IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

#kutsumuaSunnuntai 31.08.2014 20:56

Vieläks #kutsumua on juttu ja on coolii kirjottaa siit vai oliks se samanlainen ohimenevä ilmiö ku #arkihaaste tai sun suhde-elämä?

Ajattelin nimittäin taas kirjottaa mun tyypillisen epäsuositun mielipiteen, jonka kaa 1% on samaa mieltä, 2% on tullu vaa viihdearvojen vuoks ja 97% haluu tappaa mut ja harrastaa seksii mun ruumiin kaa, but I don't care koska kuten aina: mä olen oikeessa ja te ootte fags.

Niille jotka ei oo kuullu tai tiedä mikä #kutsumua on, se on basically internetis viimeaikoin levinny ilmiö, jonka tarkotuksena on puuttuu kiusaamisee.
Siin tuhlataa hyvää paperii mil vois esim pyyhkii persettä, kirjottamal eka sanoi joil on tullu haukutuks, yliviivaamal ne ja kirjottamal alle uusi itseään ylistäviä lauseita.

Eli siis vähä sama ku istuis bileis pimees nurkas syömäs keksii koska kukaa ei haluu olla sun kaa ja hokemal itellee kuinka hauska ja paras on

Vaik tän kampanjan tarkotusperät onki jalot, mut sen tekopyhyys kumoo sen jalouden.
Kenenköhä oloo nää ihmiset yrittää helpottaa? Toisten kiusattujen vai omaansa?
Yleisin puolustuskeino mitä oon kuullu on se, et halutaa kertoo muille kiusatuille ettei ne oo yksin.
Samal periaatteel jos mult lähtis kämppä ja elämä alta ja ajautuisin kaduille tanssii kolikkojen eteen, mua pitäis lohduttaa ajatus siit et Afrikaski on paljo kodittomii...hurrrr

Toinen pointti on siinä mistä tää koko idea on lähteny:
ei kellää oo munaa puuttuu oikeesee kiusaamistilanteesee, ni oli pakko kehittää jotain muuta, joten keksittii et aletaa huutelee himast kiusaajii lopettaa ja kertoo kiusatuille et "I know dat feel bro" mieluummin ku alkais oikeesti kaveriks jolleki kiusaamisen uhrille in real life.
Tän suuri suosio on lähtösin siit, koska tää on turvallinen keino ottaa kantaa ja näyttää maailmalle oma sympatiansa, ilman nöyryytyksen tai turpaan saamisen pelkoo, jos vaik menis kiusatun ja kiusaajien välii netin ulkopuolella, joten ette te oikeesti niist kiusatuist välitä siinä määrin missä välitätte oman imagonne koristelust. Hävetkää.

Oikeet sankarialfat puolustaa kiusattua irl, ei netin välityksel, ja sillon ku ne kiusaajat on sun omaa ikäluokkaa yhtä leveil hartioil, eikä kuten näis "sankaripoika puuttui kiusaamiseen"-jutut, mis joku varhaisaikuinen "uskaltaa" sanoo joilleki 15v kakaroille et lopettaa sen nälvimisen.

Ootte sokeit lampait, jotka hurahtaa mihin tahansa tempauksee joka puolustaa jotain tabua, kuten kiusaamista, oli sanoma mikä hyvänsä, ettekä osaa kattoo tekopyhää pintaa syvemmälle.
Jos tehtäis seuraavaks kampanja mis sanotaa et kiusaaminen loppuu jos tapetaa kaikki alle vuoden ikäset lapset, ni oisitte iha messis.
Nytki varmaa luulette et vastustan kiusaamisen ehkäsyy, enkä vaan sitä tapaa jolla sitä yritetää toteuttaa
Oon vaa niin kyllästyny tähän et nähdään jotain ikävää, ollaan ku ei huomattaiskaa, sit mennää nettii kertoo miten "JOS MINÄ OISIN PAIKALLA NIIN KYLLÄ MINÄ..."

ps. kiusaajat on isänsä raiskaamii sisäsiittosii lukutaidottomii örkkei, jotka elää toiminnan maailmas ja arvostaa above all rohkeutta, ei minkää paperilappujen takan piileskelyy, joten tää ei valitettavasti tuu muuttaa kiusaamises mitää, kuten sekää ei saa Israelii lopettaa kansamurhaa et vaihtaa FB:n profiilikuvaks Palestiinan lipun :3
Jos haluutte päästää paljo ääntä saamatta mitää aikaseks, menkää liittyy mielenosotuksee

bitches be like...Tiistai 29.07.2014 07:19

Juuh elikkäs naiset: miltä tuntuu, ku ette ikinä joudu kärsii yksinäisyydest tai olla huomionpuuttees, pelkästää sen takii et synnyitte vaginan kanssa?
Ja tarkotan sellast yksinäisyyttä, mis haluisitte et joku lähettäis teille kerran päiväs tekstaril edes jonku sieluttoman ketjuviestin vaa tunteaksenne jonku tiedostavan olemassolonne, enkä selast yksinäisyyttä et “yhyy se haluu vaa mult pilluu, muttei oikeesti rakasta mua ja haluu mennä naimisii ja perustaa perhettä yhyy” kaltast yksinäisyyttä

