IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Suomalaista osaamistaTiistai 25.12.2012 05:40

Olen normaalisti aika rauhallinen heppu... mutta tämä Nokia Lumia 900 (kyllä, isi osti) paskavittusaatananetin toimimattomuus ajaa mut näin kolmelta aamuyöllä sekopääks!!! Meen Hulk modeks koht

Sad GingerSunnuntai 23.12.2012 22:29

Vielä kahden vuoden jälkeen vanhasta memestä löytyy uusia näkökulmia. Awesome.
Eli laita ensimmäinen video pyörimään ja sitten toinen


No homoSunnuntai 16.12.2012 16:18

Tää on mun juttu

Step it up gangasLauantai 15.12.2012 18:21

NAINEN:

Tässä olet sinä

TÄSTÄ UNELMOIT


TÄMÄN KANSSA SEURUSTELET


MIES

Tässä olet sinä

TÄSTÄ UNELMOIT


TÄMÄN KANSSA SEURUSTELET


Välisota ja TJ 0?Lauantai 15.12.2012 00:27

-Leiri TJ 0
-pakkisafka TJ 0
-tetsari TJ 0
-ampuma-asento maaten TJ 0
-Vartio TJ 0
-Sykkiminen TJ 0
-Gonahtaminen TJ 0

Olipas taas viikko täynnä mähinää feat. Suamen puollustusvoimat.
Johtajien loppusota ja meikäläisten välisota Vantaan lentokentän vieres.
Hypetys oli kova mutta toteutus ei.

Toki se kuulostaa siistiltä et päästään vyöryttää S.W.A.T-tyyliin Jumboo ja bisnes-terminaalii ja hylättyyn sairaalaan räiskii paukuil. Olis kuulemma pelkkää keisii koko viikko, mut totuus oli kuitenki se et ruokailu myöhästy joka kerta; saatettii hyvinki olla 12h syömättä ja siinä piti sit jaksaa mähistä ja pakkasta oli -200 ja sai kestää märkii sukkii koko viikon

Eka sairaalan vyörytyskeissi oli sitä et venattii 07.00-14.00 autoissa, ku lähtö piti olla viimeistää ysiltä, mutta kuinkas sitten kävikään?
Lipastin 90 kutii ja ammuin saman verran ku mulla on aamuja 96 aamun päästä, eli pyöreet nolla. Mut pääsin sentää painii yhden kohdehenkilön kans. Sanoin sille vaa "come at me bro, come at me and let's see what happens" ja niputin sen rautoihin.

Toinen keissi oli Vantaan Jumbos, joka on muuten törkeen iso ostari. Oltiin siellä 23:00-04:00 tiistai-keskiviikko välisenä yönä, josta vyörytettii ehkä 5 min ja palloiltii lopun aikaa nollat taulus miettien "mitä vittuu täs oikee tapahtuu?" Nukahdin kolme kertaa seisaalteni. Sinne tuli joku kuvausryhmä, joka kuvas meidän toimintaa... tuntu ihan ku olis ollu jossain leffas ku otetaa kulma haltuu Kuokkasen kaa ja kameramies vetää kamera-ajon ihan naaman edest :D
Vinkkinä muuten 2/13 kutsuntoihin SPOLK:iin hakeville: tuutte varmaan näkemään pätkiä siitä videosta kutsunnoissa :D Oon se ainut jolla on vihree lämpösuojahuppu nenän päälle vedettynä. Eli true ninja.
Mut siitä tulee vaa yks uus spol-propagandavideo, jossa teidät yritetää aivopestä luulemaa et ne on oikeesti hyvii hommii ja pääsette kokoajan vyöryttää taloi ja mäiskii ja painii ja käyttelee swat-taktiikoit, vaik todellisuudes seisotte paikallanne 90% ajasta tietämättä mitä vittuu oikeen on meneillään

Grande Finale oli erikoisjääkäreiden maalihenkilöinä oleminen viime yönä steissin metroasemal. Shit was cool.
Siin oli semmosii jätkii, millasiks oon aina sotilaat kuvitellutki, eikä mitää pullamössö-varusmiehii. Jokasen kasvot oli ku marmorista veistetty ja näytti aika tappajilta. Niille jätkille en välttämät sanois "come at me", koska ne tulis ja sillon kuuluis vaa *dirtsh* ja *dish* ja Victor Mike

Niiden oli tarkotus vyöryttää steissin metroasema, samal ku me esitettii panttivankei joit terroristit piti panttivankeina. Meni joku 30min, ei mitää. Meinasin nukahtaa. Sit kuluu vaa kova pamahdus jostai, teroi alkaa tipahtelee luoteihin ja erikoisjääkärit vyöryttää metrot viitee sekuntii, likvidoi vastarinnan kymmenee ja on ottanu panttivangit haltuun ja evakuoini liukuportait ylös kahteekymmenee.
haha, pikkasen kalpeni kaikki se mitä me ollaa tehty viimeset 5kk ku nää pojat tuli estradille.

