IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Do you even stringer?Torstai 21.11.2013 22:02

Justifioikaa aka justimoikaa aka jussi moikkaa aka oikeuttakaa mulle t-paitojen yms kaikkien muiden paitojen ku hihattomien käyttö salilla (alfat käyttää stringereit).

I mean, miten te pystytte siihen? Eiks kaikki meist haluu vaa chillaa mukavasti ja en voi kuvitella miten se on lähelläkää mukavaa hengaa tuntii salill hikikainalois, ku ne märät märkäläiskät muhii vaa siel paidan alla ja synnyttää rihmastoo ja joka kerta ku nostatte kätenne ja laskette sen alas, kuuluu samanlainen ääni ku teiän kainalos ois pillu ja joku panis sitä.

Plus et mitä se tekee teiän paidoille pitkäs juoksus! :O Oon nähny cunttei joil on ihan keltasii vanhoi hikiläiskii treenipaidoissaa, koska ei auta vaik kuinka pesisitte sitä jos aina vaa kiskotte sen saman paidan päällenne, koska siemen on jo kydetty siit lähtien ku hikoilette sen ekan kerran...

Mut siis tietty jos treenaatte ku vammaset ettekä eritä hikee ni sit ymmärrän :))))))

Ite käytän salil AINA stringereit koska A) oon sick cunt YEA MAH ja B) koska oon vitun alfa ja C) koska oon esteettinen ja D) koska oon parempi ku sä ja E) koska mun kyrpä on todennäkösesti isompi ku sul ja F) koska voittaisin sut katutappelus koska oon ex Navy SEELs veteraani ja oon saanu koululuksen Gorilla Warfares.

Hihattomas on seki parempi puoli et ku napeistas pamahtaa joku sick teknobiitti, voit alkaa vaa muzzaa ja fist pumppaa keskel salii ku true alfa ja sun kainalotki tuulettuu siin samal? Miettikää sitä.
Sit hihaton (mieluiten stringer) muistuttaa sua joka päivä ku treenaat salil et miks sä siel treenaat; TO BUILD SOME LEAN, HARD-ASS MUSCLE GAINS!
T-paidas et näe ku korkeintaa sun forkkus lol ja vaa homottalebanit luulee et suonekkaat ja isot käsivarret on millää taval esteettiset.

Mitä vähemmän kangast liimaantumas hiestä ihoa vasten, sen parempi

ClicheeMaanantai 18.11.2013 16:18

Elokuvat on tuottanu monia kliseitä, kuten kompastuminen takaa-ajotilanteessa, auto ei starttaa sillon ku on kiire, pahis joka selittää juonensa sillon ku pitäis vaa ampuu, räjähdyksiä päin ei ikinä katota, koominen paussi trailereissa punch lineä varten yms yms mut on olemas yks elokuvaklisee jonka oon ite huomannu jo aiemmin (ja tekis mieli tietää häiritseeks se ketää muita), mut josta ei koskaan ole ollu mitään mainintaa missään.
Ja toisin ku kaikki muut kliseet, jotka on vaa semmosii yhden kohtauksen kliseitä joil ei itseasias oo mitää vaikutust elokuvan juoneen, vaan on pelkästää epäuskottavia pätkiä elokuvassa, tää klisee on sellanen joka vaikuttaa koko elokuvan ajan. Ja vaik tää klisee onki sellanen joka voi esiintyy vaa tietys genres, se on läsnä jokases sen lajin elokuvassa

Tän kliseen nimi on vitun tyhmät ja epäuskottavat avaruusoliot, jotka on tullu valtaa maapallon vaikka on ihmistä alikehittyneempiä (täytyy keksii joku iskevämpi nimi)

Mut srsly, tää klisee esiintyy suurimmas osas, eli liian monessa leffassa, jossa on mukana avaruusolioita.
Kun sitä alkaa funtsii, ni mitä ihminen todennäkösesti tekis ku löytäis planeetan täynnä älyllistä elämää? Edellyttäen viel et meil olis teknologia matkustaa avaruudes valonnopeudel.
Mmmmm no ottaen huomioon sen et ollaan yli puol vuosisataa jo etitty elämää avaruudesta ni todennäkösesti heti ku sitä löytyy, me pommitetaa ne paskaks, ilman mitää diplomaattisii keinoi käyttäen. Sit taas aletaa ettii toiset sata vuotta ja pommitetaa ne taas vittuun. Salettiin.

