IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

u mad cuz?Keskiviikko 29.05.2013 03:21

BullyPerjantai 24.05.2013 02:06

Koulutyöt saa taas odottaa, koska näiden mun no-life blogien kirjotus on tärkeempää<3

Nyt astun diippiin shittiin, mut en välitä koska en koskaan ole pyydelly anteeks mielipiteitäni, enkä ajatellu aloittaa nytkää.

Paljon on puhuttu kiusaamisest ja kuinka se pitäis lopettaa ja kaikki kiusaajat tappaa ja vesikiduttaa.
Mut mun mielestä on korkee aika et joku käsittelis tätä asiaa vähä toiseltki näkökannalt, kun vaan kiusattujen näkövinkkelist, joihin sit kaikki moraalihomot voi tulla jakaa tekopyhää sympatiaansa...
Siis nää samat tekopyhät hinurit, ketkä katto vierestä ku jotain kiusattii, mut ei tehny mitään ja luulee sen korjaavan kaiken, jos ne netissä toivottaa jaksamisia. fuarkin dumb cunts.

Ja kiusaamistilanteen väliin menolla tarkotetaan siis IRL tilannetta, ei sitä että netissä pääse pitämään kiusatun puolia lols

Useimmat kiusatut on ominaisuuksiltaan omegoja, koska on täysin tietämättömiä, miks on joutunu siihen asemaansa.

Tässä blogissa, ennemmin ku vaa yritän haukkuu kaikki kiusaajat lyttyyn et ne lopettais kiusaamisen, paneudun siihen asiaan jonka kaikki on unohtanut: miksi kiusattua kiusataan? Voisiko kiusatussa koskaan olla mitään vikaa? Vai onko koko muu maailma vain niin perseestä, ettei huomaa kuinka ihana ihminen olet. <--- strong sarcasm bro

Käytätte niin paljon aikaa muiden syyttelyyn, kuten et on mainonnan syytä et ootte läskei, ettette huomaa mitää vikaa itsessänne

Useimmat ihmiset ei tajuu sitä tunnetta joka voi ottaa valtaansa väkevimmänkin miehen, ku ollaan porukassa ja jostain ilmestyy aina se yksi kehari joka ei tajuu mistään mitään ja on muutenki perseestä ja vaikkei olis mitään henkiläkohtasta sitä vastaan tai aikomusta murskata sitä henkilöä henkisesti, mieleen saattaa juolahtaa hauskoja asioita ja lauseita, joilla voit pilailla sen toisen kustannuksella ja saada samalla naurut muulta porukalta. Ei siinä vaiheessa kauheesti kiinnosta et pitääkö tää yks sad cunt sua sen sankarina, vai ne kymmenen Alfa-Makee sun ympärillä.

Sanon sen nyt suoraan: HEIKOT tulevat kiusatuiksi, simple as that u mad?
Oletteko koskaan nähneet kiusattavan ketään joka on hyvässä fyysisessä kunnossa, suosittu hameväen keskuudessa, paljon kavereita ja ostaa kaikki vaatteensa Calvin Kleiniltä?

Mutta oletteko koskaan nähneet kiusattavan ketään, joka ei koskaan puhu mitään ja silloinkin kun puhuu, mumisee jotain hepreaa, pukee anime T-paitansa kouluun, eikä koskaan naura ja ostaa kaikki vaatteensa desuConista?

Jos sinua kiusataan, sinussa on todennäköisesti jotain vikaa. Ja olet kaiken lisäksi vieläpä aivan vitun omega-tier, jos et huomaa mitä sinussa on vialla.
Don't get me wrong, kannustan erilaisuuteen, mutta on monenlaista erilaisuutta.

esim. se, ettet dokaa joka viikonloppu, on hyvää erilaisuutta.

mutta se, että pukeudut Narutoksi koulupäivää varten, on huonoa erilaisuutta. (Gokuks pukeutuminen on eriasia, se ois vitun eeppistä. Naruto on phaggot)

