IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Be a sick cunt, not a hard cuntLauantai 23.02.2013 19:31

IT'S DEDICATION TIME, HOMBREPerjantai 22.02.2013 20:21yhyy vittu ei voi mennä salille...
tulee ainaki kahen vuoden tauko...
antakaa mulle sympatianne saatana...

FUCK THAT EMO SHIT, CUNT!

Päinvastoin, oli virkistävin ja mielenkiintosin salipäivä ikinä!
Olisin hyvin voinu jäädä kasarmille syömää grillisafkaa ja itkee surullista kohtaloani ja emoilee, mut päätin invalidisuudestani huolimatta painella salille and I was lovin' it kuten sä McDonald'sia.

Fuark, joutu oikeesti käyttää päätää ja mielikuvitustaa miten pystyn treenaa ja saada hyvän pumpin aikaseks... käyttämättä ollenkaa käsiä?
Laitoin kännykästä Mission Impossible tunnarin päälle ja alotin tuhoomisen!
Jalkaprässiähän tuli runkattua varmaa eniten, mutta samalla pääsin treenaa olkapäitä ja hauiksia.

Treenivinkkejä vammasille:
Example 1: ota 2kpl 5kg:n levypainoja, pujota sormesi hellävaroen rei'istä läpi. Laita kätesi 90 asteen kulmaan ja ala pyörittelemään käsiäsi kontrolloidusti laajassa kaaressa.
Olkapäille kyytiä autismityylillä!
Example 2: ota mutkatanko ja sen verran painoja kun luulet jaksavasi kannatella ranteidesi päällä. Luit oikein, kun et voi pitää tankoa puristusotteessa, pidä sitä ranteidesi päällä ja ala tehdä toistoja!
Hauiksille kyytiä separityylillä!

Kaikki muut syyt skipata salipäiviä ovat tekosyitä, paitsi kuume, you don't fuck with that shit!
Tuolla jätkät vetelee olympialaisissa pyörätuoleissa ja sunko mielestä on tyhmää mennä salille jos nenästä valuu vähä räkää? Sietäisit hävetä.
Saa olla aika pahasti murjonu itsensä, ennen ku voi tosissaan sanoa ettei pysty mennä nöyryyttää rautaa.

Mua vaan harmittaa etten saanu parii motivaatiokuvaa mun salireissusta. Olisin voinu pyytää jotai random dudee ottaa pari, mut ku iskee yhelt aamuyöstä hinku päästä salille ni siel ei paljoo bodareit niihin kellonaikoihin liiku. lolz

Salihirmut vol. 2Sunnuntai 17.02.2013 21:57

Ja nyt jotain vähän kevyempää äskeisen vastapainoksi, ettei kenellekkään tule huono omatunto.
Viimeksi kun tein tällaisen, olin no-gainer siimanoobi OMNIA:n kuntosalilla, opiskelemassa vasta miten oikeaoppinen hauiskääntö tehdään. En osaa sitä vieläkään.

Siis nyt kun on yli 200 aamuu takana (applause) ja vielä 31 edessä, on tullut aika tehdä nykyisestä salistani ja sen kävijöistä lista... vaikkei ketkään koskaan tulekkaan korvaamaan vanhaa kunnon OMNIA:n salin Tarzania, Pohjoisen Karhua ja Aasian Tiikeriä.

Harmi että tänne Alkatraziin pystytettiin uusi trendikkäämpi kuntosali, kaikkine moderneine salipyörineen ja Leg Press 2013:neen, joka houkuttelu yli puolet vanhan salin kävijöistä pimeälle puolella hylkäämään perinteet.
Mutta meikäläinen tykkää salinsa testosteronilta löyhkäävinä, sylkyämpärit jokaisen laitteen vieressä ja peilejä kaikkialla.
Onneksi oli muutama bro, ketkä olivat samaa mieltä ja uskollisina vanhalle gymille jäivät (oikea syy oli, että halusivat jäädä mirraamaan quadsejani)
Ja nyt ainaki sadan salikerran jälkeen vakiocrew on muodostunut ja seuraavaksi teen listan heistä:

Mohikaani-Mortti
estetiikka: 6

Vaikkei se mikään alokas enää olekkaan, koska ne ylennettiin pari päivää sitten kjääkeiksi, mutta tiedättehän te vanhat aamukasat: once a mortti, always a mortti.
Eli ulkomaalaistaustainen herrasmies, joka salee pystyisi vääntämään kaltereista ilmapalloeläimiä, jos koskaan lomilta 2 min myöhästyessään joutuisi viettämään yön C3:n putkassa.
Mirraan käsivarsia, mutta muuten voisi tiukentaa koko kroppaa.

