IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

BOOM!Torstai 30.10.2014 22:03

Nyt se taas lähtee! 7.pv marraskuuta se tapahtuu! The_Zyzz lähtee taas radalle! Alkaa hirmuinen salirottailu/dieettailu! Sipsit vaihtuu rahkaan! Limut teehen! Karkit steroideihin! Tää on lupaus! Ja toisin ku teil kasuaaleil, mun fitnesslupaukset kans
pitää! Nii!
Pääsyynä se, et oon havahtunu havaitsemaan mun keskikropan menettäneen paljo sen aiempaa kireyttä, joten ajattelin et vitut kropan ylläpdosta, if you're gonna do it, might as well go all the way, right?

Arvatkaa mitäPerjantai 24.10.2014 21:37

mun edelline kirjotus oli sit täyttä humpuukia lol musta barbaari on alfa ja oon ilonen sen niggan puolest ;) u mad? Gr8 b8 m8 i r8 8/8.
Useimmat teist varmaa ajattelee et Sane osaa vaa valittaa asioist, eikä arvosta mitää no mut not true m8! On moniaki asioit jotka must on vaa täyttä onnellisuutta ja hattaraa ja nallekarkkei😦 mut en mä niist kirjota koska ei kukaa haluu lukee siit miten kaikki on hyvin ja aurinko paistaa haha, te haluutte nimenomaa jatkossaki lukee siit mikä mul mielest teis on tällä kertaa vikana et voitte olla eri mieltä ja pitää mua perseest jatkossaki ;) now fuck off

Musta NeekeriTiistai 21.10.2014 02:29

Teki mieli kirjottaa jotain, joten mietin vinhaan mikä mua vituttais tänään ja ku avasin youtuben, mun etusivul oli joku viime kauden putous-jakso "tanssii hahmojen kanssa" mis feattas musta barbaari ja sen beta nigga prinsessa yusuf, noh............
oon nyt varmaa taas perseestä ja pillusta ja ties mistä reiästä ku lähen tällee rikkoo yhteiskunnan harmoniaa ja hyökkään koko kansan top-tier alfa salimakee vastaan, mut miks siit äijäst on tullu nyt koko kansan vakionekru?
Ymmärrän ja hyväksyn ja oon samaa mieltä et siin on karismaa ja se vaikuttaa ihan sympaattiselt ja on varmaa tosi mukava irl mut dude tekee yhen korvamadon ja suddenly se on jokases realitys ja haastattelus ja julkisis tapahtumis mukana, niinku what the fuck suomen kansa?
Se on vittu miesversio Sini Sabotagest, paitsi et Sini on sentää tehny edes muutaman toisenki biisin...on loukkaavaa oikeit räppäreit kohtaan et sitä edes kutsutaa räppäriks SE JÄBÄ ON YHEN JUTUN MIES.

Ja entä sit Pronssi Yusuf? Se ei edes nosta, eikä tee muutenkaa mitään. Voin kuvitella et Mustis on aina "jos Yusufii ei oteta ni sit en mäkää XD"

Tyyppi ei oo edes niin ripped ku media antaa ymmärtää; penkkiveli at best (tissit ja kädet, no abs-jarrui).
Kyl se varmaa joku bodybuilding god on jolleki jätkälle, joka just alottelemas salil käyntii kerran viikos 29% rasvoil

Once again te tiedätte et oon oikes ja pyytäisin teit todistaa mut vääräks, mut tiedän jo, ettette siihen kykene :-D

Ass & TittiesSunnuntai 19.10.2014 05:35

Miks te muijat poseeraatte niin ilmiselvis perse- ja tissiherukuvis?
I mean onks se teiän geeneis yrittää näyttää mahdollisimman paljo lutkalt?
Ja ennen ku sä neiti mielensäpahoittaja luet tätä ja oot jo virittelemäs caps lockii päälle ni sanon, etten tarkota sitä jos sul vaa sattuu olee perse eri planeetalt tai rolexin kellot ja tykkäät olla vähis vaatteis, that's fine, se on seksikäst, mut siin ei oo mitää seksikäst et tukehdun sun kinkkujen välii jo pelkän ruudun takaa, mitä en ymmärrä on se ku pitää levittää koko perse ruudulle ilman mitää aistillisuutta.