Kouluaika on ihmisen synkintä aikaa hyväksynnän kannalta, mutta koulupäivä on vain n. 8h mittainen. Mua ei kiinnosta vittuakaan minkälaiselle pornolle runkkaat himassas, mut ei ole vaikeaa edes yrittää esittää normaalia kahdeksaa tuntia.
Yes, yes, erilaisuus on kaunista yms mutta jos haluat tuoda Warhammerisi kouluun mukaan, ei kannata ihmetellä miksi sinua kiusataan. Ihmiset ovat ahdasmielisiä, eivätkä hyväksy useimpia asioita mitä haluat tehdä. Deal with it. Nyt tähän vois heittää jotain Raamatust lainattuu settii, kuten "Se joka ei ole itse tehnyt syntiä, heittäköön ensimmöisen kiven"
Sama koskee kiusaamista: "Se joka ei ole syyllistynyt ennakkoluuloihin, heittäköön ensimmäisen kiven"

Jokanen miestä olis potentiaalinen kiusaaja, mut joiltain vaan puuttuu se sosiaalinen status toteuttaakseen sen.

Ja se että kaikki mustamaalarit muistavat aina mainita kiusaajien huonosta itsetunnosta, kateudesta ja perheongelmista, on paskaa.

Kiusaajilla on kavereita, sinulla ei, joten todennäköisesti sinulla on heikompi itsetunto.

Koko koulu nauraa sinulle. Yeah, kateudesta se johtuu.

Kun puhutaan vakavista perheongelmista, puhutaan faijan viikon mittaisista ryyppyreissuista, jotka päättyvät aina äitin joutumiseseen nyrkin ja hellan väliin. Ei tällaisella henkilöllä ole silloin aikaa pilata jonkun toisen elämää, vaan on siihen liian masentunut.

Mitä olen kuullut, kiusatuilla on keskimäärin enemmän perheongelmia ja se on yksi syy miksi heitä kiusataan.

Ja tän tarkotus oli vaa herätellä kiusattuja todellisuuteen fantasiamaailmastaan, joka on ensimmäinen askel asian korjaamiseen

Yleisesti ottaen kiusaajat eivät ole niin pahoja ihmisiä kuin luullaan. Mitä oon päässy juttelukontaktiin asti muutaman kanssa, ihan hauskoja ja mukavia ne on ollu.
Mut se on todennäkösesti johtunu siitä etten oo menny niiden luokse paita pääl jos lukee "I'm a level 80 Paladin". Tajusin onneks laittaa hupparin siihen päälle.

Kaiketi yritän sanoa, et elämä on rankkaa, varsinki nuorilla kun viel etitään itseään ja oma asemansa ja arvonsa täytyy todistaa. Pärjääminen täs yheiskunnas on luotu vahvoja varten, sekä henkisesti että fyysisesti u just gonna have to accept that nigga.
Voit valita olla kynnysmattona muille koko loppuelämäs ajan tai sit ottaa tilanteen haltuun ja lopettaa pyytelemäst anteeks olemassaoloas, jos sä et kunnioita itsees, ei kukaan muukaan kunnioita ja se on saletti ku et mun oikee hauis on isompi ku vasen.
Teidän vähemmistöön kuuluvien, ketkä satutte pitämään asioista joita useimmat ihmiset pitää outoina, täytyy vaa muuttuu. Ainaki niiks muutamaks tunniks jotka joudutte viettämää toisten ihmisten parissa. Se ei auta mitään et kirjotatte nettiin LOPETTAKAA KIUSAAMINEN!!!

Ja itsetutkiskelu on myös hyvä vaihtoehto, mielummin ku itsesääli... tai itsemurha.
Saatat ajatella et oot täysin normaali ja pidät normaaleista asioista ja teet normaaleja juttuja ja pukeudut normaalisit ja näytät normaalilta... vaik todellisuudes pidät boffaamisest, postaat videoita nettiin joissa panet Barbaraa (true story), pukeudut Jedi-mestarin kaapuun, etkä kiinnitä vähäisintäkään huomiota ulkonäköös.
Oot heikko yksilö, jota muuta ihmiset käyttää vaan ponnistuslautana kohottaakseen omia pisteitään.

Urheilulla ja pukeutumisel saa jo paljo pisteitä, mut nekään ei auta, ellet pysty muuttaa asennettas.

Eräässä elämänvaiheessani tajusin olevani perseestä, ensin vajosin itsesääliin, sit aikuistuin ja aloin miettiä mitä teen väärin. Aloin miettiä kaikki niitä asioita joita must oltii sanottu ja miks ne sano. En heti ajatellu et nei ei vaa pysty diilaa mun täydellisyyttä ja on kateellisiii. Nielin ylpeyteni ja tajusin miks ihmisii oksettaa mun läsnäolo, muutuin täysin ja sitä poikaa ei enää ole. Nää ihmiset huomas sen ja yhtäkkii niiden asennoituminen mua kohtaan muuttu.