Serious Sam
estetiikka: 5

Ei koskaan puhu kenellekkään, ei koskaan hymyile, aina popit korvissa. ei koskaan ole päästänyt edes yhtä HNGH-äänähdystä ku on tehny viimestä reppii.

Pizza Delivery
estetiikka: 8

mahdollisesti sukua Serious Samille. Aina katse maassa, on kuin ympärillä ei olisi ketään muita. Mitä eroottisimmat venytysliikkeet (no homo). Mitä esteettisyyteen tulee, antaisin 9, mutta armoton pizza-naama, joten pakko pudottaa pykälä alaspäin... Kroppa onkin täysin eriasia. Rasva% varmaan 8. Uskomaton lihaskestävyys. Vetää 10 000 leukaa lämmittelyiksi. Mirraan

Umppa-Lumppa
estetiikka: 6

uhkaa usein jäädä purkkatahraks kengänpohjaa, ku ei sitä vaa huomaa.

Horkka-Henri
estetiikka: 9

kersantti. Saaren isoin mies. Possibly on the pills. vitun vihasen näkönen kun tekee tiukkaa sarjaa. Mirraan salaa 50 metrin etäisyydeltä, koska lähempää pelkään tuhoutuvani pelkästä paineaallosta, joka syntyy Henrin vetäessä toistoja. Tarkkaillessani etäämpää samalla kun olen vältellyt katsekontaktia, olen oppinut muutamia RHP-liikkeitä itsekin.

Katon Naarmuttaja
estetiikka: 7

Nimensä mukaisesti pää naarmuttaa katosta maalipintaa, kun seisoo selkäsuorana. Cardio-mode enemmän kuin shredded sick cunt

Estetiikka-Emmi
estetiikka: 10

Tää voi olla vaan viina joka puhuu tai sit se, et intis on jatkuva taistelukiima päällä, mut I'd plow that 'till sixth of july. Dat perse. Dem reidet. (no omega). Kaikkee miltä naisen kuuluuki näyttää. Mut vaikee keskittyy omaa tekemisee sillon ku miss Emmi in da club. Pari jätkää on kuollukki ku on keskitys herpaantunu ja jääny penkkitangon alle

The Chosen One
estetiikka: 7

ihan nätit rasvat, mut jäljes lihasmassas. Vaik mieletön inner strenght, vetää hulluil painoil ollaksee sen kokonen bro. Nyt poika sitä prodee.

the_Zyzz
estetiikka: max level

U FAKIN JOOOOOCY

(voi olla et jotain avainhenkilöit unohtu, updateen huomen)

Hajotkaa rasvoihinne piiloläskitSunnuntai 17.02.2013 21:09Koska teen eräänlaista lähetyssaarnaajan työtä tääl IiiGees, oon aina yrittäny varottaa näit teinikaunottarii, ketkä pysyy muotissaan pelkästää hyvien geeniensä ja nuoruuden tuoman nopeen aineenvaihdunnan takii, vaik ne ei urheile, ei oo kotona ruoka-aikaan ja ei syö Dat Feel-rahkojaan. Ja sit ne ei usko kuolevansa 22-vuotiaina, jos ne jatkaa sitä menoo...

No mut vihdoin sain elävän esimerkin siit mitä käy ku ei kuuntele ku The_Zyzz latoo totuuksii tiskille.
Mun frendin tyttöystävä, joka on kakskyt, vähintää 8/10 ja on heikkona sipseihin. Näyttää hyvältä. Ei heti uskois et syö ihan vitun epäterveellisesti, kerto et lääkäri-setä on sanonu sen suonten olevan tukossa liiallisen rasvan takii ja et jos se viel jatkaa samaa rataa, sen suonet räjähtää tai jotain paskaa en mä muista en oo mikää jeesus.

