IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

One more fucking love song I'll be sickKeskiviikko 02.01.2013 00:44

Ellei muistini täysin petä mua, about 70% maailman kaikista lauluista... on rakkauslauluja. Ja 99,9% kaikista Gallerian kuvateksteistä on joidenki kyseisten imelien rakkauslaulujen sanotuksia.

Mut mikä niis rakkauslauluis niin viehättää?? Ootteks oikeesti niin vammasii et kun kuulette biisin jossa joku kansikuvapoju laulaa toistuvasti "baby be mine I'm sorry baby I wan't you back baby" ni meette ihan hyytelöks, ku nyt Justin Bieber just tunnusti kuolemattoman rakkautensa sulle sen uusimmassa kappaleessa? Tai et ku joku pimu määkii jostain pojasta joka särki sen sydämen ni ootte ihan et: "OMG TOI LAULAA NIIN MUN ELÄMÄSTÄ!" Syö paskaa ja kuole, jos kuulut tähän ryhmään.

Ja sit varsinki ku nää naislaulajat, joit kuka vaan panis 9000 auringon voimalla, laulaa jostain miehestä ketä ne rakastaa, mut ei saat vastarakkautta. Kuinka todennäköstä se on? Miehet panee kaikkee mil on tissit ja bonuspisteit saa jos se hengittää.

En sit tiedä kumpi on pahempi ryhmä; noi muijat vai Robinit yms. 13-vuotiaat, jotka laulaa rakkaudesta :D Kun mä olin 13-vuotias, olin just päässy yli tyttöbakteereista...

Ainut laulaja kuka saa rakkauslaulut kuulostamaan siisteiltä, eikä kaupallisilta ja siltä et tuottaja käskee 15 rakkauslauluu albumille vaan koska ne myy niin hyvin, tai siis ainut laulaja ku sai oli Michael Jackson.
Se mies saatto tehä rakkausbiisin, kuulostamatta joltain munattomolta hinttarilta. Eikä siit välttämättä edes huomannu et se laulo jostain daamista. Kunha vaa halus nauttii upeesta musiikista. Ja sillonki ku erehty luulee et Michael laulo jostain naisesta, niin guess again: Smooth Criminalinki Annie ei ollu kukaan henkilö, vaan se oli oikeastaan ensiapu-nukke, u mad?
Ensiapu-kursseillahan opetetaan aina ekaks kysymään tajuttomalta henkilöltä, onko se okei? ;)
Ja entä sit The way you make me feel? Se oli sitä kasarimeininkii, eikä tätä nykyajan androgyynihomsteluu fuark

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.