Sit ku mietitää miks ihminen on herrarotu? No meil on täydellinen ruumiinrakenne: kaks kättä ja niissä viis sormea jotka on täydelliset asioiden ja esineiden käsittelyyn ja jalat joilla kävellä ja juosta ja meillä on puhetaito. Yks merkittävin asia joka erottaa meiät muista eläimistä.
Useimmis leffois nää kaikki ominaisuudet puuttuu alieneilta. Niil on usein kolme sormee tai sit saatanan pitkät sormet, jotka ei oo ollenkaa sopusuhtaset niiden muuhun kroppaa nähden ja olis tosi epäkäytännölliset minkää asioiden käsittelemisee. Sit ne osaa korkeintaa seistä, mut useimmiten se seisominen tapahtuu kyyrys ja ne juoksee neljäl raajal ku eläimet, eikä ne koskaa osaa puhuu paitsi hajanaisii lauseit, mut suurimmaks osaks ne vaa karjuu ja rääkyy. Kommunikointi on yks avaintekijöist älykkyyden mittaamises. Miten vitussa niil sit aina on avaruusaluksii ja ulta-super-mega-raygun-of hyper-deathei?

Luulis myös näil avaruusolioil olevan jonkinlaisii kehittyneit sotataktiikoit ja huippupätevii komentajii, mut ei. Niiden strategiat aina on ku pimeelt keskiajalt: käykää kimppuun sekalaisena massana ja tuhotkaa kaikki.
Ja monest myös näkee sitä et se ulkoavaruudest kotoisin oleva invaasiojoukko hyökkää paljain käsin ja käyttää Smack Downist opittui painiliikkeit ihmisiin. lol. Samal ku ihmiset (huom. alikehittyneempi rotu) tajuu käyttää aseita.
Sit koska useimmis keisseis ne vaa haluu tuhota maapallon tajuamatta hyödyntää esim. maapallon täydellistä sijaintia kosmoksessa? Hurrdurr ni miks ne vaivautuu lähettelee jotai yksittäisii sotilait... miettikää monta ydinpommia vaatis aiheuttaa sukupuuton ihmisille ja tekee maapallost täysin asumiskelvottoman? Ei kovin montaa.

Esimerkkei elokuvist jois on evoluutios meit paljo edelle kehittyneempii avaruusolioit, jotka epäloogisesti sit laiminyö kaikkii sivistyksen peruselementtei:

-Thor
-Thor 2
-Independence day
-Mars hyökkää
-Neighborhood watch
-Cowboys and Aliens
-World Invasion: Battle Los Angeles
-Avengers
-Prometheus
-Super 8
-Man of Steel
-Battleship
-Maailmojen sota

Ei oo niin vaikeet kirjottaa uskottavii avaruusolioit, joil on inhimilliset motiivit. Kattokaa mallii District 9:stä

AteistitTiistai 12.11.2013 00:28

Ateistit - maailman turhin ihmisryhmä koskaan, heti neekereiden, rättipäiden ja muiden sorrettujen vähemmistöjen jälkeen, joita valkoinen mies halveksuu.

Mikä on ateisti? Henkilö, joka ei usko Jumalaan? Vai olisko tarkemmin sanottu: henkilö, joka kieltää kaikkien jumaluuksien olemassaolon?
No mitäs vittua nyt taas, tarttiko sille oikeesti antaa joku erityinen nimi kuvaamaan tällasta henkilöä?
En mäkään usko Jumalaan, mut en silti kutsu itteeni ateistiks, vaan sen sijaan kutsun itteeni järkeväks realistiks.

Eri asia ois jos ateisteil olis jotai omii pyhättöi jois ne kokoontuu ja imis toistensa kyrpii, kuten bronyt <-- neki on varteenotettavempi lahko ku ateistit.

Kaikki ateistit on vaa läskei neckbeard luusereit ketkä ei edes käy salil ja niiden ainut pyrkimys elämäs on trollaa ja aiheuttaa pahennusta uskovaisis lokeroimal itsensä vartavasten henkilöiks, ketkä ei usko Jumalaan. Miksei ne voi vaa sanoo olevansa normaalei 2013-luvul elävii ihmisii, jotka ei usko Jahveen sen takii, koska koko äijän olemassaolo on vailla minkäänlaista näyttöä ja täys mahdottomuus tänä tieteen aikakautena?

Ateistit: suck my steroid cock

Kuvassa tyypillinen ateisti

punk-ass bitchLauantai 09.11.2013 17:37

Tästä lähin aina ku mieles tekee pesän toivos imarrella jotain just ja just 6,761/10 helpon näköst gangaa ni täs on mitä sanot, kaikkien niiden vanhojen iskulauseiden sijaan.
Trust me. Chicks dig it.

