IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

wowTiistai 22.01.2013 01:51

En osaa päättää kumpi on säälittävempää.

TÄMÄ
http://www.imaginarygirlfriends.com/

Vai

TÄMÄ


^Sokeille: "Apple Jack is trying to seduce me again"

stop this faggotryTiistai 22.01.2013 01:06

On vaan kaks asiaa mitä vihaan:

Kommunistit ja lapsitähdet

Enkä nyt puhu pelkästää mistää Robineist tai Justin Biebereist, koska niithän täytyy vihata vaa periaatteen vuoks, amirite?
Vaik JB on tainnu ohittaa jo sen "lol he's gay" vaiheen... ainaki omast mielestäni. Onha sitä nykyää mukavempi kuunnella ku sil on edes vähä miehisyyttä äänessää.
Saa nähä tapahtuks Robinille sama, vaik nyt se onki vaa pikkutytöille täsmämarkkinoitu nukkepoika.

Mut mitä ihmiset näkee lapsitähdis? Joka vitun kisas täytyy aina olla yks 13-vuotias ja jengi sit hurraa sille ku se ois jotenki erikoinen...
So what jos 13-kesänen nappula osaa laulaa, koska nii osaa moni muuki. PItäis arvostella enemmän sitä miten se pärjää muihin artisteihin verrattuna, jollon huomattais et se on sitä samaa massatuotantopaskaa. "OIH mut se on nii söpö ja tollanen ääni noin nuorena!! xD" Jos ainut meriitti on "hyvä ääni tossa iässä" nii morjens. Se menettää sen korttinsa paris vuodes ja sit sitä pitäs alkaa arvostelee sen laulutekniikkansa yms. perusteel? Ei ihme et siihen monen lapsitähden ura tyssääki.

Viime tuotantokaus X-factoris oli mukana joku ruma huora kenen nimee en edes muista, joka pääs tokaks. Se oli 13v. Joka kerta joku tuomareist kehu "OMG I CAN'T BELIEVE U R SINGING LIKE THAT SO YOUNG "
Valoja päälle urpot. Jos joku ois hetkeks laittanu silmänsä kiinni, ni se olis kuulostanu vaa joltain random naisartistilta. Nothing special.

Plus, et siinä menee lapsen käsitys maailmast ihan vituralleen, ku sut revitää suoraa äitis pillusta lavalle ja annetaa mikki kätee.
Kyl jokasen saavutuksen etee pitää nähä loputonta vaivaa, et sitä osaa arvostaa
SIt nää tähtöset viel kehtaa sanoo kameralle "This is the happiest day of my life! xD" Kai nyt ku viel eilen opettelit uimaa sammakkoo äitis kohdus.

Ei ihme et 8-vuotiaana aletaa jo käyttää korkokenkii ja polttaa tupakkaa, ku vanhempien mielest ne on vaa niin söpöi kullanmussui ettei haluu sanoo niille et ne on vitun idioottei, en voi uskoo et oot mun peniksestä.
Sit ku mä saan lapsen, jonka nimeks tulee Aziz ll (jos tyttö, nimeks tulee abortti), alotan heti alust pitäen 60kg kyykkypainoil ja huudan slogunei sille Arska-aksentil

*UPDATE*

Satuin kääntää TV:n päälle tänää ja sielt tuli mikäs muukaan ku America's Got Talent. Finaali äänestys.
Jäljel oli taas joku 10-vuotias oopperalaulaja, kenest diudiu onki jo maininnu kommenteis ja sit joku karismaattinen fedorasankari.
Oliha se tytöntyllerö toki hyvä ja kaikkee, mut c'mon... ku silt kysyttii jotain... muistaakseni jännittääkö, ni se osas vaa nyökätä päätään ilmeettömänä, jost oikee näki ettei se tienny edes missä oli. Ja arvatkaas mitä? KYLLÄ! :D Se oikeesti sano "this is the best thing that's happened to me so far!" <---- actual quote.
Ja sit sen vierellä seiso sympaattisen näkönen n. 30v mies, kenen vanhempien koko omaisuus menehty hurrikaanille ja itekki on köyhyysrajan alapuolella ja kuka on koko elämänsä yrittäny lyödä läpi ja tietää et peli vaikeentuu kokoajan ku ikää tulee lisää. Eli mies joka on kokenu pettymyksiä, mut ei oo lannistunu niist ja tietää mitä torjutuks tuleminen on.
Ja sit toinen finalisti on pikkutyttö, varmaanki jostain porvariperheestä, joka on aina saanu tahtonsa läpi. lol

Onneks se jäbä... Michael Grimm oli muuten sen nimi, voitti.