Tottakai must tuntu pahalt sen puolest, mut samal hymyilin sisimmässäni, eli mun vatsalihaksissa, koska olin oikeessa ja ekat sanat mitä sanoin, oli: I TOLD YA SO :DD:D
Vaik olisit ulkosesti tosi smokin' etkä tunnu lihoovan mistää kohtaa vaik ahdat kurkustas alas ties kui mont bissee, et voi huijata terveyttäs. Se kyl tietää et shit is goin' down bro. Ja jos vittuilet terveydelles tarpeeks pitkää, se kyl vittuilee takas ja voin kertoo et se runkku on kekseliäs. Sillon ku se on tosi kännis, se antaa sulle syövän yms.
Mut onneks sil mun frendin gf:llä on minä lähipiirissää ja vedettii yhdes sen ruokavalio uusiks. Vaalee leipä vaihtu tummaan, sipsit naishormoneihin.
Ei kyl jouduttu alottaa ihan nollast, koska oon jo aiemmin tehny siit sen poikakaveristki fitnessfriikin ja se hoiti puolet sen tyty-ystävän kuntoilust ja ruokailutavoist, yhdistettynä siihen, et se itekki halus tehä muutoksen ja siitä syystä mirraan. Kaikki lähtee aina omast pääst.
Eli jos sä ganga nyt luet tätä, etkä ole koskaa nähnykkää kananmunaa, suosittelen käymää vähintää kerran viikos lääkäril, varmistamas ettet ole kuolemas viikon sisää. lolz

Nyt se sit tapahtuLauantai 09.02.2013 04:22

Kaikist eniten oon pelänny jonkunlaista vammaa, joka jarruttais mun liikuntasuoritusta ja kehitystä. Et mult riistettäis mun kyky vaikuttaa omaan terveyteeni.

Olin eläny mun elämäni parhaita päiviä viimesen vuoden, enkä odottanu et mikään vois mua pysäyttää...
Oon vittu syöny vihannekseni ja tehny kotiläksyt, joten miks vitus just mulle piti käydä näin?!

Eilen piti lähtee lomille ja fiilikset oli katos, kunnes meil alko liikuntakoulutus.
Tehää jotain vitun kuntopiirii.
Sit kohtalo puuttuu peliin.

Saadaa käteemme jotkut vitun painavat säkit täynnä lunta. Tarkotus on mennä maahan selälleen ja nousta ylös säkki olalla niin monta kertaa ku vaa ehtii minuutissa.
Tietenki alotan ihan täysillä ja alan olee aivan rikki kunnes kuulen vaa jonkun menevän poikki ja menetän tasapainoni.
Luulin vaa et kaaduin, mut kaikki muut on paniikissa ja jotkut vaa tuijottaa monttu auki.
Katon mun jalkaa.
Se on vääntyny ainaki kaheksasta eri kohdasta.
Sit iskee shokki.
Mua ei sattunu, mut tiesin et nyt se on menoa, varsinki sit ku pääsen shokkitilasta...
Ambulanssi ajaa paikalle ja mut kiidätetään sairaalaa Töölöön, jossa makaan tälläki hetkellä jalka paketissa ja kirjotan kännykäl tätä ehkä mun viimest blogimerkintää.
Lääkäri sano et jos mul käy hyvä tuuri, kävelen puolen vuoden pääst ilman keppejä ja juoksen vuoden pääst...

Miks vitus näin kävi, en mä tätä ansainnu.

En vieläkää kunnol käsitä mitä on tapahtunu ja mitä tulee tapahtumaan. Kaikki mun uurastus salil menee nyt hukkaan. Menetän lihakseni, must tulee läski.
Odotan leikkausta, joka on huomenna.
Lomat palo.
Taidan tappaa itteni.

The_Zyzz kuittaa, murtuneena

Viktor-MikeSunnuntai 03.02.2013 18:31

Shit just got real.
Just ku mun bulkki on lähtemäs hyvin käyntii ni saan tietää et meil on KOLME vitun leirii vimesten viiden viikon aikana! :O
Ei lepoa, ei ruokaa... pelkkää lahoomista Itikses. Onneks ei sentää jouduta nukkuu teltois.
Miten mun on muka tarkotus kerätä massaa syömäl jostain pakista, ku safka on salee taas 16h myöhäs ja hillutaa vyöryttämäs jotai stadin bussei viel viidelt aamul. Ei saatanan saatana.
Enää kaks kasarmiviikkoo, eli 8 kertaa ku pääsee salille... ei vitun vittu.
Kai se on pakko movettaa ainaki yks niist leireist.

