IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Neutral cuntsKeskiviikko 28.08.2013 19:38

Miks te ootte kaikki neutraalei vittui?

Neutraali vittu on henkilö, joka pyrkii elää elämäänsä erottumatta massasta, eikä toivo herättävänsä toiminnallaan minkäänlaisia voimakkaita tunteita kanssaihmisissään.
Neutraaleilla vituilla on kyllä omia mielipiteitä, mutta ovat aivan liian betoja tuodakseen niitä esille julkisesti ja sen sijaan valitsevat käyttäytyä sellaisen muotin mukaan, joka ei jätä minkäänlaisia jälkiä muihin ihmisiin tai koko maailmaan.
Neutraali vittu saa orgastista tyydytystä itselleen täysin tuntemattomien ihmisten imartelusta, koska ei tiedä mitään muutakaan keinoa saada sosiaalipisteitä ja toisin kuten Valkoritarit, Neutraali vittu ei puolusta ainoastaan neitojen kunniaa, vaan kaikkien kehitysvammaisten, jotka keharoivat netissä tai irl argumentoiden: "luuletko et oot ite jotenki parempi ihminen?"
Neutraali vittu yrittää kaikin keinoin välttää sosiaalisia selkkauksia ja pelkkä ajatuskin siitä että joku netin randomi ajattelisi pahaa hänestä, puistattaa.
Neutraalit vitut eivät ole kuitenkaan täysin toivottomia idiootteja, sillä he kyllä tunnistavat paskan kun sellaisen näkee, mutta koska eivät halua herättää mitään oikeita reaktioita tai tuntemuksia kenessäkään, niin mieluummin kuin huolellisesti selittäisivät kohteelle minkälainen perseenreikä hän on, Neutraali vittu imartelee tiensä hänen sydämeen, koska valeystävyys on parempaa kuin oikea ystävyys

Copy pastettu Wikipediasta hakusanalla hylkiöt

Neutral cunttei on kahdenlaisia:

Miehiä, ketkä epätoivosesti yrittää tuhota vaaginaa ja ottaa kantaa jokasee jonku gangan kirjottamaa tyhjänpäiväsee blogii mis ei oo mitää varsinaist sisältöö, mut nää kuitenki kommmentoi jotain missä ne osottaa olevansa samaa mieltä, vaikka olis täysin erimieltä, eikä puutu sen kirjotuksen vammasuuteen kuten pitäis.

Tai sit naisii, ketkä on eläny koko elämänsä kuplassa eikä tiedä mitää pahasta maailmasta joka ympäröi niitä ja jotka näkee kaikki ihmiset tasa-arvoisina (ei me olla, esim. mun elämä on arvokkaampi ku sun) ja sen sijaan et sanois jotain kehittävää, ne sanoo vaan jotain tyylii: "tsemppiä!" johon se toinen vastaaa "kts"
ja ku se tulee seuraavan päivän kysyy: "muistatko ku sanoin sulle eilen tsemppiä?" ja se toinen vastaa: "lol no?"

Ite oon mieluummin se kusipää ketä kaikki vihaa ku se nice guy ketä kukaa ei muista.

Yritän vaa sanoo et lopettakaa se syövän imeminen

Neekerit + bodaus = lolsPerjantai 23.08.2013 02:07

Totuuksia The_Zyzz styleMaanantai 19.08.2013 01:51

Nyt on alkanu tuntuu siltä et aina ku miehet viettää "guys night", se on spontaanii ja rehellist hauskanpitoo jossa heitellää high fivei ja imetää toistensa kyrpii ja kaikil on ihan aidosti hauskaa...