Mikä tän blogin opetus on?

Se on se et jos oot vitun taitava jossain, mut oot onnellisest perheest ja luet rukoukses joka ilta, mee metsästää karhui paljain käsin niinku venäjällä, menetä jalka ja puolet naamasta ja sit voit alkaa luoda nimees itelles. Formula to success!

brb going monster modeLauantai 19.01.2013 21:50

Alotan bulkkauksen än yy tee nnnyt!

Tää siis tarkottaa sitä et pyrin saamaa n. 10 kiloo painoo nousee helmikuun loppuun mennessä, josta pitäis puolet olla läskii ja puolet lihasta

Ja tää siis tarkottaa sitä ettette pääse sormittaa mun kuville kuukautee, koska tällasena en haluu esiintyy. Oon ajatellu ostaa itelleni tällaset


Mut tuun takas with ALL KINDS OF NEW GAINS ;)

"I may look bloated,
I may have some extra in my stomach area,
I may not be so aesthetic,
but if you can't handle me when I'm bulking,
you sure as fuck don't deserve me when I'm shredded"

ROIDZLauantai 19.01.2013 02:20

Aseta vastaanottimes 'what the fuck am I reading' asetukselle, koska nyt tulee aika diippii shittii

Ensinnäkin, onnittele mua mun yheksän päivän lomaputkest. Käytin viimeset lomapäivät ja palaan tj 52 aamuna ja päivän Pokémon on Meowth.
Käytännössä se tarkottaa vaan sitä et anoin 9 päivän salivapaat. Ihan hyvä vaa, alkoki pikkusen jo hapottaa tää ankara 5x viikos raudan nöyryyttäminen ilman kunnollisii lepopäivii.
Pientä ylikuntoa havaittavissa, joten nyt voi vähä cheatata pizzalla yms. läski-Sami ruoilla...

Mut homman nimi on tää et ku tulin himaan, TV:stä tuli "Bigger, Faster, Stronger" ohjelma, joka basically selitti nykyajan ongelman steroidien käytöstä urheilussa.
Aluks olin sillai: "lol steroidzzz..." mut mitä kauemmin jäin sitä dokkarii seuraamaa, mun naamalle alko pikkuhiljaa leviimää enemmän ja enemmän se "oh no, alanko pitämään horkkaa oikotienä onneen...? what is happening to me" ilme

Jo ennen ku alotin kehonrakentamisen, olin jyrkästi steroidei vastaan ja sitä mielt et ne on pelkkää huijaamist, mut tää dokkari sai ne vaan kuulostaa niin... oikeutetuilta. Ikään ku maailmas, jossa muutenki 13-vuotiaat pärisee ES:stä, Madonna antaa frenchien Britneylle lavalle ja Jeesus oli amerikkalainen, on kohtuullista olla huolissaan jostain roinasta?

Sain sen käsityksen, että jos haluut olla mestari, luomu ei ole se vaihtoehto. Vaikken missää nimessä haaveilekkaan Arska-fysiikasta, jollasen me kaikki tiedetään et voi saavuttaa vaan pitkäaikaisella roinaamisella, jopa nää vähän tavallista skrodemmas kunnos olevat ns. normifysiikat, joit näkee jokases naistenlehdes, vaatemainoksis, homopornossa (no homo): ja jollasest jokanen yli 20 rasvat omaava näkee päiväunii "mä haluun tollasen kropan" mut uskokaa tai älkää, jopa suurin osa näistä on pillereis... vaik ne mainostaa lisäravinteit yms. mut en tahdo uskoo, ettei ihmiskeho pysty luontasesti yllämainitun kuvan herrasmiehen tasolle.
Ja vielä enemmän mut sai ajattelee ettei luomu ole vaihtoehto jos haluu mestariks, on nää IRL sankarit.

