IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Systeemi kuseeTorstai 29.03.2012 21:11

"Suoritetun saa tunneille osallistumisesta"

Luki liikunnankurssissa...

Olen ainut meidän luokasta kuka ansaitsee kolmosen (1,2,3 arvosteluasteikko) mut puolet meidän luokasta kuitenkin sai kolmosen viime kurssista, vaan koska ne oli joka tunnilla ja hymyili nätisti

Miksen mä voinut saada yläasteella matematiikasta kymppiä vaan yrittämällä kovasti vaikka kokeet olis mennyt päin vittua?

Ei ihme ettei Suomi pärjää urheilussa muille maille, koska se nyt vaan on niin että kaikki menestys lähtee nuorista ja jossei nuoria motivoida innostumaan jostain asiasta, niin ei siinä voi odottaa pärjäämistäkään...

Jos koululiikunnan arvostelukriteereitä yhtäkkiä muutettaisikin niin että jos haluat kympin, täytyy tietää edes salibandyn, koriksen, jalkapallon ja jääkiekon, yms peruslajien perussäännöt ja sitten vielä olla loistava jokaisessa lajissa?

Meitsi ainaki tykkäis.

On turhauttavaa pelata jotain koripalloa ja vetää siellä hiki hatussa kun ei kukaan muukaan yritä/osaa ja tietää että vähemmälläkin saa sen parhaimman numeron

I want youTorstai 29.03.2012 00:15

Kuka tulee ottamaan musta uusia, entistä rohkeampia herutuskuvia viikonloppuna?

Kuka tahansa käy... No dudes

<3Keskiviikko 28.03.2012 22:43

sup

Pääsin tänään avustamaan erästä toista sairasta vittua salilla lol

Tunnen jo kaikki regularit mun salilla, mutta tänään sinne tuli joku uus keltanokka... tai no, ei se mikään niin keltanokka ollu, olihan sillä ihan decent rakenne. Juteltiin siinä tovi ja kokeiltiin toistemme vatsalihaksia (mut no homo tai mitää) ja kaikkee.

Sitten mainitsi ettei tee mavee tai kyykkyä koska sillä jää aina selkä kipeeks seuraavaksi päiväksi.
Kävi ilmi että sillä oli tekniikka päin vittua ja pääsin opastamaan sitä

Wax on wax off you know?

Meistä tuli bros for life ja kutsuin sen tulevana kesänä kiertelee rantoja mun kanssa ja ostamaan matchaavat uimaspeedot ja sit iskettäis naisia(miehiä)

Paras tunne siinä oli kuitenkin se, että sain ite huomata kuinka paljon tietoa olen imenyt päähäni kehonrakennuksesta, koska en pelkästään opettanut sille oikeata mavetus- ja kyykkäystekniikkaa, vaan kerroin sille yleensäkin ruokavalioista ja miten kannattaa treenata jos haluaa sen esteettisen vartalon =)

Ja se kuunteli tarkkaan... I think.

Oma treenaushan siinä kusi. Vielä en ole millään personal trainer-tasolla kuitenkaan että olisi varaa opastaa muita ja jättää omat treenit vähemmälle... this juicy body still needs a lot of work! (and anabolics)

Niin hyvää ZyzziäPerjantai 23.03.2012 12:23

No homoMaanantai 19.03.2012 20:34

Mirraan enemmän kun hyvännäköinen mies kävelee vastaan kuin hyvännäköinen nainen

Naisista ei koskaan tiedä mitä kaikkea ne on pumpannut itseensä (tekoripset, silikonit, hiuspidennykset, rakennekynnet, meikkivoide, huulipuna, yms)

Mies viettää aikaa peilin edessä korkeintaan laittamassa hiuksia tai ajamassa partaa

Forrest Gump olisi yhtä hyvin voinut puhua naisista kun sanoi: "Life/women is like a box of chocolate. You never know what you'll get"

En tarkoita sitä etteikö naiset saisi meikata, tarkoitan vain sitä ettei luonnostaan hyvännäköisiä naisia ole

Miehet 1 - wimmins 0

Minä vahingossa koko bileetLauantai 03.03.2012 03:17

Best party ever, bro

Olin mun kaverin 18v. synttäreillä, tyylikkäästä myöhässä, että bileet oli ehtineet sopivasti alkaa kun saavuin paikalle. Hommat alkoi ihan vitun tyylikkäällä tavalla; 10min sisään jo kaksi naista oli ollut allani.

10 minuuttia ne sitten minun osaltani kestivätkin....

Ne oli siis kotibileet, joihin synttärisankarin isä (faija) tuli kesken kaiken ja kaikki meni vituiksi. Arvaattekin varmaan kuinka nihkeää ja epämukavaa oli olla samassa tilassa 50v miehen kanssa, joka kittasi viinaa.
Tätä kesti noin 1,5h, eikä miestä saatu lähtemään koska muut vieraat tyhminä vastailivat hänen kysymyksiinä. Vaikka kaikki halusivatkin hänrn lähtevän yhtä pahasti kuin minä, eivät tietäneet että oikeastaan viihdyttivät häntä... itse vain tuijotin seinään.

NO VIHDOIN SE SAATIIN ULOS, mutta minuutti sen jälkeen, minutkin heitettiin ulos. Now let me explain...