...mut ku joukko naisii kerääntyy viettää "girls night", tuntuu väkisinki siltä et se koko kerääntymisen henki on semmonen "hähää typerät miehet, ei kutsuta niitä, runkatkoon ristissä keskenään mut tähän perseeseen ne ei koske. Tiedetää et ollaa seksikkäit ja miehet haluu meit mut ihan vaa kostoks lähetää pelkästää tyttöporukal, et kaikkii miehii oikee vituttais" ja kenelkää siel ei oo oikeesti hauskaa, koska jokainenha tietää et kaikki naiset vihaa toisiaan ja näkee toisena pelkkänä uhkana omalle tulevaisuudelleen.

for example: beta-uros kohtaa alfauroksen, kenel on viiskyt naista kainalos ja kakskyt housuis ja se beta hiihtää pelkäs likases T-paidassaan, mut silti se alfa-uros on like "sup brah u mirin haha jk we're all gonna make it brah<3" ja se beta on like "fuaaah bro strong mirin' how do I alpha?"

mutta kun nainen näkee hyvännäkösen naisen vaik tv-mainokses, se ekaks ajattelee monessakoha leikkaukses toiki on käyny, ansaitsis kyl kuolla, saatana mikä lehmä eikä vaa et strong mirin'

Harvemmin näkee miesten illoist albumin verran kuvii, koska a) niit tapahtuu hyvin harvoin.
Kaikki miesten keskeinen kanssakäyminen ilman vaginan läsnäoloa on enemmän tai vähemmän epäilyttävää ja homoo, sen takii täytyy aina pyytää pari naista mukaan ja b)lue kohta a
Mut naisten illoist on FB-profiilit aina täynnä kuvii tusinan verrast eurolutkist poseeraamas saunas pyyhkeet kietastuna peittää kaikki taktiset spotit ja kaikil siiderit kädes sillee "kilistelläänkö". Voi vittu.
Ja sit ilmeetki sellaset "vituttaako kun sinua ei kutsuttu, senkin mies?"

Meidän ei tartte yrittää todistella et pärjätää yks ilta ilman naisii. Pärjättäis koko elämä ilman naisii.
Kaikki olis paljo helpompaa jos olis vaa miehii ja kaikki ois gay as fuck.
Homopariskunnat on varmasti paljo onnellisempii ku heterot. Miettikääs sitä; jatkuvaa panemist, koska kummankaa päätä ei ala ikin särkee.
Ei voi saada biologisii lapsii, joten yhtä vahvaa tunnesidettä niihin ei ole, joten kun ne tulee teini-ikään ja alottaa perseilyn, se ei ota yhtä paljo omatunnolle ku ne myy suolakaivoksiin pakkotyöhön.
Eikä mitää pihistelyy anaaliseksis

They see me bulkin' they hatin'Sunnuntai 18.08.2013 03:18

En tajuu miten te läskit pystytte siihen. Nimittäin yhteiskunnan kuormittamiseen ja lihoamiseen.
Oon syöny viimeset puoltoist viikkoo ku Rosie O'Donnel elintarvikeliikkeen poistomyynnis ja oon gainannu vaa 1700 grammaa.
Hyvinhä tää siis menee tavotetta nähden: kilo per viikko, mut fuck et ei oo kyl ollu helppoa. Siis tää syöminen. Ja ittensä pakottaminen ryystää viimesetki liemet nuudelikeitostaan.
Tuntuu et oon kokoajan täynnä ja höllyn tunnin ku liikun millin, mut sit ku katon peilii ni ajattelen vaa "fuck gimme yo ass u sexy cunt"
Eli siis jos joku läski lukee tän, arvostaisin jos antaisit mulle sun läskivinkkejäs miten kerää niit kiloi jotka pitää McDonald'sit tahkomas voittoo.

Project OmegaLauantai 03.08.2013 05:00

AUTHORS NOTE* ennen ku alatte lukemaan rakkaat homot, haluun huomauttaa teitä, varsinki koska tän blogin ilmestymisen ympäril on ollu niin paljo hypee; jengi kyselee kokoajan koska se tulee, tuleeko se jo, onko se jo tullu, tuleeko se nyt???
Haluun huomauttaa et tää on vaa yks vitun blogi, vähä tavallist erikoisemmal juonel. Tää ei poista maailmast nälänhätää, eikä matkusta ajas taakseppäin murhaamaa Aatu-setää, jotta Holokausti saadaa kumotuks.

