IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bodybuilding and what is it good for?Sunnuntai 31.07.2011 03:09

Joskus... joskus mun tekis mieli olla vaan ku sinä. Nauttia elämän lihottavasta tarjonnasta ja olla tekemättä mitään.

Pienest pitäen oon ollu ihan hysteerinen lihoomist kohtaan ja turvatakseni kunnos pysymisen, pysyny jatkuvas liikkees, harrastanu kaikkee mahollista ja touhunnu vapaa-aikana mtä tahansa, missä palaa kaloreita ja bodannu kotikonstein, et saisin isommat tissit ku Pamelalla ja isomman haukkarin ku He-manil.

Mut minkä takii? Onha tää ihan kivaa nyt, ku voi hyvällä omatunnolla ottaa paidan pois missä vaan ja kääntää satunnaisii katseita, mut entä sit parinkymmenen vuoden päästä, ku tissit roikkuu ku märkä hiekkapaperi ja näytän oluttynnyrin nielaisseelta. Se kaikki tuntuu turhalta.

Ja vaik kuka tahansa sanois et "mää täs vaa bodailen itteni takii ;)" ni ne valehtelee. Koska loppuen lopuks se on aina kyse naisista.
Ja silti tuol on noit kaljamahoi, ketkä saa enemmän naista yhen illan aikana ku mä tuun ikinä saamaan.

Ja sit on viel seki juttu et läskit ja laihat saa kulkee yläosattomis ja/tai hihattomis, mut jos kuka tahansa keho tekee niin (jos vaikka on vain liian kuuma kulkea paita päällä) ni se on samantien paheksuntaa ja halveksuvii katseita.
Mäki oon monet kerrat joutunu pyöräilee +30 heltees musta paita päällä, ku ei ollu tullu katottuu säätiedotusta ja aamul oli viel viileet, ku tietää mitä siit seuraa jos ottaa sen pois...
PS. olenko ainut kuka näkee pillun tuon miehen vatsassa?

Social retardationSunnuntai 17.07.2011 02:57

Naiset kuulemma haluaa miehen alottavan jollain huomiota herättävällä kommentilla, mieluummin ku varovasti tai kohteliaasti. Mitä tääl gallerias nähny näilt sankareilt paljo näit "oot söpö", "tutustuu?" viestei.
Yhtä pahoi on nää naiset, varsinki ku niit löytää tuolt "etsii seuraa" osiost, eikä niil oo koskaan mitää kahta sanaa enempää sanottavana.

Jos on vaikee keskustella netis, ni en voi kuvitella, miten se koskaan onnistuis oikees elämäs... jos oikees elämäs on hiljanen ja kukaa ei koskaa kuule mitä sanot, netis kaikki osaa lukee ja voi vaik käyttää ISOJA KIRJAIMII jos tekee mieli kerranki huutaa ja melkee kaikki on sallittua koska netissä ei voi saada turpaan.

PS. (tositarina) nainen meni samaan hissiin vieraan miehen kanssa. Mies sanoi: älä käsitä väärin, mutta pidän sinua kiinnostavana ja haluasin jutella. Tulisitko hotelli-huoneeseeni kahville?
Ja se nainen anto pakit, koska tuns olonsa epämukavaks ja "neuvo" muit miehii tekemättä samoin.
Ai miten? Pyytämää naisii ulos? WTF, DUDE

PPS. kuvassa minä suorittamassa yhdyskuntapalvelusta

HCMaanantai 27.06.2011 00:00

LOL!

Näin tänää ku semmonen nuori ja villi kapinallinen, ruskettunu, ilman paitaa, sätkä huules ja arskat päässä kruisas mönkkäril semmosen hallin pihalla, nokitteli sil ja kaikkee ja sit vetäs takas siihen halliin josta oli tullu. Sit kirjaimellisesti tuli sekunnin koominen paussi ja sen hallin takaa körötteli semmonen viiskymppinen äijä Vespalla, pottakypärä päässä, hyvässä ryhdissä, jalat tiukasti yhdessä ja katse suoraan eteenpäin! SE, oli maailman huvittavin näky mitä oon irl nähny...

oli aika epätoivonen yritys yrittää kuvailla tilannetta, koska se oli semmone gotta' see to believe -tilanne x)

Feels good manPerjantai 17.06.2011 02:03

"Miks jätkät kattoo aina ylös kustessaan?" oli kirjoitettu WC:n kattoon.