Teil ei kirjaimellisesti oo mitää ongelmii yhteiskunnas hyväksynnän ja sosiaalisen verkostoitumisen kaa, vaa kaikki “ongelmat” mitä teil on, luotte oman päänne sisäl.
Feminismiki on olemas vaan, koska naiset on halunnu luoda itellee ongelmii, koska muuten niil ei niitä olis ja ne ei vois valittaa epätasa-arvost.
Ja sillonki ku teille ilmaantuu spagettiangstihetkiä “yhyy ei poikaystävää, yhyy mua sanottii demis rumaks” ni saatte kaikkien myötätunnon ja sympatian. Miehille vastaavasti sanotaa et ottaa peukun pois perseest ja man the fuck up.

Ohjenuoria naisille menestykseen: älä syö ku virtahepo. Siin oikeestaa se. Ja sekään ei oo kiveen kirjotettu.
Luin netist tällasen: "i want a tall, gorgeous, well endowed guy with his own house and car. this is a long term thing. DON'T expect sex the first few times we meet. i am a lady and i expect to be courted like one. don't bother messaging me if you don't meet my standards. oh btw im a bbw (Big Beautiful Woman) so if you can't handle that then don't talk to me"
ja ei välii kuinka huonoo kuntoo oot ittes päästäny, aina löytyy hermannei, jotka haluu taval tai toisel saada kullinsa märäks, kuten tohonki oli tullu vastauksii miehilt, jotka vastaa noiden mieleltää sairaiden lehmien kriteerei.
Vaik oliski vaa kyse seksist, ne silti hauskuuttaa näit todellisuudest irtaantuneit laardiplaneettoi, jolloin edes ne ei joudu tuntee itteensä epähalutuiks.

Tarkastellaa vähä faktoi: jos oot ruma, epäsosiaalinen, huumorintajuton mies, vietät suurimman osan elämästäs koneel runkaten, lukuunottamat niit harvoi lottoi joit elämä heittää sulle (mut munaat neki sen takii ku oot tollane burgeri)
Jos oot ruma, epäsosiaalinen, huumorintajuton nainen, voit aina peittää naamas keinotekosil myrkyil kunnes näytät suht ok ja sun epäsosiaalisuudel ja huumorintajuttomuudel ei oo välii koska suurin osa miehist kuitenki esittää et oot hauska ja mielenkiintonen kunnes levität sakses niille ja ne jatkaa sitä esityst niin kauan kunnes vihdoin heräät Laalaa-maastas ja tajuut miten annat muiden käyttää sua hyväkseen koska sun itsetunto on tasasn yhtä laadukas ku Leijonakuningas 2

Ja tiedätteks miks ne esittää et oot hauska ja mielenkiintonen? Koska ne on näit samoi rumii ja epäsosiaalisii pellei, jotka ei saa mistää muaalt pilluu, paitsi teilt, jotka lumoudutte värikkäist kommenteist, koska etitte niin epätoivosesti sitä omaa Prinssi Uljastanne, et ootte valmis nielee kaiken sen paskan, jos siin on pieninki mahdollisuus et se ois se oikee.

Mitä oon saanu ite todistaa, teiän naisten #1 huolenaihe on se, et ulottuuks sen jätkän kiinnostus teit kohtaa
pintaa syvemmälle. Tiedättekste kui paljo jätkii tuol on, jotka rukoilee et jonkun muijan kiinnostus niit kohtaa ulottuis edes pintaan asti? Nää jätkät ehkä pesee kassina kerran päiväs ja se on ainut action mitä niiden ykkösrappu näkee ikinä ja sit ne menee takas 4chanii ja on siel loppupäivän, eikä ne tee sitä omast tahdostaan, vaan koska niil ei oo mitään muuta vaihtoehtoa.
Ja sit te naiset teiän pitkine vaaleine hiuksinenne ja rakennekynsinenne ja ainaki yli viiden eri jätkän kaa seksii harrastaneina kehtaatte tulla väittää miten yksinäist teil on ja elämä on vaikeet, samal ku teiän profiilikuva on täynnä yhteydenottoi kymmenilt eri miehilt?

Ku mies sanoo olevansa yksinäinen, se tarkottaa ettei sille puhu ikinä kukaa ja sil on käyny itsemurha mieles vähintää kerran
Ku nainen sanoo olevansa yksinäinen, se tarkottaa et sille puhuu kaikki muut maailman ihmiset, paitsi se sen oma pitkä ja komee fantasiaprinssi, joka on olemas vaa photoshopatuis kuvissa

Joo, sanot varmaa et säännöllinen saanti ei tarkota, etteikö vois olla yksinäinen, mut jos panet säännöllisesti ja väität silti olevas yksinäinen, oot joko tunnetasol erittäin häiriintyny tai sit ihan eeppinen huora
Se et sanot olevas yksinäinen, koska sul on vitusti säätöi, muttet oo löytäny sitä oikeet, on ku miljonääri sanois olevansa köyhä, koska sen omaisuus ei ylitä miljardii. Joten älä sano sitä. Kuulostat vaa vitun tyhmält.
Sanokaa mieluummi et halvat hinnat houkuttelee eniten asiakkait.