Eri asia jos oot treenaamal treenannu sen pinkeeks, sillon on täysin ymmärrettävää et haluut esitellä kovantyös hedelmiä, mut ku sä oot sä, etkä oo koskaa salii nähnykää, ni niinku mitä? "kattokaa tätä mun persettä, jonkalainen löytyy kaikilt muiltaki naisilt, jotka ei oo kyykänny ass to grass"??

Ja mitä tisseihin tulee, en oo koskaa pitäny niit niin erikoisina tbh en pysty arvostaa jotain mikä on puhtaasti geenilotos voitettuu, ihan niinku nää lottomiljonäärit pah; toiset tekee koko elämänsä duunii saadaksee omaisuuden, nää kävelee ärrälle ja valitsee pari numeroo satunnasesti ja viettää koko loppuelämänsä ylellisyydessä ansaitsematta siitä
penniäkää

Opin tänään jotain, irc-galleriaMaanantai 06.10.2014 15:18

Nimittäin sen, et jokanen on potentiaalinen kiusaaja.
Tein virheen jossain päin somee ja vaik myönsin et se oli väärin ja tein selväks etten haluu enää jatkaa asiast, ihmiset ei vaa jättäny rauhaan ja lisää ilmaantu koko ajan, koska heti ku huomataa et yks on heikoil ja itel on joukko samanmielisiä takanaan, ni armoton moukaroiminen alkaa.
Siin vaihees sil ei oo enää välii ollaaks sua ittees kiusattu joskus, kunha saat tuntee joukkoonkuuluvuutta.
Tää mitä mulle tehtii, oli jo kauan aikaa sitte ohittanu sen pisteen, mis huomautetaa vaa et "olitpa ajattelematon", vaa siin oli nimenomaa kyse yhen ihmisen lannistamisesta suuremmal joukolla.
Ite ku havaitsen autismia, kerron sille vaa "lol fag kill self" ja siirryn eteenpäin, en ala hiillostaa sitä hiljasel tulel tuntei, koska se on kiusaamist (jos et tienny).
Et joo, olkaa viel vähä enemmän tekopyhii sen #kutsumua-paskanne kanssa.
Oot kiusaaja heti tilanteen salliessa

JohdatteluMaanantai 06.10.2014 05:21mun ilme ku muija ei lopettanu kohtaan "thanks"
Kattokaa nyt näit kaht betahomoo. Toisen pitäs lopettaa ittensä kastroiminen ja kertoo huoralle suorat sanat ja toisen pitäis lopettaa kysymysmerkkien käyttö ja blokkaa vammanen.
Jesus christ miks huomio teille naisille on niin tärkeet?
Jos ootte voimattomii päästä eroo miehest, ootte ihan yhtä betoi ku se on.
Jokanen teist naisist joka tätä lukee on joskus ollu vastaavas tilantees, mis joku beta-autisti ei vaa tajuu vihjettä.
Kyl te tiiätte miten surullisii paskoi osataa olla sillon ku luullaa olevamme rakastuneit teiän hienoihin meikkaustaitoihin, miks se on niin vaikeet vaa olla kirjottamal sil teiän näppäimistöl?
Pelkkä flirttaileva käytös ei oo johdatteluu, johdatteluks riittää pelkkä vastaaminen. Jo se et tiedostatte olemassaolonne meille saa meiät palaa teiän luokse.
Oon kuullu et täys ignoreeminen on paras ratkasu, mut ite kyl sitä mielt et jokasen miehen täytyy käydä elämässää oma betakasteensa läpi ja believe me, oon käyny omani, hyi. Ja ignoreeminen ei pureudu tarpeeks asian ytimee, ne vaa kyllästyy ajan myötä ja lähtee ettii uutta, samoil kujeilla. Siks jokanen mies ansaitsee (pitää) tulla tuhotuks edes kerran naisen toimest, et tajuu oman surullisuutensa.
Niin kauan ku selitätte meille et oot tosi ahdistava, ylimielinen yms. me vaa jankataa et baby voin muuttuu ja beta level kasvaa. Ei mitää nössöilyy, pitää sanoo asioit jotka kattaa sen vammasuutta vähä laajemmin, kuten luuseri, autisti yms. kukaa ei sano "mut beibi voin lopettaa tän autismin"
Lopettakaa imartelemast itteenne et jokanen mies haluis panna teit ja hyväksykää fakta et saatte huomioo vaa neitsyiltä.
Jos ette tiiä miten leikataa miehelt kivekset verbaalisesti, kysykää Sarahnam neuvoo

