IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

EiKeskiviikko 30.10.2013 20:32

PixelsTorstai 24.10.2013 03:27

Näen tääl paljo kuvii yläosattomist bodeist ja thumbnaileist katon eka et "not bad", sit ku klikkaan kuvaa suuremmaks; se ekaks migh even lift -kroppa muuttuuki vaa dyel -kropaks :(
Sit ku niis on aina käytetty viel jotai ihan hävytönt filtterii et varjot korostuis exponentaalisesti lols

Kaikki vihreet -ja siniset -ja mustavalkoayerit on vaa liian läpinäkyvii, säätäkää edes vaa kontrastii niin ette oo niin ilmiselvii. Tai jos ei kroppa riitä ilman kuvanmuokkaust ni
Lukio vs AmisPerjantai 18.10.2013 18:05

Oon kirjottanu samast aiheest joskus aiemminki, mut koska sillon olin lähes yhtä hyödytön ku munaton neekeri, verbaalisesti puhuen, kirjotan nyt uuden version, jossa on enemmän järkeä

Eli lukio vs Amis.

Monet on sitä mieltä et lukio on sankareille ja amis elämisen halunsa menettäneille ja et jos haluu päästä helpommal, pitää mennä amiksee ja jos luulee kestävänsä kovan opiskelun paineet, niin terve lukio!

Tää on tietenki vaa sad cunttien ulinaa.

Totuus on se, ettei kumpikaa ole sen helpompi ku toinen. Ne on molemmat koululaitoksia, jois on samat selkärangattomat (nais)opet, jotka saa fuduu jos kritisoi oppilasta arvostelevaan sävyyn.
Kaikki on kiinni valinnoista. Amiksen sekä lukion voi kummatki suorittaa nollat taulussa rimaa hipoen läpi tai sit voi panostaa ja hyötyy saamastaan opetuksesta.

Ja täs vaihees vissii joku sanois et "no mut lukio antaa paljo paremmat lähtökohdat menestyy elämäs", mut huippujalkapalloilija tienaa viikossa enemmän ku huippulääkäri tai juristi kuukaudessa ja jalkapalloura ei vaadi avata ensimmäistäkään lukion pitkänmatikan oppikirjaa.
En sano et jalkapallo ois jotenki parempi työ ku aivokirurgia, mut halusin vaa tehä pointin selväks ettei koulutuksellakaa oo mitää vitun väliä, jos oot patalaiska homo joka ei enää saakkaa mitää aikaseks kun kukaa ei enää sanokkaa sulle yksityiskohtia myöten mitä tehdä, kuten kouluissa.

Lukion vikana on se, et yli puolet sille tielle hakevist hakee sinne vaa sen takii koska ne on pienest pitäen opetettu, et jos haluut olla kukaan, sä meet lukioon. Mun käy sääliks näit. Koska ku ollaa siin iäs et yläaste loppuu, se pelko ojankaivajan apulaisen sijaisen urast kummittelee jo niin vahvana, et lukioon haetaan vaikkei ite edes sinne haluis, mut jos sinne ei hae, isi ei osta autoo.

Amiksen vikana on se, et sinne pääsee sisää liian alhasel keskiarvol.
Jos tän maan surkeimpaa kouluu, jossa ei oo pulpettei, lämmitys hoidetaa nuotioil ja joka päivä ruokalast saa vaan kalanmaksaöljyy, pääsis vähintää kasin keskiarvol, voisin luvata ettei kenenkää koira enää söis kenenkää läksyi

Mut loppujenlopuks millää muul elämäs ei oo välii ku sil ootsä esteettinen

Kuvassa mies joka oli. Kattokaa vaik tota sen ilmettä. Noin hymyilee vaa mies joka tietää et sä mirraat ja tekisit mitä vaa saadakses imee sen kyrpää

GrillsTorstai 10.10.2013 03:48

How to pick up grills

Haha istun täs koneel ja odotan et kello lyö kakstoist et megamassit napsahtaa tilille et voin laittaa mun aesthetic as fuckshit-vaatteet tilauksee, ni ajattelin kuluttaa tän jäljel olevan vartin kertoakseni teille kui yksinkertasil keinoil saa naisii.

