IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

This in not a rölliLauantai 22.03.2014 02:01

Viimeaikoin moni on tullu tivaamaa
"AY BRAH, miks et enää kirjota blogei?"
"Ay BRAH, et oo kirjottanu blogei pitkää aikaa"
"AY BRAH I'm a huge cunt"
No, siihen on parikin syytä; ensimmäinen lienee se, et gallerian rakenne on muuttunu paskempaan suuntaan: blogikirjotukset ei enää saa samaa määrää huomiota etusivulla ku ennen, joten mitä järkee kirjottaa jos vaan kaverilista ja seuraajat lukee?

Toinen syy on se, et oon vaihtamas paikkakuntaa, koin jotain järkyttävää pari viikkoo sitten mun henk. koht. elämässä, josta aiheutu ihan saatanasti stressiä ja mun sosiaalinen elämä pitää mut täl hetkel niin busy, ettei oo vaan aikaa kirjotella mitää blogei.
Ideoit on tullu samaa tahtii ku ennenki, mut en vaa oo pystyny istuu koneen ääree ja varaa hetken aikaa pelkästää teiän surkuvittujen viihdyttämiselle, koska liikaa asioit mieles. Laatu kärsis liikaa.

Kolmas syy on se, et oon käymäs eräänlaist metamorfoosii läpi.
Mun aivot on jotenki nyrjähtäny, koska en oo enää sama ihminen ku ennen. Mun ajattelutapa on eri ja mun arvomaailma on eri, samoin ku prioriteetit.
En enää haluu olla fuarkin' Zeez bruh. Haluun olla jotain muuta. En enää tavottele massiivist sick cunt kehoa, vaan mulle riittää et oon vaa sua paremmas kunnos esteettisesti ja siihen ei vaadita 5x viikos salia ja armotonta bulkkaus-cuttaus sykliä ja 2g proteiinii per painokilo.
Sen takii käyn enää vaa 3x viikos salil ja senki verran vaa sillon jos jaksan/on aikaa, koska mul on tullu elämää muita tavotteita ku salirottailu, joka vie ihan vitusti aikaa sosiaalisesti elämäst.
Tuun kutistuu, se on fakta, mun honestly I don't care, koska tuun silti olee paremmas kunnos ku 99% vastaantulijoist ja 100% Ylilaudan /fit/:stä.
Jatkan edellee rasvojen matalana pitämistä ja lihasmassan ylläpitoo, mut en varsinaisesti haluu enää kasvaa täst isommaks.
Upgradeen myös vaatekomeroni. Kävin sen läpi eilen, enkä löytäny mitää muit ku slim fit pintaliitäjä T-paitoi. Alan täst lähin käyttää vähä enemmän mielikuvitusta.
Syy tähän tyylinvaihdokseen on yksinkertanen: haluun antaa itestäni "mulle saa tulla puhuu :-D" kuvan, mieluummin ku "etsä vittu nää et mul on steroidikuuri menos".
Vaik pakko myöntää et täl alfa/macho-tyylil saa vitusti pilluu, mut kaikki se hilloviiva tulee matalil itsetunnoil varustetuilt huorilta. Jotka yleensä on viel kännis.
Kyse on vaan siitä et haluuks määrän korvaavan sen itse panemisen merkityksen... joka yleensä tuppaa katoo siin vaihees ku panee paljo.
En enää tue irtoseksii lol

Mut yhes asias haluun selventää: mirraan edelleen ja tulen aina mirraamaan Zyzziä. Se neekeri pelasti mut betailult. Sen ansiost mun itsetunto nykyää on mitä on. Zyzz opetti mulle hyödyllisii elämänviisauksii kuten
"disregard females, aquire dance moves"
"disregard dignity, aquire lols"
Tää planeetta kaipais enemmän Azizin kaltasii ihmisii, jotka kykenee inspiroimaa muita ja uskaltaa olla omia itseään ja antamaa tasan nolla vittua muiden mielipiteistä itseään kohtaan.
Long live the king.

