IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin kerran salil :DPerjantai 19.07.2013 04:56

http://fitandhealthyme4life.blogspot.fi/2013/07/mansikkaa-treenia-ja-kanahamppari.html
"Ihanaa ku tuolla salilla käy sellanen kunnon aesthetics crew 3-8 jätkää ja kaikilla samanlaiset paidat päällä, sellaiset, jotka muistuttaa enemmänkin toppia, jotta selkä, olkapäät ja haaberit näkyy. Kattelinkin jo ku ekan kerran ne näin että ei hemmetti mitä nää tyypit on jotain Zyzz-wannabe tyyppejä ja mua vaan alko naurattaa se vaatetus (koska jokaisella samanlainen). Ja kas kummaa ku jokaisen paidassa lukikin Zyzz ahahaha. Nojoo, tää ei oo hauskaa jos ei tiedä kuka tää kyseinen tyyppi on (KVG;) :D Yks aussibodari, joka roinas ittensä hengiltä parikymppisenä. Söpöä, mutta sit ei niin söpöä ku nää heput tulee joka päivä salille samoissa paidoissa. Älkää tulko mun lähelle!:D
Ei mul muuta mo!

-Mertsi"

u mad yet? I am.

Jos ihmiset ketkä kirjottaa omast elämästää vartavasten jollain blogisaitilla, on perseestä, nii mistä sitte on fitnessblogien kirjottajat? Goatse-miehen perseestä?
Eikse jo riitä et oma fb-seinä on täynnä päivityksii "oli hyvät reenit! :D"

Yks yhteinen ominaisuus noiden blogien ylläpitäjil on vagina. Niil kaikil on sellanen.
Koska totuus on et pari kertaa salil kilahtaa paljo helpommin hikipantaan naisilla, ku miehillä.
Miehet käy vaa siel salil, eikä sit koskaa mainitse asiasta kenellekkää koska jokuha vois ajatella niiden olevan narsisti- kaappihomoi, mut nainen kertoo siit ystävillee, nettikamuilleen, kissalleen, koko maailmalle miten se on nyt bättre folk.

Sit koska naiset on myös paljo helpompii hurahtaa siihen "TRAIN LIKE A MAN, LOOK LIKE A GODDESS"-propagandaan
More like train like a man, grow some chesthair

Nää fitnessmimmit esittää jotenki nousevansa kyrvän yläpuolelle heti ku on käyny salil tekee muutaman kerran haarahyppyi, vaik ne on edellee niit samoi herkkii pikkutyttöi, keitä ne oli ennen ku isi osti vuoden salijäsenyyden niille Elixias ja tän takii ei edelleenkää pysty diilaa vastoinkäymisten kans vaa esim. poistelee bittiavaruutee omii mielipiteitää, jos ne ei saakkaan samanlaist feedbackii mitä ne on tottunu saamaan vakituiselt sateenkaariseurueeltaan. Ja tarkotan nyt siis sitä miten toiki fitnessguru poisti kirjotuksensa Zyzzistä.
Jos sul on jotain asiaa, sano se äläkä pyytele myöhemmin anteeks.

Sit yks asia joka on pieles, on kirjotusasu.
Ku alat käymää salil, teet sen päätöksen et "this is the shyt!" sillon loppuu kaikki betailu ja anteeks pyytely.
Jengi odottaa salihirmuilt tietynlaist statusta ja käyttäytymistä, so live up to it! for the lols. Ihan kuten duunarit; joku sanoo olevansa raksal töis, kaikki olettaa et se huutelee gangojen perää, raapii perset ja pieree sillon ku kaikki kattoo, viheltelee autost naisille ja juo paljo kahvii.
Mut kysyt melkee kenelt tahansa joka käytännös asuu salil "are u fuarkin Zeez bruh?" Ni vastaus on aina sama: "no emmäny tiiä... hih" Ku oikee vastaus on: "ZYZZ WHO? BRO I AM THE SON OF ZEUS!"
Ei noit fitnessblogei jaksa edes lukee ku ne on kaikki ku saman tyypin kirjottamia. Kaikis on semmonen "me ollaan kaikki tasa-arvoisia :D"-sävy ja muuta betailuu.

Ite rakastan stereotypisen bodarin esittämistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.