Ennen kaikki nauro mulle, nyt mä nauran kaikille.

u mad?

PS. fuck u hard cunts ketkä luulette et ainut tapa päästä kiusaamisest eroo on vetää koko maailmaa turpaa ja käydä vakivaltaseks. Sitä Hitler teki. Se ei päässy taidekouluu ja päätti kostaa antamal ilmasii suihkui kaikille vähemmistöille.
Sure sitä sen jälkee toteltii, mut ei vissii kovin moni siit oikeesti pitäny.
Olkaa sick cunt. Kukaa ei haluu vittuilla sick cunteille, koska ne on niin mukavii ihmisii

We're all gonna' make it brah<3Torstai 23.05.2013 02:46

Vitusti kouluhommii joit pitäs (penkki)punnertaa ens keskiviikkoon mennes valmiiks et joskus valmistuisinki, eli tuun salee hikoilee enemmän ku sä viidensil treffeilläs ku kysyt lupaa pitää kädestä.
Mut tää ei nyt koske niitä, koska mun kouluhommat ei kiinnosta edes mun opettajaa, vähä niinku ketää ei kiinnosta sunkaa vammaset syöpäblogis siit miten tänää oli ihana päivä ja olitte ottaa Reetun kaa aurinkoo parvekkeel ja miten rakastatte kesää, mut silti kirjotatte siit koska u a sad kunt.

VAAAAAAAN kirjotan ongelmasta, joka TUHOAA yhteiskunnan jossa elämme!
Enkä nyt puhu mistää nälänhädästä tai sodista tai mistään muusta siit faggy shitist koska oon poliittisesti epäkorrekti eikä mua kiinnosta jos Norsultulyakbai Zimbabweest haluu nussii kuivana ykkösee saadaksee pataljoonan verran muksui turvaamaa eläkepäiväivänsä 27-vuotiaan inb4 lähtee sotaretkelle tappaa ja raiskaa koska oma vaimonsa (yksi niistä) roikkuu ja höllyy joka suuntaa, mielummin ku pyrkiäksee löytää keinon parantamaa elintasoaan, jonka myötä ruokaa pöytään tai jos Honest-Abdul Irakista katsoi eilen torilla Kreisi-Hakimia hassusti ja se loukkasi Hakimin uskontoa ja nyt ainut pätevä seuraus Abdulille on kuolla, jonka jälkeen Abdulin veli kostaa ja tappaa Hakimin, jonka jälkeen Hakimin eno kostaa ja tappaa Abdulin veljen jne jne jne... fuck taisin juuri ottaa kantaa.

No ihansama mut nii nyt puhutaan vakavasti 1v1 täst ongelmast joka vaivaa meidän yhteiskuntaa. Siis Suomea.
Aluks sanon sen et kaikki te Suomi on paska maa-tyypit ootte pelkkii jonnei ja runkarieunukkei, ketkä ette tajuu mistää mitää. plz die.
Lämpimempi toki vois olla koska god-tier tan do want ja kateus hiekkaneekeri pigmenteille :(

Mut tää ongelma, on vaatimattomuus.
Ette vaadi tarpeeks itseltänne, ettekä muilta.

Sen takii kommentoitte nelosten kuvii ihan ku ne olis kymppei, sen takii katotte Salattui Elämii, sen takii luette Kiroilevaa Siilii, sen takii teidän mielest hopea on hyvä sijotus, sen takii ette voi käsittää miks joku liftais muun ku vaginan takii, sen takii vihaatte kaikkii ns. show-offei, sen takii vihaatte Alfa-Makei vaimareissaa kesäl, sen takii tykkäätte FB:n maitokauppa-päivityksistä, sen takii ette välitä ku tyttöystävänne venyy mursuks, sen takii juotte Pepsi Maxii, trust me bro ku sanon et voisin jatkaa tätä viel parikyt rivii

Muissa maissa ei tätä ongelmaa ole. Ihmiset on paljo avoimempii ja uskaltaa olla mitä on.
Suomes jostain syyst on tullu tavaks et töitä tehdään tunnollisesti ja opiskellaan ahkerasti ja sit käytetää alkoholii verukkeena sekoilla ja tehä niit asioita, joit oikeesti haluis, mut ei uskalleta koska joku vois kattoo paheksuvasti

Keho jätkä joka haluu näytellä kroppaansa tarkottaa vaa ylpeyttä työstään, ihan niinku maalari esittelee tauluaan. Mut ei kukaa sitä sano narsistiks.

