IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

boring cuntsLauantai 02.02.2013 14:26

Olin eilen kotibileis... ei mitkää isot, ihan perus settii, jääkaappi täynnä bissee ja olohuone täynnä helppoi 7/10 lutkii ja siimaveljii. Okei, suurin osa niist oli bros, mut oli silti kuivemmat bileet ku sun tyttöystäväs pillu. Ja pilluista puheenollen tää illan emäntä joka mut oli sinne kutsunukki päätti pyytää mut saunaa sen kaa "mul on asiaa sulle" ja ennen ku ehin sanoo Zyzzii se päättää väläyttää mulle ja käy yllättävän lähelle, mut just ennen ku oon rasvaamas rei'än ja valmistautumas penetraatioo, mun fedora tippuu ja spagettii alkaa valuu trenchcoatin taskuista ja pyörryn... noei vaa meen zyzzmode ja sanon lol mee kauemmas senki ällöttävä 6/10

Jengi oli niis bileis niin sad cunttei, ettei ne innostunu mun toogabile-ideastakaa, vaik tein itelleni kahest pyyhkeest toogan ja olin ihan julius caesar/10 ja sit ne halus vaa kuunnella niitten jotain vitun jukka-poikaa yms. vaik 2h ku sitä oltii kuunneltu, yritin vaihtaa vähä jotai menevämpää sick tekno biittei ni ei, ku tää talon pomo sanoo "NO".
Sit siel oli kaikenlisäks yks bro joka on nähny mua viimeks joskus helmikuus ja se ei voinu olla muistuttamatta mua kokoajan siitä kui paljo oon kasvanu ja kokojan kyseli et kandeisko mun syödä kananmunaa vai raejuustoo? xD entä kandeisko mun tehä hauispäivänä penkkii vai kyykkyy? xD kunnes lopult sanoin I think you should have sex with a fish. Mä oon tullu tänne bilettää ja tuhoomaa, en vastailee jonku fanipojan kyssäreihin.
Kaikenlisäks lainasin mun esteettisint hupparii yhelle gangalle siel 5 SEKUNNIKS ja se ehti rikkoo sen! Otin sen takas silt, huomasin et se vetoketjun vetojuttupaska puuttu kokonaa. Kysyin että mitä vittua, ni pari tyyppii ketkä oli ollu sen gangan kaa parvekkeel samaa aikaa, oli nähny ku se oli heittäny sen vetojutun helvettii lumihankee. Niinku mitä MITÄ vittua bro? Sä et vaan tee niin. Ei vittiny edes tulla sanoo et "hei, rikoin sun hupparis :D" tai edes pyytäny anteeks. Ni oisin salee antanu anteeks. Normaalissti oon chillbrah, mut noin lapsellinen ja vastuuton käytös saa mul palaa kii...

koska selvästikkää kukaa siel ei halunnu pitää hauskaa, mun omaki kipinä alko sammuu ja olin ihan lähös pelaa mielummin Haloo (I'm MLG) himaa ku olla siel enää minuuttiikaa, mut vittu ku olin kyl ajatellu jäädä yöks ennen ku tulin, ni olin ottanu pari shottii, enkä voinu lähtee ajaa ni oli pakko jäädä sinne angstaa muiden kaa. Sit alkkisfaija tuli himaa ja meno oli awkward as fuck bro.
Aamul hiivin kasilt vittuu sielt ennen ku kukaa heräs. Ja pisteenä i:n päälle patja millä nukuin oli niin huono et nyt alaselkä huutaa hoosiannaa.
Taas meni yks perjantai hukkaa.
Seki aika olis menny railakkaammin tääl gallerias tiedostamas teineille miks ne on niin vitun teinei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.