Kauniit silmät :) = ootpa käyttäny paljon aikaa silmämeikkeihis:)

Ihanat hiukset! :) = se 100€ parturiin oli hyvin käytetty! :)

Kivat tissit :P = kivat push-upit

Hyvä perse ;)) = osasitpa valita kireet housut, jotka korostaa sun perseen muotoja ja saa sen näyttää paremmalt ku se näyttäis paljaana ;))

Kaunis! :oo = mitä meikkivoidetta käytät! :oo

Seksikäs grr... ;) = osasit blurraa just kaikki ne ihos epäkohdat pois jotka mua todennäkösesti ällöttäis grr... ;)

Panisin = panisin, mut en muuta koska näytät sellaselt ihmiselt joka ois tosi ärsyttävä irl

omg oot hoikka<33 = omg sul on nopee aineenvaihdunta, mut tiesiks et nuorena on nopee metabolismi ja se kyl hidastuu muutaman vuoden päästä ja sit sust tulee läski, et ei kannata luulla et pysyt kauaa hoikkana tol roskaelämätyylil <33

enempää en keksiny koska kauhee paskahätä

Olet nyt tietoinen...Keskiviikko 06.11.2013 22:46

...että sisälläsi on luuranko!

Get in here gangasKeskiviikko 06.11.2013 02:15

Jokanen joka käy salil tietää et on gains puoli ja dyel puoli aka miesten ja naisten puolet salil.
Tänää oli taas kaikki naiset vetäytyny sinne salilaitteiden luvattuun maahan. Henk. koht. I find that rather offensive.
Vaik me raiskataanki teit silmillämme, se ei oo mikää syy antaa sen tulla teidän gainssien tielle.
Laitepuolel ei oo edes kyykkytelinet tai jalkaprässii, jotka on elinehto naiselle jos se haluu saada timmit reidet ja perseen. Siis oikeesti timmin. Eikä vaa sitä illuusioo minkä jooga- ja trikoopöksyt tekee.
Ota ne pois 99% salilla käyvilt naisilt ja niiden perseet tippuu maahan. So sad.
Onha se ihan mukavaa mennä salille tekee jotain ihme liikkeit joit on opittu Fitness-muropaketin kääntöpuolelt ku tulee tekemisen fiilis ja ehkä polkee vähä kuntopyörää ja lukee samal Demii, mut henkilökohtasesti olisin mielummin kotona imemäs kyrpää. Siis jo olisin nainen. Koska no homo. Vaik onha seki ihan hyvää treenii leuoille

ja nyt... SALIPORNOA

inb4: TUU MUSCULAR!!!
Admit it bro; sä panisit noit kaikkii

Tiistait!Tiistai 05.11.2013 16:19Chest day > Salil eka salil vika

Body & MindTiistai 05.11.2013 04:29


On aina pyrittävä kehittää itseään ja yrittää olla parasta mitä voi olla.
Sen takii en arvosta ihmisii keil on hyvä fysiikka, mut on tyhmiä ku kumisaapas. Sama pätee myös toisinpäin; ei oo välii vaik oisit kuinka viisas, jos et oo shredded brah.

Miksei ihmiset yritä yhdistää näitä?

Niin paljo näkee neroi ketkä on kalpeit ja niil on astma ja bodareit ketkä menee ihan solmuu ku niilt kysytää sijaitseeks Pohjois-Korea Korean pohjois- vai eteläosas et siit on melkee tullu standardi ja sääntö ettei voi saada molempia samaan aikaan.
Ei oo paljo vaadittu parantaa ulkomuotoansa käymäl salil tunnin muutaman kerran viikossa tai ottaa salin jälkee kirja käteensä ja lukee vaik kymmenen sivuu per päivä.

Tää postaus koskee suurimmalta osin älykkyyttä ja sivistystä, koska mun ei tarvi skitsota fysiikasta, koska sitä mul jo on tarpeeks tehdäkseni poikaystävii exiks ja naisii lutkiks, mut joku saattais kyseenalaistaa mun älykkyyden sen perusteel mitä 99% kaikist bodareist on osottanu todeks.

Älykkyydellä en tarkota algebran ymmärtämistä, koska mitkään numerot koulun kokeista ei kerro vittuakaan älystä, se kertoo ainoastaan vaivannäöstä.
Kuka tahansa pystyy lukee s. 71-s.103 bilsankirjast ja sisäistää sielt keskeisimmät kohdat, se vaatii vaan tahtoa ja keskittymistä = kahta asiaa, joita ei koskaan olla rinnastettu älykkyyteen.

Älykkyydellä tarkotan omalt mukavuusalueeltas irtautumista.
Jos sua kiinnostaa vaa bodaus ja haluut elää vaan sitä varten ja tiedätki siit sit ihan kaiken, se ei oo mikää tekosyy olla tietämättä mistää muusta yhtää mitään.
Pitää olla kiinnostunu asioista., pitää mieli avoinna. Sen on älykkyyttä.