niggas tryna get laid and i'm just lmaoPerjantai 03.10.2014 04:30

Viimeaikoin oon hiillostanu aika paljo naisii, no ajattelin et nyt ois reiluu grillaa vähä jätkii, vai mitä ootte mielt?

Te jäbät valitatte aina et muijat on niin itseensätäynnä olevii ylimielisii huorii, no mistäköhä seki taas johtuu? Siitä koska SÄ et kykene ajattelee muulla ku kyrvälläs.
Jos uskottelet lapselle et joulupukki on olemas, se uskoo sen.
Sama juttu, jos uskottelet 5/10 tiejyrän alle jääneelle voinaamalle et se on hot shit "uuh beibe noi tissit ;)", se alkaa uskomaa sen. Ja minkä takii? Et sä saisit kullis märäks? Älkääkö yrittäkö väittää ettette muka liehittelis muitaki ku pelkkii megabeibei :D I've seen some shit...
Voi vittu ny, elämäs on muutaki tavottelemisen arvost ku pillu, vagina ja kirveshaava. Alota harrastus, hanki JÄTKÄkavereit, osta uus peli, jotain mikä saa sun mielen edes vähäks aikaa pois panemisest. Trust me, ku siirrät uusii tavottteit pillun saannin etee, sitä alkaa kyl tulee niin et pahaa tekee. Naisist mikää ei oo yhtä epäseksikäst ku epätoivosuus.

Flirttailla saa, mut suora imartelu ja pillun nostaminen korokkeelle on huono idea, koska sillon sil ei oo muuta mahist ku tsiigailla sua alaspäin.
Jos haluut jutella jolleki muijalle, ni sen ei täydy olla mitää "kaunis"-vittupaskaa, vaa ihan oikee asiapitonen sisältöki lasketaa flirttailuks.

Mua ei niinkää edes ota päähän nää läskit, jotka luulee itestää liikoi, vaa enemmän ne oikeesti hyvännäköset, joil on jo varaa ollaki vähä itsevarmoi. Sit viel ku ne saa teilt aivokuolleilt gorilloilt satoi yhteydenottoi päivittäin, jotka koostuu lähinnä ylistyssanoista, koska ne ilmeisesti teist on hyvii keskustelunavauksii, voi ny jeesuksen vittu sentää.
Vaik bongaisit jonku hyvännäkösen muijan, voit myös tiedostaa sen asian hiljaa mielessäs ja siirtyy eteenpäin, sun ei tarvi kertoo sitä sille.
Se vaa sanoo sul "kiitos" ja nauraa sulle ruudun toisel puolel ja lähettää screenchotin 9 tyttökaverillee ja sit neki nauraa sulle.
Tutustu vaik sen profiilii ja yhteisöihin, mitkä asiat sitä kiinnostaa, kiinnostaaks sua samat asiat, sit sano jotain mil on oikeesti merkitystä.