This sickens meMaanantai 30.06.2014 21:01

ootteks ikinä miettiny miten teiän vanhemmat on onnistunu pysyy niin kauan yhes? Tai miten teiän isovanhemmat on pystyny olee monta vuosikymment samas suhtees?

No ehkä se voi johtuu siit et niiden seurusteluaikoina ei ollu twitterii tai tinderii tai facebookii tai WhatsAppii tai Kikkii tai instagramii mis on toinen toistaa paremman näkösii ihmisii jatkuvasti esillä tykkäämäs sun statuksest ja jutuist ja osa niist jopa seuraa sua tai on sun "kavereina" joiden kaa saatat puhuu useit kertoi päiväs ja vaik se saattaa tuntuu vaa harmittomalt jutustelult mut heti ku sun suhde käy vaikeeks ni noiden "harmittomien" keskustelujen luonne saattaa muuttuu dramaattisesti: "lol miks jaksaisin enää kattoo tota joka unohti mun nimipäivän ku tääl twitteris on tää henkilö X joka aina favee mun selfieit ja kommentoi nokkelii juttui mun twiitteihin ja tän kaa meiän convot on ihanan kasuaalei"
No tottakai sen kaa pystytte juttelee ilman turhaa draamaa koska teil ei oo mitää henkilökohtast tunnesidettä toisiinne, teiän tekemisenne ei liikuta toisianne, koska ette välitä toisistanne!
Ihmiset ketkä ei riitele ei välitä, simple as that.

Ja ehkä viel pahempaa on se, miten asioist ei nykyää edes vaivauduta puhumaa niiden korjaamiseks, koska some on tehny ihmisten tapaamisen liian helpoks: "miks haluisin yrittää puhuu ton kaa ku oon atm sille vihanen, puhun mieluummin tän kaa tääl whatsappis koska sen kaa me ei ikinä riidellä", no toistan taas: ette tietenkää riitele, koska ette välitä toisistanne tunnetasol, jolloin reagoitte kaikkeen sen toisen sanomaan hälläväliä-asenteel.
Mut miettikää vastaava tilanne ennen some-aikakautta: "miks haluisin puhuu ton kaa ku oon atm sille vihanen, lähetän mieluummin tän kirjekyyhkyn täält Turust tonne Espoosee mil kestää pari päivää päästä perille"
Täs tilantees oli pakko selvittää asiat sen kumppaninsa kanssa, eikä vaa paeta ongelmaa somen jännään maailmaan ja hakee lohtuu sieluttomist imartelukommenteist.

Mun henkilökohtanen mielipide on se, et joku voi olla paremman näkönen, hauskempi, sosiaalisempi ja älykkäämpi ku sun kumppanis, mut jos se ei välitä tietää just millasena haluut kahvis aamulla, mikä on sun lempiväris, mikä sun paras lapsuudenmuisto on, tykkääks enemmän hedelmä- vai salmiakkikarkeist, ni kaikki sen se muu yolo ja swag on ihan yhtä turhan kanssa.

Nykypäivänä ku suhde ajautuu karille me voidaa vaa kirjautuu sisää ja vetää päät täytee valheellist välittämisen ja arvostuksen tunnetta.
Me luodaa oma arvomme värikkäiden kommenttien ja privaviestien varaan, joil ei todellisuudes oo mitää syvyyttä samal ku se ainut henkilö joka rakastaa sua sillonki ku sun kuvas ei oo filtterii tai käytetty blurrii ja tykkää sust sillonki ku oot hankalimmillas, eikä vaa sillon oot mukava takas ni se jää vaihtoehdoks ja koko muu maailma joka näkee vaa mitä fyysisii ominaisuuksii sul on tarjota tulee prioriteetiks.

Joten älkää pls kadottako näköpiiristänne sitä mil on oikeesti merkityst koska jahtaatte sitä jokä vaa näyttää hetken mielijohteest olevan kivaa tai koska sen seura on sitä mitä saatatte kaivata just sillä hetkellä, mut ette myöhemmin.
En sano et ihmisen kuuluis ryhtyy vaa kerran suhteesee elämänsä aikana eikä koskaa erota, mut jos erootte, sen pitäis johtuu siit et sust tuntuu ettei tää suhde oikeesti etene mihinkää ja sua ei kohdella siin suhtees tasavertasesti, eikä sen takii et jollain toisel on parempi huumorintaju tai paremman näkönen.
Ihmiset ei oo iPhonei joit vaihellaa uudempaa kiiltävämpään malliin joka kuukauden välein.