Ja lopuks mitä tulee mun Galleria profiiliin: all I ever wanted was to bring the lols.
Siltä varalta ettei joku oo sitä viel tajunnu, ni mul ei oo koskaa ollu mitää henkilökohtast ketää teit vastaan.
Kaikki asiat mitä oon ikinä sanonu, on ollu vaa läppää, toivoin vaa et oisitte oppinu olla ottamatta jonku internet jäbän sanaherjat tosissanne.
Se et provosoidutte jostain mitä oon sanonu, on vaa todistanu kuinka oikees oon ollu.
Ei kannata antaa kenenkää esittää sanoillaan tuntevansa teiät henkilökohtasesti jokasta pikku vikaa myöten. Ottakaa kaikki sellanen huumorilla ja pitäkää koko tilannetta humoristisena.
Miettikääs nyt: joku tyyppi joka ei oo koskaa edes nähny sua irl, käyttää omaa aikaansa kommentoidaksee mikä sun habitukses on pielessä - miks vitussa sellasest täytyy vetää kookokset penisreikään?
Mut jos ikinä oon vahingos kommentoinu jostain johon ei voi ite vaikuttaa; oon aidosti pahoillani. Sellanen on rottamaista. Mut jos oot suuttunu siit ku oo sanonu sua läskiks tai miks kirjotat ku 12-vuotias kehitysvammanen, ni en ota mitää sanoi takas :D

Mut anyway, the fun is over brahs and brahettes. Tuskin enää lisäilen kauheesti sisältöö, joten turha odotella.
Olihan nää hauskat 2v.
Saatan edellee luoda jotain pientä tuhoa ja sekasortoa, jos mun retard-mittari alkaa käydä ylikierroksil, mut muusta en osaa sanoa.
Eli kannattaa olla vähemmän vammasii ja opetella sitä ulosantia. Mä tiiän et Gallerian keski-ikä onki amisbemari, mut silti nigga damn.

Mul tulee ikävä teit sad cunttei. Srsly

Ps. Jos joku Turus asuva sick cunt kaipaa kämppist puolittaa vuokraa ni holla at me :D

Pps. Hylkään mun koko sosiaalisen verkoston tält Pk-seudulta ja muutan uuteen paikkakuntaan, jossa mul ei periaattees oo mitään, joten jos joku Turun seudult kaipaa sick brahii kenen kanssa kamuilla, ni siitäki saa hollailla mulle, ni voidaa koittaa keksii jotain ku pääsen vihdoin muuttaa lol

NoniinKeskiviikko 29.01.2014 15:15


tällä psyykkauksel voi saavuttaa mitä tahansa

Muhammad AliMaanantai 27.01.2014 02:01This guy^
This fucking guy^

Useempien urheilijoiden pitäis ottaa Muhammad Alist oppia.
Varsinki urheilijoiden, ei niinkää muiden alojen taitureiden, koska urheilu on paras asia osottaa paremmuutensa muita kohtaan, kaikki muu sisustamisest tulppaanien kasvatukseen on liikaa makuasioist kiinni... mut ei urheilussa. Jos sä oot hyvä ni sä oot hyvä ja se mitataan voittojen perusteella, joit ei voi kukaan kiistää.

Vittuun kaikki "vaatimattomat" urheilijat - "no joo joo tuli täs voitettuu maailmanmestaruus, mut ei se ois onnistunu ilman mun perheen tukee... nii ja kävi vähä tsägä..."

Fuck that, ku kädet ilmaan ja huutelee et voitinpas mestaruuden sen takii koska oon lahjakkaampi ja kurinalasempi ku kaikki loput!

