IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bodybuilding and what is it good for?Sunnuntai 31.07.2011 03:09

Joskus... joskus mun tekis mieli olla vaan ku sinä. Nauttia elämän lihottavasta tarjonnasta ja olla tekemättä mitään.

Pienest pitäen oon ollu ihan hysteerinen lihoomist kohtaan ja turvatakseni kunnos pysymisen, pysyny jatkuvas liikkees, harrastanu kaikkee mahollista ja touhunnu vapaa-aikana mtä tahansa, missä palaa kaloreita ja bodannu kotikonstein, et saisin isommat tissit ku Pamelalla ja isomman haukkarin ku He-manil.

Mut minkä takii? Onha tää ihan kivaa nyt, ku voi hyvällä omatunnolla ottaa paidan pois missä vaan ja kääntää satunnaisii katseita, mut entä sit parinkymmenen vuoden päästä, ku tissit roikkuu ku märkä hiekkapaperi ja näytän oluttynnyrin nielaisseelta. Se kaikki tuntuu turhalta.

Ja vaik kuka tahansa sanois et "mää täs vaa bodailen itteni takii ;)" ni ne valehtelee. Koska loppuen lopuks se on aina kyse naisista.
Ja silti tuol on noit kaljamahoi, ketkä saa enemmän naista yhen illan aikana ku mä tuun ikinä saamaan.

Ja sit on viel seki juttu et läskit ja laihat saa kulkee yläosattomis ja/tai hihattomis, mut jos kuka tahansa keho tekee niin (jos vaikka on vain liian kuuma kulkea paita päällä) ni se on samantien paheksuntaa ja halveksuvii katseita.
Mäki oon monet kerrat joutunu pyöräilee +30 heltees musta paita päällä, ku ei ollu tullu katottuu säätiedotusta ja aamul oli viel viileet, ku tietää mitä siit seuraa jos ottaa sen pois...
PS. olenko ainut kuka näkee pillun tuon miehen vatsassa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.