Tehkää feikki muijaprofiili edes päiväks ni saatte nähä millast paskaa ne joutuu kestää joka päivä siit lähtien ku ne kirjautuu sisää...vaik ne haluis vaa kirjottaa vaik jotain blogii rauhas tai kuunnella musiikkii ni ei, siel on taas viiskyt kiimast apinaa chätti-ikkunat vilkkuen *BLIPBLIPBLIP MOTHERFUCKER*
Ja tää mieles pitäen miten luulette et se huomioi just sen teidän "uuh"-kommentin sielt joukost ku samas kuvas on 64 samanlaist kommenttii?
Yrittäkää edes olla vähä persoonallisempii, edelleenkää sitä ei kiinnosta ooka ruma tai rullatuolis, mut jos et erotu joukosta ni jäät aivan varmasti ilman rakkautta...huumorintajul esim pääsee kosteille vyöhykkeille aika iisisti. cuz bithces love to laugh. Nauru naiselle on melkee sama ku syöttäisit sille kaloritont suklaajäätelöö kermavaahvol ilman välitaukoi.
Ja vaik laittaisit parastas, eikä siltikää onnistu, se ei tarkota et se on huora ja ylimielinen, vaa koska se ei haluu sun kyrpääs. Et ikinä tiiä mitä sil on menos kulisseis. Se voi seurustella, olla sil hetkel kiinnostunu jostai toisest jne...
MUTTA harvemmin niin, yleensä se vaa johtuu siit et 500 sydänt galtsun profiilikuvas, 200 tykkäyst jokases fb-selfies, 1500 seuraajaa ig:s, 900 matchii tinderis ja uus kommentti joka minutti on saanu sen pehmenemää päästä, joten eiköhä ois jätkät aika alottaa vallankumous ja lopettaa se pillun vonkaaminen ja elää elämää itseämme varten?
Runkatkaa enemmän jos ootte koko ajan muka niin kiimasii

Muistakaa et ootte vaa yks näiden joukos

Kiitti hertaks, onks kikkii?Keskiviikko 01.10.2014 19:48

On melkee sama ku kiitti treffeist, mennääks panee?
Kik/whatsapp täytyy ansaita. Ainaki toivon, ettei teiän kik ja whatsapp oo kaikille yhtä avoin ku rippikoppi.
Ehkä oon vaa vanhanaikane, mut srsly mitä te kelaatte ku pyydätte tost noin vaa jotain henkilökohtasempaa lähestymistapaa? Ei seksichäteissäkää ne bimbot mee jokasen kaa privachättii, eka täytyy näyttää mikä on miehiään.
Mitä sit? Alat vaatii heti nudei tai muuten vaa keskustelu ei johdakaa mihinkää, sit se jää vaa sun yhteystietoihin ja poistat sen? Eiks sen ois paljo vaivattomammin pystyny hoitaa tääl galleriaski.
Vai ootteks jo niin epätoivosii, ettette edes välitä vastauksest, vaa spämmäätte samaa viestii mahollisimman monelle?
Sil taval niit naisii saaki

Mun periaatteel kik/wappii siirrytää vast ku on luonu edes jonkinasteisen yhteyden, et on edes jotain mist puhuuki, muusta ku säästä tai viikonlopunvietost

For the dudesKeskiviikko 01.10.2014 17:49

mietin pitkää lähenks kirjottaa täst, koska nykygaltsustandardeil tuntuu et räppään tääl vaa itekseni, mut koska suht tärkee aihe ni why not

Jäbät, tää on teille.
Varsinki teille, jotka yhteiskunta ja media on kastroinu luulee et naiset juoksee vaa komeiden ja rikkaiden peräs ja haluu tulla kohdelluks ku prinsessaa ja et ootte pakan pohjimmaisina vaan koska teilt puuttuu noi ominaisuudet...well that's bullshit.
Juttelin just pitkän keskustelun erään collegan kanssa naisista ja päädyttii tietynlaisii johtopäätelmii. Saat ite päättää kuulostaaks uskottavilt

Ensinnäkää naiset ei haluu tehää MITÄÄN päätöksii. Ne haluu seuraa sun esimerkkii ja et sä hoidat päätökset niiden puolest, se koskee mihin ravintolaa meette syömää, missä tapaatte, mihin lähette matkalle yms. kaikki "no mitä sä haluisit tehä" on instant kastrointi.
Toiseks et saa sietää niiden valitust hetkeekää.
Jos muija alkaa valittaa sun tavoist ja tottumuksista tai et sun pitää tehä sitä tai tota, ni kävelet ulos ovest. Trust me, ne soittaa sulle perää ja rukoilee sua tulee takas.