Toki voidakses puhua paskaa sun täytyy olla Alin veronen lajissas, koska mikää ei näytä hölmömmält ku uhoominen vaik kuitenki saa turpaansa

Step it up YlläripitoTorstai 09.01.2014 02:33

Mun piti postaa jo ajat sitte joku uudenvuodenmerkintä, mut en oo hirveesti jaksanu ku gallerian rakenne on muuttunu siinä määrin, ettei blogeille oo enää lukijoita ja koska muutenki aika kuluu nykyää paljon muualla ku gallerias, ni sitä vähääkää aikaa mitä tääl vietän, en jaksa panostaa johonki kieliopillisesti nerokkaan nokkelaan blogipostaukseen.
Ja en vitus ala kirjottelee vaan muka itelleni jotai kevyttä iltapuuhastelua lols

Srsly, blogit on ainut järkevä asia täs koko sivustos ja nyt kun ne ei edes enää saa mainostusta etusivulla, nii mitä järkee?
Nykyään etusivu on vaa täynnä jotain ilmotuksii cunteist jotka luokittelee sisältöään johonkin.
Ketä kiinnostaa jos HennaDaa luokitteli 576 eri ihkutuskuvaa jonku niin maan vitun undergroungemopunkrockbändin keikkakuvaa kansioonsa "09.01.2014 - Kaarina festival <3",
jotka viel näyttää samalt ku joku autisti ois saanu ekaa kertaa kameran käteensä ja räpsii niit kuvii sarjana lonkalt ja ulvoo samal ku kuoleva hirvi?
Ja sit tietty ne kaikki muut luokittelut. Ainoat ketkä niist mitää iloo saa irti on seurakuntasedät ja jäbät ketkä ei oo viel ykköspesällekkää päässy, koska nyt niiden on paljo helpompi löytää just 16v täyttäneit Better Bodies trikoil varustautuneit juoksumattoprinsessoi.

Mut ainii: 141 blogii vuonna 2013 - u mirin?

The_Zyzzin nettielämä pähkinänkuoressaMaanantai 06.01.2014 02:16

Mr. Jellymad: "Kuulin mun veljen kaverin enolt et oot treenannu jo kaksyt vuot ja oot edellee noin siima :D"

The_Zyzz: "U mad?"

Mr. Jellymad: (actual quote) "Hyvin oot salilla jaksanut mutta noi sun provoilut menee ihan vitusti yli. Ei se ole edes hauskaa. Sun filosofointi on luokkaa mentaalisavuke eikä varmaan jaksa inspata yli 15 vuotiaita. Eikä se ole edes hauskaa. Jos hillitsisit tota paskan puhumista niin voisit saadakin jonkun pitämään itsestäsi. Jos sua ei oikeasti kiinnosta pitääkö joku susta (miksi sitten huomiohuoraat vitusti?) niin hieno juttu."

Time to say come at meSunnuntai 29.12.2013 15:02

Jos Zyzzil on maailman esteettisin kroppa (no homo), ni täl sokeel cuntil on maailman esteettisin ääni

UMKSunnuntai 29.12.2013 00:16

Ei vittu jätkät ja huorat sain just tietää mistä toi UMK eli Uuden Musiikin Kilpailut on saanu nimityksensä.
Basically se tarkottaa sitä ettei kukaan jo mainetta niittäny artisti saa ilmottautuu mukaan, vaa kaiken musiikin pitää olla uutta ja freshiä, eli toisinsanoen sellast, jost kukaa ei koskaa oo kuullukkaa.
Ja UMK:n tarkotus on sit valita Suomelle Euroviisuedustaja, jos joku ei tienny.
I know Euroviisut jeejee kukkahattutädit yms en oletakkaa et nykyajan koripallonuoriso ymmärtäis perinteikkään yhdessäolemisen hauskanpidon päälle, koska ne haluu vaa ostaa räp-albumeita ja twerkkaa.

Mut oikeesti vittu mitä hessua?
Kenen idea oli keksii sääntö joka kieltää kaikkien suosittujen artistien osaanoton?
Ihan ku tän maan Viisuhistoria ei olis jo valmiiks surullisempi ku JB:n fanit tällä hetkel, ei sitä paskaa menestyst tartte viel lisää järjestämäl kilpailut pubi-artistien ja Ruotsinlaivaesiintyjien välillä, joist sit valitaa edustaja Euroviisuihin.
Nehä jo hämmentyy niiden kisojen skaalast yht paljo ku sä parsakaalist.
Sama homma ku Suomen jalkapallomaajoukkueesee alettais yhtäkkii valita pelkkii 6-vuotiait tyttöi et hävitää viel varmemmin.

