IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lukio vs AmisPerjantai 18.10.2013 18:05

Oon kirjottanu samast aiheest joskus aiemminki, mut koska sillon olin lähes yhtä hyödytön ku munaton neekeri, verbaalisesti puhuen, kirjotan nyt uuden version, jossa on enemmän järkeä

Eli lukio vs Amis.

Monet on sitä mieltä et lukio on sankareille ja amis elämisen halunsa menettäneille ja et jos haluu päästä helpommal, pitää mennä amiksee ja jos luulee kestävänsä kovan opiskelun paineet, niin terve lukio!

Tää on tietenki vaa sad cunttien ulinaa.

Totuus on se, ettei kumpikaa ole sen helpompi ku toinen. Ne on molemmat koululaitoksia, jois on samat selkärangattomat (nais)opet, jotka saa fuduu jos kritisoi oppilasta arvostelevaan sävyyn.
Kaikki on kiinni valinnoista. Amiksen sekä lukion voi kummatki suorittaa nollat taulussa rimaa hipoen läpi tai sit voi panostaa ja hyötyy saamastaan opetuksesta.

Ja täs vaihees vissii joku sanois et "no mut lukio antaa paljo paremmat lähtökohdat menestyy elämäs", mut huippujalkapalloilija tienaa viikossa enemmän ku huippulääkäri tai juristi kuukaudessa ja jalkapalloura ei vaadi avata ensimmäistäkään lukion pitkänmatikan oppikirjaa.
En sano et jalkapallo ois jotenki parempi työ ku aivokirurgia, mut halusin vaa tehä pointin selväks ettei koulutuksellakaa oo mitää vitun väliä, jos oot patalaiska homo joka ei enää saakkaa mitää aikaseks kun kukaa ei enää sanokkaa sulle yksityiskohtia myöten mitä tehdä, kuten kouluissa.

Lukion vikana on se, et yli puolet sille tielle hakevist hakee sinne vaa sen takii koska ne on pienest pitäen opetettu, et jos haluut olla kukaan, sä meet lukioon. Mun käy sääliks näit. Koska ku ollaa siin iäs et yläaste loppuu, se pelko ojankaivajan apulaisen sijaisen urast kummittelee jo niin vahvana, et lukioon haetaan vaikkei ite edes sinne haluis, mut jos sinne ei hae, isi ei osta autoo.

Amiksen vikana on se, et sinne pääsee sisää liian alhasel keskiarvol.
Jos tän maan surkeimpaa kouluu, jossa ei oo pulpettei, lämmitys hoidetaa nuotioil ja joka päivä ruokalast saa vaan kalanmaksaöljyy, pääsis vähintää kasin keskiarvol, voisin luvata ettei kenenkää koira enää söis kenenkää läksyi

Mut loppujenlopuks millää muul elämäs ei oo välii ku sil ootsä esteettinen

Kuvassa mies joka oli. Kattokaa vaik tota sen ilmettä. Noin hymyilee vaa mies joka tietää et sä mirraat ja tekisit mitä vaa saadakses imee sen kyrpää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.