Sit toiseks sun täytyy olla hyvä sängys. Se nainen joka sanoo ettei seksi oo tärkeet sille tai "ei se mitää" ku et saakkaa nousee tai "sellast sattuu", ku tuut kolmest työnnöst, valehtelee. Voit kuvitella milt sust tuntuis, jos muijas alkais nukkuu kesken aktin.
Pelkästää klitorikses on enemmän hermoja ku koko penikses, tarkottaen sen olevan alttiimpi nautinnolle. Ja g-piste on viel 10x voimakkaampi.
Naiset tykkää yrittää dominoida miehii seksin avul, mut todellisuudes se menee niin et miesten kuuluis dominoida naisii seksil. Seksi tuntuu paremmalt naiselle ku sulle, joten enemmän se vituttaa sitä ku et annakaa sille kyrpää.
Sen takii kaukosuhde naisen kaa, joka on suosittu miesten keskuudes on huonoo bisnest. Ku ootte eros kuukauden ja se saa kokoaja huomioo miehilt, sill tulee koko ajan vaikeemmaks kieltäytyy...coz she needs that dick

Ja ekal kohdal tarkotan sitä et miehenä, sä oot dominoiva osapuoli suhteessa. Se ei tarkota et sun pitää olla kontrollifriikki ja määrää mitä pukee ja ketä tapaa, vaan et päätät miten vietätte aikaa yhdessä.
Tää on asia joka sun täytyy sisäistää, koska tää on jotain mitä naiset mieheltä kaipaa, vaikkei ne osaiskaa sanoo sitä ääneen. Naiset ei haluu olla vastuus päätöksist teiän suhteen, ne haluu vaa olla vastuus itsensä ehostamisest ja hauskan pitämisest tyttökavereidensa kaa.

Kolmanneks, naiset testaa sua JATKUVASTI nähdäksee ooks beta vai alfa. Nää testit tulee monissa muodoissa, kuten raahaamal sua paskoihi leffoihin tai ehdottamal sulle uusii pukeutumistyylei, mut pahin on se et ne viettää aikaa toisen jätkäm kaa ja sanoo "se on vaan kaveri, tsih. Tällä tavoin ne yrittää kertoo sulle, et sun pitää näyttää et oon sun, etkä luovu must.
Päätavote näis kaikis on se, et ne haluu nähä pystyyks ne muuttaa sua miehenä.
Näin on käyny mulleki. Olin amatööri ja yritin muuttuu naisen takii, koska luulin et se tykkäis must enemmän jos oisin samanlainen ku ne jätkät mist se lisäilee kuvii facee ja twitterii. Huonostiha siin kävi, mut opin läksyni. Never again.
Tää on yks yleisimpii kuolinsyit suhteille.
Se nainen ihastu siihen jäbää joka olit ku tapasitte, ei siihen persoonattomaa pellee mikskä yrität muuttuu.
Sen jälkee seuraa "ei se sust johdu, vaan must"-klisee ja boom se häipyy ettii uutta projektiaan.

ÄLÄ MUUTU, paitsi itses takia. Jos sun käsitys hauskanpidost on juoda keskiolutta kalsareis ja pelaa SKyrimii, eikä sun muijas tykkää siit, ni käsket sitä kontrolloivaa ja itsekäst huoraa painuu vittuu.
Naiset kiinnostuu miehist, joil on PERSOONAA ja tietää mitä haluu. Tän takii yleinen harhaluulo on se, et "naiset tykkää rentuist", vaik ne "rentut" vaa tietää mitä haluu, eikä pyöri sen naisen pillin tahtiin ja on oivaltanu, ettei niiden täydy olla mitää ovimattoi saadaksee sitä naista pysymään...mut se ei tarkota et ne kohtelee niit huonosti.
Jos joku nainen ei pysty sietää et teet sitä mist tykkäät, etkä rakenna koko elämääs sen ympärille, ni se ei oo sun aikas arvonen bruh

Älä pyytele anteeks sitä kuka oot ja sun elämä kääntyy ympäri, mut jos oot vaa itsesäälis vellova kasa paskaa, joka toivoo et olispa mul enemmän sitä ja lisää tota, ni se heijastuu sun käytöksee. Eka sun täytyy rakastaa ittees, ennen ku kukaa toinen pystyy rakastaa sua.