Joten lukekaa tää sellasenaan ku se on, don't get ur hopes up ja kaikil on hauskempaa.

Kesäkuus alus alotin Project Omegan, jonka tehtävänä oli tuhota kaikki Gallerian betat ja hiiret ja koska oon aina ollu man of the people, lupasin postaa tulokset tänne, blogiin, and as always, OP delivers.
Vaikkakin aiempaa tarkoitettua myöhemmin, koska materiaali jota mulle keräänty, oli vaan niin herkullista, etten pystyny lopettaa ja mun oli lypsettävä viel vähä pidempään.

Näit keskustelui oli kirjaimellisesti miljoonia I shit u not, joten kaikist vaikeinta täs projektis oli valita parhaimmat ja seksikkäimmät mansikat kakusta ja yrittää puhuu ku joku vammanen kasuaali. Toivon silti et mun laaduntarkkailufiltteri oli edellee toimintakykynen ja valitsin oikeet keskustelut tähän blogiin, koska Gallerian blogeil on vaan kymmenen kuvan raja, jouduin kikkailee aika paljo et sain kaikki keskustelut mahdutettuu kymmeneen kuvaan. Yks vaihtoehto ois tietty ollu tehä monta blogia aiheesta, mut se olis rikkonu huomattavasti tän postauksen kokonaistesteettisyyttä.

Project Omegan ainut tarkotus ei ollu vaa trollaa paskat ulos näist hermanneist, vaan myös vähä näpäyttää niit ja kertoo niille miten päästä eroon autismistaan. Ja ennen kaikkee miten alottaa keskustelu jonku sun kaa täysin eri liigas olevan, minkä useimmat tuntu ajattelevan olevan mahdollista. Vaik oot vittu pyörätuolis, etkä oo koskaa edes suudellu naista. True story.

Sit Project Omegan viimenen tarkotus oli näyttää naisille, minkälainen valta teil on näihin miehiin. Ei välii haukutteko niit pienimuniks, rumiks, läskeiks, ne ei suutu. Ne ei suostu menettämää hermojaan, koska menettäis samal myös pillun. Tai näin ne ainaki kuvittelee.
Koko idea alun perin lähti kaikist teist naisist, keille ollaan ikinä tultu ehdottelemaan, ettekä oo osannu vastaa muuta ku "öö ei kiitos :D" Teil ois loputtomat servaus ja trollaus mahdollisuudet, pystyisitte antaa mojovan opetuksen sille seuraavalle neckbeard hylkiölle, joka kuvittelee tosissaan et alatte sen kaa seksisuhteesee. Mut valitsette olla boring cunt farts. Niin mun oli pakko tehä jotain.

Ja sitten asiaan: useimmat teist on varmasti näide vajaan kahen kuukauden aikana törmänny käyttäjään nimimerkillä _vikky_ ;D (insert _Vikky_:n profiilikuva tähän - sry, kymmenen kuvan limitti täynnä fag. Mut käykää äkkii kattoo, pidän sitä profiilii pystys viel hetken)
Kaunis eikö? Sana hallussa eikö? Täydellinen paketti eikö? Perhaps too perfect...
No nyt tiedätte totuuden, joten lienee aiheellista sanoa:Pitemmittä puheitta I give to you: Project Omega, jotta voit rauhassa nauraa muiden hiireydelle ja olla onnellinen, ettet se ollut sinä. Vai olitko?

Enjoy cunt

PS. kaikki yksityiskommentit copy pastetaan julkisiksi
ehkä teen joskus part 2

Prepare ur anal canalPerjantai 02.08.2013 04:24

Vanhaksi tuleminen tarkoittaa...Perjantai 02.08.2013 01:16

...sitä kun tajuaa Shaggyn olleen piripäähippi, joka puhui koiralle
...sitä kun tajuaa Jerryn olleen täysi kusipää ja säälit Tomia
...sitä kun säälit nykylapsia
...sitä kun tyttöbakteereilla tarkoitettiin klamydiaa
...sitä kun tajuaa ettei oma isänsä ollutkaan maailman vahvin mies, jolla oli vastaukset kaikkiin tärkeimpiin kysymyksiin, kuten paljonko presidentti tienaa.

