IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 7925 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1116 jäsentä
Tyttöjä: 326 (30 %)
Poikia: 790 (70 %)
Sijoitus koon mukaan: 454
Keski-ikä
30,0 vuotta
Otos: 509 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta

Jäsenet (1116)

STRUUDELI-JANNUmarxu^^IHQMIMMI_TonTaSa_emppuki-Pälli^^mx161jermu^^^J_UH_ASallaRaWs^LOLKERS^Pottu-Patce^saku1996flippin-suviaaaMC-Timi
« Uudemmat -

A-style★ VALMISTUJAISET ★Luonut: A-styleTiistai 23.12.2014 16:04

joonaosmala33.Luonut: joonaosmalaTiistai 21.01.2014 14:49

koulun käynti on liian mainstream;
omaloma/vapaapäivä koulusta kuulostaa vaan niin paljon paremmalta,.. c:

SaneBody & MindLuonut: SaneTiistai 05.11.2013 04:29


On aina pyrittävä kehittää itseään ja yrittää olla parasta mitä voi olla.
Sen takii en arvosta ihmisii keil on hyvä fysiikka, mut on tyhmiä ku kumisaapas. Sama pätee myös toisinpäin; ei oo välii vaik oisit kuinka viisas, jos et oo shredded brah.

Miksei ihmiset yritä yhdistää näitä?

Niin paljo näkee neroi ketkä on kalpeit ja niil on astma ja bodareit ketkä menee ihan solmuu ku niilt kysytää sijaitseeks Pohjois-Korea Korean pohjois- vai eteläosas et siit on melkee tullu standardi ja sääntö ettei voi saada molempia samaan aikaan.
Ei oo paljo vaadittu parantaa ulkomuotoansa käymäl salil tunnin muutaman kerran viikossa tai ottaa salin jälkee kirja käteensä ja lukee vaik kymmenen sivuu per päivä.

Tää postaus koskee suurimmalta osin älykkyyttä ja sivistystä, koska mun ei tarvi skitsota fysiikasta, koska sitä mul jo on tarpeeks tehdäkseni poikaystävii exiks ja naisii lutkiks, mut joku saattais kyseenalaistaa mun älykkyyden sen perusteel mitä 99% kaikist bodareist on osottanu todeks.

Älykkyydellä en tarkota algebran ymmärtämistä, koska mitkään numerot koulun kokeista ei kerro vittuakaan älystä, se kertoo ainoastaan vaivannäöstä.
Kuka tahansa pystyy lukee s. 71-s.103 bilsankirjast ja sisäistää sielt keskeisimmät kohdat, se vaatii vaan tahtoa ja keskittymistä = kahta asiaa, joita ei koskaan olla rinnastettu älykkyyteen.

Älykkyydellä tarkotan omalt mukavuusalueeltas irtautumista.
Jos sua kiinnostaa vaa bodaus ja haluut elää vaan sitä varten ja tiedätki siit sit ihan kaiken, se ei oo mikää tekosyy olla tietämättä mistää muusta yhtää mitään.
Pitää olla kiinnostunu asioista., pitää mieli avoinna. Sen on älykkyyttä.

Sit on asioita joita vaan kuuluu tietää ja ne luokitellaan yleissivistykseks. Paras paikka hankkii yleissivstystä, on koulusta. Mut koska useimmat ei sitä ehdi tajuta ennen ku yläaste päättyy ja saa paperit joil pääsee korkeintaa Kallion lukioo, niin koskaa ei oo liian myöhäst.
Ite olin yläasteen jälkee tyhmä ku paska, enkä tajunnu mistää mitää. Aloin sivistää ite itteeni. Katoin dokumenttei historiast, uskonnost, lääketieteest, yms. yms. yms. luin kirjoi - laatukirjoi - kirjoi jois on hyvä tarina ja samal oppii jotain siit miten maailma toimii. Harry Pottereist tai Taru Sormusten Herrast ei mm. opi mitää muuta ku et "ur a wizard Harry!" ja et välil pitää syödä, laulaa ja nukkua.

Joten ei voi vaan treenaa ja olla siihen tyytyväinen, eikä voi vaan opiskella ja unohtaa elämän fyysinen puoli.

Jos sul on fyysinen puoli kunnos, sen lisäks on kolme aluetta joil pääsee pitkälle:

Historia
-Historia kattaa tuhansia vuosia eri asioit ja tapahtumii jotka hallitsemal saat muut ihmiset sanomaa: "mist sä tiesit ton?"