Mut KAIKISTA läpist ja kikoist ja jekuist huolimatta ykkösenä tulee seksuaalinen tarve.
Dominanssi - sun täytyy oppii olee demoni sängys ja saada naises vaa nauttii kyydist. Voisin kertoo tähä jotai vinkkei yms mut eri naisil on eri persoonallisuudet ja tykkää eri asioist, mut yks mist kaikki naiset tykkää, populaarikulttuurin vastustelust huolimatta, on tuhmuudest.
Naiset ei oo mitää disney-prinsessoi jotka menettää neitsyytensä yli 18 vuotiaana prinssilleen, eikä sen jälkee pane ketää muut, fuck no. Naiset ajattelee kyrpää 24/7 ja se on fakta

Omistus - naiset haluu olla "sun", se kuuluu siihen samaan alkeelliseen vaistoon, joka tekee ihmisest väkivaltasii, ja 100 feministiikää ei tätä pysty kiistämään. Joten tee se sille selväks samal ku kynnät sen pilluu ku ois 6.pv kesäkuut, et sen pillu kuuluu sulle.
Mut oo varovainen, yhteiskunnal on nollatoleranssi tätä kohtaan, joten rajota tää käytös pelkästää makuuhuoneesee. Et haluu et sen ystävättäret alkaa puhuu sua vastaan sille.

Tunnetta peliin - vaik se tykkääki ku vedät sitä tukast ja läpsit sitä ympäri persettä, sun naises haluu tietää et välität siit. Täytä suojelian ja turvan rooli, jota naiset miehes haluu.
Tää EI tarkota et sun pitää olla tunnetamponi sille tai ostella tavaroit jne. vaan yksinkertasii asioit kuten luskoiminen seksin jälkeen, joka naiselle on melkee yhtä tärkeet ku seksi itsessään aka "aftersex", useimmat miehet tekee sen virheen et ne penetroituu ilman minkäälaisii lämpöi, tökkii pari minaa, heittää lastit naamalle ja alkaa nukkuu. Älä sä oo tällanen "mies". Naisen kuuluu olla liukas ku hylkeenpentu, ennen ku sun kyrpäs menee lähellekää.

Sit vikaks, muista et naiset tykkää syömisest, mut inhoo olla läskei, joten hemmottele niit ajoittain jollai herkul ja älä anna murehtii kaloreist, vaa kehota nauttimaan elämäst.

Haistata vitut feministeille ja vahvoille itsenäisille naisille ja ylimielisille lutkille, koska muista: kukaa ei voi sua emaskuloida paitsi sä ite

Salamachättäily...Keskiviikko 01.10.2014 03:51

...ei oo virallinen termi, mut sen pitäis olla.
Sil tarkotan tätä millaseks kaikki chättäily on nykypäivänä menny. Syytän osaks tinderii.
Hyvä ensivaikutelma pitää antaa ekas tai viimeistää tokas kommentis ja jos failaat, siirrytää eteenpäin seuraavaan, koska miks ei; ottajii riittää jonoks asti.
Joskus se voi johtuu pelkästää siitä et sä sanoit "hei" mut se toinen sano "moi" tai no nääh ketä yritän täs kusettaa