Lance Armstong: voitti urallaan seitsemän peräkkäistä Tour de Francea ja myöns itse, ettei se olis ollu inhimillisesti mahdollista ilman dopingia

Roger Maris: Löi baseball urallaan yhden kauden kunnariennätyksen vuonna 1961 61:llä kunnarillaan, jota pidettiin lyömättömänä ja sitä se oliki 37 vuotta and in came the steroids ja SKÄDÄM!
Mark McGwire, 70 kunnarii vuonna 1998 jaBarry Bonds 2001 nokitti viel yhel tekemäl 71 kunnarii

Hulk Hogan:
moar like "EAT YOUR STEROIDS" ps. en tiedä mitä vittua videon loppu

Arnold Schwarzenegger: the father of all roid munchers. Vaikka tää jäbä ei ollutkaa täst maailmast ja sil oli näin väheksyvästi sanoen aivan törkeet geenit ja ruumiinrakenne ja rakastan terminaattorii ja predatorii ja kunnioitan mirraan ja respectaan sitä tyyppii niin ettei siin oo mitää järkee, pakko se on myöntää et onha se aika tekopyhä jäbä, sillä senki motto oli et syö vihannekses, tee kotiläksyt ja sust tulee samanlainen gouvernator


Se dokkari sai mut myös ajattelee et miks steroidit on niin tabu maailmassa, missä alkoholi ja tupakka on laillista ja joka toinen ihminen käyttää jonkinlaisii lääkkeitä joil on ties minkälaisii sivuvaikutuksii.
Tietenki roinan sivuvaikutukset, kivesten surkastuminen, karvan kasvu, akne ja kuolema on aika ikävänluokan sivuoireit, mut se kaikki tuntuu arpapeliltä. Jos haluut olla paras, on otettava riskejä. Nää yllä mainitut otti sen riskin ja ne sai valtaa ja naisii. Niillä kävi hyvä onni. Mut entä jos käyki huono onni...?

Ja mitä tulee steroidien olevan huijausta, niin eiks se ole huijausta et muusikot ja opiskelijat ottaa lääkkeitä parantaakseen suorituskykyään? Tiger Woodski on käyny silmäleikkaukses parantaaksee syvyysnäköö, joka on tärkee ominaisuus golffis. I mean that's all what it is man. Jos et ole eka, oot vika.

Tiedän et liikun vaarallisilla vesillä ja ehkä tää kaikki on vaa keskiyön räppäyst ja huomen näen taas kirkkaasti ku oon nukkunu kunnol enkä joutunu herää 05:45, mut fakta on se et 70% kaikist kehonrakentajist on siirtyny steroideihin neljännen treenivuoden jälkee, joten mul ois niinku 34 kuukaut aikaa puristaa max potentiaali esiin täst ruhost.
Se neljä vuotta on must just sopiva aika ennen ku kannattaa edes alkaa harkita roinaa, honestly. Ensin tehään kaikkensa ihnimillisis rajois saavuttaakseen huippunsa, mikä ei koske pelkästään bodausta, vaan kaikkea, ja jossei sekään riitä, sit aletaa vast kääntyy noituuteen.

CuttingTiistai 15.01.2013 19:39

Blaaargh, intissä on pirun vaikee cuttaa... vinkkinä kaikille tuleville mosille.

Ku oot tetsannu koko päivän kahtasataa ja oot ihan rikki, niin tulee sopivasti ruokaa pöytään, (mistä intis ei ole pula) ja aivos sanoo et pitää mennä miinuskaloreilla, mut vatsa sanoo "RUOKAAAAA!!!"
Yritä nyt siinä hillitä ruokahalus, ku ei jaksa mennä edes nukkuu ku on niin nälkä.