Uskonto
-Sama juttu ku historias, uskonnol on niin pitkät juuret et vaik oisit kuinka ateisti, tuut aina kohtaamaa uskontoo koskevii kysymyksii

Maantiede
-Hyväst maantietämykset ei koskaa oo haittaa. Aina löytyy ihmisii jotka haluu tietää missä Bangkok sijaitsee. Ja sillon sul on vastaus.

Yleistiedost haluun viel tiedottaa sen verran et älkää sotkeko sitä mikä oikeesti kannattaa tietää ja mikä on pelkkää hifistelyy, jota kaikki autistiset "älyköt" levittelee toistensa keskuudes samal ku runkkaa toisiansa ringis vanhempiensa ullakol.

Esimerkki

Kysyjä: kuinka vanhoja pyramidit ovat?

Sinä: noin viisituhatta vuotta

Hifistelijä pilkunnussija: 4713 vuotta ja 114 päivää

Sit jos joku vittuilee sulle siit ettet tiedä misä Inkoo sijaitsee ni voit hakata sen samantien. Annan sulle luvan.
Henkilökohtasesti mua ei oo koskaa kiinnostanu Suomen maantiede, Suomen elokuvateollisuus, Suomen kirjateollisuus tai ylipäätään mikään kotimainen. Miksi? Koska se ei oo kulttuurisesti sivistävää. Koska Suomella ei ole kulttuuria.
Aina ku joku ihmettelee miten en oo voinu lukee Tuntematont sotilast, kysyn aina takas et mitäs piti Moby Dickistä? Always brings the lols.

Kaikki tietämisen arvonen tieto on jotain sellaista, josta on hyötyy myös muuallakin päin maailmaa.
Mitä veikkaat kuinka moni amerikkalainen tietää kuka on täl hetkel Suomen Presidenttinä?
Entä kuinka moni suomalainen tietää kuka on täl hetkel Amerikan Presidenttinä?
Jos meet Pariisiin ja kysyt joltain sieltä et paljo maksat täst Akseli Gallen-Kallelan Poika ja Varis-taulust, se kysyy "kuka?" ja maksaa siit sulle lounasrahojensa verran.
Sit vast ku koko muu maailma alkaa näkee Suomen yhtä mielenkiintosena maana ku esim. Italian, sit alan mäki.

That said, suurin osa teist kuitenki vois alottaa niist yhdyssanoist. Baby steps, katsokaas ;)
...kun luin tänään jutun oppilaista ja heidän tasostaan Ilta-Sanomista.
Siellä oli oppilaiden kommentteja kuten:

"Mitä teen kemian kaavoilla ellen ala kemistiksi?"

Paljonkin! Eikö opettajat kerro teille? Miten voi olettaa että oppilaat haluaa oppia jos he eivät tiedä mitä sillä tiedolla tekevät elämässään? Miksi tätä ei kerrota? Ei kai vaan ole niin ettei opettajatkaan tiedä?

Peruskemiaa tarvitsee jo ihan siinä ettei räjäytä itseään leikkiessä siivouskemikaaleilla. Paras esimerkki (tosi juttu) on ehkä kun yksi kaveri laittoi viemärinavausainetta A (natriumhydroksidia) vessanpönttöön, ja päätti vielä varmistaa tuloksen laittamalla sekaan viemärinavausainetta B (suolahappo). Käveli vessasta ulos, laittoi oven kiinni ja...

BOOOM!!!

Vessanpönttö oli neliösentin kokoisina paloina ja pöntön kansi uponneena vessan kattoon. Yläkoulukemia opettaa miksi näin kävi.
Tässä nyt vaan yksi esimerkki.

Olin perinteinen seiskan oppilas peruskoulussa. Olen jälkeenpäin joutunut opettelemaan paljon asioita joita en opetellut peruskoulussa, koska luulin silloin etten tarvitse niitä. Ja kuinka väärässä olinkaan.

Yläkoululainen ei tiedä maailmasta ja sen menosta vielä paljoakaan, eikä siksi osaa arvoida mitä tulee tarvitsemaan. Osaa ainoastaan arvoida mitä siinä iässä tarvitsee, ja se on vähän. Varmaan tästä syystä lehdessä oppilaat olivat listanneet osaamiseksi mm. nopean tekstiviestin kirjoituksen (taito jolla ei tee hevonvittuakaan), ja puhelimen ja tietokoneen käytön. No... yksi kavereistani on äidinkielen opettaja ja hänen mukaansa se tietokoneen käyttötaito rajoittuu nettiselailuun ja pelaamiseen. Tekstinkäsittely- ja tiedonhaun taidot tietokoneella on olematonta.

"Mitä teen matikan yhtälöillä?"

