo, välittämättä muiden mielipiteistä, kunhan vain on onnellinen, se on kaikki millä on väliä
-Epäonnistujat, yleensä säälittäviä ihmishulkiöitä, joita ei vituta mikään muu kuin nähdä joku toinen joka on onnistunut jossain. Näitä ihmisiä tapaa monilla ei-bodari forumeilla ja vaikkei siinä olekkaan mitää vikaa jos ei liftaa, mutta älkää yrittäkö lannistaa ihmisiä ketkä tekevät mitä rakastavat ja tekevät siitä eeppistä.

"The way I see life is a one big videogame and someone is controlling each and everyone of us. And who ever's controlling me has the top score"

-Zyzz
« Uudemmat -