Ohessa ilmeeni kun 3 leiriviikkoa ja bulkki = Viktor-Mike, eli Vituiks Meni

boring cuntsLauantai 02.02.2013 14:26

Olin eilen kotibileis... ei mitkää isot, ihan perus settii, jääkaappi täynnä bissee ja olohuone täynnä helppoi 7/10 lutkii ja siimaveljii. Okei, suurin osa niist oli bros, mut oli silti kuivemmat bileet ku sun tyttöystäväs pillu. Ja pilluista puheenollen tää illan emäntä joka mut oli sinne kutsunukki päätti pyytää mut saunaa sen kaa "mul on asiaa sulle" ja ennen ku ehin sanoo Zyzzii se päättää väläyttää mulle ja käy yllättävän lähelle, mut just ennen ku oon rasvaamas rei'än ja valmistautumas penetraatioo, mun fedora tippuu ja spagettii alkaa valuu trenchcoatin taskuista ja pyörryn... noei vaa meen zyzzmode ja sanon lol mee kauemmas senki ällöttävä 6/10

Jengi oli niis bileis niin sad cunttei, ettei ne innostunu mun toogabile-ideastakaa, vaik tein itelleni kahest pyyhkeest toogan ja olin ihan julius caesar/10 ja sit ne halus vaa kuunnella niitten jotain vitun jukka-poikaa yms. vaik 2h ku sitä oltii kuunneltu, yritin vaihtaa vähä jotai menevämpää sick tekno biittei ni ei, ku tää talon pomo sanoo "NO".
Sit siel oli kaikenlisäks yks bro joka on nähny mua viimeks joskus helmikuus ja se ei voinu olla muistuttamatta mua kokoajan siitä kui paljo oon kasvanu ja kokojan kyseli et kandeisko mun syödä kananmunaa vai raejuustoo? xD entä kandeisko mun tehä hauispäivänä penkkii vai kyykkyy? xD kunnes lopult sanoin I think you should have sex with a fish. Mä oon tullu tänne bilettää ja tuhoomaa, en vastailee jonku fanipojan kyssäreihin.
Kaikenlisäks lainasin mun esteettisint hupparii yhelle gangalle siel 5 SEKUNNIKS ja se ehti rikkoo sen! Otin sen takas silt, huomasin et se vetoketjun vetojuttupaska puuttu kokonaa. Kysyin että mitä vittua, ni pari tyyppii ketkä oli ollu sen gangan kaa parvekkeel samaa aikaa, oli nähny ku se oli heittäny sen vetojutun helvettii lumihankee. Niinku mitä MITÄ vittua bro? Sä et vaan tee niin. Ei vittiny edes tulla sanoo et "hei, rikoin sun hupparis :D" tai edes pyytäny anteeks. Ni oisin salee antanu anteeks. Normaalissti oon chillbrah, mut noin lapsellinen ja vastuuton käytös saa mul palaa kii...

koska selvästikkää kukaa siel ei halunnu pitää hauskaa, mun omaki kipinä alko sammuu ja olin ihan lähös pelaa mielummin Haloo (I'm MLG) himaa ku olla siel enää minuuttiikaa, mut vittu ku olin kyl ajatellu jäädä yöks ennen ku tulin, ni olin ottanu pari shottii, enkä voinu lähtee ajaa ni oli pakko jäädä sinne angstaa muiden kaa. Sit alkkisfaija tuli himaa ja meno oli awkward as fuck bro.
Aamul hiivin kasilt vittuu sielt ennen ku kukaa heräs. Ja pisteenä i:n päälle patja millä nukuin oli niin huono et nyt alaselkä huutaa hoosiannaa.
Taas meni yks perjantai hukkaa.
Seki aika olis menny railakkaammin tääl gallerias tiedostamas teineille miks ne on niin vitun teinei

MassageLauantai 02.02.2013 13:31

Haetaan hierojaa iältä 18-40 (milfs gonna milf)

Jos olet nainen, kriteereinä on että olet vähintään 8/10 ja satunnaiset happy endingit

Jos mies, kriteereinä on pitkä tuulessa hulmuava tukka ja ruotsalaiskorostus puheessa

Hakemukset voi jättää: sick.cunt@aesthetics.org

wowTiistai 22.01.2013 01:51

En osaa päättää kumpi on säälittävempää.