Luulin jo ettei Suomest löydy yhtää sick cunttei, kunnes joku bro aivan randomilla tuli kertoo et sillä ja viidel muul sen kamul on Zyzz esikuvanaa ja kutsu mut Turkuu bilettää jos on yhtää sellanen fiilis. Hell yeah on

Recipe for trollingLauantai 18.05.2013 14:15

-2,000kg kielioppivirheitä
-0,900kg hymiöiden käyttämistä
-1,2l tyhmän esittämistä
- 5dl ahdasmielisyyttä
-2rkl välimerkkien laiminlyöntiä

Laita internettiin muhimaan ja odota retardien saapumista ruokapöytään

Te teitte sen taas.

Eilen en saanu nukuttua kymmeneen minuuttiin, kun vaan naureskelin ja hihittelin peiton alla ku joku faggot ja mietin kuinka pystyisin aamulla selittää teille miten idootteja te olette.

Ei löydy tarpeeksi sanoja entin- haltioiden- tai ihmistenkielestä kertoakseni kuinka vitun vammasia te olette. lols

Ja tällä viittaan nyt eiliseen blogimerkintääni, josta todistettavasti vain yksi tajusi ilmiselvän yhteyden pitkään etusivulla pyörineeseen tyttö ystävä hakemus-merkintään.

En voinut uskoa sitä retardiuden määrää kommenteissa joita jouduin lukemaan siinä blogissa, koska en vain voinut uskoa että annatte noin yksinkertaisten, yllä mainitsemieni asioiden hämätä teitä, ettekä kykene lukemaan rivien välistä.

Mainonnassa ja trollauksessa pätee samat säännöt.
Mainonta: jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.
Trollaus: jos se kuulostaa liian tyhmältä ollakseen totta, se todennäköisesti on trollausta

Trollausta ei ole se, että haukutaan Angelina Jolieta pinnalliseksi kun se ei halunnu elää ilman tissejä. Se on vaan typeryyttä. (tunnistajat tunnistaa kyseisen blogin)
Trollausta on erehtymättömästi se, ettö kirjotusasu on ku 6-vuotiaan pikkulapsen käden jälkeä. Kännissä.

Joten tein testin ja päätin kirjoittaa oman versioni siitä syövästä, jossa haukun homoja, naisia ja vahvasti pigmentöityneitä (neekereitä) sekä puhuin huumeiden puolesta, koska arvasin että olette juuri niin idiootteja kun olen aina tiennytkin, että kun kuulette sanan neekeri tai homo , flippaatte heti ja alatte ottamaan "kantaa" ennen aivojenne käyttämistä.
Tein siis tämän autisti-testin ja guess what bros and gangas? Läpäisitte kirkkain tuloksin.

En tiedä kumpi on pahempaa: se että oikeasti menitte täydestä vai ne yksityiskommentit jotka oikeasti olivat trollini kanssa samaa mieltä: "kaikis muis samaa mieltä paitsi huumeet" --- "samaa mieltä homot vois painuu helvettiin" --- etc, etc, etc
Minulla on vain yksi kysymys teille ketkä "samaistuitte" merkintään: miksi ette kasvata sen verran munaa seistäksenne edes mielipiteidenne takana, julkisesti, vaan kommentoitte yksityisellä kuin joku vitun omega, koska tiedätte itsekin olevanne väärässä ja perseestä?

En sano että kaikki menivät jekkuuni, mutta todistettavasti ainakin jokainen kommentoija todisti oman vammaisuutensa ja varmasti myös muutama stalkkerikin, mutta oli liian beta kommentoidakseen mitään.
Ja se että edes yksi meni noin huonoon trolliin, on jo liikaa... I mean I wasn't even trying cunts

Yllättävää ellei jopa uskomatonta oli se, että ilman epäilyksen häivää voin väittää 90% merkinnän lukeneista joutuneen tekemisiin The_Zyzzin blogien ja kuvien kanssa ennenkin ja uskoitte silti. Hävetkää aspergerit.
I mean, Koska ennen olette The_Zyzzin blogeissa törmänneet jatkuviin yhdyssanavirheisiin, homofobiaan, rasismiin tai kappalejakojen puutteeseen? Tai "xD" hymiöön...
Ja olen kuitenkin viimeisten puolentoistavuoden aikana kirjoittanut melkein 200 blogimerkintää, luulisi edes yhdessä niissä ilmenneen kyseisiä epäkohtia. Mutta kun ei.