Kirjotin tän koska tuli taas vähä aikaa sit muistutus miten sosiaalinen media on sokassu ihmisten todelliset tunteet ja tehny suurimmist oisist ihmisii pinnallisii ku paska ja saanu ihmiset ihastuu vaa siihen ihastumisen tunteesee, ei siihen ihmisee itseensä, ku tinderis joku 6v kihlois ollu muija alko juttelee mulle vaan koska sen yks juhannus oli menny vähä penkin alle"Mun piti olla tääl vaan yks päivä, mut sit tosiaan tuli juhannus = Mun piti olla tääl vaan yks päivä, mut sit tosiaan tuli yks ryppy rakkauteen ja aloin samantien rakentelee uusii siltoi sen varalt et vanha sortuu, mieluummin ku näkisin vaivaa pitääkseni nykyisen kasas"

Ja TÄMÄ, on #1 syy nykypäivänä 100% eroille

HIStory part 2Keskiviikko 07.05.2014 13:29

TROIJA

-Troijan sota käytiin Hellespontoksen herruudesta, Helena on fiktiivisen mielikuvituksen tuote

-Troijan sota käytiin n. 1200 eKr

-Sota kesti 10-vuotta

-Troijan rauniot sijaitevat Hissarlikissä, Turkissa, ja ne löysi saksalainen harrastelija-arkkitehti Heinrich Schliemann joskus 1800-luvun puolivälissä yhdessä arkkitehti Dörpfeldin kanssa

SATUNNAISTA

-Vuonna 300 jKr Kreikan Nikean kokouksessa "päätettiin" Jeesuksen olleen Jumalan poika

-Viimeinen "pakanakeisari" oli Julianus Luopio n. 350 jKr ennen Konstantinuksen tehtyä Kristinuskosta valtionuskonnon

-Kolme jokea, jotka on hyvä tietää: Niili (Egyptissä), Eufrat ja Tigris (alkaa Turkista ja virtaa Syyrian ja Irakin läpi Persianlahteen)

-Erään väittämän mukaan Edenin Puutarha sijaitsee Persianlahden suulla, mihin Eufrat ja Tigris päättyvät

-Raamattu on suurelta osalta lainattuja kansantarinoita menneiltä ajoilta. Nimet on vain muutettu.
Esim Vedenpaisumuskertomus on esiintynyt useita kertoja historiassa ennen kristinuskon syntymistä

-Joulunviettoperinteillä ei ole mitään tekemistä Jeesuksen syntymän kanssa; joulukuusi, joulupukki, joulutortut, joululahjat, joululaulut yms ovat olleet vuotuisana perinteenä maailmalla jo ainakin 2000 eKr lähtien.
Silloin juhlaa nimitettiin Saturnaliaksi.

-Vuonna 480 eKr käydyssä persialaisten ja kreikkalaisten välisessä sodassa päätettiin lähteekö ihmiskunnan kehitys länteen vai itään päin; kehittyykö sivistys vapautta ja oikeuksia rakastavien helleenien mukaan vai yksinvaltiaiden ja epätasa-arvoa harrastavien persialaisten mukaan.
Kreikkalaiset voittivat.
Kiitä kreikkalaisia vapaudestasi ilmaista itseäsi miten haluat, nigga

HIStoryLauantai 03.05.2014 16:58

“A person who does not know the history of the last 3,000 years wanders in the darkness of ignorance, unable to make sense of the reality around him.” - Johann Goethe

Viimeaikoin oon opiskellu historiaa, alottaen kivikaudest ja atm Kreikan muinaishistorias. Shit is SO cash, kuten eräskin jalkapallojoukkueen kapteeni totesi.

Kaverin kehotuksest sain idean alkaa kirjaa muistiinpanoi ylös muistin virkistämiseks.

Vaik nää onki pääasias mun henkilökohtasia muistiinpanoja, mut päätin tehä täst ihan julkisen kirjotuksen, jos vaik joku muuki ois kiinnostunu historiast siinä määrin ku ite olen, ja voi oppii jotain. Tai jos haluu vaan päteä.

Omast mielestäni oon listannu kaikkii hyödyllisii tai muuten vaa hauskoi juttui ylös

PS. jos tässä vaiheessa jo ajattelet et "lol joku historia ketä kiinnostaa" ni ystävällisesti pyydän sua postaamaan tissis tai gtfo

IN THE BEGINNING

-Ihmisrotu lähti kehittymään Afrikasta

-Nykyihminen polveutuu Cro-Magnonista, ei Neanderthalista

-Neanderthalin ihminen on saanut nimensä Saksassa sijaitsevan Neandertal paikan mukaan, josta ensimmäinen luuranko löydettiin vuonna 1856

-Ötzi, mahdollisesti kuuluisin muumio löydettiin 1991 Ötztalin Alpeilta Itävallan ja Italian rajalta (vuosiluku tärkein)

EGYPTI

-Ensimmäinen paikka, jonne ihminen asettui aloilleen ja muodosti ensimmäisen yhteiskunnan, oli Egypti n. 6000 eKr

-Egyptiläiset loivat pohjan lääketieteelle

-Kirjuri oli kunnioitetuin ammatti Egyptissä ja jokainen koulu laittoi pääpainonsa sille

-Ramses II (kuuluisin Egyptin faaraoista) eli n. 1200 eKr

-Pyramidit ovat n. 5000v vanhoja

-Tutankhamon tuli kuuluisaksi, koska hauta oli parhaiten säilynyt (ei ryöstetty) kaikista faaraoista

-Sen löysivät Howard Carter ja Lordi Carnarvon vuonna 1921

-Rosettan kivi on Napoleonin retkikunnan löytämä kivilaatta 1700-luvun lopulla, joka oli avain muinaisen egyptinkielen tulkitsemiseen