Aina kaikki kuumottelee miten saan naista ja 4 ever alone omgf, mut se ei loppujen lopuks oo niin vaikeet, kunha tietää mitä tehdä ja heti ku tietää mitä tehdä sais vaik kaikki naiset tält maapallolt, koska ne on vittu kaikki ihan samanlaisia

Ja gangat: jos huomaatte jonkun kohdan joka ei toimis teihin (as if), sanokaa ihmees lols

1.
Ensinnäkään älä ikinä piilottele kiinnostustas naiseen, äläkä myöskää tee sitä liian ilmiselväks

Ole miehekäs, älä anna huomioos sillon ku nainen pyytää sitä. Oo vaativa, piruile, älä välitä liikaa, älä anna niille kaikkee aikaas, älä anna niille kaikee huomioos, älä keskitä kaikkee energiaas vaa yhtee naisee.

Jos nainen friend zonettaa sut, lopeta yhteydenpito välittömästi

Jos nainen pettää sua, jätä se samantien äläkä enää mieti koko muijaa

Jos innostut vitsailee liikaa ja nainen vetää herneen nenään sano: "mä voin hyvittää tän sulle, annan loistavii hierontoi" tai halaa sitä

Älä ikinä ala selittelee, pyydä anteeks VAIN ku se on oikeesti tarpeellista. Älä ikinä epäile ittees, IKINÄ

Usko kaikkee tekemisees, visualisoi mitä haluut, toteuta se, älä epäile ittees, IKINÄ

Itsevarmuudel saa mitä vaan. Itsevarmuus toimii kaikkeen: naisiin, koiriin, haastatteluihin, jopa kavereiden saamisee. Itsevarmuudel pääsee jopa eroo kytistä. Itsevarmuus on ominaisuus joka sul on oltava. Se on elinehto.

Jos haluut puhuu naiselle, mee sen luokse ja sano "Moi", jos sul on epäilyksiä, murhaa ne.

"E-e-entä jos se nauraa mulle Dx" Siin tapaukses ei kannata pukeutuu ku beta, älä puhu ku beta äläkä käyttäydy niin et se nauraa sulle. Naiset on ku koirii: ne haistaa sun epäröinnin ja pelon samantien ku heräät aamulla. Sul on aivot, käytä niitä, suunnittele, usko suunnitelmaas ja toteuta se.

Seiso selkä suorana ja ota mitä haluut. Naiset haluu miehii, ei pikkupoikii tunteinensa. Naiset haluu miehii jotka aikoo muuttaa maailmaa ja maailma haluu miehii jotka aikoo muuttaa sitä.

Älä koskaa kysy "haluaisitko sä..." vaan aina oleta et ne haluu. Muunna kysymys käskyks ja jos ne ei silti kykene tai ei haluu, vastaus on silti sama, ainoona erona se et annat itsestäs miehekkäämmän kuvan.

"Haluutko tehä jotain tänä viikonloppuna?" Muuta se "oon vapaa tänä viikonloppuna, chillataa ja pidetää hauskaa"

Kato silmiin ku puhut naiselle, äläkä vuorottele silmien välillä vaa valitse yks ja poraa reikä siihen. Kun aihe vaihtuu tai alat ite puhumaa, on ok rikkoo kontakti hetkeks, mut pidä se aina ku puhutte ja varsinki jos se on jotain seksuaalist, älä vitus riko katsekontaktii bro

Muista aina hymyillä välil ja antaa itestäs lähestyttävämpi kuva. Ongelmii seksikkään hymyn kaa? Kuvittele et oot just aikomas nussii siit täytteet pihalle

Pidä aina peukaloit taskuis ku seisot paikallas ja loput sormet osottaa haaroihin. Se on seksuaalist ja itsevarmaa ja ainaki parempaa ku piilotella käsiäs taskuissa tai jättää ne ulos hengaa varsinaisesti tekemättä mitää. Awkward as fuck.