Teillä on vakavia puutteita huumorintajussanne. Ja tuskin edes tajuatte sitä, ettei "huumorintaju" merkitse pelkästään kykyä nauraa laatuhuumorille, vaan myös kykya eroitella paska ja mauton huumori hyvästä sekä huomata, milloin joku ei välttämättä ole ihan tosissaan...
Kannattaisi varmaa sivistää itseään hyvällä huumorilla, esim. katsomalla komediaelokuvia tai sarjoja, jotka ovat muidenkin mielestä hauskoja kuin kaveripiirisi mielestä.
Laatuviihteeseen ei siis kuulu Big Brother tai Duudsonit tai Justin Bieber- tai edes Chuck Norris -vitseille nauraminen. Shokeeraavaa eikö? phaggot.

Minun ei tarvinnut lukea tyttö ystävä hakemus-blogista kuin muutama ensimmäinen sana ja epäilykseni trollista jo heräsivät. Puolessavälissä olin jo varma.
10 ensimmäistä kommenttia lukiessani uskoni ihmiskunnan tulevaisuuteen horjui.
Oman blogini kommenttien jälkee se romahti.

Toivon hartaasti että tämä blogi löytää itsensä etusivulle, jotta te kaikki tajuaisitte kuinka vitun aivokuolleita olette.

Ei mulla muuta.
Eiku ainii, tehkää palvelus ja niinku tiiättekste... lopettakaa hengittämästä?

Which one bro?Lauantai 18.05.2013 03:18

A+
Alfa-uros + pidetään sosiaalisuuden huipentumana. Luottavainen itseensä ja kykyihinsä, eikä saa osakseen paljoakaan kritiikkiä. Miehillä, ketkä loksahtavat tähän kategoriaan on yleensä ollut monta seksikumppania, pitkä- sekä lyhytaikaisia suhteita, eivätkä anna naisten hallita elämäänsä. Sen sijaan, he jahtaavat tavoitteitaan ja siinä sivussa täyttävät sosiaaliset- seksuaaliset- sekä materialistiset tavoitteensa. Komeita ja älykkäitä. Näillä miehillä sanotaan "olevan kaikki"


A-
Alfa - omaa monia samoja piirteitä kuin Alfa +, mutta Alfa - tavoitteet kallistuvat enemmän seksikumppanien tavoitteluun ja spontaaniin toimintaan. Huomattavasti vähä-älyisempi ja kokemattomempi kuin positiivinen puoliskonsa, Alfa - luottaa karismaansa erottuakseen muista. Pisteiden kohottaminen on mahdollista koulutuksen tai elämänarvojen muuntamisen kautta, mutta heidän lyhytkatseisen elämäntyylin takia useimmat jäävät tähän kategoriaan.


B+
Beta +:lla on paljon potentiaalia saavuttaa Alfa status, mutta yleisesti ottaen uupuu tahdonvoimaa, suuntavaistoa ja sosiaalisia kanssakäymisiä. Vaikka älykkäitä ja kokeneita, heidän heikkoutensa piilee tietyissä sosiaalisissa tilanteissa ja asioiden ylianalysoimisessa. Beta + yleensä pyrkivät ympäröimään Alfoja, nähden heidät jonain etappina, jonka he jonakin päivänä saavuttavat


B-
Beta Negatiiviset jakavat monia samoja ominaisuuksia kuin Beta Positiiviset, mutta näkevät oman tilanteensa paljon huonommassa valossa. Nämä miehet ovat jatkuvasti etsimässä hyväksyntää ja usein kategorioivat itsensä Alfa-uroksiksi. Sen sijaan että yrittäisivät oppia Alfa-uroksilta, Beta Negatiivit kritisoivat Alfoja sekä heidän kannattajiaan. Heillä on usein vääristynyt maailmankuva narsistisesta persoonastaan johtuen ja ovat helppoja suuttumaan pienimmästäkin kritiikistä. Tämä luontaisesti tekee suhteiden ylläpitämisestä vaikeaa, sillä Beta - ei koskaan pyri korjaamaan omia vikojaan, vaan yrittää aina etsiä syyllisiä muista