-Se lopulta ratkaisi ranskalainen egyptologi Jean Francois Champolleon

BABYLON

-Babylon, eli Baabel sijaitsi Irakissa

-Babylonialaiset keksivät nuolenpääkirjoituksen, joka oli siihen aikaan yleisin kirjotustyyli koko maailmassa

-Aakkoset meille kehitti roomalaiset ja kreikkalaiset

-Babylonialaiset keksivät nykyisen kalenterin, määrittelivät vuorokauden, kuukauden ja vuoden pituuden sekä minuutin ja tunnin keston

-Babylonialaiset loivat pohjan astronomialle (tähtitiede) ja astrologialle (tähdistä ennustaminen)

-Hammurab on kuuluisin Babylonian kuninkaista (n. 1700 eKr), joka tuli myös tunnetuksi siitä, että laati yhden maailman ensimmäisistä lakikokoelmista (Hammurabin laki: silmä silmästä, jne)

PERSIA

-"Kroisos" ei ole pelkästään suomenkielinen sana kuvaamaan ällöttävän rikasta henkilöä, vaan sen niminen vauraudestaan kuuluisa lyydialainen kuningas eli 500 eKr - 600 eKr ja oli Kyyroksen bestis

-Kyyros II (640 ekR - 560 eKr) on kuuluisin Persian kuninkaista, jonka onnistui luoda suurin imperiumi, mitä maailma siihen asti oli nähnyt.
Hänen valtakuntansa kattoi koko nykyisen Lähi-Idän alueen sekä ison osan Aasiaa.
Kyyros tuli tunnetuksi myös siitä, että hän salli valloitettujen kansojensa uskontojen ja tapojen harjoittamisen.
Kyyros kuoli itse ennen kuin ehti valloittaa Egyptin, mutta hänen poikansa saattoi sen loppuun

-Persialaiset pitivät maata ja tulta niin pyhinä, etteivät haudanneet tai krematoineet vainajiaan, vaan jättivät ne korppikotkille syötäviksi

-Kuningas Krerkseen 480 eKr käyttämän sotajoukon kreikkaa vastaan miesvahvuus oli n. 500 000 ja sen pituus marssittaessa oli 4200km (tyylii jotai neljä kertaa Suomen pitunen päästä päähän)

-Persialaisten eliittisotureihin kuului 10 000 "kuolematonta"
Nimi tulee siitä, että välittömästi kun yksi kuoli tai sairastui, tilalle nimitettiin toinen

KREIKKA

-Kreikkaa nimitetään myös Hellaaksi (Hella) ja sen asukkaita helleeneiksi

-Länsimainen sivistys sai alkunsa Kreetasta

-Aigianmeri on saanut nimensä erään kreikkalaisen kuninkaan mukaan, joka hukuttautui mereen luullessaan poikansa Theseuksen delanneen Kreetassa kuningas Minoksen labyrintissä

-Homeros ja Hesiodos (runoilijoita) loivat koko Kreikkalaisen uskonnon ja jumaltaruston; Zeukset yms. (n. 800 eKr)

-Ilias ja Odysseia ovat vaikuttaneet paljon kreikkalaisten kehitykseen kansana (Ilias kertoo Troijan sodasta ja Odysseia Odysseuksen harharetkistä)

-Solon on yksi maailman kuuluisimmista lakisäätäjistä, joka inhimillisti lakeja, vähentäen huomattavasti kuolemanrangaistuksia ja tehden omankädenoikeudesta ja verikostosta laittomia tekoja sekä siirsi rangaistusoikeuden ainoastaan valtiolle (n. 600 eKr)

-Solonin jälkeen Ateenan yksinvaltiuuden anasti Peisistratos-niminen ylimys, joka palasi Ateenan tyranniksi peräti kolme kertaa. Toisella kerralla hän puki "erittäin kauniin ja komeavartaloisen" naisen Pallas Atheneksi ja ratsasti hänen kanssaan Ateenaan kertomaan, että viisauden jumalatar on ottanut hänet suosioonsa ja tyhmät paskat tietysti uskoivat.

-Peisistratoksen poika, Hipparkhos kaatui salaliiton urhina, kun Harmodios ja Aristogeiton murhasivat hänet.
Tämän jälkeen alkoivat "tyranninmurhaajat" yleistyä ja myöhemmin heille jopa pystytettiin patsaita

-Delfoin oraakkeli (Ateena) oli kreikkalaisille sama kuin kristityille kirkko tai muhammettilaisille Mekka

-Kreikassa annettiin ensimmäisen kerran historiassa ihmisen yksilölliselle vapaudelle arvoa vastoin yleistä käsitystä, että se tapahtui vasta renesanssin aikana

-Rahaa alettiin käyttää vakituisesti 700 eKr. Sitä ennen kauppaa käytiin pääosin vaihtamalla, kuten nautakarjaa (härkiä)