Sit on viel se vitun sotku ja grilli.
Nyt kun on 64 aamuu jäljel, runkkuaikaa alkaa olee niin paljo et säkit on ihan tyhjät jo tiistaina ja sit tekee mieli vaa mennä sotkuu hengaa ja kirjottelee näit blogei jotka ei kiinnosta ketää koska ootte niin löysää porukkaa.
Jossain vaihees ku sun ympäril vaa mussutetaa munkkii, alkaa tekee itteensäki mieli vähä syntisiä herkkuja. Siks kannattaaki lukita kaikki rahas jonnekki kassakaappii, ennen ku lähet sotkuu... but wait! It get's worse
Limukoneit tääl on ku juutalaisii keskitysleiril ja kaikis niis on kännykkätilausominaisuus ja kapulaa täytyy aina pitää mukana silt varalt et ihailijat soittaa.

Tää intti on oikeestaa yks läskileiri. Ei tääl kukaa enää urheile, niin ku P-kaudel. Kaikki vaa lähtee sodee vetää limuu letkun kautta heti ku vapaa-aika on julistettu.

Siinäpä erotetaanki jyvät akanoista; ketkä lähtee vapaa-ajal salin kautta suihkuu ja ryystää prodesheikkereit ja ketkä lähtee sodee ja grillille kavereidensa kaa... pitää hauskaa ja.... god I'm so lonely.

Sitte vähä offtopikkii:
Oli tänää kiusallisin lääkärinvastaanotto ikinä!
Menin hakee lääkettä mun seksikkyyteen ja jossain vaihees otin pyynnöstä paidan pois. Seuraavaks se (mies)lekuri alkaa kyselee vedänks hormonei vai pelkkää kaurapuuroo? o_0 Ja kehuu kuinka tikis kunnos mä oon ja oonks harrastanu salii kuinka kauan. Siin vaihees halusin vaa pois sielt ennen ku tapahtuis brutaali raiskaus... en saanu edes mitä menin hakee koska kuulemma mun seksikkyytee ei oo lääkettä, joten ainut mitä tolt reissult sain oli häpäistyks joutumisen tunne 0/10 no homo

CAD RuleSunnuntai 13.01.2013 05:53

Huh, nyt joudun irtautuu hetkeks photaristani ja pitää pienen breikin, koska on BLOGGING TIME!!

Tämä merkintä koskaa kuuluisan webbi-sarjakuvan CTRL+ALT+DEL (CAD) tekijää Tim Buckleyta a.k.a Tim Fuckley, kavereiden kesken Timppa. Se on videopelisarjis.

Lyön kiveksestä vetoo ettet ole kuulutkaa CAD:ista tai miehestä sen takana, mutta ei se mitään. Kohta tiedät.Okei, toi on muokattu strippi, mut se ei ole kaukana totuudesta... vitusti tekstii, ei mitään järkee ja punchlineki usein puuttuu.

Tässä esimerkki hyvän ja huono stripin ero: vs
Siitä huolimatta tää jätkä on keränny itellee faniarmeijan jotenki, vaikka se "piirtää" yhtä hyvin ku simpanssi jolle oltais annettu kynä. Ihmettelet varmaa miks laitoin "piirtää" lainausmerkein? No koska täl jätkäl on koneel valmiita silmä- ja suumalleja yms. joita se vaan raahaa, okei vitut, kato ite:
Toi on jo häpeeks kaikille taiteilijoille.
Vaik pakkoha se on myöntää et Buckely on kehittyny piirtäjänä, tai mikä ikinä onkaan, viimesten 10 vuoden aikana:

2002 strippi
aikana

2013 strippi


CAD:in päähenkilö on Ethan McManus, eli toisinsanoen tekijä itse. Buckely tietty kieltää sen ite jyrkästi. Eli ei ihmekkään et Ethan on ns. Mary Sue/Gay Stu = fiktiivinen henkilö joka on paras kaikessa.
CAD:in Ethan on vitun tyhmä ja hullu, mut se rakentelee robotteja, kaikki sen ystävät puhuu kokoajan Ethanista, jopa sillon ku se ei ole ite paikalla ja se saa enemmän pesää ku sä.

Mutta vaikka Buckley on piirtämistaidoton, ei osaa rytmittää strippejään, ei osaa sijoittaa punchlineä oikein, ei osaa pysyä asiassa, niin kaiken tuon jälkeen ihailen Buckelyta aivan saatanasti.