'AIGHT BACK TO SANTAHAMINA

Joudun komennukselle ajopäivystäjäkirjuriks :D Pesti kestää helmikuun 14. päivää asti. Vääpeli oli tarvinnu neljä henkilöä ja valinnu arpapelillä ja keno oli suosinu mua :D
Meno vitun gona.
Seuraavaan kahteen kuukauteen en tee muuta ku neppailen kiveksii ja käyn salilla, pelaan välil boksii ja katon TV:t. Ku palaan omaan yksikköön, mul on TJ jotain 30.
Ei viddu on tääki yks työpaikka :D
Eikä edes vituta koska tää tuli niin sopivaan aikaan. Alikit lähtee koht pois ja oman saapumiserän wnb-johtajat tulee tilalle ja kaikke menee päin vittua kasarmikurin yms kanssa se on varmaa...

Nää on näitä SPOL-hommia!

Join the SPOLK they said... it will be fun they said
(kuva otettu muutama päivä ennen ensilumia)

Thaimaalaista hierontaa plzPerjantai 07.12.2012 19:56

Mä olen aivan rikki.

Nimittäin kuntosalista. Joka paikkaa särkee, varsinki selkää, koska tuli nussittuu mavee niin kovaa et tunsin galaksin jossain räjähtävän.

Nyt ajattelen ekaa kertaa et tyttöystäväst olis jotain hyötyy, se vois meinaan antaa kokovartalohieronnan ja lopuks penishieronnan.

Fuck, en haluu mennä hierottavaks millekkää lihaksikkaalle ruotsalaishierojallekkaa, jolla on upea kampaus ja silmät kuin meri

Mä en jaksa enää, mä lopetan

VuosipäiväPerjantai 07.12.2012 00:38

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuos (365 päivää), eli Aliupseerikoulun aamukasojen ikimorttien verran tunteja siitä ku alotin kuntosalil olemukseni parantamisen ja jatkoin säännöllistä ja kurinalaista treenausta.

Tässä on tulos:


U MIRIN SON?

...ye u mirin

Paras vitun päätös mitä oon ikinä tehny! Kiitti Zyzz<3

Nyt täytyy vaan keksii jokin keino millä juhlistaa tätä merkkipaalua... olisiko baari-ilta ristiriidassa kaiken sen kanssa, minkä vuoksi olen taistellu salilla? Probably not.

Vai pitäiskö kattoo Zyzz-videoit koko viikonloppu samal ku vedän kreatiinii ja toisel kädel piikitän horkkaa pakaraa? Probably not.

Mut yks asia on kuitenki varma: näytin kaikille vihaajille ja ulisijoille ja ylilaudan ikineitsyeille! Sanoin niille että "commer på mig brur" ja ne commas ja vastaanotti perseraiskauksen mun taholta

Mut ei tää vielä mitään, Zyzzil meni neljä vuotta päästä siihen mihin se pääs, joten mul on viel kolme vuotta aikaa saada Zyzzthetics

Parasta kuitenki on se, et ainaki muutama jannu kuluneen vuoden aikana on ottanu mun häröilyistä esimerkkii ja saanu pientä motivaatiota muuttaa myös omaa elämäänsä.

Mut kaikista parasta on se, et ku katot mua, sit katot poikaystävääs, sit katot mua uudestaa, sit taas poikaystävääs, mietit vaan: " mikset sä voi näyttää tolta!"

U mad?

...ye u mad

Paljo pena? :-DDSunnuntai 25.11.2012 03:29

Lopen kyllästyneenä tähän iänikuiseen kysymykseen olin tehnyt päätöksen tämän viikon alussa että aion, ensimmäistä kertaa elämässäni, kokeilla paljonko näistä tykeistä oikein irtoo.
Viime keskiviikkona siis, kun meillä oli omatoimista liikuntaa keskellä päivää, päätin luikkia salille silloin kun siellä ei ollut ketään ja iskeä mahdollisimman paljon rautaa tankoon. Otin yhden tupakaverini varmistajaksi.