-"Lesbos" on paikka Kreikassa, jossa järjestettiin naisten kauneuskilpailuja

-"Sybariitti" tarkoittaa ylellisyyden veltostuttamaa ihmistä, joka on saanu merkityksensä Kreikassa sijaitsevasta Sybaris-nimestä kaupungista, joka kirjaimellisesti katosi maailman kartalta kansansa velttouden vuoksi

-Sana "tyranni" sai negatiivisen sävyn vasta Platonin ja Sokrateksen aikana.
Aikaisemmin tyranni tarkoitti vain yksinvaltiasta, mikä ei suinkaan ollu sama asia, kuin paska hallitsija

-Cool story bro: "Kun Miletoksen tyranni kerran lähetti lähettilään kysymään Korintin Periandrokselta hyvää neuvoa, miten hallita kansaansa, Periandros vei miehen viljapellolle, missä hän ei puhunut sanaakaan, vaan käytteli hyvin kaunopuheisesti miekkaansa leikaten sillä kaikki tähkät, jotka kohosivat toisten yläpuolelle"

-Cool story bro: "Eräs Damokles-niminen hovimestari ihaillen tyranni Dionysioksen valtaa ylisti häntä onnelliseksi. Dionysios päätti antaa hovimestarinsa kokeilla omaa asemaansa ja puetutti Damokleen ruhtinaalliseen pukuun ja kestitsi häntä loistavasti.
Mutta hänen päänsä päälle Dionysios ripusti terävän miekan riippumaan hevosenjouhesta. Miekan huomatessaan Damokles menetti ruokahalunsa ja luopui mielellään koko ihanuudesta"


FILOSOFIA

-Miletolainen Thales on perimätiedon mukaan filosofian isä, eli toisinsanoen maailman ensimmäinen filosofi

-Pythagoras (570 eKr - 500 eKr) käytti ensimmäisenä ajattelijasta sanaa "filosofi"
Pythagoras oli myös ensimmäinen, joka opetti maapallon pyörivän ja että se on pallon muotoinen, eikä litteä

SPARTA

-Tarun mukaan yksi ainoa mies, nimeltään Lygarkhos, sääti kaikki Spartaa koskevat lait, jotka toimivat pohjana heidän soturiluonteelleen

-Lyhyitä ja ytimekkäitä vastauksia kutsutaan "lakonisiksi", joilla oli pääpaino spartalaisten älyllisessä opetuksessa

-Spartalaiset pojat vietiin vanhemmiltaan 7-vuoden iässä, jolloin heistä alettiin muovaamaan sotilaita valtiolle

-Spartalaiset eivät ympäröineet kaupunkejaan muureilla, kuten muut kaupungit ja kun heiltä asiasta udeltiin, sai vastauksen: "kaupunkilaisten ruumiit ovat muurinamme"

-Spartalaiset käyttivät "helootteja" hoitamaan kaiken peltotyön ja muut arkipäiväaskareensa, jotta he itse pystyivät keskittymään sotataitojensa hiomiseen

-True story: kun Kserkses lähetti Hellaan viestintuojia sanomaan kreikkalaisille, että suurkuningas vaatii heiltä maata ja vettä alistumisen merkiksi, spartalaiset vastasivat: "te saatte sekä maata että vettä" ja työnsivät heidät kaivoon, aivan kuten 300-elokuvassa (mutta Leonidas tuskin muistutti persialaisia "tämä on Sparta")

-Leonidaksella oli Thermopylain solassa 5000 miestä, ei 300

-Leonidaksen spartalaiset antoivat kunnolla turpaan persialaisille, mutta lopulta kreikkalainen Ephialtes (jonka nimi historiassa elää vain tuottaakseen häpeää hänelle itselleen) kavalsi maanmiehensä kertomalla persialaisille kiertoreitin spartalaisten selustaan

-Jatkuvan sotimisensa seurauksena spartalaiset olivat kuolla sukupuuttoon 500 eKr kun heidän lukumääränsä oli noin 1000

-Spartalaista soturia kutsuttiin "hopliitiksi" ja oli raskaasti aseistautunut sekä varustautunut, toisin kuin 300-elokuvassa annetaan ymmärtää

-Spartalaiset olivat pelätyimpiä ja kunnioitetuimpia sotureita maailmassa

OLYMPIALAISET

-Ensimmäiset Olympialaiset järjestettiin 700 eKr

-Ensimmäisten lajien joukossa oli kiekonheitto, keihäänheitto, pikajuoksu, paini, nyrkkeily ja hevoskilpa (vaunuilla)

-Maratooni juurtaa perinteensä 400 eKr:n alkupuoliskolle, kun eräs sotilas lähti Marathonin taistelukentältä juosten koko 42km matkan Ateenaan tuomaan viestin voitosta.
Hän kuoli niille sijoilleen heti viestin toimitettuansa.

-Cool story bro: "kerran tapahtui niin, että erään nyrkkeilijän koko kitalaki murskaantui, mutta hän vain nieli hampaansa ja seisoi siinä niin eleettömän ja tyynen näköisenä, ettei vastustajan mielestä enää kannattanut käydä hänen kimppuunsa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lisään uutta sisältöö sitä mukaan ku tulee jotai mielenkiintost vastaan

This in not a rölliLauantai 22.03.2014 02:01

Viimeaikoin moni on tullu tivaamaa
"AY BRAH, miks et enää kirjota blogei?"
"Ay BRAH, et oo kirjottanu blogei pitkää aikaa"
"AY BRAH I'm a huge cunt"
No, siihen on parikin syytä; ensimmäinen lienee se, et gallerian rakenne on muuttunu paskempaan suuntaan: blogikirjotukset ei enää saa samaa määrää huomiota etusivulla ku ennen, joten mitä järkee kirjottaa jos vaan kaverilista ja seuraajat lukee?