Holy shit! Luulisi että tytöt olisi hakoja matikassa kun tajuaisivat miten paljon matikan yhtälöt, ja varsinkin niiden rakentaminen (tyylin: ratkaise x) helpottaa ihan perus-shoppailua kaupassa! Ilman yhtälön rakentamista ei voi selvittää edes alentamatonta hintaa jos tiedät vaan alennetun hinnan ja alennusprosentin. Toinen esimerkki voisi olla vaikka puutyöt. Monia yksinkertaisimpia geometrisia suunnitelmia ei voi tehdä ilman matemaattisten kaavojen käyttöä ja ratkaisua.

Muistan kun lukiossa kysyin mihin tulen tarvitsemaan derivointia tai integrointia. Opettaja ei osannut vastata. Nykyään tarvitsen niitä yli kymmenissä erilaisissa tilanteissa peruskemiassa ja fysiikassa. Derivoimalla kemiallisia reaktiokaavoja saa mm. kyseisille reaktioille spesifisen virheen, joka on erittäin tärkeä tieto käytäntöä varten. No tietty tätä ei oikeasti tarvitse ellei opiskele kemistiksi ;) mutta sen lisäksi derivointia tarvitsee mm. kauppatieteissä ym.

Monet biologiassa opetettavat asiat on tärkeitä jo ihan siksi että ymmärtää lukemansa uutiset nykyään, mutta sen lisäksi niiden avulla ymmärtää paljon muutakin ihan jokapäiväisistä ilmiöistä luonnossa. Historian tärkeydestä en edes aloita, puhumattakaan kielistä.

Joo.. taidan lopettaa ennen kun tästä aiheesta tulee kirja, mutta palaan tähän ehkä vielä.

Ja oppilaat (yläkoulu). Jos on kysyttävää miksi pitää opetella jotain esim. kemiasta tai biologiasta, niin kysymyksiä alle.

Uskokaa pois, kaikki mitä teille opetetaan on tärkeää, te ette vaan tiedä sitä vielä. Olisi tietysti suotavaa että teille kerrottaisi miksi se on tärkeää.

SaneLukio vs AmisLuonut: SanePerjantai 18.10.2013 18:05

Oon kirjottanu samast aiheest joskus aiemminki, mut koska sillon olin lähes yhtä hyödytön ku munaton neekeri, verbaalisesti puhuen, kirjotan nyt uuden version, jossa on enemmän järkeä

Eli lukio vs Amis.

Monet on sitä mieltä et lukio on sankareille ja amis elämisen halunsa menettäneille ja et jos haluu päästä helpommal, pitää mennä amiksee ja jos luulee kestävänsä kovan opiskelun paineet, niin terve lukio!

Tää on tietenki vaa sad cunttien ulinaa.

Totuus on se, ettei kumpikaa ole sen helpompi ku toinen. Ne on molemmat koululaitoksia, jois on samat selkärangattomat (nais)opet, jotka saa fuduu jos kritisoi oppilasta arvostelevaan sävyyn.
Kaikki on kiinni valinnoista. Amiksen sekä lukion voi kummatki suorittaa nollat taulussa rimaa hipoen läpi tai sit voi panostaa ja hyötyy saamastaan opetuksesta.

Ja täs vaihees vissii joku sanois et "no mut lukio antaa paljo paremmat lähtökohdat menestyy elämäs", mut huippujalkapalloilija tienaa viikossa enemmän ku huippulääkäri tai juristi kuukaudessa ja jalkapalloura ei vaadi avata ensimmäistäkään lukion pitkänmatikan oppikirjaa.
En sano et jalkapallo ois jotenki parempi työ ku aivokirurgia, mut halusin vaa tehä pointin selväks ettei koulutuksellakaa oo mitää vitun väliä, jos oot patalaiska homo joka ei enää saakkaa mitää aikaseks kun kukaa ei enää sanokkaa sulle yksityiskohtia myöten mitä tehdä, kuten kouluissa.

Lukion vikana on se, et yli puolet sille tielle hakevist hakee sinne vaa sen takii koska ne on pienest pitäen opetettu, et jos haluut olla kukaan, sä meet lukioon. Mun käy sääliks näit. Koska ku ollaa siin iäs et yläaste loppuu, se pelko ojankaivajan apulaisen sijaisen urast kummittelee jo niin vahvana, et lukioon haetaan vaikkei ite edes sinne haluis, mut jos sinne ei hae, isi ei osta autoo.