Halusin tehdä tämän eepisen testin yksin sen takia, koska minusta on aina ollut noloa nähdä joku sikaniska puntilla jolla on levyjä tangossa niin paljon että se jo vääntyy mutkalle ja joka sitten vetää yhden toiston teurastettavan tapaan huutojen saattelema ja jonka jälkeen poistuu salilta mäkkiin bulkkaamaan vähän lisää sillä fiiliksellä ku olisi juuri keksinyt parannuksen polioon.

JOTEN 27 minuuttia viettäessäni aikaa peilin edessä hokien itselleni: "I'm the motherfucking Zyzz.... I'm the motherfucking Zyzz..." tunsin viimein olevani valmis tuhoamaan.

Koska normaalisti teen 60kg:llä sarjoja (8-12 toistoa), minulla ei, rehellisesti sanoen ollut aavistustakaan paljonko mahtaisin nostaa, joten päätin aloittaa varovasti 70kg, mutta olin selvästi aliarvioinut voimani, koska sellainenhan rimpulapaino lähti ylös kuin vammainen makuupussista.

SIIS LISÄÄ PAINOA BEIBI

Tässä vaiheessa käynnistyi treenimontaasi feat. Gagnam Style (?????)

joka sisälsi 80kg, 85kg, 90kg, 95kg ja... KYLLÄ! 100kg! En todellakaan uskonut että nostaisin sen verran koska teen sarjoja suhteellisen "pienillä" painoilla.

No mutta, miksipä jäädä sataan kun voimia tuntui vielä riittävän?
105kg:ssä rintalastani oli murskautua, mutta uhkasin varmsitajalle paskovani sen kissan päälle jos tulee väliin "I got this" ja niin siis meni 105kg...

Vitut laitetaan vielä 5kg lisää!!

Nyt tiedän miltä tuntuu synnyttää, joten älkööt yksikään nainen tulko asiasta enää avautumaan, sillä olen kokenut sen tuskan... mutta se oli sen arvoista! Koska nyt voin antaa vastauksen kaikille sunnuntaibodareille, ketkä tulevat kysymään "paljo pena?"

Mutta päivän päätteeksi sillä ei ole vittuakaan väliä paljonko penkkaa. Ainut millä on väliä on olla esteettinen ja sitä ei millään 200kg yhden toiston sarjoilla + 15min salilla saavuteta.

Vitut penkkipunnerruksesta, brah

HovijuoniaLauantai 17.11.2012 06:44

Hahaha! Vittu mä olen yks perseenreikä!

Things to do today list:

Aiheuta draamaa joidenkin toisten parisuhteeseen -CHECK

Tänään kun olin palaamassa intistä kotiin lomille, eräs naistuttavani, huom. _tuttava_ ei "ystävä" (sillä vain betoilla on naisia kavereina) soittaa ja keskustelu alkaa aluksi ihan tavanomaiseen tapaan:

"mtsä?"
"mitä huomen?"
jnejne...

Tällä tuttavallani on tapana olla puhelimessa yhtä mielenkiintoinen kuin mummosi esitellessään valokuva-albumia ja jaaritella ikuisuuksiin turhanpäiväisistä naisten asioista mitkä ei kiinnosta pätkääkään ja jokaisen lauseen väliin tahtoo vain kysyä: "No, nussitaanko jo?"
Siis jos ehtii koska kyseinen neiti ei pidä taukoja puheessaan.

Joten olin jo puoliunessa ku se alkaa selittää jotain poikaystävästään, joka petti tätä exänsä kanssa Lontoossa... vuosi sitten.
Olen vain että 'lol bitch get over it"
Mutta on kuulemma iso juttu kun kohta on heidän vuosipäivänsä ja se tuo kokoajan mieleen sen miten sen jätkä painoi exäänsä ku vierasta sikaa toisella puolella pallonpuoliskoa samalla kun ne seurusteli.
Sit se sanoo taikasanat, että sitä vituttaa nyt ku liito oravaa hakkuualueella ja miten sen tekis mieli kostaa jotenki...