Seuraava on The_Zyzzin henk. koht nyyhkytystä, jota ei ole tarkoitettu ulkopuolisille... mutta koska olen tunnetusti huomiohuoralutka, jätän tän silti näkyvii koko maailmalle koska tiedän et haluut lurkkaa IRC-Gallerian kuningasta

u doped up brah?

Yks mun elämän haikeimmist fiiliksist on tajuaminen, ettei enää huvita hakkaa xboxii samal voimal ku ennen. It sucks brah.

Vietin yhist elämäni parhaimmist vuosist videopelien paris pelaten World of Warcraftii viel 04:00 samal ku cocispullost on enää lämmenneet pohjat jäljel.
Puhumattakaa Halon kulta-ajoista ku broidin kaa pelattii 24/7 Halo CE:n campanjaa co-opilla. Sit ajat eteni ja tuli Halo 2 ja XboxLive ja kaikkien kavereiden kaa keräännyttii Jessen luo joka päivä koulun jälkee pelaa split screenii.
Vitun ruudunmulkkaaja homo.
Vähitelle Halo bro's väheni ja nyt kymmenen vuoden jälkee huomaan olevani ainut jäljellä ja edellee pelaan Halo 4, all alone. Ei se vaa tunnu enää samalta. Must piti tulla MLG pro, sen sijaa must tuli yksinäinen betaneitsythomo.
Tai ku keräännyttii pelaa GTA:t frendeille ja kerättii nopee vaa max tähdet ja kansalliskaarti perää ja katottii kuka selvii kauiten.
Tai ku Pelit-lehtee viel jakso kiinnostaa tilaa ja seuraa viimesimpii uutisii.
Tai ku broidin kaa pelattii joka päivä Morrowindii.
Tai faijan ja broidin kaa kun pelattii joka yö N64:sen Castlevaniaa tai Gamecuben Eternal Darknessia.

Ennen seuras aina kaikkii uusimpii julkasui ja ne oli hankittava heti ilmestyessää.
Nyt uus konsolisukupolvi puskee päälle ja meinaa jyrää vanhan allee. Ennen olisin jo tehny tuhat eri suunnitelmaa miten aion hankkii Xbox One:n, mut nyt se menee enemmänki niin et jos kiinnostaa/huvittaa.

Ennen ei myöskää voinu ymmärtää niit ihmisii jotka myi konsolinsa ja pelinsä pois ja sano ettei aika riitä enää pelaamisee. "mitennii ei muka aika riitä :D"
Nyt sen hiffaa.

Mut vaik vanha kunnon Xbox kerää nykyää enemmän pölyy ku mun siemennestettä, siit luopuminen ei oo vaihtoehto. Videopelit oli iso osa mun lapsuutta ja teini-ikää, ei sellasest tost noi vaa luovuta.
Jatkan edellee pelaamist, mut enää se on lähinnä aivot narikkaan-xbox live räiskintöjen pelaamist tai legendaaristen pelisarjojen, kute the Elder Scrolls ja Rock Star, ennemmin ku syventymistä ajatuksen kans johonki eeppisee pelii, kuten ennen

Tähän blogiin otetaan vastaan myös muiden järkyttäviä kokemuksia omasta vanhenemisestaan ja miten se on muokannut teistä jotain, mitä ette koskaan kuvitelleet, oli se sitten vaikka puberteetin iskeminen varhaisaikuisena

Kirjotan varmaa 50v. vastaavanlaisen blogin treenaamisest

Tahtoisin vain olla nainen (no homo?)Torstai 01.08.2013 15:24

Jos kuulen viel yhenki feministin itkevän tasa-arvost, vannon et puhkon sen silmät, kuorin sen ihon, lihat ja ruston naamasta ja kallonussin sitä.

"Miehet pyörittää maailmaa ja naiset pyörittää miehiä" trollilausahdus ollu naisten käytös jo pitkään, mut ei ne oo edes tajunnu kui lähel totuutta se oikeesti on.