TÄMÄ
http://www.imaginarygirlfriends.com/

Vai

TÄMÄ


^Sokeille: "Apple Jack is trying to seduce me again"

stop this faggotryTiistai 22.01.2013 01:06

On vaan kaks asiaa mitä vihaan:

Kommunistit ja lapsitähdet

Enkä nyt puhu pelkästää mistää Robineist tai Justin Biebereist, koska niithän täytyy vihata vaa periaatteen vuoks, amirite?
Vaik JB on tainnu ohittaa jo sen "lol he's gay" vaiheen... ainaki omast mielestäni. Onha sitä nykyää mukavempi kuunnella ku sil on edes vähä miehisyyttä äänessää.
Saa nähä tapahtuks Robinille sama, vaik nyt se onki vaa pikkutytöille täsmämarkkinoitu nukkepoika.

Mut mitä ihmiset näkee lapsitähdis? Joka vitun kisas täytyy aina olla yks 13-vuotias ja jengi sit hurraa sille ku se ois jotenki erikoinen...
So what jos 13-kesänen nappula osaa laulaa, koska nii osaa moni muuki. PItäis arvostella enemmän sitä miten se pärjää muihin artisteihin verrattuna, jollon huomattais et se on sitä samaa massatuotantopaskaa. "OIH mut se on nii söpö ja tollanen ääni noin nuorena!! xD" Jos ainut meriitti on "hyvä ääni tossa iässä" nii morjens. Se menettää sen korttinsa paris vuodes ja sit sitä pitäs alkaa arvostelee sen laulutekniikkansa yms. perusteel? Ei ihme et siihen monen lapsitähden ura tyssääki.

Viime tuotantokaus X-factoris oli mukana joku ruma huora kenen nimee en edes muista, joka pääs tokaks. Se oli 13v. Joka kerta joku tuomareist kehu "OMG I CAN'T BELIEVE U R SINGING LIKE THAT SO YOUNG "
Valoja päälle urpot. Jos joku ois hetkeks laittanu silmänsä kiinni, ni se olis kuulostanu vaa joltain random naisartistilta. Nothing special.

Plus, et siinä menee lapsen käsitys maailmast ihan vituralleen, ku sut revitää suoraa äitis pillusta lavalle ja annetaa mikki kätee.
Kyl jokasen saavutuksen etee pitää nähä loputonta vaivaa, et sitä osaa arvostaa
SIt nää tähtöset viel kehtaa sanoo kameralle "This is the happiest day of my life! xD" Kai nyt ku viel eilen opettelit uimaa sammakkoo äitis kohdus.

Ei ihme et 8-vuotiaana aletaa jo käyttää korkokenkii ja polttaa tupakkaa, ku vanhempien mielest ne on vaa niin söpöi kullanmussui ettei haluu sanoo niille et ne on vitun idioottei, en voi uskoo et oot mun peniksestä.
Sit ku mä saan lapsen, jonka nimeks tulee Aziz ll (jos tyttö, nimeks tulee abortti), alotan heti alust pitäen 60kg kyykkypainoil ja huudan slogunei sille Arska-aksentil

*UPDATE*

Satuin kääntää TV:n päälle tänää ja sielt tuli mikäs muukaan ku America's Got Talent. Finaali äänestys.
Jäljel oli taas joku 10-vuotias oopperalaulaja, kenest diudiu onki jo maininnu kommenteis ja sit joku karismaattinen fedorasankari.
Oliha se tytöntyllerö toki hyvä ja kaikkee, mut c'mon... ku silt kysyttii jotain... muistaakseni jännittääkö, ni se osas vaa nyökätä päätään ilmeettömänä, jost oikee näki ettei se tienny edes missä oli. Ja arvatkaas mitä? KYLLÄ! :D Se oikeesti sano "this is the best thing that's happened to me so far!" <---- actual quote.
Ja sit sen vierellä seiso sympaattisen näkönen n. 30v mies, kenen vanhempien koko omaisuus menehty hurrikaanille ja itekki on köyhyysrajan alapuolella ja kuka on koko elämänsä yrittäny lyödä läpi ja tietää et peli vaikeentuu kokoajan ku ikää tulee lisää. Eli mies joka on kokenu pettymyksiä, mut ei oo lannistunu niist ja tietää mitä torjutuks tuleminen on.
Ja sit toinen finalisti on pikkutyttö, varmaanki jostain porvariperheestä, joka on aina saanu tahtonsa läpi. lol

Onneks se jäbä... Michael Grimm oli muuten sen nimi, voitti.

Mikä tän blogin opetus on?

Se on se et jos oot vitun taitava jossain, mut oot onnellisest perheest ja luet rukoukses joka ilta, mee metsästää karhui paljain käsin niinku venäjällä, menetä jalka ja puolet naamasta ja sit voit alkaa luoda nimees itelles. Formula to success!