IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

We're all gonna' make it brah<3Torstai 23.05.2013 02:46

Vitusti kouluhommii joit pitäs (penkki)punnertaa ens keskiviikkoon mennes valmiiks et joskus valmistuisinki, eli tuun salee hikoilee enemmän ku sä viidensil treffeilläs ku kysyt lupaa pitää kädestä.
Mut tää ei nyt koske niitä, koska mun kouluhommat ei kiinnosta edes mun opettajaa, vähä niinku ketää ei kiinnosta sunkaa vammaset syöpäblogis siit miten tänää oli ihana päivä ja olitte ottaa Reetun kaa aurinkoo parvekkeel ja miten rakastatte kesää, mut silti kirjotatte siit koska u a sad kunt.

VAAAAAAAN kirjotan ongelmasta, joka TUHOAA yhteiskunnan jossa elämme!
Enkä nyt puhu mistää nälänhädästä tai sodista tai mistään muusta siit faggy shitist koska oon poliittisesti epäkorrekti eikä mua kiinnosta jos Norsultulyakbai Zimbabweest haluu nussii kuivana ykkösee saadaksee pataljoonan verran muksui turvaamaa eläkepäiväivänsä 27-vuotiaan inb4 lähtee sotaretkelle tappaa ja raiskaa koska oma vaimonsa (yksi niistä) roikkuu ja höllyy joka suuntaa, mielummin ku pyrkiäksee löytää keinon parantamaa elintasoaan, jonka myötä ruokaa pöytään tai jos Honest-Abdul Irakista katsoi eilen torilla Kreisi-Hakimia hassusti ja se loukkasi Hakimin uskontoa ja nyt ainut pätevä seuraus Abdulille on kuolla, jonka jälkeen Abdulin veli kostaa ja tappaa Hakimin, jonka jälkeen Hakimin eno kostaa ja tappaa Abdulin veljen jne jne jne... fuck taisin juuri ottaa kantaa.

No ihansama mut nii nyt puhutaan vakavasti 1v1 täst ongelmast joka vaivaa meidän yhteiskuntaa. Siis Suomea.
Aluks sanon sen et kaikki te Suomi on paska maa-tyypit ootte pelkkii jonnei ja runkarieunukkei, ketkä ette tajuu mistää mitää. plz die.
Lämpimempi toki vois olla koska god-tier tan do want ja kateus hiekkaneekeri pigmenteille :(

Mut tää ongelma, on vaatimattomuus.
Ette vaadi tarpeeks itseltänne, ettekä muilta.

Sen takii kommentoitte nelosten kuvii ihan ku ne olis kymppei, sen takii katotte Salattui Elämii, sen takii luette Kiroilevaa Siilii, sen takii teidän mielest hopea on hyvä sijotus, sen takii ette voi käsittää miks joku liftais muun ku vaginan takii, sen takii vihaatte kaikkii ns. show-offei, sen takii vihaatte Alfa-Makei vaimareissaa kesäl, sen takii tykkäätte FB:n maitokauppa-päivityksistä, sen takii ette välitä ku tyttöystävänne venyy mursuks, sen takii juotte Pepsi Maxii, trust me bro ku sanon et voisin jatkaa tätä viel parikyt rivii

Muissa maissa ei tätä ongelmaa ole. Ihmiset on paljo avoimempii ja uskaltaa olla mitä on.
Suomes jostain syyst on tullu tavaks et töitä tehdään tunnollisesti ja opiskellaan ahkerasti ja sit käytetää alkoholii verukkeena sekoilla ja tehä niit asioita, joit oikeesti haluis, mut ei uskalleta koska joku vois kattoo paheksuvasti

Keho jätkä joka haluu näytellä kroppaansa tarkottaa vaa ylpeyttä työstään, ihan niinku maalari esittelee tauluaan. Mut ei kukaa sitä sano narsistiks.

Luulin jo ettei Suomest löydy yhtää sick cunttei, kunnes joku bro aivan randomilla tuli kertoo et sillä ja viidel muul sen kamul on Zyzz esikuvanaa ja kutsu mut Turkuu bilettää jos on yhtää sellanen fiilis. Hell yeah on

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.