Toi UMK-käytäntö otettii muistaakseni käyttöö vast muutama vuos sitte ja sen jälkee Suomi ei oo sijottunu top 3:sta ylemmäs (paskemmuus järjestyksessä).
Suomen Euroviisukarsinnat on nykyää vähä sama ku joku Voice of Finland; kuka tahansa pari keikkaa jossai räkäläs heittäny nobody saa ilmottautuu mukaa, eikä niide edes täydy olla heti hyviä. Ne dumarit viel opettaa niit samal ku kisat etenee. Ei saatana Suomi. Ei vittu. Mä lopetan.

SuunnitelmaPerjantai 27.12.2013 15:30

Suunnitelmallisuus on sama ku itsevarmuus. Sitä on pakko olla. Kaikest muuttuu parempaa ku on huolellinen suunnitelma takana, eli toisinsanoen käsikirjotus.
Tarkkaan mietitty suunnitelma eli käsis irl tilanteis on yli puolet onnistumist. Älä vaa mee johonki tilanteesee ajatellen "kattoo mitä täst nyt tulee" vaa mieti valmiiks mitä sanot, mitä teette, yms. Toimii loistavasti esim. treffeil. Miehenä annat heti itestäs paljo dominoivamman vaikutuksen ku johdat tilannetta ja tiiät heti alust alkaen mitä teette.

Käsikirjotus on myös pakollist viihdemaailmas. Mikää ei toimi sil periaatteel et heitetää vaa joukko ihmisii yhtee kasaa, annetaa niille pari ohjet ja annetaa niide hoitaa ite loput.
Se esimerkiks erottaa suomalaisen viihteen amerikkalaisest viihteest.
Meil on paljo TV-ohjelmii jotka perustuu spontaaniutee ja samal ne kärsii siit. Arkielämäs ei tapahdu tarpeeks mielenkiintosii asioit tarpeeks tiheesee tahtii et siit sais kiinnostavaa seurattavaa. Ja silti jotkut no gainerit haluu seuraa toisten ihmisten elämää, ihan ku täyttääksee oman elämänsä tyhjyyttä. Ekana mielee tulee joku Iholla tv-sarja lol en tiedä pyöriiks se edes enää. Toivottavasti ei.
Putous on parhaiten toteutettu kotimainen realitysarja and why? Koska se on kaukana sattumanvaraisist tapahtumist. Kaikki mitä siin ohjelmas tapahtuu, on käsikirjotettuu. Jos et tätäkää tienny, sust varmaa Undertaker on oikeesti kova jätkä.
Sit taas joku Big Brother; Koska ne kilpailijat siin on aitoi, eikä näyttelijöit, se ohjelma on boring as fuck. Ne on jäisii ihmisii jotka puhuu jäisii asioit.
Parhaimmat "reality"-ohjelmat sit on niitä, jotka saa ittensä kaikinpuolin näyttää täysin spontaaneilta, mut on kuitenki kaukana siitä.
Suomes harmi kyl ollaa sitä mieltä et pakka voi toimii ilman käsistäki. Ei se voi.