Toinen syy on se, et oon vaihtamas paikkakuntaa, koin jotain järkyttävää pari viikkoo sitten mun henk. koht. elämässä, josta aiheutu ihan saatanasti stressiä ja mun sosiaalinen elämä pitää mut täl hetkel niin busy, ettei oo vaan aikaa kirjotella mitää blogei.
Ideoit on tullu samaa tahtii ku ennenki, mut en vaa oo pystyny istuu koneen ääree ja varaa hetken aikaa pelkästää teiän surkuvittujen viihdyttämiselle, koska liikaa asioit mieles. Laatu kärsis liikaa.

Kolmas syy on se, et oon käymäs eräänlaist metamorfoosii läpi.
Mun aivot on jotenki nyrjähtäny, koska en oo enää sama ihminen ku ennen. Mun ajattelutapa on eri ja mun arvomaailma on eri, samoin ku prioriteetit.
En enää haluu olla fuarkin' Zeez bruh. Haluun olla jotain muuta. En enää tavottele massiivist sick cunt kehoa, vaan mulle riittää et oon vaa sua paremmas kunnos esteettisesti ja siihen ei vaadita 5x viikos salia ja armotonta bulkkaus-cuttaus sykliä ja 2g proteiinii per painokilo.
Sen takii käyn enää vaa 3x viikos salil ja senki verran vaa sillon jos jaksan/on aikaa, koska mul on tullu elämää muita tavotteita ku salirottailu, joka vie ihan vitusti aikaa sosiaalisesti elämäst.
Tuun kutistuu, se on fakta, mun honestly I don't care, koska tuun silti olee paremmas kunnos ku 99% vastaantulijoist ja 100% Ylilaudan /fit/:stä.
Jatkan edellee rasvojen matalana pitämistä ja lihasmassan ylläpitoo, mut en varsinaisesti haluu enää kasvaa täst isommaks.
Upgradeen myös vaatekomeroni. Kävin sen läpi eilen, enkä löytäny mitää muit ku slim fit pintaliitäjä T-paitoi. Alan täst lähin käyttää vähä enemmän mielikuvitusta.
Syy tähän tyylinvaihdokseen on yksinkertanen: haluun antaa itestäni "mulle saa tulla puhuu :-D" kuvan, mieluummin ku "etsä vittu nää et mul on steroidikuuri menos".
Vaik pakko myöntää et täl alfa/macho-tyylil saa vitusti pilluu, mut kaikki se hilloviiva tulee matalil itsetunnoil varustetuilt huorilta. Jotka yleensä on viel kännis.
Kyse on vaan siitä et haluuks määrän korvaavan sen itse panemisen merkityksen... joka yleensä tuppaa katoo siin vaihees ku panee paljo.
En enää tue irtoseksii lol

Mut yhes asias haluun selventää: mirraan edelleen ja tulen aina mirraamaan Zyzziä. Se neekeri pelasti mut betailult. Sen ansiost mun itsetunto nykyää on mitä on. Zyzz opetti mulle hyödyllisii elämänviisauksii kuten
"disregard females, aquire dance moves"
"disregard dignity, aquire lols"
Tää planeetta kaipais enemmän Azizin kaltasii ihmisii, jotka kykenee inspiroimaa muita ja uskaltaa olla omia itseään ja antamaa tasan nolla vittua muiden mielipiteistä itseään kohtaan.
Long live the king.

Ja lopuks mitä tulee mun Galleria profiiliin: all I ever wanted was to bring the lols.
Siltä varalta ettei joku oo sitä viel tajunnu, ni mul ei oo koskaa ollu mitää henkilökohtast ketää teit vastaan.
Kaikki asiat mitä oon ikinä sanonu, on ollu vaa läppää, toivoin vaa et oisitte oppinu olla ottamatta jonku internet jäbän sanaherjat tosissanne.
Se et provosoidutte jostain mitä oon sanonu, on vaa todistanu kuinka oikees oon ollu.
Ei kannata antaa kenenkää esittää sanoillaan tuntevansa teiät henkilökohtasesti jokasta pikku vikaa myöten. Ottakaa kaikki sellanen huumorilla ja pitäkää koko tilannetta humoristisena.
Miettikääs nyt: joku tyyppi joka ei oo koskaa edes nähny sua irl, käyttää omaa aikaansa kommentoidaksee mikä sun habitukses on pielessä - miks vitussa sellasest täytyy vetää kookokset penisreikään?
Mut jos ikinä oon vahingos kommentoinu jostain johon ei voi ite vaikuttaa; oon aidosti pahoillani. Sellanen on rottamaista. Mut jos oot suuttunu siit ku oo sanonu sua läskiks tai miks kirjotat ku 12-vuotias kehitysvammanen, ni en ota mitää sanoi takas :D

Mut anyway, the fun is over brahs and brahettes. Tuskin enää lisäilen kauheesti sisältöö, joten turha odotella.
Olihan nää hauskat 2v.
Saatan edellee luoda jotain pientä tuhoa ja sekasortoa, jos mun retard-mittari alkaa käydä ylikierroksil, mut muusta en osaa sanoa.
Eli kannattaa olla vähemmän vammasii ja opetella sitä ulosantia. Mä tiiän et Gallerian keski-ikä onki amisbemari, mut silti nigga damn.