Sit on asioita joita vaan kuuluu tietää ja ne luokitellaan yleissivistykseks. Paras paikka hankkii yleissivstystä, on koulusta. Mut koska useimmat ei sitä ehdi tajuta ennen ku yläaste päättyy ja saa paperit joil pääsee korkeintaa Kallion lukioo, niin koskaa ei oo liian myöhäst.
Ite olin yläasteen jälkee tyhmä ku paska, enkä tajunnu mistää mitää. Aloin sivistää ite itteeni. Katoin dokumenttei historiast, uskonnost, lääketieteest, yms. yms. yms. luin kirjoi - laatukirjoi - kirjoi jois on hyvä tarina ja samal oppii jotain siit miten maailma toimii. Harry Pottereist tai Taru Sormusten Herrast ei mm. opi mitää muuta ku et "ur a wizard Harry!" ja et välil pitää syödä, laulaa ja nukkua.

Joten ei voi vaan treenaa ja olla siihen tyytyväinen, eikä voi vaan opiskella ja unohtaa elämän fyysinen puoli.

Jos sul on fyysinen puoli kunnos, sen lisäks on kolme aluetta joil pääsee pitkälle:

Historia
-Historia kattaa tuhansia vuosia eri asioit ja tapahtumii jotka hallitsemal saat muut ihmiset sanomaa: "mist sä tiesit ton?"

Uskonto
-Sama juttu ku historias, uskonnol on niin pitkät juuret et vaik oisit kuinka ateisti, tuut aina kohtaamaa uskontoo koskevii kysymyksii

Maantiede
-Hyväst maantietämykset ei koskaa oo haittaa. Aina löytyy ihmisii jotka haluu tietää missä Bangkok sijaitsee. Ja sillon sul on vastaus.

Yleistiedost haluun viel tiedottaa sen verran et älkää sotkeko sitä mikä oikeesti kannattaa tietää ja mikä on pelkkää hifistelyy, jota kaikki autistiset "älyköt" levittelee toistensa keskuudes samal ku runkkaa toisiansa ringis vanhempiensa ullakol.

Esimerkki

Kysyjä: kuinka vanhoja pyramidit ovat?

Sinä: noin viisituhatta vuotta

Hifistelijä pilkunnussija: 4713 vuotta ja 114 päivää

Sit jos joku vittuilee sulle siit ettet tiedä misä Inkoo sijaitsee ni voit hakata sen samantien. Annan sulle luvan.
Henkilökohtasesti mua ei oo koskaa kiinnostanu Suomen maantiede, Suomen elokuvateollisuus, Suomen kirjateollisuus tai ylipäätään mikään kotimainen. Miksi? Koska se ei oo kulttuurisesti sivistävää. Koska Suomella ei ole kulttuuria.
Aina ku joku ihmettelee miten en oo voinu lukee Tuntematont sotilast, kysyn aina takas et mitäs piti Moby Dickistä? Always brings the lols.

Kaikki tietämisen arvonen tieto on jotain sellaista, josta on hyötyy myös muuallakin päin maailmaa.
Mitä veikkaat kuinka moni amerikkalainen tietää kuka on täl hetkel Suomen Presidenttinä?
Entä kuinka moni suomalainen tietää kuka on täl hetkel Amerikan Presidenttinä?
Jos meet Pariisiin ja kysyt joltain sieltä et paljo maksat täst Akseli Gallen-Kallelan Poika ja Varis-taulust, se kysyy "kuka?" ja maksaa siit sulle lounasrahojensa verran.
Sit vast ku koko muu maailma alkaa näkee Suomen yhtä mielenkiintosena maana ku esim. Italian, sit alan mäki.

That said, suurin osa teist kuitenki vois alottaa niist yhdyssanoist. Baby steps, katsokaas ;)

EiKeskiviikko 30.10.2013 20:32

PixelsTorstai 24.10.2013 03:27

Näen tääl paljo kuvii yläosattomist bodeist ja thumbnaileist katon eka et "not bad", sit ku klikkaan kuvaa suuremmaks; se ekaks migh even lift -kroppa muuttuuki vaa dyel -kropaks :(
Sit ku niis on aina käytetty viel jotai ihan hävytönt filtterii et varjot korostuis exponentaalisesti lols

Kaikki vihreet -ja siniset -ja mustavalkoayerit on vaa liian läpinäkyvii, säätäkää edes vaa kontrastii niin ette oo niin ilmiselvii. Tai jos ei kroppa riitä ilman kuvanmuokkaust ni