Synttärisankari (nainen) on väkivaltainen persoona, joka tykkää mäiskiä kavereitaan, potkia munille, yms. No, ilman mitään syytä tämä löi minua voimiensa takaa naamaan, no ei se mitään, päätin läpäistä hieman takaisin. Tiedän mitä nyt ajattelette: "NAISTEN HAKKAAJA" mutta läpsyni oli täysin kaverimielessä, eikä edes kova, mutta sen seurauksena minut häädettiin ulos. En alkuun ollut varma oliko muija tosissaan, mutta ilmeisesti oli, kun en päässyt takaisin sisään.
Hetken päästä tytöt bff tuli punaisena kuin tomaatti ulos räyhäämään minulle, kosma synttärisankari oli yksinkertaisesti kertonut kaikille minun 'lyöneen häntä'. Vittu mitä paskaa.

Kerroin omani (ja oikean) version tapahtuneesta ja miten se ylireagoi ja tekee tästä isomman asian kuin sen kuuluisi olla ja tytön bff meni sisälle selvittämään asiaa. No sitten kaksi jätkää, ketkä eivät edes olleet nähneet tilannetta, tulivat vuorostaan räyhäämään. Man they were pissed xD ne olivat juuri näitä tekopyhiä paskoja "naista ei saa lyödä vaikka uhkaisi aseella!!!!"
Sitten bro'ni tuli ulos chillaamaan kanssani ja pidettiin omat bileet ja päätettiin lähteä vittuun sieltä. "Embo" kävi vain hakemassa takkiaan sisältä, mutta syndesankarin bff ei päästänyt häntä sisälle, mutta koska Embo on bearmode, meni vain läpi. LOL se oli hassun näköistä... BFF kaatui ja jalka jäi oven väliin, syntyi paljon kyyneleitä ja itkua, bileet olivat menneet vituiksi ja miten tässä näin kävi? :D

Nyt meillä kahdella oli vain ongelmana, että miten helvetissä pääsemme pois täältä? Kello oli melkein keskiyö, dösiä ei enää mennyt,päätettiin mennä lasilliselle läheiseen baariin, soiteltiin autokyytejä frendeiltä, kaikki olivat joko kipeinä tai räkäkännissä, sitten spagettia alkoi tippua taskuistani, pyörryin ja heräsin koneeltani kirjoittamassa illan tapahtumia

Ainiin, tuosta ajantuhlausreissusta jäi vielä kaljaa ylitse, joten, kuka lähtee ryypylle?

UPDATE arvatkaa muuten kuka oli aamulla yrittänyt soittaa kolme kertaa?

Aivan kuin minä salillaTorstai 01.03.2012 13:59

Boring dickfartsSunnuntai 26.02.2012 22:48

Minä oikealla - 99% ihmisistä vasemmalla
It's like this video is reading my mind!

IlmeeniSunnuntai 26.02.2012 20:55

Ilmeeni kun selaan Ylilaudalla lankoja itsestäni


PS. en ole koskaan kommentoinut itse yhteenkään lankaani, koska te vain pelästyisitte ja lähtisitte karkuun... joten älkää välittäkö niistä ketkä laittavat kommenttinsa perään t. The_Zyzz tms muuta paskaa

I'm the one and only, bitch

I'M MADSunnuntai 26.02.2012 15:22

Käänsin eilen vahingossa kanavalle, josta näytettiin Suomen Euroviisukarsinnat

No, ensinnäkin, oli ehkä heikoin esitys Suomelta koskaan kilpailijoidensa puolesta. Jokainen esiintyjä oli periaatteessa vaan artisti bändinsä kanssa ja ehkä jotain sumukoneella leikkimistä, vaikka jokaisen Euroviisuesityksen kuuluisi olla jollain tapaa erikoinen ja spektaakkelimainen ja ensinnäkin josta jää jotain mieleen...

Meanwhile in Sweden...

Kääntelin kanavaa Ylen ja SFT:n (ruotsalaisen kanavan välillä), josta tuli RUotsin omat Euroviisukarsinnat.
Siellä kaikki esitykset oli Euroviisumaisia, paljon valoshowta, koreografiaa, heilumista, rekvisiittaa...

Mutta pahin kaikesta oli se, että Suomen, toistan, SUOMEN Euroviisuedustajaksi valittiin joku VITUN ruotsalainen ämmä!
Eli se siis lauloi ruotsiksi!
Suomi ansaitsee tulla räjäytetyksi niin kuin South Parkissa kävi, jos me toisaan vieläkin alistumme ruotsille näin paljon, vain sen takia että ne joskus about parisataa vuotta sitten hallitsi meitä, että vietämme ruotsalaisuuden päivää (vietetäänköhän Ruotsissa suomalaisuuden päivää?), meillä on pakkoruotsi ja nyt meillä on ruotsalainen Euroviisuedustaja?? Vittu kun vituttaa.
Seuraavissa jääkiekon MM-kisoissa pyydämme varmaan Ruotsin maajoukkuetta pelaamaan meidänkin puolesta.

Onneksi ei sentään olla Amerikassa, jossa tällaisen propagandaa levittävän blogin kirjoittamisesta miehet puvuissa tulisivat kolkuttamaan ovelleni