Oon tienny CAD:sta jo pari vuotta, mut vast viime viikkoina ku intis on ollu perseenkaivamisaikaa, aloin lukee CAD:ei ja myös Ethan.. siis Buckelyn kirjottamaa blogii siel sivustol, joit en ennen ollu lukenu, ja niiden jälkeen sain selville kuinka yrittelijäs se jäbä on.
Se teki mun ikäsenä 2002 ekat luonnokset CAD:in hahmoista graafikkokurssin välitunnilla ja ja kuukautta myöhemmin alotti oman webbi-sarjiksensa, joka on sen jälkee paisunu aivan mielettömiin svääreihin. Vuosikymmenen se on noit tehny ja yhä tekee, neljä strippii viikos tahdilla. Ja se on ihan sairas työmoraali.

Vaik edellee pidän sen piirtämistaitoo häpeällisenä 10-vuoden kehityksee nähden, jopa siinä määrin et välil tuntuu et se inhoo piirtämist ja kirjottains mieluummin kirjaa, mut ei osaa sitäkää joten pysyttelee siin mitä se handlaa edes jotenkuten, mirraan ketä tahansa kuka antaa vaik sielunsa saadaksee tehä sitä mitä rakastaa. Kuten Buckely.

Täl viikol vast sain selville et se tekee tota työksee, eikä sil menny ku vuos päästä siihen pisteesee. Se lopetti päivätyönsä ton ansiosta. Ja kaikki alko ilmasist nettistripeist, joist porukka hyvää hyvyyttään teki rahalahjotuksii Buckeylle auttaakseen sitä eteenpäin unelmassaan, muttei sekään vielä riittäny, vaan sen piti raataa niska limas, reissata sinne tänne markkinoimas pelitapahtumil yms.

Vaik monet teist saattaaki pitää mua meathead bodarina, niin mun ykkösunelma on kuitenki lyödä läpi sarjakuvilla ja vaik Buckley onki mua sarjakuvatadoiltaan jäljessä ku Räikkönen Grand Prix:ssä, voin ottaa silt paljon oppia siinä miten oikeesti nähdään vaivaa unelmiensa eteen, eikä vaan istuta odottamas kunnes joku löytää sut.

Lähetin Buckelylle jopa s-postii mis kysyin miten se jaksottaa käsikirjotuksensa ja piirtämisen, ku sil on niin sekopäinen tahti.
Neljä sarjakuvaa seittemässä päivässä siimeisten kymmenen vuoden ajan ja silti sil on aikaa käyä E3:sissa yms. tapahtumis.

Voin vaa unelmoida päivästä jolloin mun ei tarvi murehtia 09:00-17:00 työpäivistä, vaan voisin herätä ku silt tuntuu, piirtää niin et mulle maksetaan siit, käydä salil, tulla vanhaks (30v) alkaa käyttää horkkaa ja kuolla 35v saunaan

Tässä muutama paska CAD- strippi

HyväntekeväisyysMaanantai 07.01.2013 19:31

Nyt on teidän tilaisuus todistaa se minkä oon aina tienny; että te jumaloitte mun kroppaa

Etin paikkoja, jotka kouluttaa Personal Trainereit ja haku tuotti tulosta yhdellä osumalla... joka pyytää siit lystistä 3349.95€ ":D" eikä koulutuskaan kestäis ku 1,5kk.

Mitä vitun Nokian toimitusjohtajan lapsii ja suomenruotsalaisii sinne haetaan?

Tarkotus oli intin jälkee käydä 6kk keskenjäänyttä alaani loppuun ja hakee PT:ks heti kesäloman jälkee, mut nyt tää tarkottaa sitä et joutuisin mennä vakiduunii joko heti intin jälkee vähintää 3kk, eikä sinä aikana käyttää penniikää palkasta, (vaikkei ne proteiinit ja roinat osta ite itteensä) koska haluun todellaki mahd. aikasin koulutettavaks, ku oon viel viriilis iässä... mut toisaalt haluun käydä myös alani loppuu ja saada sen himotun 2. asteen tutkinnon, koska yhteiskunnalliset paineet.