Ku kävelet, kävele hitaasti ja itsevarmasti, kato ihmisii silmii ku kävelet, älä vitus uskalla edes kattoo maahan samal ku kävelet tai tuun vierailee sun unis

Istuessas nojaa taaksepäin vähä, oo rento, levitä jalkas vähä leveemmäks ku hartias, äläkä risti käsiäs ellet haluu näyttää mad cuntilt joka haluu kostaa maailmalle

Älä pommita naisii txtareil. Ei mitää lässynlääsoittoja, vaan soitat sillon ku sul on oikeet asiaa tai haluut nähä sen. Jos nainen ite soittaa sulle, puhu vapaasti, mut jos sust tuntuu et convo on kuolemas, sano et sun pitää tehä jotain. Valehtele jos pakko, mut tee se järkevästi.

Jos nainen tekee jotain noloo tai outoo, tee se selväks sille ja vittuile vähä, mut älä liikaa ja varmista et sun vittuilus on edes hauskaa. Naiset nauraa helposti.

Ei äkkinäisii pään liikautuksii, liiku hitaasti ja itsevarmasti. Kävele niinku omistaisit koko paikan. Vie tilaa

Kosketa naistas ku kävelette, töni leikiten, ohjaa sitä kädelläs alaselästä. Naiset tykkää ku mies kontrolloi niitä ja kertoo mitä tehä. Avaa ovia, ohjaa poispäin vesilammikoista tai muusta paskasta johon se vois vahingos astua. Oo aina sil "vaarallisel" puolel tietä, oli se sit vieres autotie tai muuten vaa hämärii hiippareit liikkeel

Jos on kylmä, anna sun takkis, älä kysele haluukse sitä, Jos se tärisee ja sanoo et sil on kylmä, ni takki helvettii ja pue se sen päälle, älä kysy, älä sano mitää, just do it.

Jos sun mielest naises sano jotain väärää, SANO SE SILLE. Naiset kunnioittaa miehii joil on mielipiteit, joten älä oo vaa samaa mieltä kaikesta. Sen sijaa puhu ja keskustele sen kaa, mielummin ku sanoist vaa "kyllä rakas, aivan niin rakas"

Jos ne alkaa puhuu niide exist, vaiha äkkii puheenaihet. Jos se on joku nyyhkytarina, sano "hei meil on hauskaa, ei pilata sitä surullisil asioil"mut oo valmiin nopeesti puhuu jostain muusta, käsikirjota vaik puheenaiheit valmiiks, mut nyyhkytarinat jätetää myöhemmälle vaiheelle suhtees.

Älä tyydy naisii joil on alhaset kriteerit. Jos et oo aidosti kiinnostunu, vaihda maisemaa

Älä ignoree kaikkii ketkä ei oo ku Voguen kannest ja ajattele et ansaitset vaa sen joka näyttää Megan Foxilt, koska hyvännäköset ja kuumat on yleensä helpompii ja samal isompii lutkii

(Tietenki allekirjoittanut itse viimeksi kun puhui naiselle, kadotti fedoransa ja hukkui spagettiin)

Ja inb4 kukaa tulee epäilee ettäkö copy pastesin tän jostain ni mitä vittuu sä luulet? Et mursin koko naisten psykologisen DNA-rihmaston tänä armon vuonna 2013 keskiyöllä?
Fuck no, tää on kaikki henkilökohtasist kokemuksist ja murusist joita oon keränny ympäri internettii sinä aikana ku must tuli fuckin ZEEEEEEZ breh!

Nii ja np jäbät ei tarvi kiittää vaa go get sum

the Origin of MirinMaanantai 07.10.2013 02:52

Mirin oli Zyzzin yks vanhoist kamuist, mut ne lopetti yhteydenpidon erääs vaihees, eikä Zyzz enää muistanu kovin hyvin miltä sen kamu näytti, joten se alko vaa kulkee ympäriinsä kysellen "U MIRIN?"

Myöhemmin kaikki sad cuntit keksi et se ois lyhenne sanasta "admiring" ja nyt vaa harvat true sick cuntit muistaa enää mistä se lausahdus on alunperin tullu.

Kuva liittyy: siinä Zyzz kysymässä "u mirin"

Cometh hither, brotherSunnuntai 06.10.2013 20:25

Joskus mua kyl hävettää edustaa ryhmää josta 99% on syntyny ilman toista aivonpuoliskoo ja toinen puoli on mätä.
Ja puhun nyt Zyzzfageist.
On yks asia idolisoida jonkun toisen elämäntyyliä ja haluta olla kuin se ja noudattaa sen esimerkkii, mut on toinen asia haluta olla se ja perustaa koko elämänsä samoille arvoille.
Vaik Zyzz on Michael Jacksonin jälkee hienoin ihminen ketä eli ja noudatan sen ideologiaa lähes kaikessa ja pidän sitä ihmiskunnan evoluution huippuna, mut en silti hyväksy sen polttamist ja pidän sitä dumb cunt dyelinä koska se oli tervakeuhko, kaikest siit muust fitnesselämäntyylist huolimatta.