Naisil on jo niin helppoo, ne ei vaa osaa arvostaa sitä.

Nainen voi pelaa Black Opsii ja se on vaa "seksikäst"
Mies ku pelaa Simsii, se hakataa.
Nainen voi imee kullii ja saada parempaa liksaa
Mies voi imee kullii ja se on vaa homo
Nainen voi huutaa "apua" ja sata miestä ryntää paikalle
Mies ku huutaa "apua" sille sanotaa vaa man the fuck up. faggot
Naista ku häiritää netis, ainaki yks valkoritari ratsastaa paikalle
Miestä ku häiritää netis, ketää ei kiinnosta. Mis on kaikki valkoneidot?

Ei mul kyl muuta. cunts

Lesson #271Keskiviikko 31.07.2013 16:30

Pikainen oppitunti huumorista

HOW TO BE FUNNY ON THE INTERWEB

Mut ensin analyysi miks te kaikki ootte niin unfunny cunts

Jokainenha meist haluu olla hauska ja huumorintajunen ja myös osottaa sen koko maailmalle

Oon havainnu et varsinki suomalaisten huumorintajus on vakavii puutteita. Tuntuu ettei jengil oo minkäälaista huumorisuodatinta. Sen takii Petri Nygård on suosittu ja kaikki suomalaiset tietää kuka Aki Hedberg on, mut kukaa ei tiiä kuka on Pablo Francisco.

Ongelma piilee siin et ollaa liian ylpeit suomalaisuudestaan. Don't get me wrong; Suomi on yks parhait paikkoi asuu, mut mitä tulee viihdeteollisuutee, Suomi laahaa häntäpääs.
Ja syynä tähän on intressien puute.
Suomest ei pärjää urheilus, koska ei panosteta siihen tarpeeks. Jenkeis voi päästä yliopistoo, vaa sen takii et on vitun hyvä pelinrakentaja jenkkifutikses. Miettikää sitä. Amerikas huomataa heti jos oot vitun vammanen sisäsiittonen äpärä matikas, äikäs yms. mut loistava urheilija. Sit ne alkaa panostaa siihen. Ja pääset kouluihin vaa voidakses pelata sen koulun jefu-joukkuees ja tuoda mainetta ja kunniaa ja jatkaa siit huipulle.
Ties kuinka monta lahjakast urheilijaa Suomi on menettäny sen takii, ettei urheiluu satsata tarpeeks massii. Sit viel mietitää miksei pärjätä futikses, ku koko kausi kestää vaa pari päivää ja meanwhile in Brazil, ne pelaa vaik satais meteorei.

Suomest ei tuu laatuviihdettä, koska ei laiteta tarpeeks rahaa likoon teatterikouluihin jne.

Mut se mitä Suomest sikiää, on korkeis viras olevia henkilöitä: pankkiireita, juristeja, toimitusjohtajia, yrittäjiä yms. koska meillä panostetaa koulutuksee, joka on tietenki mainio juttu mut se tehään lolsien kustannuksel.

Yks ainut oikeesti laadukkaasti käsikirjotettu, hyvin toteutettu kotimainen viihdeohjelma on Putous. Suomistandardeil ofc.
Mut jos jenkit sais päähänsä tehä oman America fuck yeah-version Putouksest, ero olis ku päiväl ja yöl.
Ne kun lähtis miettii ketä ne hommaa näyttelijöiks, keskustelu etenis seuraavasti:
"Miten olis Adam Sandler?"
"nääh se on ihan gay"
"Entä Will Ferrel?"
"joo käy, sit kans Jim Carrey ja Ricky Gervais"
Aku Hirviniemi anyone?

Nonii ja nyt opetan teit vähä miten olla hauska. Internetis. Koska itsehän en poistu kellaristani koskaa joten irl komediast en tiedä mitää.