En lahjoitaPerjantai 20.12.2013 17:45

Kauas siit Indonesian myrskyst onkaan? Vai olikse Korean? Vai Taiwanin? Vai Ruotsin? Ja olikse myrsky, tsunami, tulivuorenpurkaus vai komeetta? Shit en muista koska siit ei oo enää medias kuulunu mitää pitkään aikaan :D
Siin yks syy lisää miks en koskaa lahjota Punaselle Paskalle mitää mun maitorahkarahoista.
Kaikki ulkomail sattuvat luonnonkatastrofitapahtumat ja kaikki muut onnettomuudet on meille autuaille länsimaalaisille vaa parin sekunnin välikohtauksii, jotka antaa vähäks aikaa muuta mietittävää ja luettavaa, samal ku mennää ostaa uutta 50'' tauluteeveet.
Ja kaikkein vähiten ne kiinnostaa tiedotusvälineit ja niit ihmisii ketkä niit pyörittää. Niille ne on vaa uutisotsikoita, ei mitää muuta, jotka painuu unholaan parin viikon jälkee.
Kaikki se rahankeruu on vaa tekopyhää kulissii jol yritetää tiedottaa muulle maailmalle et me välitetää.
Ja te lampaat vaa syydätte senttejänne johonki lippaasee jonku pitsanaaman kädes keskel kauppakeskust, tietämättä yhtää mitä teiän rahoille tapahtuu.
Mut kai se on pääasia et voitte sit olla hetken ylpeit teiän avokätisyydest ja miten ootte nyt osallistunu maailman muuttamiseen, ku ei teiän elämäs muuta kiinnostavaa tapahdu.
Mut jos kävisitte salil ja näyttäisitte esteettiselt niinku mä, tajuaisitte ettei ne koko elämänsä yhes päiväs menettäneet tee vittuukaa teiän euroil ja kymmensenttisil - jokasesta eurostaki lähtee varmaa matkan aikana 10% veroo, maahantuoja ottaa 30% välistä ja Punasen Ristin pomo laittaa 50% omaan taskuunsa.
Vai ootteks koskaa kuullu et hyväntekeväisyysrahat pelasti tsunamin uhrit? Tai ylipäätään muuttu mitään.
Ne, keihin se rahankeruu pitäis oikeesti kohdistaa, on julkkikset ja ällöttävän rikkaat ihmiset.
Jos kaikki maailman ihmiset, joiden omaisuus ylittää 1 000 000 (rahaa [ ja sellasii ihmisii on paljon ]) lahjottais edes 5% omaisuudestaa hyväntekeväisyytee, niil masseil rakennettais vaik kokonaa uus maa

KykykilpailutPerjantai 13.12.2013 02:55

Matka jonka kuljet, on tärkeämpi kuin päämäärä - Wolfang Amadeus Mozart 1904-1953

Nyt tulee tilitys senki betahinuri, joten varaa paljo hiilihydraattii et jaksat viimesee sanaa asti, aight bro?

Elikkäs nämä fuarkin talent show't, jotka tappaa luovuuden ja pilaa omaperäsyyden ja lupaavat kyvyt.

Oikee tapa menestyy on olla lahjakas ja sit verel ja tuskal hyötyy niist lahjoistaa kovan yrityksen kautta, mut nää vitun kykykilpailut luo 90% tarvittavast ympäristöst kilpailijoille.
Lupaan et 100% tänki vuoden Idols-kilpailijoist ei ois kukaa lyöny läpi jos ne ois vaa lähettäny demovideon jollekki tuottajalle. Koska kaikki se tapahtuis suljettujen ovien takana, eikä mikää velvottais sitä tuottajaa tekee sopimust sen kans... toisin ku Idolsis, jossa pitää olla niit läskei ja finnisirkuksii ja sosiaalisesti erkaantuneit, vaan koska te tyhmät lampaat haluutte nähä niit siel et voitte samaistuu, jolloin katotte sitä sielutont ohjelmaa ja Jone Nikula voi tänäki iltana syödä voileipänsä välis satalappusia.

Jos haluu menestyy, pitää kokee vastoinkäymisisii ja elämän täytyy olla yhtä kurjuutta siihen asti kunnes lyöt ittes läpi ja voitat the game of lifen. Vast sillon sitä osaa arvostaa oikeella tavalla.
Mut se ei tee hyvää kenellekkää et tuut valmiille lavalle, sulle annetaa mikki kätee, laulat jonku toisen sanottamaa biisii ja sul on jo heti kaikki äänentoisto yms valmiina pelittämäs ja sit alat vaa määkii.
Sitten jos hupsistakeikkaa käykin niin et pääset jatkoon, siit eteenpäin kaikki maksetaa sulle: lentolippu jatkoesiintymisii, hotellihuone, ilmanen ruoka, sut stailataa, sulle kerrotaa mitä pukee päälle, miten pitää hiuksii. Ja edellee teet sitä samaa koko kisan ajan; laulat covereita mut täl kertaa yrität vaikuttaa vähä enemmän tunteellisemmalt ja muistat kertoo biisin jälkeises haastattelus et tää oli omistettu sun kuolleelle mummolle ja kaikki vammaset no-gainerit äänestää.