Y+
Gamma Positiivinen eivät varsinaisesti sijoitu minnekkään sosiaalisessa hierarkiassa, sillä he eivät pyri olemaan osa sitä. Kehittyen taiteilijoiksi ja filosofeiksi, nämä erittäin älykkäät individualit kulkevat läpi elämän itsetutkiskelun kautta sivuuttaen massavirran ja sosiaalisen hyväksynnän. Vaikka heillä on periaatteessa mahdollisuus kaikkeen samaa kuin Alfoilla, heillä yksinkretaisesti ei ole mielenkiintoa siihen ja jatkavat mielummin omien tavoitteidensa saavuttamista


Y-
Gamma Negatiivinen pyrkii myös erakoitumaan sosiaalisesta yhteiskunnasta, mutta vain koska se on trendikästä omassa piirissään. He muistuttavat jatkuvasti halveksunnastaa sosiaalisia normeja kohtaan ainoana tarkoituksenaan säilyttää kasvonsa oman piirinsä edessä

O+
Omega Positiiviselta puuttuu kunnianhimoa, itseluottamusta, älykkyyttää ja luovuutta; kaikki ominaisuudet, jotka jollain tapaa hyödyttävät korkeampia sijoituksia. Heidän on vaikeaa toimia paineen alla ja pelkäävät sosiaalisia kanssakäymisiä. Ovat alttiita jokaiselle houkutukselle mihin heillä on varaa ja eivät omaa itsekuria ylläpitääkseen vakaata elämäntyyliä. Yleisesti ottaen se mistä he pitävät, ovat outoa tai inhottavaa muiden mielestä, mutta Omega-urokset, sen sijaan että kohtaisivat ikävät asiat, pakenevat aina takaisin turvapaikkaansa (4chan, video games) luokse ja ovat hylkiöitä juuri sen takia. Ainut Omega Positiivisten pelastus on se, että he tiedostavat oman surkean tilanteensa ja ehkä jonakin päivänä muodostavat tarpeeksi kunnianhimoa muokatakseen itseään ihmisenä.


O-
Omega Negatiivisella on kaikkie Omega Positiivsen ominaisuudet, lukuunottamatta sitä seikkaa ettei hän tiedä miksi hän on nykyisessä tilanteessaan ja miksi hän on vastenmielinen muiden mielestä. Hänelle hänen valintansa ja tekonsa ovat täysin normaaleja ja hän tapaa usein samssa veneessä olevia henkilöitä netissä, jotka vahvistavat hänen uskomuksiaan. Mieleltään lapsellisia, tunnevammaisia, sosiaalisesti kykenemättömiä ja täysin tietämättömiä omasta asemastaan, nämä henkilöt ovat pelastumattomissa

kannan-otto!!!Lauantai 18.05.2013 00:19

Haluun v'hä et oppisitte tuntee mua paremmi siks kirjotan nyt mun mieli piteistä :D eka haluun sanoo et homo seksuaalien ei pitäs saada mnä naimisii toisten homo miesten kaa LOL miettikääpä mitä ne ain a tekee iltasin? no nussii toisiaa tietty perseesee xD ne pitäis kaikki ampuu tält maa-pallolt tai ainaki opetuttaa alkaa naisten kaa:DD siis se on normaalii hei HALOO!! jos jokanen homo koklais naista ees yhe päivän se huomais et sil on tiski kone astianpesu kone ja kalja kone samas pakkaukses! ;D ja veikkaan kyl et homot alkais digaa pilluu kuha sais sitä eka xD VITUN HOMOT! sit kans neekerit on yks sellanen ketä sopii vaa siivoojiks ku sen ne osaa xD okei onha niil ihan iso mulkut mut en sit oo mikää homo tai sillee xDd en oo edes koskaa koklannu mies munaa paitsi kerran mut sitä nyt ei lasketa ku mul oli silmät sidottuna!!! vituun nekerrit ja neki ketkä haluu kieltää huumeet pitäs tappaa! VITTU! nää tyypit ei oo edes varmaa koskaa ite kokeillu huumeit! kokeilis eka ja pätis vast sit! ei se niiden onkelma oo jos haluun vetää kannabis huumet sieraimee! vittu suomi on paska maa -.-

retards

U mirin' Zyzz admit it broTorstai 16.05.2013 04:02

Tänää joku ganga tuli pyytää selittää sille miks Zyzz on niin monen miehen mielestä elämää suurempaa ja siit sain idean kertoo nyt hyvin huolellisesti kaikille miks se on larger than life.

u see...