Amiksen vikana on se, et sinne pääsee sisää liian alhasel keskiarvol.
Jos tän maan surkeimpaa kouluu, jossa ei oo pulpettei, lämmitys hoidetaa nuotioil ja joka päivä ruokalast saa vaan kalanmaksaöljyy, pääsis vähintää kasin keskiarvol, voisin luvata ettei kenenkää koira enää söis kenenkää läksyi

Mut loppujenlopuks millää muul elämäs ei oo välii ku sil ootsä esteettinen

Kuvassa mies joka oli. Kattokaa vaik tota sen ilmettä. Noin hymyilee vaa mies joka tietää et sä mirraat ja tekisit mitä vaa saadakses imee sen kyrpää

A-styleBACK To The School!Luonut: A-styleMaanantai 26.08.2013 03:03

hate & sorrow
► koska olet viimeksi itkenyt jonkun ihmisen vuoksi ? - hmm..
► koetko itsesi masentuneeksi ? - en
► miten käyttäydyt, kun olet surullinen ? - jaa a :D varmaan.. surullisesti? XD
► kuunteletko paljon surullista musiikkia ? - een oikeestaan
► kuinka monesti viikossa käyt suihkussa ? - joka päivä.. tai joka toinen
► mikä on lyhyesti sanottuna suurin huolesi elämässä juuri nyt ? - JATKO-OPINNOT. O__O'
► annatko helposti periksi ? - en ny niin..
► mikä on onnennumerosi ? - en tiiä
► nautitko pyykkien pesemisestä ? - en
► pidätkö kylmistä tai kuumista suihkuista ? - riippuu.. mutten liian kuumista ainakaan
► millainen sää on nyt ? - luminen ja harmaa taivas
► kuvaile yhdellä sanalla, että miltäs nyt tuntuu ? - stressaa = koe pian
► onko ihminen, jota viimeksi halasit, vanhempi kuin sinä ? - juu
► mitä teit tänään kuuden aikaan aamulla ? - öö.. nukuin
► onko iällä väliä parisuhteessa ? - on jos ikäeroo on tosi paljon. tai jos on 14 & 20, 16 & 30< .. 18-20-vuotiaana on mun mielestä valmis päättämään kenen kanssa seurustelee, ja minkä ikäsen kaa siis..
► kaipaatko sitä, miten asiat joskus olivat ? - en mä
► onko sinulla lävistyksiä ? - korvikset
► mihin heräsit tänä aamuna ? - herätyskelloon (ao oni-jahtausmusiikki) :D
► milloin on syntymäpäiväsi ? - 25.7.1997
► oletko ystävällinen kaikille ? - yritän olla

sinusta
★ toinen nimesi ? - susanna
★ pituutesi ? - 171cm
★ lempielokuvasi ? - black swan oli aika hyvä.. potterit
★ lempi TV-ohjelmasi ? - awkward, täykkärit, game of thrones on hyvä kans..
★ seurusteletko ? - en
★ ulkonäkö ? - tällane pläski mummo
★ onko sinulla kaunis hymy ? - hyi ei!
★ käytätkö koruja ? - harvoin
★ käytätkö hameita ? - kesällä joskus..
★ silmiesi väri ? - vihreänharmaat
★ hiustesi väri ? - ruskeat
★ lempivärisi ? - sininen, vihree..


viimeisin
★ henkilö, jolle soitit ? - varmaan.. en tiä
★ henkilö, joka soitti sinulle ? - en tiä
★ henkilö, jolle lähetit viestin ? - chattiin jos on muutama kaveri..
★ henkilö, jota ikävöit ? - .
.............
★ kappale, jota kuuntelit ? - .. lenin little red riding hood..
★ elokuva, jonka katsoit ? - ööm.. öö.. hmm.. en muista
★ asia, jonka ostit ? - energiajuoma
★ lahja, jonka sait ? - joululahjat
★ lehti, jonka luit ? - miss mix.. en lukenu loppuu vie..

tulevaisuus
★ mitä teet huomenna ? - koulus ja koe
★ mitä teet 5h päästä ? - luen äikän kokeeseen tai oon nokosilla
★ mitä teet viikon päästä ? - lapsia.. en
★ mikä sinusta tulee isona ? - joku jännä
★ pelkäätkö tulevaisuutta ? - en kai
★ lukioon vai amikseen ? - amis.. kauppis

henkilö joka ..
♦ .. lähetti sinulle tekstiviestin viimeksi
mitä viestissä luki ? - jotain et asetuksistaki sen voi laittaa pois juttua..
kuinka kaukana hän asuu sinusta ? - pari kilsaa
oletko rikkonut lakia hänen kanssaan ? - en.. eiku sillee joo..
onko hänellä hyvä lauluääni ? - en ny muista o.o
yksi adjektiivi hänestä ? - hassu
onko hän varattu vai vapaa ? - vapaa