JOTEN perustan oman hyväntekeväisyyssäätiön The_Zyzzille, jossa kaikki 127 seuraajaani (ja stalkkaajat sun muut betapervot) lahjoittatte rahaa jokaista postaamaani kuvaa vastaan jossa esiinnyn.

Tässä on yksityiskohtaisemmat säännöt:

1€ kuvasta, jossa quottaan Zyzziä kuin mikäkin mielikuvitukseton homo
5€ hauiskuvasta
10€ tissikuvasta
15€ selkäkuvasta
20€ jalkakuvasta
25€ yläkropasta
30€ koko kropasta
35€ alastonkuvasta

Tilinumeroni on: FI 1717-UMIRIN-AESTHETICS-1717

Pay or be GAY

d<jöodj[FILE ERROR]f<sä<kmPerjantai 04.01.2013 04:35

Oh god it's that time again... puolenyön jälkeiset järjenjuoksut, joiden kanssa en kuitenkaan voi mennä nukkumaan ennen ku olen saanu ilmastuu mielipiteeni (raivoni) niistä.

Ja tämän viikon aihe on: Teinisuhteet ja mitä niistä yleisimmin seuraa

Olin 4chanissä /SOC/:ssa ja muuten vaan lurkkasin suomalaistenki boardien keskustelui ja yleisimpänä topiccina tuli vastaan miesten sikamaisuus, ettei niihin voi luottaa ja maailma olis parempi ilman meitä. No ensinnäkin: ketkä on ollu kuuluisimpia taidemaalareita kautta historian? miehet.
ketkä on parhaita keksijköitä?miehet.
Ketkä on parhaita raiskaajia? miehet
ketkä on parhaita sarjamurhaajia? miehet
Ketkä on on alottanu verisimmät sodat? miehet
ketkä on todennäkösimpiä syypäitä ydinsotaan? just niin.
No se siitä, pointti tuli varmasti selväks.

No okei, okei, kai pitäis pyytää anteeks naisilta tota äskeistä, vaikka en sitä tee. Vittu mis mä olinkaa. Ainii.
Kuten sanoin, tänää tullu vastaa noit hullui exii, jotka vannoo ettei ikinä enää seurustele ja et vaikee luottaa enää kehenkää ja yhyy vittu... mut kyl pitäis sen verran tajuta et ku ryhtyy seurustelee 16-kesäsenä jonku samanikäsen pojun kaa, ni turha alkaa suunnittelee viel siinä vaiheessa häitä. inb4 "ollaa oltu yhes jo 14-vuotiaist saakkaa :DDD:D"

Useimmille seurustelu on pelkkä statussymboli, kuten työpaikka, oma kämppä tai oma auto.
Tän takia jengi hakeutuu seurustelemaa aivan liian junnuina, ku ne kerran jyysti toisiaa Maken bileis eikä tienny mitä se nyt tarkottaa, ni niiden mielest paras vaihtoehto on sit alkaa seurustelee ja tehä siit Faceook-virallista tajuamatta et se oli vaa kokeilua, niin ku sen ikäsen teinien kuuluuki tehdä.

Täst tuleeki yks surullinen tarina mieleen yhest kaverist kenet tunsin (not me though lol)...
Se oli ollu aina epävarma forever alone virgin siihen asti kunnes täytti 19v. Sit kerran se tapas mukavan tytön joka suostu panee sitä. No, ne alko tietenki seurustelee. Mitäpä lottootte miten kävi suhteen, jossa toisen osapuolen eroottisin kokemus vastakkaisesta sukupuolesta oli kädestä pitäminen? No tää jäbä sai vähä itsevarmuutta ja tajus ettei se haluu jäädä jumittaa tähän yhtee naisee, vaan nyt sille yht'äkkiä tulikin kotibileet ja viina kuvioihin. Se eli periaattees parissa kuukaudessa kaiken sen mitä sen olis kuulunu elää viimeset 5-vuotta, kuten normaalin teinin. No voitte kuvitella et jossain vaiheessa sen mielestä oli hyvä idea käydä vieraissa päättämättä nykyistä suhdettaan ja lopulta kohtas ero ja vitun vihanen exä.