...on kahdenlaisia ihmisiä ketkä palvoo Zyzziä:

Sad cuntit, keillä ei ole yhtään kaveria tai minkäänlaisia sosiaalisia ympyröitä whatsoever. Päivän ainut kohokohta on salilla käynti jonka aikana kuvittelevat olevansa fuarkin Zeezzejä mutta todellisuudessa ovat gynoja joista on estetiikka kaukana. Ei tule toimeen naisten kanssa, tästä syystä katkeria kaikkia naisia kohtaan ja viljelee joka lauseessa keittiö-läppää ja elää omaa elämäänsä Zyzzin kautta. Mutta perimmäinen tarkoitus on kuitenkin hyvä.

Sitten on se toinen puoli, ketkä elää pääpiirteittäin normaalia elämää ja mirraa Zyzziä terveistä syistä, eli siitä että se on kaikkien miesten sankari ja voitti the game of lifen.

Miettikääs sitä: festareita, biletystä, hyviä kavereita, terveelliset elämäntavat, rankkaa treeniä, hyvät tulot, vaaginaa kuin meren mutaa ja vaikuttaa edelleen monien elämään. Hyvällä tai huonolla.

Ja miettikääs myös tätä, et normaali tottumus on se että naiset pyörittää miehii miten tahtoo ja me tehään mitä vaan niiden vuoks...
In comes fuakin Zeez bruh joka yksinkertasesti on vaa niin siunattu hyvillä geeneillä et se sais kenet tahansa naisen, pelkästää ulkosen habituksensa ansiosta (admit it) et sil on jo varaa torjuu niit ja kertoo niille millasii lutkii ne on.
I mean, kaikki me miehet tiedetää et suurin osa naisist on pelkkii lutkii ja spermasäiliöitä, mut meil ei oo varaa sanoo sitä koska muuten voi tulla taas yks 6kk kuivakausi ilman sitä kuuluisaa.
Mut sit tuleeki joku jäbä kuka voi sanoo ihan mitä vaan ja tarkotan tosiaan mitä vaan... ja ne silti haluu sitä.

Ja koska Zyzz taisteli meidän jokasen puolesta. Se ei ollu mikää himokas pelle joka pani kaikkee mikä liikkuu tai ei liiku, vaan se sano just niitä asioita joita me toivottiin sen sanovan. Koska Zyzz ei ollut kukaan henkilö. Zyzz oli ja on edelleen elämäntyyli. Zyzz on persoonallisuus. SItä ei voi kukaan omia itselleen. Zyzz kuuluu meille kaikille.

Lyhyesti sanottuna Zyzz käyttäyty tavalla jolla jokainen mies haluais käyttäytyä.
Itsevarmasti ja not giving a FUCK muiden mielipiteistä ja silti voittaen.

Also, Zyzz heittereille voin ilman epäilystäkään sanoa että jos kellään on jotain inhoa Zyzziä kohtaan, tällaiset ihmiset ovat melkein aina täynnä syöpää. Jos et näe sitä viihdearvoa/lulzia siinä mitä Zyzz teki, sinussa on todennäköisesti jotain vikaa.

Zyzz heittereitä on monenlaisia:
-Permabulkkaajat, ketkä ovat mad ettei heidän 40cm ympärysmitan nesteiden ja läskin turvottama hauis saakkaan naisia kostumaan ja ovat jelly koska "uimarifysiikka" a.k.a henkilö joka ei ole ällöttävä läski mursu, vetoaa enemmän naisiin.
-Ja "MIESTEN EI KUULU KÄYTTÄYTYY NOIN VITUN PHAGGOT" vihaajat, ketkä eivät edes tajua sitä ironiaa että jokaisen miehen kuuluisi käyttäytyä saman kaavan mukaan. Todellinen alfa-uros tekee mitä tahtoo, välittämättä muiden mielipiteistä, kunhan vain on onnellinen, se on kaikki millä on väliä
-Epäonnistujat, yleensä säälittäviä ihmishulkiöitä, joita ei vituta mikään muu kuin nähdä joku toinen joka on onnistunut jossain. Näitä ihmisiä tapaa monilla ei-bodari forumeilla ja vaikkei siinä olekkaan mitää vikaa jos ei liftaa, mutta älkää yrittäkö lannistaa ihmisiä ketkä tekevät mitä rakastavat ja tekevät siitä eeppistä.