Eka asia mitä sun tulis oppii on hymiöiden boikotoiminen, koska niit käyttää vaa 12-vuotiaat kehitysvammaset.
On ihan ok käyttää ":D" mut vaa sillon ku oikeesti nauraa tai joku asia on äärimmäisen huvittavaa. Ei oo mitää loukkavempaa ku kirjottaa ":D" vaik oikeesti on ihan pokerface.
Täs esimerkki:

Sit kans ei oo mitää parempaa tapaa kertoo koko maailmalle et kirjotan ku vammanen, enkä osaa tuoda asioita esille ymmärrettävästi, ku lätkäsemäl perään ":)"
Hymiöit säännöllisesti käyttävät ihmiset ei oo koskaa lukenu yhtään kirjaa.
Think about it. Millast olis lukee kirjaa joka on täynnä hymiöit, turhii lopetusmerkkei ja muuta johdattelevaa paskaa, koska kirjottaja ei oo ihan varma onks se nyt onnistunu luomaa sanoillaan tarpeeks jännittävän tunnelman, joten se laittaa hymiön perää kompensoimaa.

Antakaa lukijallenne edes sen verran krediittii, et annatte sen ite tulkita teidän kommentin ja pähkäillä heititkö läppää vai et, älkääkä johdatelko sitä turhil hymiöil.
Hyvä kirjottaja ei tartte minkää ":)" apua ilmaistakseen oliks tosissaan kommenttinsa kans.
Vaik toki ymmärrän sen et ku meette tunkee kieltänne jonku nettineidon perseesee, haluutte laittaa mahd. monta hymiöö perää, koska sen gangan herneen kokoset aivot tuskin omaa tarpeeks edistynyttä rivienvälistlukutaitoo ja ottaa kaiken sanomanne tosissaan ja loukkaantuu siit, koska ette osaa kirjottaa normaalisti ja sit jäätte ainaki ilman pilluu.

Ku kommentoin jollekki "haista vittu", ei mun täydy laittaa siihen ">:(" perää tai ku sanon "9/10 would bang" ei mun täydy laittaa siihen "<3333" perää et se varmasti tajuais et would bang.
Ja parhaimmas tapaukses jos ja kun ei tajuu, saadaa aikaan lolsia

Kaikilt ei voi tietty odottaa huumorintajua. Joillaki on huono lapsuus ja jotkut on try hardeja, kuten se yks etusivullee omii vammasii kyselyitää jatkuvasti tilaileva man baby siin toivos et ne naurattais ketään... ja pahoin pelkään et ne naurattaa. Mut on olemas tietty kaava huumoris, jota noudattamal ei ainakaa poikkee oikeelt tieltä.

Loppuun katon viel ootteks mitään oppinu ja heitän kolme lausetta joist saatte ite päätellä, mikä niist on oikeeoppinen:

1. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina :DD"

2. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina"

3. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina!!!"

Stop liking what I don't likeTiistai 30.07.2013 21:50

Tervetuloa takaisin ohjelmamme Typeriä sanontoja typeriltä ihmisiltä ketkä eivät ymmärrä sanontojensa merkitystä-pariin!
Viime jaksossa käsittelimme "ei koolla väliä, vaan sillä miten sitä käyttää" ja tämän päivän aiheena on "käyn salilla vain itseni vuoksi"

Ja tää tarkottaa nyt cunttei ketkä sanoo ettei käy salilla naisten, narsismiarvojen, itsetunnon, yms. vuoksi, vaan "elääkseen terveellisemmin"
Elääkses terveellisemmin? Saat jo sillä pari lisävuotta elämääs et käyt pari kertaa viikos lenkil ja sul on joku terve urheiluharrastus etkä syö roskaruokaa.
Mut se menee jo vammasuuden piikkii jos käy nöyryyttää rautaa 5x viikos, ostaa joka päivä fitnesstukust jotai lisäravinnetta, seuraa netist suosikkibodareitaan (no homo), laskee kaloreita, elää vähillä hiilareilla, syö 2g prodee per painokilo, cuttaa ja bulkkaa ympäri vuoden vaan pysyäkseen terveenä?