EPIC WINTorstai 16.06.2011 19:24

Ilmotin pari päivää sitten mun joukkueelle; SK MYPalle, etten jatka niiden kaa ens kaudel, koska sain paremman tarjouksen 3. divarin ESG:ltä, ainoo vaa et ne ei treenaa kesäsin, mut ESG puhemies, Patrick kysy pelaanks mitää kesäsarjaa, et se vois tulla tsiigaa, mitä osaan vai osaanko mitää? No enhä mä pelaa....

mut tänää MyPan kapteeni soitti ja kysy pääsenks tuuraa niiden maalille lauantaina pelattavas Summer Cupis, ku niiden molemmat maalivahdit on kuollu tai jotai.

Eli tuplavoitto! MyPa saa maalivahtinsa ja Patrick pääsee arvioimaa mut Summer Cupissa!

Nämä blogit...Maanantai 13.06.2011 22:58

Lueskelin tässä mun kirjottamia blogeja läpi ja tämä oli reaktioni: http://www.youtube.com/watch?v=fEkWH8DB7b0

FriendzoneSunnuntai 12.06.2011 05:01

... yks pahimmist asiois, mihin mies voi joutuu...

Se ei tarkota ihan samaa kun se, että mies ja nainen on ystäviä. Vaan se tarkoittaa sitä, kun mies rupeaa naisen ystäväksi vain siinä toivossa, että saisi rasiaa, mutta ajautuukin pelkäksi ystäväksi...

Harva mies rupee vapaaehtosesti kaveeraamaan naisen kanssa, ilman mitään taka-ajatuksii. Näin se vain on.
Ja aluks tietenki mies odottaa saavansa pesää jo ekana päivänä, mutta näin ei tapahdu edes seuraavaan kahteen viikkoon ja silti se äijä elättelee toiveita, kunnes huomaa olevansa friendzonessa, eli toisin sanoen kusessa.

Sitten mies huomaa sen naisen alkavan soittelee päivittäin, koska se on saanu sen käsityksen
et se mies jaksaa kuunnella sen naisen paskaa ja ongelmii, eikä sil oo mitää omaa elämäänsä ja pahimmassa tapauksessa joutuu kuuntelee sen miesongelmii, kaikkee sen naisen panoista...
mut koska tällaset miehet, ketkä friendzonetaa näin, on niin kilttei ja samal kiimasii, et ne edelleen elättelee toiveita siitä, et jokupäivä mennää viel sänkyy, mut se ei tiedä, ettei niin tule koskaan tapahtumaan, mut ne siis silti esittää kiinnostuneita.

Ja kyllä, olen itse juuri tuollaisessa tilanteessa tällä hetkellä erään naisen kanssa ja yritän saada sen loppumaan. Ja tällanen on tosi yleistä, mitä olen lukenut ja nähnyt muuallakin

No vitut. Täs on kuva selittämää teille kaikki pähkinänkuoressa:

ENGLISH MOTHERFUCKER! DO YOU SPEAK IT?Keskiviikko 08.06.2011 18:29

Tänään töistä kotiin hypellessäni vastaani tuli muuan aasialainen muukalainen, joka kysyi tietä Karkkivuorelle... noei, vaan tietä Puolarmetsän sairaalaan. Puhua erittain hoono soomi.
Eka meijän kommunikointi vähä tökki, kunnes tajusin vastata sille enkuks ja siitähän juttu lähti luistamaan, ku molemmat ymmärs toisiaan.
Ettei se englanti turhaan oo maailman yleiskieli, siksipä se ois hyödyllist jokaselle opetella. Olis meinaan ollu aika hikist jos ois osannu vaan esim. Espanjaa tai sitä kuuluisaa pakkoruotsii, joka ainaki koulujärjestelmän mukaan niin eri hyödyllistä on!
Enkä mä ois osannu Mandariinikiinaakaan, vaikka se maailman yleisin kieli on.... olistko sinä osannut?

"A-TELLU"?!?!?Keskiviikko 08.06.2011 01:16

"AATELLU", SE EI OLE MIKÄÄN SANA!! Miks sit käytin sitä tänää?

Voi vitun Facebook.Keskiviikko 01.06.2011 17:42

Voi vitun Facebook.
Onhan se ihan hyvä mesta käydä nopee kattoo onks mielenkiintosii keskustelui, vaik edellee pidän sitä sisäsiittosena paikkana...
ja pahint on se ku kaikki huutelee miten Galleria on niin samanlainen ku FB tajuamatta sitä et ne ite tekee siit samanlaisen.
Ennen pysty näkee jokasen käyttäjän oletuskuvan täynnä tekstii muilta kommentoijilta ja nykyää joka toinen oletuskuva ammottaa tyhjyyttään tai sit puolet teksteist on sen käyttäjän omii vastailui muille... mun mielest se kertoo siitä että "Et ole sen arvoinen, jotta ansaitsisit MINUN kommenttini näkyvän SINUN oletuskuvassasi"
Voi vitun Facebook.