No tässä vaiheessahan mun lihaksikas mieli alkaa pyöriä ja koska mua kiinnostaa aivan vitusti niiden parisuhdeongelmat, ehdotan, tai paremminkin käsken että maksakoot potut pottuina ;)

"Ai et mä niinku pettäisin sitä...?"
"Anna palaa Franklin"

Ja koska vaan lollailen puhelimen toisessa päädyssä, niin yksinkertainen pettäminen ei tietenkään riitä mulle, vaan siihen täytyy saada kolmas pyörä mukaan! Ja kamera! Ja internet!
Mut kaikista yllättävintä oli kuitenkin se, että se oli ihan messissä tässä ideassa:

"JOOJOO!! :DD"

Seuraavaks kysyy että haluaisinko mä olla toinen niistä jätkistä??
Mut vaikka isot pojat kuinka väittää ettei siinä ole mitään homoa kunhan kivekset ei kosketa tai ei ota silmäkontaktia, niin mun mielestä siinä liikutaan aina heteroseksin rajamailla kun niittää samaa muijaa. Ja sitäpaitsi mulle riittää että olen jo kerran päässyt reikähommiin kyseisen tytön kanssa.

Ja sitten iskee aivan mieletön kusihätä ja täytyy rientää junan vessaan.

00:27 tulee tekstari: "josset haluu enää panna mua nii tuutko edes kuvaamaa? ;p"

Lähetän vaa takas: "u mad?"

mut pointti oli vaan se et oon aika huono ihminen. Älkää edes yrittäkö tutustuu muhun

PS. luin tänään Kolme muskettisoturia loppuun ja sit muistin et siit oli tehty leffaki hiljattain ja katoin sen. Vittu mitä paskaa. Mut ainaki siin oli 1700-luvun povipommeja

Crazy cuntSunnuntai 21.10.2012 18:20

Best party ever bro!

En tajuu miks kuulen niin paljo valitusta Baarikärpäsest et se ois laimee...?? Beibi sä oot laimee.
BK on hyvä siitä et se ei koskaan petä, eikä koskaan yllätä vaan aina tietää mitä tulee saamaan; märkää ysikutosta!

Ekaa kertaa kolmee kuukautee oli kunnol biletysrahaa, kiitos intin päivärahojen<3 ni lähettii sit poikien kaa syövyttää ajatukset pois maanantaina alkavast kahen viikon hajoilemisest leiril
Eikä menny ku 2 sekunttii narikkamaksun jälkee et kuulu vaa 'dirtsh' ja 'dish' et näin kolmesta gangasta muodostuvan ryhmän, ketkä näytti joltai 14v. mut ajattelin kokoajan "please be 18, please be 18' tai edes 16v ;D
En nähny Chris Hansenii missää joten tein sit moovini ja menin kysyy et ootteko 18? ok let's fuck.
Aluks yritti kusettaa et kaks niist oli 18 mut tietty just se jol oli parhain perse oli 14. No ei se sit kuitenkaa ollu. Sit kuulu taas vaa 'skädäm' ja oltii vetämäs kamasutraa tanssilattial. I could tell she was mirin my muzza

Sen kiihkeen tanssishow'n jälkee Nicki Minajin tahdittamana, joka tuntu kestävän yhtä kauan ku seksi mun kaa, eli liian vähän, onnistuin hävittää ne :(

Vastalahjaks sain sit muhun roikkuu jonku niin butaanis olevan ämmän ku kuvitella saattaa. Jos sitä kuvailis sanalla 'omistushaluinen', se olis vähättelyy... piti paeta sitä parii otteesee vessaa ja kutsuu veljii taustajoukoiks skannaa aluetta jos se lähestyis. Ei se mikää valas ollu tietenkää, vaa 8/10 mut se oli pelottava.
Veti mun kaveriiki turpaa ku yritti tulla juttelee mulle :D ja kokoajan sano niit homoiks ku ne yritti ryöstää mut siltä.

Pilku jälkee lähettii sit frendin kämpille jatkoille sen hullun psykopaatin ja sen kavereide kaa. Sil oli kauhee kiire pääsä sisälle, mut sit ku päästii, sil oli kauhee kiire päästä ulos :D ja sit sen poikaystävä soitti sille :D

PS. törmäsin dancelattial johonki brittii jonka kaa ohimenne vaihettii brofistei ja se sano: "you're the highest scoring in here!"
Johon vastasin: "no homo but are you a faggot?"
"No I'm all for the chicks! You need to find yourself a lady from here!"
Sit sick jumputusmusa alko ja oli pakko lähtee reivaa

PPS. Mut ens kerral vois kokeilla jotain muuta ku BK:t vaik parhaimmat muistot onki BK:st ;)