Hyvä irl esimerkki siit miten voi käydä jos kaikki pedataa sulle valmiiks ja sun aivotyöskentelyki hoidetaa sun puolest, on Justin Bieber.
Se mitä oon siit kuullu sillon ku se ei oo kostuttamas 11-vuotiaiden pikkuhousui laval, on kaikkee muut paitsi hyvää tai kunnioitettavaa. Justin Bieber räjähti julkisuutee liian nuorena, eikä todellakaa omast ansiostaan. Sellasen on pakko sekottaa pää ja niin on tainnu käydäkki.
Bieberin pahin vastoinkäyminen urallaa on flunssaan sairastuminen tai et keikan lipputulot tuottiki 2 milj. vähemmän ku se ois halunnu.
Justin fucking Bieber, kuten moni muu samanlailla suosionsa saanu, ei tiedä mitää elämästä tai mitä rankka duuni tarkottaa.
JB ei päätä mitä se pukee päällee, se ei päätä miten sen kampaus laitetaa, se on pelkkä sätkynukke. Mut tätähä sen fanit ei pysty hyväksymää koska omg sehä on Justin fucking Bieber!
Wuts dat? Justin sanottaa omat biisinsä? pffft nykyää riittää ku teet yhen biisin mis otat kantaa kehitysmaiden kärsimyksii ja hittilistojen top 1 seuraavat 12 kuukaut on taattu.
Sanon tähän kuitenki myös sen et kaikki te jotka naureskelette Bieber homovitseille yms. ootte myös perseestä ja teiän huumorintaju on 6-vuotiaan tytön tasolla.
Justin Drew Bieber on vaa ylimielinen lellitty kakara, joka ei edes käy salil. That is all.

Sit takasin siihen mitä tulee rankkaan työntekoon, jossa käytän esimerkkiä Beatlesia, vaik se liian yliarvostettu bändi onki, mut silti ei varmaa löydy parempaa yhtyettä joka voi todella sanoo ansainneensa suosionsa...
Ennen Beatlemaniaa, sillon viel ku Beatles oli suht tuntematon bändi, Lennon ja kumppanit soitti Hampurissa yhteensä n. sadan tunnin verran biisejään, jopa siin määrin et ne joutu käyttää yht adrenaliinin kaltast huumetta, et ne jakso soittaa läpi monta yötä putkee. Bieber taas postas videon youtubee ja Scooter Braun bongas sen siit lol
Mut vaik Beatlesil on vaa pari tosi hyvää biisii ja loput on sellast hissimusiikkii ja sillonki pitää olla kevyes pilves et niit pystyy kuuntelee, niil on silti mun loputon rispekti

Steroidit on ku kehonrakennuksen kykykilpailu. True, ne auttaa sua etenee, ehkä jopa sellasii saavutuksii mitä et koskaa natuna sais, mut samal ne muuttaa sua ihmisenä. Jos otat roinaa, et voi enää väittää olevas sama ihminen ku olit ennen. Tuut aggressiivisemmaks. Sun koko persoonallisuutes muuttuu ja ties mitä.
Ja sillon kuuluuki kysyy iteltään et kumpaa arvostaa enemmän: sitä matkaa jonka kuljet ja joka vie pidemmän aikaa ja saa sut itkee ja harkitsee itsemurhaa, mut lopulta pysyt omana itsenäs vai nopeita tuloksii ja kaiken saamista hetkessä, mut muutut ihmisenä väärään suuntaan?

Ja nyt mee salille, faggot