Ite seurustelin viimeks 17-vuotiaana, mut mussa sentää oli miestä sanoo sille muijalle et sori beibi, tää meijän juttu ei toimi u mad?
Koska 17-vuotias siimaveli ku olin viel sillon, mua häiritsi jatkuvasti ajatukset ohikulkevist naisista, et millast olis harrastaa vihasta seksii niiden kanssa ja päästellä eläinääniä. Joten vittuako mä tollases tilantees hengaan muijan kaa, ku tiedän et se koko suhde on yks vitsi enää siin vaihees, vähä niin ku sun rasvaprosentti

Joten jos tiedät, että ajattelet enemmän kyrvälläsi kuin aivoillasi, niin ku 90% miehistä, (ja olet naurettavan komea), niin elä villinä ja vapaana, kokeile uusia asioita: aasialaista, latinoa, punapäätä, blondia, meksikolaista, brunettea, toista miestä (no homo) ja kun olet tarpeeksi kokenut (vanha, ruma ja läski) mene russianwives.comiin ja osta sieltä nainen joka kelpuuttaa sinut ja mene sen kanssa naimisiin Cape Hornissa, ainoassa paikassa jossa laki sallii teidän epäpyhän liittonne :)

Mitä vittua olen juuri kirjoittanut

She's a man, babyKeskiviikko 02.01.2013 04:27

Arvaa sukupuoli

One more fucking love song I'll be sickKeskiviikko 02.01.2013 00:44

Ellei muistini täysin petä mua, about 70% maailman kaikista lauluista... on rakkauslauluja. Ja 99,9% kaikista Gallerian kuvateksteistä on joidenki kyseisten imelien rakkauslaulujen sanotuksia.

Mut mikä niis rakkauslauluis niin viehättää?? Ootteks oikeesti niin vammasii et kun kuulette biisin jossa joku kansikuvapoju laulaa toistuvasti "baby be mine I'm sorry baby I wan't you back baby" ni meette ihan hyytelöks, ku nyt Justin Bieber just tunnusti kuolemattoman rakkautensa sulle sen uusimmassa kappaleessa? Tai et ku joku pimu määkii jostain pojasta joka särki sen sydämen ni ootte ihan et: "OMG TOI LAULAA NIIN MUN ELÄMÄSTÄ!" Syö paskaa ja kuole, jos kuulut tähän ryhmään.

Ja sit varsinki ku nää naislaulajat, joit kuka vaan panis 9000 auringon voimalla, laulaa jostain miehestä ketä ne rakastaa, mut ei saat vastarakkautta. Kuinka todennäköstä se on? Miehet panee kaikkee mil on tissit ja bonuspisteit saa jos se hengittää.

En sit tiedä kumpi on pahempi ryhmä; noi muijat vai Robinit yms. 13-vuotiaat, jotka laulaa rakkaudesta :D Kun mä olin 13-vuotias, olin just päässy yli tyttöbakteereista...

Ainut laulaja kuka saa rakkauslaulut kuulostamaan siisteiltä, eikä kaupallisilta ja siltä et tuottaja käskee 15 rakkauslauluu albumille vaan koska ne myy niin hyvin, tai siis ainut laulaja ku sai oli Michael Jackson.
Se mies saatto tehä rakkausbiisin, kuulostamatta joltain munattomolta hinttarilta. Eikä siit välttämättä edes huomannu et se laulo jostain daamista. Kunha vaa halus nauttii upeesta musiikista. Ja sillonki ku erehty luulee et Michael laulo jostain naisesta, niin guess again: Smooth Criminalinki Annie ei ollu kukaan henkilö, vaan se oli oikeastaan ensiapu-nukke, u mad?
Ensiapu-kursseillahan opetetaan aina ekaks kysymään tajuttomalta henkilöltä, onko se okei? ;)
Ja entä sit The way you make me feel? Se oli sitä kasarimeininkii, eikä tätä nykyajan androgyynihomsteluu fuark