Et taida olla ihan rehellinen itselles brah

On paljo helpompaa olla cardiomode ku salimake jos ainut goal on pysyy terveenä.
Aerobisen urheilun ystävänä pysyt terveenä, mut kukaa ei koskaa mee "wau" vartalostas.
Ja don't get me wrong, säännöllinen salil käynti on ihan yhtä hyväks sydämelle yms ku mikä tahansa muukin urheilu, mut on huomattavasti raskaampaa ja vaatii rutkasti enemmän omistautumista, joten miks käydä salil vaa treveytensä vuoks, ku voit hoitaa sen puolen kuntoo paljo vaivattomamminki.
Voit käydä kolme kertaa viikos lenkil ja ottaa lungii neljä päivää ja oot jo tehny ihmeitä kunnolles ja sydämelles, eikä sun edes tarvi vetää mitää lisäravinteit tai vetää mitää bulkkaus- tai cuttaus-kuurei, riittää et popsit jotai retiisei ja syöt pääsääntösesti terveellisesti.
Ku taas salil sun täytyy käydä vähintää 4x viikos ja 7x viikos pidettävä dieettis kuris, etkä saa lipsuu siitä haluakses nähä minkäälaisii tuloksii.
Pidit siitä tai et, kuntosali on suunniteltu lihasten kasvatust varten, ei minkää status quon ylläpitämist vuodest toiseen.

Sit koska monet näist casual salikävijöist ei viitti ottaa ruokailutottumuksist mitää selvää, ni ne myös pysyy samas kuosis vuoden ympäri ja sit se niiden uurastus on vähä niinku fifty-sixty.

Jokasel meist on omat tavotteemme. Joku haluu elää terveellisesti. Joku haluu näyttää hyvältä. Joku haluu tehä molempia. Ja se on kaikki ihan fine.
Mut for fucks sake, ihan vaa itses takia, jos sun ainut motiivi käydä salil on pitääkses läskit kuris, vaihda harrastusta. Tuhlaat vaa aikaas bro.
Kuntosalit on perustettu alunperin jotta tavallinen kuolevainen sukankuluttaja vois muovata itsestään jotain kaunista ja mahtavaa ja ylösnousta karkeloimaan Olympoksen jumalten kanssa. Katoin tän Wikipediast.
Mut tosiaan, vaihda harrastusta, jos äskeinen kohta ei kuvaa sua. Ala pelaamaa jalkapalloa. Käy uimassa. Tee pyöräretkiä. Huomaat et se on sulle paljo mieluisempaa ku vääntäytyy viikosta toisee sinne samaa hikisee pierulta haisevaa bunkkerii joka on täynnä meatheadei.

Jos et rakasta liftaamist, eikä pöksys oo joka treenin jälkee uitetut omassa siemennesteessäs (tai voi olla jonku toisenki mällit I don't judge) niin what the fuck bro?
Jos käyt salil vaa sen trendikkyytensä takia ja sillon ku jaksat tai on tylsää ja raahaat kaikki kaveriski mukaa keskustellaksenne kaikest muust paitsi treenaamisest, sillon et paljoo kehity... ja eiks itsensä kehittäminen oo se mistä kaikes urheilus on kyse?

Paras fiilis mitä ite urheilijana voin saada on se, ettei tarvi edes kertoo mitä harrastaa, koska kaikki osaa jo päätellä sen.
Joten mitä järkee harrastaa jalkapalloo, ellei sun reites oo viis kertaa käsiis paksummat?
Mitä järkee harrastaa jäääkiekkoo, ellei sul oo armotont takapiiskaa?
Mitä järkee juosta maratonii, ellet oo namibilalainen?
Mitä järkee harrastaa salibandyy, ellet oo siima?
Mitä järkee rassaa autoi, ellet oo juntti?
Mitä järkee olla poliitikko, jos oot rehellinen?
Mitä järkee olla kusipää, jos oot vittupää?
Ja mitä järkee käydä salil, ellet oo esteettinen.

tl;dr: I fuck'd ur girlfriend in the ass