♦ .. tulee ensimmäisenä mieleen
miksi juuri hän ? - :')
milloin näitte viimeksi ? - välkäl
kuinka tärkeä hän on asteikolla 4-10 ? - en osaa sanoo ku en tunne.. mut joo..
tykkäätkö hänen musiikkimaustaan ? - TYKKÄÄN! paitsi nightcoren..
onko hän sanonut rakastavansa sinua ? - eii
tiedätkö mikä hänen toinen nimensä on ? - en tiä :c
onko hän enemmän villi vai rauhallinen ? -jaanonyyyriippuu

Jori^^95IhQLuonut: Jori^^95Keskiviikko 09.01.2013 05:20

Valvoa siihen asti, ku koulu alkaa ja koulua on 16.00,vitun ihanaa <3 :)

hennasdfgh^-Luonut: hennasdfgh^Tiistai 08.01.2013 15:42

tumblr_md1a41apmf1rix4mno1_400_large.jpg


t ä y s i n r e h e l l i s e s t i

Tietääkö ihastuksesi että tykkäät hänestä? - emmä tiiä enää kenest tykkään
Milloin näet hänet seuraavaksi? - ^
Onko sinulla sellaista ystävää, jolle voit kertoa kaiken? - juu :)
Riiteletkö usein ystäviesi kanssa? - emmää
Millon viimeksi riitelit vanhempiesi kanssa? - ööö en muista!
Voisitko elää ilman ystäviä? - en!
Onko sinulla veljiä? - yks ja kaks puolikasta
Entä siskoja? - yks puolikas
Oletko onnellinen? - emmä
Entä surullinen? - vähä
Missä kuussa olet syntynyt? - touko
Oletko allerginen jollekkin? - tomaatille vissii
Kiroiletko paljon? - en vitus
Entä mikä on lempiaineesi? - musa?
Miksi olit viimeksi surullinen? - no en kerro
Miksi teet tätä testiä? - koska tylsäää koulus

w h e n

milloin viimeksi nauroit ja miksi? - tänää, tos äske :D
milloin olit viimeksi autossa? - öö tänää
milloin olet viimeksi syönyt leipää? - ruokkiksel
milloin olet viimeksi opiskellut kunnolla? - tänäää
milloin olet viimeksi pelännyt pimeää? - aina

t h e l a t e s t

viimeisin pitkä automatka? - sunnuntain stadist niemel
viimeisin nähty elokuva? - emmmää muista
viimeisin soitettu biisi? - en muista :d
haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? - jj

w h o

kuka nukkui viimeksi vieressäsi? - inksu :3
kuka halasi sinua viimeksi? - jansBa <;
kuka puhui kanssasi viimeksi puhelimessa? - öö
kuka nauroi viimeksi kanssasi? - anni ja janina ja asmo ja hurme ja matti ja nii o: oliha noita tos
kuka pussasi sinua viimeksi? - skla<fjwnerghy < ja se tuli tunteella

t h i s w e e k

onko joku halannut sinua viimeisen viikon sisällä? - onon :)
oletko ikävöinyt jotain kovasti - joooo!
mitä olet ostanut viikon sisällä? - vähä kaikkeee
oksentanut? - emmmä
soittanut jollekkin? - juu

l o v e a g a i n

oletko sinkku? - heitäppä villiveikkaus täl naamal -.-
miksi näin? - -.-
onko joku ihastunut sinuun? - ei
onko kukaan saanut sinulta "jalat alta"? - on!

r a n d o m

onko miehet vastaus kun vituttaa? - on!

f r i e n d s

kuka oli ensimmäinen paras kaverisi? - inka ♥ 1
vietätkö paljon aikaa ystäviesi kanssa? - juuu sillee :)

l i f e

haluaisitko halata jotain tiettyä henkilöä juuri nyt? - joo
onko kyseinen henkilö vastakkaista sukupuolta? - lol
onko huoneesi seinillä julisteita? - muutama joo
kuka viimeksi puri sinua? - meitsi ite :):)

m i t ä s i n u l l a o n

ikävä - inkaa! tiduu! iidaa! winksuu!
taskuissasi - huulirasva
laukussasi - kirjoi, meikkei, housut, kuulokkeet, penaali, ööö ja nii
päälläsi - farkut, neule, toppi & t-paita
stressin syynä - koulu!
pakkomielle - hahaa
hiuksissasi - ponnari, pinnei, hiuslakkaa
mielessä - en gerro
« Uudemmat -