Mut tähän mennes lähes kaikki Zyzzfägit ketä oon tavannu, on saanu mut tuntee suurta myötähäpeää.
Ne on ihan tosissaa niiden come at me bro, u mad, jelly, mirin juttuen kaa, vaik niiden suurin idoli kehitti noi jutut pelkästää tukemaa omaa stereotypiaansa.
Nää Zyzzfägit ei osaa ajatella omillaan, vaan on sitä mieltä ettei juo alkoholia "koska Zyzzkää ei juonu", eikä siihen niiden päätöksee vaikuta ollenkaa esimerkiks se et alkoholi tuhoo terveyden?
Ihmettelen ettei nää juniorit oo viel siirtyny kaman vetämisee, koska Zyzzki snorttas. Ei taida viel olla tiedos vai? Lurk moar bro's.

Sit kaikil näist on kielioppi syntymättömän apinansikiön tasolla; välil ei ota edes selvää mitä vittuu ne yrittää sanoo ku lauseet tulee ihan vääräs järjestykses ja välimerkkei laiminlyödää etc etc etc.

Mul on vaa yks Zyzz mate jota arvostan. Se mirraa Zyzzii ja haluu elää kuten se, mut samal osaa puhuu muustaki ku saleilusta ja parsakaalista ja sen sanavarstoo kuuluu muutaki ku "u mirin?"

Step up Zyzzfags

IncognitoLauantai 05.10.2013 22:24

Jotkut Do you even liftit tykkää kommentoida yksityisil, koska on liian epävarmoi kommenttiensa ja mielipiteidenä laadusta, et pelkää tuovansa omaa vammasuuttaa paremmin esille, jos kaikki pystyy näkee sen kommentin.
Toiset taas ajattelee, et se kommentti on liian henkilökohtanen näkyäksee ulkopuolisille, mut kai te tiedätte et "kyllähän noita puristelis" ei oo henkilökohtasta? Se on vaa vitun betaa ja neitsyttä.
Henkilökohtanen kommentti on: "pidin eilen siit miten ratsastit mun selän pääl ku konttasin alasti lattial anaalitutti persees ja ruoskit mua samal ku ääntelehdin ku sika"
Ei oo juurikaan mitään mitä tuntemattomat ihmiset vois keskenää keskustella, joka ois liian "henkilökohtaista". Henkilökohtasuus tulee sen ihmisen henkilökohtasista elämänkokemuksista, jotka ei kuulu ulkopuolisille.
Joten henk. koht kommentteja eivät siis ole:

-Moi
-Hyvät tissit
-Mitä kuuluu?
-Tuutko kahville?
-Panisin
etc.

Joten jos et pysty kirjottamaan mitään ylläolevista niin et kaikki näkee sen, oot vaa surullinen cunt, jonka pitäis heittää kravaattii kattotuulettimen ympärille. Ainii, mut eihä neitsyt voi kuolla ennen ku on saanu.

En myöskää ymmärrä miks te hiiret kommentoitte ihan arkisii asioit yksityisil, kuten mun rintalihasten jaloja muotoja sekä lihasten kiinnityskohtia? Tai "oon nähny sut jossai? :o"
Edelleenkään, se ei ole henkilökohtaista.
Jos joku teist keksii jonkun selityksen joka katsoo yksärit tarpeellisiks, antakaa tulla. No? En kuule mitää? Johtuu varmaa siitä kun ne ei ole.