Mul tulee ikävä teit sad cunttei. Srsly

Ps. Jos joku Turus asuva sick cunt kaipaa kämppist puolittaa vuokraa ni holla at me :D

Pps. Hylkään mun koko sosiaalisen verkoston tält Pk-seudulta ja muutan uuteen paikkakuntaan, jossa mul ei periaattees oo mitään, joten jos joku Turun seudult kaipaa sick brahii kenen kanssa kamuilla, ni siitäki saa hollailla mulle, ni voidaa koittaa keksii jotain ku pääsen vihdoin muuttaa lol

NoniinKeskiviikko 29.01.2014 15:15


tällä psyykkauksel voi saavuttaa mitä tahansa

Muhammad AliMaanantai 27.01.2014 02:01This guy^
This fucking guy^

Useempien urheilijoiden pitäis ottaa Muhammad Alist oppia.
Varsinki urheilijoiden, ei niinkää muiden alojen taitureiden, koska urheilu on paras asia osottaa paremmuutensa muita kohtaan, kaikki muu sisustamisest tulppaanien kasvatukseen on liikaa makuasioist kiinni... mut ei urheilussa. Jos sä oot hyvä ni sä oot hyvä ja se mitataan voittojen perusteella, joit ei voi kukaan kiistää.

Vittuun kaikki "vaatimattomat" urheilijat - "no joo joo tuli täs voitettuu maailmanmestaruus, mut ei se ois onnistunu ilman mun perheen tukee... nii ja kävi vähä tsägä..."

Fuck that, ku kädet ilmaan ja huutelee et voitinpas mestaruuden sen takii koska oon lahjakkaampi ja kurinalasempi ku kaikki loput!

Toki voidakses puhua paskaa sun täytyy olla Alin veronen lajissas, koska mikää ei näytä hölmömmält ku uhoominen vaik kuitenki saa turpaansa

Step it up YlläripitoTorstai 09.01.2014 02:33

Mun piti postaa jo ajat sitte joku uudenvuodenmerkintä, mut en oo hirveesti jaksanu ku gallerian rakenne on muuttunu siinä määrin, ettei blogeille oo enää lukijoita ja koska muutenki aika kuluu nykyää paljon muualla ku gallerias, ni sitä vähääkää aikaa mitä tääl vietän, en jaksa panostaa johonki kieliopillisesti nerokkaan nokkelaan blogipostaukseen.
Ja en vitus ala kirjottelee vaan muka itelleni jotai kevyttä iltapuuhastelua lols

Srsly, blogit on ainut järkevä asia täs koko sivustos ja nyt kun ne ei edes enää saa mainostusta etusivulla, nii mitä järkee?
Nykyään etusivu on vaa täynnä jotain ilmotuksii cunteist jotka luokittelee sisältöään johonkin.
Ketä kiinnostaa jos HennaDaa luokitteli 576 eri ihkutuskuvaa jonku niin maan vitun undergroungemopunkrockbändin keikkakuvaa kansioonsa "09.01.2014 - Kaarina festival <3",
jotka viel näyttää samalt ku joku autisti ois saanu ekaa kertaa kameran käteensä ja räpsii niit kuvii sarjana lonkalt ja ulvoo samal ku kuoleva hirvi?
Ja sit tietty ne kaikki muut luokittelut. Ainoat ketkä niist mitää iloo saa irti on seurakuntasedät ja jäbät ketkä ei oo viel ykköspesällekkää päässy, koska nyt niiden on paljo helpompi löytää just 16v täyttäneit Better Bodies trikoil varustautuneit juoksumattoprinsessoi.

Mut ainii: 141 blogii vuonna 2013 - u mirin?

The_Zyzzin nettielämä pähkinänkuoressaMaanantai 06.01.2014 02:16

Mr. Jellymad: "Kuulin mun veljen kaverin enolt et oot treenannu jo kaksyt vuot ja oot edellee noin siima :D"

The_Zyzz: "U mad?"

Mr. Jellymad: (actual quote) "Hyvin oot salilla jaksanut mutta noi sun provoilut menee ihan vitusti yli. Ei se ole edes hauskaa. Sun filosofointi on luokkaa mentaalisavuke eikä varmaan jaksa inspata yli 15 vuotiaita. Eikä se ole edes hauskaa. Jos hillitsisit tota paskan puhumista niin voisit saadakin jonkun pitämään itsestäsi. Jos sua ei oikeasti kiinnosta pitääkö joku susta (miksi sitten huomiohuoraat vitusti?) niin hieno juttu."