Tiedätte et oon oikees, sama kaava toistuu joka kerta, kysymys on vaa koska myönnätte asian itellenne?
Ruma sanoo "moro" ja ootte sillai "älä koske muhun vitun ällöttävä hyypiö, en haluu tulla raiskatuks!"
Hyvännäkönen sanoo: "oon tuijottanu sua tuolt baarin pimeimmäst nurkast 4,5h ja sun alushousujen väri sattuu olee myös mun lempiväri, joten lähetääks mun kämpille; sun menkat loppu tiistaina ni sul ei oo mitää tekosyitä" ja ootte sillai "OMG PLOW MY PUSSY!"
Tää on myös muuttanu koko seurustelu gamen hook-up gameks. Ihmisil ei enää kärsivällisyys riitä tutustuu toisiinsa kunnol, vaa ideana on laittaa muutama nokkela ja yliaggressiivinen iskuyritys, jotka on pyöriny netis tuhantee kertaa, ilman mitää oikeet persoonallisuut, niin et joku lutka jonka viimesimmän kyrvän väri joka sil oli persees oli musta, voi kommentoida ":'''''D"
Tää sama asenne heijastuu myös suhteisii, ku ideana on pitää vaa hetki hauskaa toisen ihmisen kaa, sen kummemmin sitoutumatta mihinkää, koska a ) se on hyvännäkönen b) se sano jotain hauskaa joskus joka sai sun pillun vähä kosteeks (huom tää ei päde miehii, koska naiset ei oo hauskoi paitsi sillon ku meit panettaa=aina)
Eli siis toisinsanoen ei haluta et se panee nyt vähää aikaa kenenkää muun kanssa

Eli siis salamachättäilyn mukana tulee myös salamadeittailu; yli puolet nykysuhteist päättyy rottamaisimpaa ratkasuu ikinä: pettämiseen, koska täs nykyses narsistikulttuuris ei katota olevansa velvollisii ottaa vastuut teoistaa ja laittaa suhde poikki ennen ku kiinnittää huomionsa siihen uutee kiiltävää kyrpää/pilluu, c'mon who're you kidding tiiät iteki nykysen suhtees päättyvän siihen ku se sun ihana kumppanis löytää uuden lelun jol se ei oo viel päässy leikkimää ;)
Mut srsly tho jos pystyt edes miettii pettämist, siin vaihees sul ei oo enää mitää tunteit kumppaniis kohtaa ja silloin pitäis olla maailman helpoin asia sanoo et haluut eroo...you know, ENNEN ku todistat myös itelles et sust löytyy ihan uus alhanen puoli. Paitsi tietenki jos oot perus itsekeskeinen autisti.
Pettämises on myös se hieno puoli, et ellei teil oo yhteisii lapsii tai ette oo naimisis, se on täysin riskitönt hommaa. Ei sua loppujenlopuks edes kiinnosta jäätkö kiinni, koska et muutenkaa tykkää enää siit sun "kumppanistas". Ellet oo lähettäny sille tonneittain nudei, pahint mitä se voi tehä, on vähä solvaa sua, mut koska oot jo muutenki luokaton pettäjäpelle, ni tuskin sua kiinnostaa tulla haukutuks huoraks.

emt ehkä se oon vaa minä joka on ympäröity toinen toisensa jälkee eri pettämistarinoil ja tosirakkautta on oikeesti olemas....tai sit oon oikees kuten yleensä ja parisuhteet nykypäivänä on pelkkii statussymboleit, joihin ryhdytää pelkän tottumuksen vuoks ja koska luullaa et vaa jos tykätää viettää aikaa toisen ihmisen kaa, ni sillon kuuluu seurustella. Mäki tykkään viettää aikaaa veljeni kaa, mut en mä sen kaa haluis seurustella, sheesh... pls miettikää ennen ku ryhdytte suhteesee ja kenen kaa.
In my opinion parisuhteesee ryhtyminen on yhtä iso päätös ku naimisiinmeno tai lapsen hankkiminen, there is no difference ja eiks se nyt oo aika epäkunnioittavaa ja loukkaavaa sitä toist kohtaa ku annat sen ymmärtää sun tunteet väärin, ku ainut mitä sä haluut on vaa joku kenen kaa lusikoida iltasin, senki syöpänen urpo...eiku mitä mä selitän? Eihä sil oo välii mitä se toinen haluu :D Ainoastaa sil onks sul hauskaa!
Ja jos mihinkää noist kolmest ryhdyt kevytmielisesti, lopputulos on vaa se et sua jää vituttaa, se jättää sulle arvet ja maksat elatusmaksuu joka kuukaus ja sit ripusteletki jo kravaattii kattotuulettimee

Ohessa kuva sust ku kelaat miks et pettäis kumppaniis

terveisin katkeroitunut misogynisti, joka menee nyt suihkun alle itkemään ja syömään keksiä