Lopen kyllästyneenä teidän betailuun, esitän kysymyksen: jos ykistyiskommentit vois säätää helvettiin profiiilikohtasesti, would u do it bro?
Ajatelkaa niitä hyötyjä: idiootit ei vois enää piiloutuu yksityiskommenttien taakse, vaan ne joutuis ilmasta itseään kaikkien nähden ja jos niist ei olis miestä siihen, jättäkööt kommentoimatta ja menkööt suihkuu itkemää.
Kaikki ne runkkarit joista te muijat aina valitatte (ja salaa rakastatte), miettis kahteen kertaan ennen ku imartelis sua kehumal sun 6/10 persettä, koska ne joutuu tekee sen niin et kaikki näkee kuinka epätoivonen se on? Ja sit löytää saman kommentin sadast eri profiilist.

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


It's f'kin Zeez brahKeskiviikko 02.10.2013 20:24

DeittimatskuuTiistai 01.10.2013 19:26


Jos täytyis valita yks asia joka sais mut rageemaa, se olis kyl Eliittikumppani.fi

Ja rageemisel en nyt tarkota semmost "Hulk lyö"-tyyppist raivoo, vaan enemmänki semmost huvittuneen lystikästä ärtymystä, joka tuntuu tuol peräsuolen seuduilla.

Tää Eliittikumppani on paras läppä vuosiin :D
Se mainostaa itseään korkeatasosena kumppaninhakusivustona.
Korkeatasoista kumppaninhakua? Srsly? Mikä määrittelee korkeatasosen kumppanin? Ammattiko? Onks seurustelemisest nykyää tullu statussymboleil pelailuu?
Sillon kun minä olin nuori, piti myös olla hauska ja pystyy ylläpitää keskusteluu kaks minuuttii kauemmin, mut näiden ihmisten mielest, ketkä tän saitin on perustanu (ja ilmeisesti myös niiden ihmisten mielest ketkä käy siel ettimäs niit korkeatasosia kumppaneita) korkeakoulututkinto tekee sut automaattisesti huumorintajuseks kenel on mielenkiintosii juttui. Salettiin.

Eliittikumppani.fi:n kriteerit ja käsitykset ei eroo mitenkää niist fanitytöist, jotka haluu vaa panna ja/tai mennä naimisii jonku muusikon kaa vaa koska se on kuuluisa ja omistaa merenrantakartanon.

Kävin vierailee täl sivustol, koska en ikinä auo päätäni ennen ku oon ottanu jonkin verran selkoo pilkankohteestani, ettei se homma ala kusee omaan niskaan.
Pelkästää jo alotussivu sai mut lollaamaan; flanellipaitoja. Flanellipaitoja kaikkialla.
Etusivul pyöri sen sivuston jäseniä quoten ja ammattinimikkeen kera:

"Epäilyni osoittautuivat turhaksi"
Aleksi, markkinointipäällikkö

"Eliittikumppani panostaa palvelun laatuun"
Sonja, Arkkitehti

"Eliittikumppanissa ihmiset hakevat seuraa tositarkoituksella"
Kaarina, asianajaja

"Eliittikumppanissa tietosuoja on taattu"
Minna, myyntijohtaja

"Eliittikumppani tarkastaa jokaisen profiilin. Se luo turvallisuutta"
Maria, päätoimittaja

Koska noissa esimerkeissä tärkeimpinä asioina katsottiin mainita nimi ja ammatti, implikoi siihen, että kaikki kattoo ensin sosiaalista statusta parisuhteessa, mut ketä vittu muka päättää ensin ammatin perusteella aikooko kiinnostua vai ei? :D
Ku ois pitäny lukee:

"Epäilyni osoittautuivat turhaksi"
Aleksi, revitty sick cunt. Käy salilla kuusi kertaa viikossa

"Eliittikumppani panostaa palvelun laatuun"
Sonja, huumorintajuinen nainen, jonka mielestä parhaat Simpsoneiden tuotantokaudet olivat 4-10

"Eliittikumppanissa ihmiset hakevat seuraa tositarkoituksella"
Kaarina, puhuu muistakin kuin itsestään

"Eliittikumppanissa tietosuoja on taattu"
Minna, vie aina roskat roskakoriin asti

"Eliittikumppani tarkastaa jokaisen profiilin. Se luo turvallisuutta"
Maria, loggaa sinut ulos Facebookista huomattuaan sinun unohtaneen kirjata itsesi ulos


fucking FIX'D

Ilmeisesti mul ei ole oikeutta vaatia itselleni korkeatasoista kumppania, koska mul ei ole diplomia aivokirurgiasta, vaan joudun tyytyy niihin vesipäihin, joiden kaa ei pysty tekee mitää muut ku nussii.