"The way I see life is a one big videogame and someone is controlling each and everyone of us. And who ever's controlling me has the top score"

-Zyzz

Ota burana ota kaxTiistai 14.05.2013 04:42

MIKÄ VITTU...

...niissä buranoissa kiehtoo?
Tuntuu et niist on tullu yhtä iso trendi ku terveydestä tai homoilusta.

Vähänki jomottaa päässä ni heti mennää kaapille hakee buranaa...
onks se se nimi? Burana. "Hei onks sul buranaa?" - "on mul buranaa. Haluutsä buranaa?" - "no en kai mä kysyis ellen haluis buranaa."
Entä jos se oliski eucalyptos? "Hei onks sul eucalyptosta?" - "on mul eucalypt-- agh fuck this shit bro mennää salille"

Ihmiset on niin noiden lääkefirmojen otteessa, et on unohtanu kaiken muun.
Niille on vaa iskostunu päähän "burana auttaa särkyyn".
Raitis ilma ja eläimellinen paneminen auttaa myös päänsärkyyn ja joku rannesärky yms menee ohi.

Mul oli tänää itseasias päänsärkyy, menin salille ja se meni ohi.

u mad farmaceuts?

Not me lolSunnuntai 12.05.2013 01:59

Raiskasin jonkun eilen

Ei tyttöytstävää kuukausiin
Blue balls as fuck.
Baariin kavereiden kanssa
Näen vitun hyvännäköisen nuoren muijan
minihame, toppi, D-kupit
Kroppa on niin kiimaa
Yritä iskeä hänet
Tulen torjutuksi
Näen kun toiset miehet yrittävät iskeä häntä
Hän torjuu heidät kaikki ja nauraa heidän peräänsä
Humaltuu aika pahasti
Liian suutuksissani juodakseni enää
Kiihotun ja suutun tytölle
Heiluttelee persettään ja torjuu miehiä oikealta ja vasemmalta
Päätän seurata häntä kotiin ja vetää turpaan koska hän käyttäytyy kuin narttu
02:00 hän on lärvit ja poistuu baarista
Kaverinsa eivät edes kysy haluaako hän taksin
Seuraan häntä pitkän matkaa
EI vieläkään huomaa minua.
Päätän vetää häntä turpaan hänen asunnollaan
Kiedon T-paitani päähäni kuin ninja
Avaa asuntonsa oven, kun on sulkemassa sitä, ryntäsin sisään
Hän on liian kännissä reagoidakseen
Löin häntä
Hän kaatuu
"senkin huora!"
Jatkan hänen hakkaamista
Hän alkaa itkeä ja anelee minua lopettamaan
Pitelen häntä aloillaan ja huudan hänelle
Hän on heikkona otteessani
Nännit tulevat esiin topin alta
Hyväilen niitä, koskettelen ja nipistän
"Ei, lopeta, pyydän"
Tulen kivikovaksi hänen anelustaan
Lyön häntä uudestaan
Vedä hänen pikkuhousunsa pois ja avaan vetoketjuni yhdellä liikkeellä
Hakkaan häntä kunnes lopettaa vastustelun
Raiskaan häntä 30min ajan (kondomin kanssa)
Jätän hänet verisenä makaamaan

Narttu ansaitsi sen

fucking beta phaggots

Pedofilia on parastaSunnuntai 12.05.2013 01:16

Ylläpito, haluatteko ehkäistä pedofiliaa?

Laittakaa kaikille alle 18-vuotiaille pakolliseksi ilmoittaa ikänsä profiilissaan plz thx lol
Mikään ei vituta enempää paitsi pillu ku joku kiimanen teini tulee kommentoimaa "nam! HOT! haha SEX!! c(:" ja ku katot sen profiilii ja mietit oisko sopimatonta pyytää sitä vetää striptease camis ja sit sulle selviää pienen salapoliisityön jälkee et se oli 11v