Koska tää sivu on selkeesti rikos ihmisyyttä ja seurusteluu vastaan, päätin trollaa tän.
Tein itelleni sinne profiilin ja laitoin ammatikseni putkiasentajan ja kaikki luonteenpiirteeni täysille (5/5) ja vitulliset kriteerit kumppanin osalta.

"Mistä asiasta olet eniten kiitollinen elämässäsi?"
-Täydellisesti muotoutuneista rintalihaksistani ja lihasteni kiinnityskohdista

MotivaatioMaanantai 30.09.2013 23:43

Tää on kaikille niille jätkille, ketkä valittaa ku tyttöystävä käyttäytyy sängyssä ku kala kuivalla maalla.

Nää jätkät sit kirjottelee nettii siit miten niiden muija kattoo toises huonees Strömsöötä ja ne ite hakkaa tattii pornolle, ku ei huvita panna niiden naista, koska se ei tee puoliakaa niistä jutuista mitä ne muijat siin pornos tekee ja uliuliuli.
Srsly bros? Teil on todellisuudentaju kadonnu ja realiteetit päi vittuu.
Ensinnäki moni mies haluis ilomielin vaihtaa elämäänsä teidän kanssa, vaan et ne edes sais jonku vakiovaginan mitä räplätä.
Toiseks, täytyy muistaa et ne muijat pokes saa vähä enemmän siit panemisest irti ku mitä sun naises saa.
Yhest 3-way kohtauksest pornotähti voi helposti saada 10 000 (jeniä), joka on vähän enemmän ku mitä sun impotenttipenikses pystyy tarjoomaan.

Se on kaikki kyse motivoinnist ja sun viis senttisel sun pitäis iloita siit et sul edes on liput kuuntelee jousiorkesterin soittoa säännöllisin väliajoin.
Seksis se muija on pääasiassa, se on sun kyrpäs herra, se omistaa sen, joten kannattaa pitää se tyytyväisenä jos haluut voimaorgasmoida.
Vaik moni luuleeki et mies on se joka hajottaa ja hallitsee, mut onnistunees seksis se on se nainen.
Voit kuvitella pystyväs runkkaa ittes unee joka päivä, mut loppujen lopuks se ei koskaa korvaa vanhaa kunnon sokeriseinää, joka vaan naisilta löytyy.
Totuus on et me tarvitaan naisia enemmän ku ne tarvii meitä.
Naiset pystyis elää helposti maailmas ilman miehiä (ainaki siihen asti kunnes jonkun täytyis saada suolakurkkupurkki auki).
99% naisist ei edes orgasmoi seksin aikana ja 1% valehtelee, joten ei ne sitä itsensä takia tee, vaan sen takia et sul ois hauskempaa, joten muistakaa se ens kerral ku valitatte ettei teidän tyttäystävä haluu ottaa kakkosee... kunha meno ei mee ihan vitun betaks ja hännystelyks, vaa osataa myös tarpeen tullen näyttää naiselle oma paikkansa, yleensä siin vaihees ku se on kattonu liian monta nykyelokuvaa ja luulee et nainen pystyy oikeesti hakkaa miehen tai et ne on älykkäitä.

"yhyy vittu, mun muija ei suostu ottaa rintsikoitaa pois ku pannaa Dx"
noei nyt kai saatana ku joka kerta ku se menee sun koneelle, se löytää sun työpöydält kansion joka on nimetty: "BIG ASS JUICY MONSTER JUGGS 10/10"

"rakastan mun tyttöystävää, mut se on surkee sängys, sen takii panen sen parast kaverii"
Tollasel asenteel en voi kuvitella et oot koskaa edes yrittäny antaa kehui sun muijalles sen jälkee ku se suostu imee sun löysää sissikyrpää ja ottaa viel sun haisevat miesmehut naamalleen, jonka jälkee heitit vaa sitä paperil ja sanoit: "lol siin papruu, mä meen suihkuu :D"

Srsly, turpa kiinni ja mee höylää sitä lahnaas, äläkä vaa valita siit miten sen kuuluis palvoo sun penistäs, samal ku flirttailet randomeille netissä

1380557721849.gif